Red Dead Redemption II: Cigarette Card Locaties

Red Dead Redemption II heeft 144 sigarettenkaartlocaties. Het vinden van alle sigarettenkaarten is vereist voor de Smoking and Other Hobbies Stranger Missie. Het zijn verzamelobjecten die meestal in gebouwen, hutten en huizen worden aangetroffen. Voor 100% voltooiing van het spel hoef je slechts één volledige set te vinden die uit 12 kaarten bestaat.

Er zijn 12 sigarettenkaartensets, elk met 12 kaarten. Dat zijn in totaal 144 kaarten. Elke set bevat één kaart die pas verschijnt nadat je de Stranger Missie ‘Smoking and other Hobbies’ van Phineas T. Ramsbottom hebt geaccepteerd. Hij komt beschikbaar in Hoofdstuk 2 na Hoofdmissie ‘ Who is Not without Sin ‘, zie zijn locatie in de onderstaande guide. Phineas zelf geeft je ook een kaart als je hem ontmoet.

Nu is hier het grappige gedeelte: ze kunnen allemaal worden gekocht bij de winkel. U hoeft ze helemaal niet te zoeken, het zou gewoon tijdverspilling zijn. U kunt Premium sigarettenpakjes kopen in de winkel. Elk geeft een willekeurige kaart. Gooi daarna de premium sigaretten uit je inventaris weg, koop nieuwe en herhaal dit. Het hele proces duurt slechts 10 minuten met een volledig geüpgradede tas (u kunt er meerdere tegelijk kopen) of tot 60 minuten zonder upgrades van de tas. Het kost ongeveer $2000 om ze allemaal te kopen, maar je krijgt dat geld terug van de missiebeloningen en de verkoop van dubbele kaarten bij een hek.

U kunt uw voortgang volgen in het Compendium: Pauzemenu – Voortgang – Compendium – Sigarettenkaarten.
Nadat je alle 144 hebt gekregen, moet je ze vanuit het postkantoor naar Phineas sturen en zijn zoektocht voltooien. Dit geldt ook als een Stranger Missie.

Sigarettenkaartensets:

 1. Beroemde Gunslingers
 2. Kunstenaars
 3. Vergezichten van Amerika
 4. Edelstenen van schoonheid
 5. Flora van Amerika
 6. Stars of the Stage
 7. Fauna van Amerika
 8. Wonderen van reizen
 9. Wereld Kampioenen
 10. Geweldige uitvindingen
 11. Paarden
 12. Amerikanen

Startlocatie van sigarettenkaarten Missie ‘Roken en andere hobby’s’

Dit komt beschikbaar na Hoofdstuk 2 Hoofdmissie “Who is Not without Sin”. Een man op het treinstation zal je vertellen over het verzamelen van kaarten en wil je hulp om alle sets te voltooien. Nadat je ze allemaal hebt gevonden, moet je ze via het postkantoor naar hem opsturen.

Het heeft geen zin om naar kaarten te zoeken als je ze gewoon in de winkel kunt kopen. Hier leest u hoe u alle 144 kaarten supersnel en gemakkelijk krijgt zonder dat u hoeft te zoeken:

 1. Ga naar een General Store (bijvoorbeeld in Valentine).
 2. Koop premium sigarettenpakjes (bepalingen> tabak> premium sigaretten).
 3. Houd Cirkel vast om het winkelboek te sluiten.
 4. Druk op D-pad rechts om Satchel te openen. Gooi alle Premium-sigaretten uit je inventaris weg.
 5. Koop nieuwe premium sigaretten, gooi ze weg, herhaal dit. De winkel heeft oneindig veel premium sigaretten op voorraad waardoor dit oneindig herhaald kan worden.

Als je een volledig geüpgradede tas hebt, kun je er meer tegelijk kopen en gaat het sneller. Elk pakket dat u koopt, geeft u één RANDOM-kaart. In totaal kost het je ongeveer $ 2000 om ze allemaal te krijgen. Maar hier is het beste deel: het geld dat je krijgt door de kaarten terug te sturen naar de gever van de speurtocht, zal de uitgaven goedmaken en je kunt zelfs dubbele kaarten verkopen aan een hek om winst te maken! Het is in wezen gratis geld om niets te doen EN je voltooit een zoektocht en krijgt alle 144 kaarten. Makkelijker kan het niet zijn. Je hoeft ze niet te zoeken in de gamewereld. Het hele proces kostte ons slechts 15 minuten met een volledig geüpgradede tas. Als u de standaardtas heeft, kan dit 30-60 minuten duren.

Voltooi de Stranger-missie ‘Smoking and Other Hobbies’

Nadat je alle 144 kaarten hebt gevonden (deze kunnen in je compendium worden gecontroleerd), ga je naar het postkantoor en mail je ze naar de gever van de quest. Hij stuurt je dan mails met de beloningen. 
Voor het verzamelen van alle kaarten krijgt u $200 contant.

Red Dead Redemption II Collectible Guide
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Welcome to the New World
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Dinosaur Bones Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here