Red Dead Redemption II: Archeology for Beginners

Archeology for Beginners is de 80ste missie van het hoofdverhaal in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough zal je door alle doelstellingen van Archaeology for Beginners Main Quest leiden, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

Archeology for Beginners  wordt ontgrendeld na het voltooien van A Rage Unleashed.

Quest Gever: Rains Fall
Hoofdstuk: 6
Regio: New Hanover

Vereisten voor gouden medailles:

  • Herstel de relikwieën zonder ontdekt te worden
  • Herstel de relikwieën binnen 1 minuut en 30 seconden

Startlocatie: Wapiti Indian Reservation, New Hanover

Praat met Rains Fall

Ontmoet Rains Fall in het Wapiti-reservaat en rijd met hem mee om wat kruiden te verzamelen om je te helpen met je ziekte. Rains Fall leidt je naar drie locaties en stop dan om kruiden te verzamelen. Wacht op hem op je paard totdat hij elke keer klaar is om verder te gaan.

Uiteindelijk zal hij je naar een heilige plaats leiden, maar hij ontdekt dat deze is verbrand en dat zijn heilige relikwieën zijn meegenomen.

Gebruik Eagle Eye om rond te kijken naar aanwijzingen wie de site heeft vernietigd en de Chanupa heeft gestolen, een ceremoniële pijp die van groot belang is voor Rains Fall en zijn volk. Verschillende items zullen een gouden gloed uitstralen om de aanwijzingen te markeren.

Er zijn veel kolven, flessen en tekenen van brandstichting in de omgeving. Blijf de aanwijzingen onderzoeken totdat Rains Fall je oproept.

Rains Fall ziet een rookkolom aan de horizon en vraagt ​​je om met je verrekijker naar het gebied beneden te kijken. Je ziet een aantal extreem dronken soldaten in een kamp, ​​blijkbaar degenen die verantwoordelijk zijn voor de diefstal en vernietiging.

  • GOUDEN MEDAILLE: Herstel de relikwieën zonder ontdekt te worden
  • GOUDEN MEDAILLE: Herstel de relikwieën binnen 1 minuut en 30 seconden

Het slechte nieuws is dat dit een zeer moeilijke gouden medaille is om te krijgen, en met veel kans op willekeurige fouten. Om naar het kamp te gaan, het kamp te infiltreren, de relikwieën terug te vinden en onopgemerkt te blijven, zal je erop vertrouwen dat je in galop met je paard bergafwaarts kunt rijden zonder de aandacht te trekken, afstijgen, het kamp in en uit gaan zonder de dronken soldaten te waarschuwen of geluid maken, dan terug naar je paard gaan en terugrijden naar Rains Fall, allemaal binnen een minuut en dertig seconden. De foutmarge is opmerkelijk klein, vooral als je dit tijdens een herhaling doet.

Eerste dingen eerst, pak je paard en ga die heuvel af.

In plaats van de weg te volgen, wil je in westelijke richting de heuvel aan de zuidkant van de heuvel af gaan, zodat je het kamp vanuit de zuidoostelijke hoek nadert.

Als je dicht bij het kamp komt, zwaai je naar het noorden zodat je achter de patrouillerende soldaat staat die tegen de klok in rond het kamp gaat. Stap aan de rand van het kamp van je paard af en ga hurkend verder.

Ervan uitgaande dat je nog geen rotsglijbaan hebt geactiveerd om de aandacht te trekken, begin dan naar het noorden te gaan totdat je in een positie kunt komen om het kamp vanaf de oostkant binnen te gaan.

Idealiter wacht je erop dat de patrouillerende bewaker naar het noorden begint te bewegen, en een van de twee bewakers bij het kookvuur zal opstaan ​​en ook in die richting bewegen.

Dan ga je dwars door het kamp gehurkt lopend, voorzichtig om de bewusteloze soldaten op de grond niet te storen.

Helemaal in het midden van het kamp, ​​net ten noorden van het kookvuur, ligt een bundel die eruitziet als een slaapzak op de grond voor een tent. Raap het op om de Chanupa en andere heilige voorwerpen terug te vinden.

Draai je onmiddellijk om en hurk, loop het kamp uit zoals je binnenkwam, en ga terug naar je paard. De sleutel is dat je terug uit het kamp moet zijn voordat de soldaat die op zijn bed in de tent in het noorden zit, opstaat en naar het midden van het kamp gaat. Als hij eenmaal naar het zuiden begint te bewegen, zal hij je vrijwel zeker het kamp zien verlaten. Als dit gebeurt, wil je je laatste checkpoint opnieuw starten en hopen dat je genoeg tijd hebt weten te reserveren.

Anders, als je het redt, ga dan weer op je paard zitten en ren zo snel als je paard kan de heuvel op naar Rains Fall. Geef hem de artefacten terug zonder iemand te doden en hij zal je enorm belonen voor je daden met de Owl Feather Trinket die de afvoersnelheid van je kernen vermindert. En als je het snel genoeg doet, hopelijk ook met een gouden medaille. Succes.

Hiermee is de hoofdmissie Archeology for Beginners in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende quest Honor, Amongst Thieves.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: The Wheel
Volgend artikelRed Dead Redemption II: An Honest Day’s Labors

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here