Red Dead Redemption II: Country Pursuits

Country Pursuits is de 55e hoofdverhaalmissie in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Country Pursuits Main Quest, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

Country Pursuits wordt ontgrendeld na het voltooien van Urban Pleasures.

Quest Gever: Dutch
Hoofdstuk: 4
Regio: Lemoyne

Vereisten voor gouden medailles:

  • Breng Jules binnen 1 minuut en 40 seconden terug naar de skiff
  • Schiet 5 keer op de Bullgator

Startlocatie: Shady Belle, Lemoyne

Praat met Dutch

Dutch is ervan overtuigd dat je Angelo Bronte moet uitschakelen voordat je de bank in Saint Denis raakt. Om zijn plan uit te voeren, heb je een boot nodig. Stap op je paard en ga met Dutch naar Lagras.

Eenmaal daar, neem je contact op met de contactpersoon van Dutch, Thomas. Hij stemt ermee in om ’s nachts een groep mensen naar het landhuis van Bronte te roeien, maar eerst moet hij overleggen met zijn partner Jules en de langoesten uit zijn vallen halen.

De terloopse waarschuwing voor alligators is ook niet overdreven. Ze zijn snel en dodelijk, zoals je waarschijnlijk snel genoeg zult zien.

Als je de eerste reeks vallen hebt bereikt, controleer je deze op langoesten. Blijf Thomas volgen door het moeras, terwijl je vallen controleert.

Als Thomas een alligator ziet, adviseert hij je snel om te stoppen met bewegen. U wordt sterk aangeraden om naar hem te luisteren.

Als Thomas eenmaal zegt dat het duidelijk is, blijf hem volgen. De volgende val zal in de modder blijven steken en Thomas zal om hulp vragen.

Volg de instructies om de val te helpen bevrijden en ontdek dat deze is opengebroken. Op dit punt zal Thomas een stukje informatie onthullen dat beter verteld zou zijn voordat je ’s nachts midden in een diep moeras liep.

Opnieuw zal Thomas je waarschuwen om te stoppen met bewegen terwijl alligators door het gebied zwemmen. Trouwens, als je toevallig te dicht bij de alligators loopt, zal Thomas het niet waarderen dat je probeert terug te keren naar het droge. Sta gewoon stil totdat ze voorbijgaan en denk stille gedachten.

Volg Thomas als hij weer in beweging komt. Inmiddels begint hij zich zorgen te maken dat je Jules nog niet hebt gevonden. Dutch besluit zich op te splitsen en te zoeken, waardoor je naar rechts wordt gestuurd.

Begin naar het gele doelgebied te bewegen. U kunt ook op  en dan drukken om Jules te roepen. Probeer om te beginnen op zoek naar lichtbronnen in de buurt.

Als je dichtbij genoeg komt, zal hij op je reageren vanuit een tak van een hoge boom.

Kruip onder Jules en je zult hem kunnen wenken, maar hij is in paniek en zal niet naar beneden komen, terwijl hij ronddwaalt over het zien van een monster.

Ga zijn skiff halen, die tegen een nabijgelegen omgevallen boom zal worden geplakt. Een filmische film zal spelen terwijl je de boot bevrijdt, en Thomas en Dutch zullen je inhalen. Sla deze film over.

Terwijl je terug naar het dok gaat, kom je iets in het water tegen dat de boot heeft ingehaald. Thomas denkt dat het een boomstronk is en zegt tegen Jules dat hij in het water moet springen en de boot moet bevrijden, maar Jules is niet overtuigd.

Een fractie van een seconde nadat hij je met je sleepkabel naar buiten heeft getrokken, wordt hij onder water getrokken en verdwijnt.

  • GOUDEN MEDAILLE: Breng Jules binnen 1 minuut en 40 seconden terug naar de skiff

Twijfel niet, zodra je uit de boot kunt springen en achter Jules aan kan gaan. Begin naar het gele doelgebied te bewegen en begin te zoeken. Het kan moeilijk zijn om hem in het donker te zien, maar Jules ‘hoofd steekt uit het water en hij zal je roepen.

Als je hem niet op tijd bereikt, wordt hij weer onder water getrokken en van positie wisselen. Luister naar zijn geschreeuw en zoek naar zijn zwaaiende armen.

Zodra je Jules bereikt, draag je hem automatisch op je schouders.

Haast je zo snel mogelijk terug naar de skiff om de tijdslimiet voor de vereiste gouden medaille te halen. Kom naast de boot waar Dutch naar toe reikt en hij zal Jules binnenhalen, terwijl jij achter hem klimt.

Last but not least, breek je afstandswapen naar keuze uit en zoek de alligator in het moeras die naar je toe zwemt.

  • GOUDEN MEDAILLE: Schiet 5 keer op de Bullgator

Voor de vereiste gouden medaille moet je de alligator vijf keer neerschieten. Met een volledige Dead Eye-meter kun je de Bullgator zelfs met een bolt-action rifle twee keer zoveel treffers geven, dus dit zou niet moeilijk moeten zijn.

Zodra de Bullgator rent, moet je Jules ‘wonden behandelen. Druk op  en om druk uit te oefenen.

Als je het de eerste keer hebt gemist, krijg je een tweede kans op een veel kortere afstand om meer munitie in de Bullgator te stoppen als je in de buurt van de haven komt.

Thomas trekt de boot omhoog en Jules wordt weggedragen om behandeld te worden. Volgende stop, het landhuis van Angelo Bronte.

Hiermee is de hoofdmissie van Country Pursuits in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende zoektocht Revenge is a Dish Best Eaten.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: A Quick Favor for an Old Friend
Volgend artikelRed Dead Redemption II: The Noblest of Men and a Woman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here