Red Dead Redemption II: Beginners Guide

Deze guide bevat veelgestelde vragen (FAQ) en tips en trucs voor beginners voor Red Dead Redemption II. Het is een snelle verzameling tutorials om je op weg te helpen met het spel, je kunt deze ook bekijken in het helpgedeelte van het pauzemenu van Red Dead Redemption II.

We doorlopen 5 categorieën: algemene tutorials, gevechtslessen, misdaadinstructies, paardentutorials, activiteiten.

Dit zijn alle basisprincipes die u moet weten voordat u aan de slag gaat met Red Dead Redemption II:

Algemene tutorials

Verhaalhoofdstukken

Als er een missie beschikbaar is om te beginnen, zie je een missiepiek op je kaart en radar. De initialen die in de blip zijn gemarkeerd, worden gekoppeld aan de persoon die u moet zien. Ga naar de gemarkeerde plaats en praat met die persoon om aan de missie te beginnen.

Na het succesvol voltooien van een missie, ontvang je een gouden, zilveren of bronzen medaille. Om je medailles te bekijken of missies opnieuw te spelen, ga je naar de sectie Voortgang in het pauzemenu en vervolgens naar Verhaal. Het deelvenster Hoofdstukken toont alle hoofdstukken van het verhaal die je hebt voltooid en de optie om de missie opnieuw te spelen.

Missies van vreemden

Terwijl je de wereld rondreist, kom je ook vreemden tegen die vragen of taken voor je hebben. De “?” blip wordt weergegeven als een vreemdeling met je wil praten.

Snel reizen ontgrendelen / Snel reizen gebruiken

Je kunt tussen steden reizen met Postkoets of de Spoorweg. Treinkaartjes kunnen worden gekocht bij het postkantoor. Upgrade je Gang Camp-tent om een ​​kaart te krijgen. Je kunt dit gebruiken om van kamp naar steden te reizen die je hebt ontdekt.

Hoe automatisch rijden / stuurautomaat met paard te gebruiken

Plaats een waypointmarkering ergens op de kaart. Stap op je paard, begin met rijden en houd Touchpad ingedrukt om de stuurautomaat te starten. Het is niet bepaald snel reizen, maar het komt er het dichtst bij. Uw paard rijdt automatisch naar het gewenste punt. U moet op de weg zijn om dit goed te laten werken.

Hoe het spel te saven

Deze game maakt gebruik van een automatisch opslagsysteem en je voortgang wordt opgeslagen wanneer je hoofdstukken van het verhaal voltooit, opslaat in je kamp en tijdens het doorlopen van bepaalde acties. Schakel uw systeem niet uit terwijl het opslagpictogram wordt weergegeven.

Gezondheid, uithoudingsvermogen en dode-oogkernen

Uw gezondheid, uithoudingsvermogen en dode-ogen-kernen nemen na verloop van tijd af. Als je gezondheids- of stamina-kernen laag zijn, wordt de bijbehorende balk voor elk kenmerk langzamer opnieuw gevuld. Kernen kunnen worden versterkt om te voorkomen dat ze gedurende een korte tijd leeglopen. Om een ​​Core opnieuw te vullen, moet u een geschikte Provision gebruiken.

Uw Health Core zal snel leeglopen als u wordt blootgesteld aan omstandigheden zoals extreme temperaturen, of wordt vergiftigd door een slangenbeet. Meer informatie over deze voorwaarden is te vinden in het gedeelte Speler van het pauzemenu.

Kernen fungeren ook als een uitbreiding van hun gerelateerde attribuutbalk. Als je een balk leegmaakt terwijl je een vaardigheid gebruikt, begint de kern snel leeg te lopen, waardoor je de vaardigheid nog een paar seconden kunt gebruiken. Houd uw Cores vol om te garanderen dat de maximale hoeveelheid reserve-energie beschikbaar is, mocht u deze nodig hebben.

Waar te slapen

Slapen in een kamp of slaapkamer zal je gezondheid herstellen en je spel redden. Je kunt slapen in het huidige kamp of de schuilplaats van de bende, een individueel kamp opzetten in de wildernis of een hotelkamer huren.

Satchel

Voorraden, Kit, Documenten en andere items die u vindt of koopt, worden opgeslagen in uw Satchel. Houd ingedrukt om toegang te krijgen tot de Satchel. U kunt er ook voor kiezen om proviand op uw paard op te slaan zolang het bij u in de buurt is.

Bouwen

Je kunt items maken of koken terwijl je in de wildernis bent door Kamp te selecteren in het Item Wheel. Hiermee kun je vlees koken en munitie, tonica en jachtbenodigdheden maken. Je kunt pamfletten in de wildernis vinden om nieuwe knutselrecepten te leren.

Items die je kunt maken, zijn onder meer maaltijden, munitie, gezondheidskuren en remedies voor jezelf en je paard, kunstaas om te vissen en verbeterde wapens en uitrusting.

Outfits

Je moet de juiste outfit kiezen voor het weer; als u te lang te warm of te koud bent, zal uw Health Core sneller leeglopen. Je kunt je omkleden in een kamp, ​​een hotelkamer, een kleermakerij of als je tegenover je paard staat.

Uitdagingen

Je kunt speciale wapens, uitrusting en upgrades verdienen door verschillende uitdagingen te voltooien.
Er zijn negen categorieën:

 • Bandieten
 • Ontdekkingsreiziger
 • Gokker
 • Kruidkundige
 • Ruiter
 • Meesterjager
 • Scherpschutter
 • Survivalist
 • Wapenexpert

Gevechtstutorials

Wapens

Je kunt wapens uitrusten, munitie wisselen of statistieken bekijken met de Weapon Wheel. Houd  ingedrukt om het wapenwiel te openen, gebruik om het wapen te selecteren dat je wilt gebruiken en laat dan los, Druk om het uit te rusten.

Revolvers

Deze handwapens met zes kamers bieden meer schade en nauwkeurigheid in vergelijking met pistolen, met als nadeel dat ze langzamer herladen en afvuren.

Pistolen

Compact en modern. Pistolen zijn niet zo krachtig als revolvers, maar kunnen meer munitie bevatten en kunnen tijdens een gevecht snel worden herladen.

Repeaters

Repeaters bieden een hogere vuursnelheid en munitiecapaciteit in vergelijking met geweren, ten koste van lagere nauwkeurigheid en schade.

Geweren

Deze longarms van de ranger zijn ontworpen voor nauwkeurig schieten op afstand. Grote nauwkeurigheid, maar kan traag en omslachtig zijn. Bij sommige geweren met een lang bereik kan een enkel schot ernstige schade aanrichten.

Jachtgeweren

Dit zijn forse vuurwapens die een partij hagel schieten, effectief van dichtbij en tegen meerdere doelen. Schakel over op Slug-munitie voor een grotere impact.

Pijl en boog

Een stil en nauwkeurig wapen, een boog zorgt voor een heimelijke benadering van jacht- of gevechtssituaties. Er kunnen verschillende soorten pijlen worden gemaakt en gebruikt.

Gooien

Wapens zoals het gooien van messen en tomahawks kunnen worden gebruikt om vijanden snel en stil uit te schakelen. Als stealth geen prioriteit heeft, gooi dan een vuurfles of dynamiet in hun algemene richting.

Slagwapens

In situaties waarin het niet beleefd of mogelijk is om een ​​pistool te dragen, kunt u altijd uw vuisten gebruiken. Vind verschillende messen en bijlen in de wereld die je een voorsprong kunnen geven in een vechtpartij.

Lasso

Je kunt de lasso gebruiken om dieren te touwen en om vijanden te immobiliseren – het is vooral handig voor premiejachten waarbij het doelwit levend wordt gezocht. Om een ​​doelwit te lasso, rust je je lasso uit zoals elk ander wapen, richt je op het doel met  en , en druk je op om je lasso te slingeren.
Als je eenmaal een doelwit hebt gelassoed, kun je ze snel benaderen en op drukken en ze stil houden. De vastgebonden vijand kan dan worden opgepakt en gedragen en zelfs op je paard worden geplaatst. Lassoed-doelen zullen na een korte tijd loskomen als ze niet worden vastgebonden.

Munitie

Munitie voor je wapens kan worden gekocht bij Gunsmiths of General Stores, gemaakt, geplunderd van dode vijanden of gevonden in de wereld. Bepaalde soorten munitie hebben speciale eigenschappen die je een voordeel kunnen geven in gevechten.

Voor geweerwapens vergroten High Velocity-cartridges het bereik en de penetratie door vijanden. Split Point-cartridges verbeteren de nauwkeurigheid en verminderen Dead Eye-drain. Koop voor extra schade Express-patronen of maak speciale explosieve munitie.

Maak tijdens het jagen pijlen voor klein wild om te eindigen met pelzen van betere kwaliteit, of gebruik gifpijlen om grote dieren snel neer te halen. Maak vuur- of dynamietpijlen voor meer kracht wanneer je met vijanden wordt geconfronteerd.

Accessoires

Uitrustingupgrades kunnen bij elke Gunsmith-winkel worden gekocht, zodat je meer munitie kunt meenemen en de degradatie van je wapen kunt vertragen.

Versterkte versies van wapenaccessoires die verdere upgrades bieden, kunnen worden gekocht in de Trapper-winkel. De winkelier heeft zowel geld als het juiste knutselmateriaal nodig dat hij tijdens de jacht heeft verzameld.

Wapenconditie / Wapenverval / Hoe wapens te repareren

De conditie van een wapen zal verslechteren door gebruik en omgevingsfactoren, en heeft regelmatig onderhoud nodig om in perfecte staat te blijven. Als je je wapens vies of roestig laat worden, zal dit leiden tot minder schade, langzamer spannen en langer herladen.

Hoe wapens schoon te maken

Om je wapen te behouden, selecteer je het in het wapenwiel () en inspecteer en reinig je je wapen. Hiervoor heb je Gun Oil nodig, die je bij elke Gunsmith Store kunt kopen.

Bekendheid met wapens

Als je gedurende een lange periode hetzelfde wapenmodel gebruikt, neemt je vaardigheid ermee toe, wat het hanteren van wapens kan verbeteren, terugslag kan verminderen en acties zoals herladen kan versnellen.

Ga naar de sectie Wapens van het Compendium om je huidige vertrouwdheidsniveau met een wapen te zien.

Vechten met metgezellen en paard gebruiken tijdens gevechten

Wanneer je vijandige bendes of de wet opneemt, kan het van onschatbare waarde zijn om je medebendeleden aan je zijde te hebben.

Je kunt wapens gebruiken terwijl je te paard bent, maar houd er rekening mee dat sommige paarden geïrriteerd raken als ze zich bedreigd voelen of als je harde geluiden maakt. Gebruik stille wapens, zoals de boog, om te voorkomen dat je paard bang wordt. Zijn moed zal toenemen naarmate je paardhechtingsniveaus ontgrendelt.

Wapensmeden

Wapensmidwinkels zijn te vinden in alle grote steden, en elk heeft een unieke selectie van items beschikbaar. Blader door de winkelcatalogus of koop wapens, munitie en accessoires, of neem een ​​kijkje in de schappen van de winkel om te zien wat er te koop is.

Je kunt wapens ook aanpassen in een wapensmidwinkel. Verbeter statistieken door componenten te upgraden, maak het wapen stijlvol met nieuwe materialen, gravures en houtsnijwerk, of herstel je wapen in perfecte staat.

Dead Eye

Dead Eye is een speciale vaardigheid die je kunt gebruiken door op te drukken terwijl je een geweer of boog richt. In Dead Eye-modus gaat de tijd langzamer en loop je minder schade op, waardoor je effectiever wordt in de strijd.

Als je Dead Eye gebruikt, kun je meerdere vijanden aanvallen. Verplaats het richtkruis en druk op  om je doelen te markeren, druk dan op om op alle doelen te schieten in de volgorde waarin ze zijn geplaatst. Druk nogmaals om Dead Eye te deactiveren.

Je kunt je Dead Eye Core, samen met Health en Stamina, linksonder in je scherm naast de radar zien. Dead Eye-capaciteit loopt leeg tijdens gebruik en regenereert na verloop van tijd. Je Dead Eye-balk wordt elke keer dat je een vijand doodt een beetje bijgevuld.

Het gebruik van Chewing Tobacco zorgt ervoor dat Dead Eye langzamer uitlekt dan normaal.

Je kunt de capaciteit van de Dead Eye-balk permanent vergroten door ervaring op te doen door acties te voltooien zoals jagen, knutselen en het vinden van verzamelobjecten.

Blootstelling aan extreme hitte of kou heeft een negatieve invloed op uw vermogen om Dead Eye te regenereren, evenals op andere eigenschappen.

Stealth

Je kunt op Playstation L3 Button drukken om te hurken, de zichtlijnen van vijanden te vermijden en stiller en heimelijker te bewegen. Besluip vijanden van achteren en druk op cirkel om ze uit te schakelen terwijl je ongewapend bent, of om stealth te doden als je een mes hebt uitgerust.

Dekking

Gebruik om een ​​nabijgelegen muur, gebouw of andere structuur als dekking te gebruiken, en gebruik om in dekking rond te kijken en Playstation L3 Button te gebruiken om uit te breken. Gebruik om door hoeken of naar de volgende beschikbare omslag te gaan je vierkantje.

Wapenexpert

Het gebruik van bepaalde wapens verhoogt je rang in de Weapons Expert Challenge, waardoor je speciale versterkte gevechtsaccessoires kunt ontgrendelen die je vervolgens kunt kopen. Informatie over het voltooien van de uitdaging is te vinden in het gedeelte Voortgang – Uitdagingen van het pauzemenu.

Compendium

De sectie Wapens van het Compendium houdt alle wapens bij die je tot nu toe bent tegengekomen, evenals belangrijke statistieken zoals moorden en headshots.

Wees op je hoede voor enkele unieke versies van wapens. Deze kunnen in de wereld worden verborgen, door bepaalde vijanden worden gedropt of worden gegeven als beloning voor het voltooien van activiteiten.

Crime Tutorials

Misdaad en straf

De gewenste tekst zal in de rechterbovenhoek van uw scherm verschijnen terwijl u door de wet wordt gevraagd. Terwijl je gezocht wordt, kun je je achtervolgers verliezen door de regio te ontvluchten, alle nabijgelegen politieagenten te doden of je te verstoppen en uit het zicht te blijven totdat ze de zoektocht afbreken.

De rode cirkel op de radar geeft aan in welke richting de wet momenteel kijkt. Als u wordt opgemerkt door wetshandhavers, wordt u weer volledig gezocht.

Als je meer misdaden begaat terwijl de wet je achtervolgt, zullen er steeds meer wrede politieagenten opdagen om je te achtervolgen.

Als je al eerder ernstige misdaden hebt begaan, ben je de plaatselijke politie kwijtgeraakt, ze zullen een troep inhuren om je door de wildernis te achtervolgen. Pleeg genoeg moorden en de plaatselijke politiemannen zullen de grote kanonnen – de US Marshals – oproepen om je op te sporen.

Wanneer politieagenten je benaderen, heb je de mogelijkheid om je aan hen over te geven. Je moet te voet zijn en je wapen in het holster hebben om je over te geven.

Als je een officier van de wet verwondt of uit een arrestatiepoging schudt, zal de wet niet langer proberen je levend te vangen – ze zullen schieten om te doden.

De volgende keer dat je een misdaad begaat, omvat je staatsbijdrage alle misdaden die je eerder in dat staatsbestuur hebt gepleegd.Wetgevers en premiejagers zullen proberen je op te sporen, tenzij je een telegraafoperator op een postkantoor vindt en je schuld aan de samenleving betaalt.

Naarmate u meer misdaden pleegt in een regio, worden politieagenten en burgers waakzamer en plaatsen uiteindelijk de regio Lockdown. Hierdoor wordt de regiokaart rood en wordt het gebruik van lokale winkels en evenementen verhinderd totdat er voldoende tijd is verstreken of uw premie is betaald.

Bendes

Het Westen herbergt vele rivaliserende bendes van bandieten en buitenbeentjes. Bendes variëren in grootte en structuur, maar elk heeft zijn eigen territorium, en geen van hen zal de Dutch Gang op hun terrein verwelkomen.

Je vindt kampen en schuilplaatsen van vijandige bendes door het hele land. Het aanvallen van een vijandige schuilplaats kan buitengewoon gevaarlijk zijn, maar levert waardevolle buit op als je het voor elkaar krijgt.

Bendes die je bent tegengekomen, worden toegevoegd aan het Compendium. Hier ziet u een overzicht van uw rivaliteit.

Overvallen

Er is geen tekort aan doelen – sommige gemakkelijker dan andere – die jij en Dutch’s Gang kunnen beroven. Kijk uit de banken, winkels, boerderijen en kampen op je kaart en trek je wapen als je eenmaal ter plaatse bent om de inzittenden te bedreigen. Sommige winkel- en huiseigenaren zullen terugvechten of de wet betrekken.

Je kunt postkoetsen en treinen met waardevolle spullen ophouden. Probeer te praten met mensen die op stations werken om te zien of ze tips hebben om met u te delen.

Geritsel

Van sommige boerderijen en boerderijen kunnen runderen en paarden worden geritseld. Pas op voor medebendeleden die je misschien uitnodigen voor ritselende banen.

Loansharking

Loansharking is een belangrijke bron van klaar geld voor Dutch’s Gang, en aarzelende debiteuren aanmoedigen om te betalen is Arthur’s specialiteit. Vind Herr Strass in het kamp van de bende om nieuwe leningen aan te nemen.

Personen die geld verschuldigd zijn aan de bende, worden op de kaart gemarkeerd met “$”. Zoek de debiteuren en recupereer het geld. U kunt debiteuren niet volgen terwijl u wordt vervolgd door de wet.

Bounty-jacht

Elke stad heeft een mededelingenbord bij het depot of het kantoor van de sheriff, waarop verdachte criminelen in het gebied worden weergegeven. Haal premieposters op van deze borden om de details te krijgen en zoek premiedoelen voor beloningen.

Omheiningen

Bepaalde winkeliers zullen u niet lastig vallen met vragen of artikelen legaal zijn verkregen. Pas op voor hun pictogram. Je kunt stelenpaarden verkopen in stallen, hoewel ze een lagere prijs zullen krijgen dan legitieme paarden.

Vermommingen

Zodra u getuige bent geweest van deelname aan criminele activiteiten in een gebied, zal de politie uw fysieke beschrijving noteren. Maak jezelf moeilijker te herkennen door je kleding en gezichtshaar te verwisselen of een masker te dragen.

Omgaan met Getuigen

Als een burger merkt dat u een misdaad pleegt, zullen ze proberen de politie te vertellen. Wanneer een ooggetuige een wetsambtenaar bereikt, zullen wetshandhavers achter u aan komen en een premie op uw hoofd plaatsen.

U kunt de getuige bedreigen door op  + te drukken om te proberen hem het zwijgen op te leggen. Houd er rekening mee dat niet alle getuigen goed reageren op bedreigingen.

Alle gevonden lichamen zullen worden gerapporteerd en er zullen politieagenten worden uitgezonden om een ​​onderzoek in te stellen. Verberg of gooi lichamen weg om ongewenste aandacht te voorkomen.

Kleine misdrijven maken de slachtoffers en getuigen boos. Ze nemen misschien het heft in eigen handen en komen om u te bevechten in plaats van de wet erbij te betrekken.

Tutorials voor paarden

Paard breken

Je kunt wilde paarden trainen of ‘breken’ om hun vertrouwen te winnen, zodat je ze kunt zadelen en berijden.

Horse Bonding uitgelegd

Als je tijd met je paard doorbrengt, zul je een band van vertrouwen en begrip met hem ontwikkelen.

Er zijn vier niveaus van binding. Naarmate de hechting toeneemt:

 • De gezondheid en het uithoudingsvermogen van uw paard zullen toenemen.
 • Je kunt je paard van een grotere afstand en tijdens gevechten bellen.
 • Je paard zal dieper water oversteken en op meer uitdagende terreinen navigeren.
 • Je paard zal moeilijker te stelen worden.

U kunt de hechting van paarden vergroten door:

 • Je paard kalmeren als het onrustig is
 • Je paard voeren als het honger heeft
 • Je paard verzorgen als het vuil is
 • Rijden, leiden en zwemmen met je paard, zolang het maar niet moe is

Op bepaalde Bonding-niveaus kunt u complexere manoeuvres uitvoeren:

 • Houd ingedrukt op Bonding Level 2 ingedrukt en tik op vierkantje op de achterkant wanneer je stilstaat.
 • Houd op Bonding Level 3 en Kruisje ingedrukt terwijl je naar Skd Turn of Skid Stop beweegt.
 • Houd ingedrukt op Bonding Level 4 vast om een ​​Piaffe uit te voeren. Terwijl je dit doet, duw je naar rechts of links terwijl je naar Drift beweegt.

Verzorging van het paard

Om je paard gelukkig en gezond te houden en een sterke band te behouden, moet je het gevoed en schoon houden. De gezondheid en het uithoudingsvermogen van een paard worden aangetast als het hongerig of vies wordt, wat betekent dat het sneller moe wordt en minder schade doorstaat.

Je krijgt een waarschuwing te zien als je paard hongerig of vies begint te worden. Houd ingedrukt en navigeer naar het menu met paardenitems om voedselitems of de paardenborstel te selecteren en te gebruiken.

Voeding

Voedzaam voedsel zoals haverkoeken, appels en hooi zal de honger van je paard langer stillen dan lekkernijen. Door deze voeding aan je paard te geven, wordt ook de hechting aanzienlijk vergroot.

Bepaalde planten en kruiden die in het wild zijn geplukt, kunnen ook aan uw paard worden gevoerd.

Snoepjes zoals suikerklontjes, pepermuntjes, gewone lisdodde en Engelse foelie zullen de hechting met een gemiddelde hoeveelheid verhogen, maar zullen bijna geen voedingswaarde geven.

Je moet voorzichtig zijn met het voeren van je paard. Als u het te veel voedt als het al vol is, kan het overgewicht veroorzaken. Bij ondervoeding wordt het paard mager.

Hitching

Houd vast om uw paard veilig aan een hefpaal te koppelen. Dit betekent dat het niet kan worden gestolen.

Hoe het paard te roepen / fluiten

U kunt drukken om uw paard bij u te roepen. Naarmate je een band opbouwt met je paard, zal het bereik waarop je het kunt gebruiken groter worden.

Je paard reageert niet op je fluitje als het te ver weg, op stal of dood is. Het kan niet naar u toe komen als u zich in een gebouw of een grot bevindt.

Stallen

Er zijn stallen in alle grote steden, aangegeven door een blip op je kaart en radar. Bij een stal kunt u:

 • Koop en verkoop paarden
 • Koop verzorgingsartikelen voor paarden, zoals voer, snacks en tonics.
 • Koop of upgrade uitrusting zoals zadels, zadeltassen, stijgbeugels en dekens
 • Houd maximaal drie paarden veilig in stallen
 • Pas het uiterlijk en de accessoires van je paard aan

Paarden zadelen

U kunt paarden kopen en verkopen bij stallen over de hele wereld. U kunt wilde paarden breken, of paarden die eigendom zijn, stelen. Je kunt tijdelijk op een paard rijden, maar om het van jou te maken, moet je je zadel erop zetten.

Om een ​​paard te zadelen, benadert u het met een zadel in de hand en houd je vast om het op te zetten. Je kunt maar één zadel hebben, en dus één hoofdpaard tegelijk. Om een ​​zadel te verwijderen, moet u het paard benaderen en vasthouden om vast te zetten en vasthouden om te verwijderen.

Arthur kan geen paarden zadelen, een band opbouwen met, of paarden bezitten die behoren tot het lid van Dutch zijn bende.

Verwijder uw zadel van een dood paard door het te benaderen en vast te houden om het te verwijderen.

Activiteiten

Er zijn de volgende nevenactiviteiten:

 • Jacht
 • Vissen
 • Poker
 • Blackjack
 • Dominos
 • Vijfvingerige filet

Jacht

Hoe Hunting werkt

Dieren en vogels zijn waardevolle natuurlijke hulpbronnen en er kan op worden gejaagd voor hun vlees, huiden en andere nuttige materialen. Kadavers van dieren kunnen in de stad worden verkocht of naar het kamp worden teruggebracht om de bende te helpen. Je kunt veel soorten wild koken en eten, en bejaagde dieren verkopen in General Stores en Trapper-winkels.

Bepaalde pelzen kunnen door vallenzetters worden gebruikt om uw kleding en accessoires te upgraden. Sommige meer ongebruikelijke onderdelen, zoals tanden en klauwen, hebben mysterieuze krachten wanneer ze als talismannen worden gedragen.

Kies tijdens het jagen zorgvuldig je wapen om te voorkomen dat je de vacht van het dier te veel beschadigt. Karkassen die zijn beschadigd door meerdere verwondingen, of zijn rondgesleept terwijl het dier worstelde, zijn minder geld waard dan ongerepte exemplaren. Je kunt aas kopen of maken om wilde dieren aan te trekken. Roofdieren en herbivoren reageren op verschillende soorten aas. Laat het aas op de grond vallen en hurk in de buurt om je te verstoppen en stil te blijven terwijl je wacht tot het dier arriveert. Het kan een paar minuten duren voordat het aas begint te werken.

Je kunt ook karkassen als aas gebruiken. Carnivoren en roofdieren zullen worden aangetrokken door pas gedode dieren die in de wildernis zijn achtergelaten. Covergeur kan het voor dieren moeilijker maken om uw aanwezigheid te detecteren, waardoor u dichterbij kunt sluipen en uw prooi onverwachts kunt vangen. U kunt een voorraad omslaggeur maken of kopen.

Als je stealth en een stil wapen gebruikt, zoals de boog, dan kun je dichter bij dieren kruipen zonder ze te laten schrikken. Metgezellen die met u willen gaan jagen, worden op de radar gemarkeerd met een pictogram.

Soorten vleeskwaliteit

Elke diersoort zorgt voor een andere kwaliteit vlees. Het soort vlees biedt verschillende voordelen en kan voor verschillende recepten worden gebruikt.

Lage kwaliteit:

 • Gamey Bird – Vlees van lage kwaliteit van verschillende kleine vogels
 • Stringy Meat – Vlees van ongedierte en andere kleine dieren zoals ratten
 • Herptile Meat – Vlees van reptielen en amfibieën
 • Gritty Fish – Filet van vis van lage kwaliteit, zoals Bluegill

Goede kwaliteit:

 • Gristly Mutton – Schapenvulling van schapen en geiten
 • Flakey Fish – Bevredigende filet van vis van goede kwaliteit zoals baars en baars
 • Plump Bird – Vlees van vogels zoals kippen, ganzen en kalkoenen
 • Crustacean – Vlees van verschillende schaaldieren

Van hoge kwaliteit:

 • Prime Beef – Vlees van hoge kwaliteit van dieren zoals koeien en buffels
 • Mature Venison – Delen van hertenvlees van hoge kwaliteit
 • Mals varkensvlees – sappig, vullend vlees van dieren zoals Javelina en varkens
 • Wild – Vlees van wild zoals konijnen, fazanten en eenden
 • Succulent Fish – Filet van hoogwaardige vis zoals zalm en forel
 • Exotische vogels – Vlees van zeldzame vogels zoals papegaaien, pelikanen en carolina-parkieten

Beste kwaliteit:

 • Big Game – Vlees van grote roofdieren zoals beren, wolven en alligators

Volgen

Je kunt dieren in de buurt volgen door Playstation L3 Button + te drukken om Eagle Eye te activeren. Druk op om op de track te focussen, waardoor deze gemakkelijker te volgen is. Let ook op andere tekenen van dierenleven in de wildernis, zoals pootafdrukken of overblijfselen van opgegeten prooien.

Opgejaagde dierenhuiden en onderdelen worden in je tas opgeborgen of op je paard opgeborgen. Hele dieren kunnen op uw paard worden opgeborgen. Draag het karkas naar het paard en houd je vierkantje vast om het op te bergen. Je kunt karkassen naar Pearson brengen en ze doneren aan het bendekamp of ze naar een slager in de stad brengen om te verkopen.

Je kunt vlees koken bij een kampvuur. Als je op een dier hebt gejaagd en het hebt gevild en je kamp hebt opgezet, kun je vlees koken via het knutselmenu. Het gebruik van kruiden en kruiden zorgt voor een meer bevredigende maaltijd.

Dieren die op je paard achterblijven, zullen uiteindelijk beginnen te ontbinden. Zorg ervoor dat u ze verkoopt, of slager en kook voordat dit gebeurt. Je zult veel verschillende diersoorten vinden die in hun eigen specifieke leefgebieden over de hele wereld leven. Houd uw compendium en kaart in de gaten voor tips over goede jachtgebieden. Door bepaalde dierendelen te verzamelen, kun je rangen ontgrendelen in de Master Hunter Challenge.

Vissen

Hoe vissen werkt

Rust je hengel uit met het itemwiel en selecteer een aas om te gebruiken. U kunt verschillende soorten aas en kunstaas vinden of kopen om verschillende soorten vis aan te trekken.

 • Houd ingedrukt om het aaswiel weer te geven
 • druk om snel aas uit te rusten
 • houd de staaf vast
 • houd vast en laat los om uit te werpen
 • druk om een ​​vis aan de haak te slaan / tik om het aas te bewegen
 • Playstation L3 Button beweeg staaf
 • draai met de klok mee om op te rollen
 • cast / cut lijn resetten

Vissen die door het aas worden aangetrokken, knabbelen vaak voordat ze een stevige hap nemen. Wanneer je een stevige aanbeet krijgt, wordt de hengel sterk naar beneden getrokken en de bobber onder water getrokken, maar de beet duurt niet lang dus probeer de vis snel aan de haak te slaan.

Elke soort bijt anders in het aas. Sommige soorten knabbelen voorzichtig tot ze stevig bijten, andere soorten hebben meer zelfvertrouwen en zullen herhaaldelijk stevige happen nemen. Roofdiersoorten kunnen plotseling zonder waarschuwing bijten, dus wees altijd klaar om toe te slaan als je op een beet wacht.

Wanneer een gehaakte vis worstelt, probeert hij agressief weg te komen. Bestuur de vis door de hengel naar links of rechts te trekken in de richting tegengesteld aan de beweging van de vis. Dit vermoeit de vis zodat hij minder worstelt, waardoor hij gemakkelijker kan worden binnengehaald.

Als je een vis binnenhaalt en losmaakt, kun je hem houden om te eten of te verkopen, of de vis terug in het water laten om eer te winnen als hij nog leeft. Kleinere vissen die u bewaart, worden in uw tas bewaard, terwijl grotere exemplaren op uw paard kunnen worden opgeborgen.

Hoe visaas te gebruiken

Bij het vissen met een bobber wordt bederfelijk aas gebruikt, zoals brood en wormen. Aas is goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar, maar gaat vaak verloren tijdens het vissen, zoals vissen die soms met het aas ontsnappen als je een stevige beet mist, dus je zult vaak je haak opnieuw moeten vastzetten.

Bij het bobbervissen, werp je aas uit en houd je aas stil om vissen aan te trekken. De bobber rust op het wateroppervlak en is door middel van vislijnen aan de haak verbonden met daaraan een aas. Wanneer een vis stevig in het aas bijt, wordt de bobber onder water getrokken om aan te geven wanneer je met de hengel moet slaan.

Hoe visaas te gebruiken

Kunstaas is duurder dan aas, maar ze zijn stevig en kunnen dus meerdere keren worden gebruikt. Er zijn verschillende soorten kunstaas die geschikt zijn om rivier-, meer- en moerasvissoorten aan te trekken.

Als je eenmaal met een aas hebt uitgeworpen, blijf het dan langzaam binnenhalen om het eruit te laten zien als een klein zwemmend visje of insect. Een stilstaand aas ziet er gewoon uit als een levenloos stuk metaal en trekt dus geen vis aan. Het vissen met kunstaas is moeilijker dan het vissen met bobber omdat het kunstaas in beweging moet blijven, maar het trekt veel grotere vissoorten aan.

Vis tips

Je kunt met je hengel bewegen om vissen te lokken als je geen beten krijgt, maar als je dat te vaak doet, worden ze bang.

‘Pomp’ de hengel om sneller vooruitgang te boeken bij het binnenhalen van een gehaakte vis. Trek Playstation L3 Button naar beneden om de vis naar je toe te slepen en spoel snel in de rij. Wanneer een gehaakte vis worstelt, pak de haspel met R3 vast door deze in een willekeurige richting te duwen en vast te houden om te voorkomen dat de vis de lijn uittrekt. Als u dit echter te lang of te vaak doet, kan de lijn worden afgebroken.

De visserijactiviteit wordt beïnvloed door het weer en het tijdstip van de dag. Vissen zijn actiever als het regent en tijdens bewolkte dagen, vergeleken met wanneer het zonnig is.

Probeer op verschillende locaties te vissen. Op de kaart vind je verschillende vissoorten. Elke vissoort heeft een legendarische vis die de grootste, meest agressieve en daarom moeilijkst te vangen van zijn soort is. Elke legendarische vis wordt op de kaart gemarkeerd als je er dichtbij bent.

Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Verhaal Lengte
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Fast Travel Ontgrendelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here