Red Dead Redemption II: Dieren Locaties

Red Dead Redemption II heeft 178 dierenlocaties. Als je alle dieren in Red Dead Redemption II bestudeert en vilt, ontgrendel je de trofee Zoologist en Skin Deep. Deze gids laat zien waar je alle dierenlocaties kunt vinden en hoe ze eruit zien.

De te missen Hoofdstuk 5 dieren van het eiland Guarma zijn niet nodig voor trofeeën! U hoeft alleen degene te krijgen die op de hoofdkaart staan. De dieren van Hoofdstuk 5 tellen echter als “extra’s” en laten je in ruil daarvoor enkele andere dieren op de hoofdkaart overslaan.

Je kunt bijhouden welke dieren je hebt gevonden onder Pauzemenu, Voortgang, Compendium, Dieren. Rockstar Social Club houdt de trofee en de voortgang van de prestaties bij met een percentage.

Voor Zoologist moet je met door de verrekijker naar het dier kijken om het te bestuderen. Het dier volgen is niet vereist voor de trofee. Dit betekent dat je niet 100% in het compendium over elk dier nodig hebt (alleen studeren met is voldoende). Alleen dieren in het compendium tellen (er is bijvoorbeeld een leeuw die kan worden gemist van een vreemde missie, maar het is geen compendiumdier en maakt niet uit voor trofeeën). Houd er ook rekening mee dat u alle ondersoorten moet bestuderen. Er zijn bijvoorbeeld veel soorten varkens, haviken enz. En je hebt ze allemaal nodig – dus eigenlijk alles wat in de dierengids hieronder staat vermeld.

Voor Skin Deep moet u alle huidbare dieren villen. Slechts de helft van de dieren kan worden gevild (alles met een vacht). Kleine vogels die worden “geplukt” en kleine dieren die rechtstreeks in je tas gaan, tellen niet mee voor deze trofee. Houd er rekening mee dat sommige grote vogels kunnen worden gevild.

Legendarische dieren tellen naar verluidt niet voor beide trofeeën omdat ze kunnen worden gemist. Als je per ongeluk een legendarisch dier doodt (of het sterft op een andere manier) en je bent vergeten het te villen, dan kan het karkas voor altijd verdwijnen.

Nog een tip: als agressieve dieren je aanvallen, kun je ze niet bestuderen. Gooi een vergiftigd werpmes naar ze en ze zullen weglopen en kunnen dan worden bestudeerd.

Gids voor alle dierlocaties

Deze gids bevat twee afbeeldingen per dier. De een laat het dier zien, de ander de locatie. Het dier is gevonden op de locatie waar de rode markering op de kaart staat. De teksten zijn afkomstig uit de officiële in-game compendiumbeschrijvingen en vermelden de spawn-gebieden, evenals de buit en het bewerkbare item. De meeste dieren hebben meerdere spawnzones, de hier getoonde gebieden zijn wat bevestigd is. Houd er rekening mee dat spawns voor dieren willekeurig zijn, ze hebben alleen bepaalde spawnzones toegewezen gekregen. Dit betekent dat ze KUNNEN spawnen in die zones, maar er niet altijd zullen zijn (het kan veel pogingen kosten om ze te laten spawnen).

De beste manier om alle 178 dieren te krijgen:
Terwijl je door het verhaal speelt, jaag je op alles wat je tegenkomt. Bestudeer altijd eerst het dier en vil het dan. Sommige dieren kunnen pas na het verhaal worden gevonden omdat delen van New Austin onbereikbaar zijn. Na het verhaal rijd je gewoon over de kaart en pak je elk dier dat je willekeurig vindt. Voltooi alle vreemde missies en verzamelobjecten terwijl je onderweg naar dieren zoekt. Houd de dieren voor het laatst. Op dat moment zou je 120+ dieren moeten hebben gevonden, alleen uit natuurlijke gameplay en de rest hier kunnen opzoeken. Houd er rekening mee dat sommige dieren ’s nachts actief zijn (bijv. Wolven, vleermuizen, uilen) terwijl andere alleen overdag spawnen. Vogels kunnen zitten of vliegen en verschijnen overdag als het zonnig is. Als je een bepaald dier niet kunt vinden in het gemarkeerde gebied, maak dan een kamp en slaap om de tijd vooruit te gaan of ga naar het hoofdmenu en klik op Doorgaan. Elke keer dat je stopt, bladert het door de beschikbare dieren en kun je nieuwe soorten laten verschijnen! In feite kun je gewoon blijven stoppen en op dezelfde plek doorgaan om veel verschillende soorten te kweken.

Hier is de beste jachtplek voor dieren in het spel, je kunt veel soorten dieren vinden, vooral vogels. En nog meer in het bijzonder uilen. Je kunt alle drie de verschillende uilensoorten op dezelfde locatie vinden! Het heet Bear Claw, dicht bij Manzanita Post. Ze vliegen of zitten vaker op de oude huizen / schoorstenen (natuurlijk ’s nachts). Als je er twee tegelijk vindt, lijkt het erop dat het altijd twee verschillende zijn! Overdag vind je spechten, bijna alle zangvogels, raven / kraaien, haviken, fazanten, gieren… plus op de grond beren, wolven, coyotes, herten / elanden en nog veel meer. Slaap gewoon in uw draagbare kamp of sla op, ga naar het menu, ga verder, om door de spawns van de dieren te fietsen.

De onderstaande dierenlijst staat in dezelfde volgorde als het compendium in de game (rij voor rij)! Op deze manier kun je, als je een lege plek in het Compendium hebt, gemakkelijk vinden wat je mist.

Op zoek naar een specifieke dierennaam? Als je al weet hoe je vermiste dier heet, druk dan op CTRL + F op je toetsenbord om de zoekfunctie van je browser op deze pagina te gebruiken (werkt alleen op pc). U kunt de afbeeldingen ook vergroten door erop te klikken, zodat de rode markering beter te zien is.

Animal Compendium – Pagina 1

#1 – Amerikaanse alligator

Alligators leven in de moeras- en rivierdeltagebieden van Lemoyne – in het zuiden van Bluewater Marsh en rondom Bayou Nwa. Het zijn vleesetende toproofdieren die zich voeden met vissen, vogels, amfibieën en zoogdieren. Een geweer dringt door de harde, gepantserde lichaamsplaten van een alligator. Alligatorhuiden, vlees en tanden zijn allemaal handig voor eten of knutselen.

Een perfecte alligatorhuid kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Levert huid, tanden en vlees van groot wild op. Gebruikt bij het maken en koken. Gebruik een boog met verbeterde pijlen of een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

#2 – Amerikaanse alligator (klein)

Alligators leven in de moeras- en rivierdeltagebieden van Lemoyne. Het zijn vleesetende toproofdieren die zich voeden met vissen, vogels, amfibieën en zoogdieren. Een geweer dringt door de harde, gepantserde lichaamsplaten van een alligator. Alligatorhuiden, vlees en tanden zijn allemaal handig voor eten of knutselen.

Een perfecte alligatorhuid kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Levert huid, tanden en vlees van groot wild op. Gebruikt bij het maken en koken. Gebruik een boog met verbeterde pijlen of een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

#3 – Negenbandig gordeldier

Negenbandige gordeldieren zijn te vinden in de regio’s Gaptooth Ridge, Cholla Springs en Rio Bravo. Als alleseters bestaat hun voornaamste dieet uit insecten, kleine gewervelde dieren en vaak aas. Een Varmint-geweer wordt beschouwd als een van de beste wapens om op gordeldieren te jagen, omdat de kogels gemakkelijk door hun schild kunnen dringen. Gordeldieren kunnen worden gegeten, hoewel de consistentie van hun vlees vezelig is. Gordeldierschilden kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Stringy Meat kan aan handelaren worden verkocht

Geeft een schild en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#4 – Amerikaanse das

De Amerikaanse das is te vinden in de meer droge klimaten van Amerika. Het is een fossiele carnivoor, die aast op eekhoorns, mollen, prairiehonden en veldmuizen. Het gebruik van een Varmint-geweer tijdens het jagen zou moeten resulteren in een zuivere kill. Dassenklauwen en -huiden kunnen worden gebruikt voor het vervaardigen en dassenvlees kan worden gegeten.

Een perfecte dassenvacht kan worden gebruikt om een ​​hoed te maken

Geeft een vacht, klauwen en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#5 – Kleine bruine vleermuis

De Little Brown Bat wordt ’s nachts in het grootste deel van Amerika aangetroffen. Het zijn insecteneters die zich voeden met muggen, wespen, kevers en muggen. Vanwege de grootte van deze vleermuissoort kunnen ze met minder impact worden gedood. Een boog met kleine jachtpijlen kan met succes worden gebruikt om te jagen. Het vlees is vezelig maar eetbaar, en zijn vleugels kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Een vleermuiskarkas kan aan handelaren worden verkocht

Geeft een vleugel en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#6 – Amerikaanse zwarte beer

De Amerikaanse zwarte beer wordt gevonden in de afgelegen bossen van Roanoke, Big Valley en Tall Trees. Het is kleiner dan de Grizzly Bear. Het hoofdvoer van deze omnivore dieren bestaat uit zalm, honing, fruit, kleine zoogdieren en aas. Een geweer met een lange scope zou een beer van deze omvang moeten neerhalen. Hun klauwen en vet kunnen worden gebruikt om mee te knutselen en hun vlees kan worden geconsumeerd.

Van een perfecte berenvacht kan een hoed worden gemaakt

Geeft een klauw, vet en vlees van groot wild. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer of boog met pijlen voor een zuivere moord.

#7 – Grizzlybeer

Grizzlyberen zijn endemisch voor Grizzlies East. Als alleseter varieert zijn dieet van bessen, wortels en grassen tot herten, elanden, vissen en aas. De gemakkelijkste manier om een ​​dier van deze omvang neer te halen, is met een geweer met High Velocity of Express Bullets. Berenvlees, vet en klauwen kunnen worden gebruikt voor voedsel of materialen om mee te knutselen.

Een perfecte berenvacht kan worden verwerkt tot een paar chaps

Geeft een klauw, vet en vlees van groot wild. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met verbeterde pijlen of een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

#8 – Noord-Amerikaanse bever

De Noord-Amerikaanse bever is te vinden langs de rivier de Kamassa in Roanoke. Het plantenetende dieet bestaat uit boomschors, cambium, wortels, knoppen en waterplanten. Een Varmint Rifle is het ideale wapen om op bevers te jagen. Beaver-geurklieren, huid en vet kunnen allemaal worden gebruikt voor het knutselen.

Een perfecte beverhuid kan tot een hoed worden gemaakt

Geeft een geurklier, huid en vet. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#9 – Blauwe gaai

Blue Jays zijn te vinden in de beboste regio’s van het Amerikaanse Heartland. Als alleseters eten ze noten, eikels, zaden, kevers, sprinkhanen en rupsen. Een vogel van deze omvang kan worden gedood met minder impact. Een boog met kleine jachtpijlen kan met succes worden gebruikt om te jagen. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen en hun karkas kan aan handelaren worden verkocht.

Blue Jay Feathers worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#10 – Wild zwijn

Wilde zwijnen zijn te vinden in de staten New Hanover, Lemoyne en West Elizabeth. Het zijn alleseters, die azen op amfibieën, reptielen, insecten, wormen en kleinere zoogdieren. Ze eten ook wortels en fruit. Het gebruik van een geweer of een boog met gifpijlen is de gemakkelijkste manier om een ​​dier van deze omvang neer te halen. Het malse varkensvlees van een zwijn kan worden gegeten, en hun vet en slagtanden kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Een Perfect Boar Pelt kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Geeft een huid, slagtanden, vet en mals varkensvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#11 – Whitetail Buck

De Whitetail Buck is te vinden in beboste gebieden in de Verenigde Staten. Het is een herbivoor en eet noten, knoppen, twijgen en groene planten. Door op afstand te blijven wanneer u op herten jaagt, vergroot u de kans op doden. Lange afstandswapens, zoals een geweer of een boog met gifpijlen, zijn de meest succesvolle wapens voor de jacht. Het hertenvlees kan worden gegeten en het gewei en de huid kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Kan worden gebruikt in het recept van Thyme Venison

Geeft een vacht, gewei en volwassen hertenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

#12 – Witstaarthert

Whitetail-herten komen voor in verschillende habitats in de staten, maar komen veel voor in de bossen van New Hanover, Lemoyne en West Elizabeth. Hun plantenetende dieet omvat grassen, noten, schimmels, takjes en fruit. Door op afstand te blijven wanneer u op herten jaagt, vergroot u de kans dat ze worden gedood, omdat ze snel schrikken. Wapens op lange afstand, zoals een geweer of een boog met gifpijlen, worden als de beste beschouwd tijdens het jagen. Hertenhuid kan worden gebruikt om te knutselen en hun wildvlees kan worden gebruikt om te koken.

Kan worden gebruikt in het recept van Oregano Hertenvlees

Geeft een huid en volwassen hertenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#13 – Amerikaanse bizon

De Amerikaanse bizon komt oorspronkelijk uit de vlaktes van New Hanover en West Elizabeth. Als herbivoor graast het op granen, hooi en maïs. Vanwege de grootte van een gemiddelde bizon, moet bij het jagen ook rekening worden gehouden met krachtige wapens zoals een Carcano-geweer of een boog met verbeterde pijlen. Bizonvlees kan worden gebruikt om te koken.

Kan worden gebruikt in het recept van Thyme Prime Beef

Geeft een huid, hoorn en bizonvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#14 – Angus Bull

De Angus Bull is te vinden op boerderijen en boerderijen in de Verenigde Staten. Het plantenetende dieet omvat granen, hooi en maïs. De gemiddelde grootte van een stier kan betekenen dat ze moeilijker te doden zijn. Het gebruik van een boog met verbeterde pijlen of een krachtig geweer vergroot je kansen tijdens het jagen. Het biedt eersteklas rundvlees en hoorns om mee te knutselen.

Kan worden gebruikt in het Minty Prime Beef-recept

Geeft een vacht, een hoorn en eersteklas rundvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

#15 – Devon Bull

De Devon Bull is te vinden op boerderijen in de Verenigde Staten. Als herbivoor consumeert het granen, hooi en maïs. De gemakkelijkste manier om een ​​stier van deze omvang te verslaan, is door een boog met verbeterde pijlen of een krachtig geweer te gebruiken. Ze leveren ook eersteklas rundvlees op als voedsel, en stierenhoorns die kunnen worden gebruikt voor het maken.

Kan worden gebruikt in het recept van Thyme Prime Beef

Geeft een vacht, een hoorn en eersteklas rundvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

Animal Compendium – Pagina 2

#16 – Hereford Bull

De Hereford Bull is te vinden op boerderijen in de Verenigde Staten. Het is een herbivoor, die leeft van granen, hooi en maïs. De gemiddelde grootte van een stier kan betekenen dat ze moeilijker te doden zijn. Als u een boog met verbeterde pijlen of een krachtig geweer gebruikt, vergroot u uw kansen tijdens het jagen. Het vlees kan worden gegeten en de hoorns zijn handig om mee te knutselen.

Kan worden gebruikt in het Oregano Prime Beef-recept

Geeft een vacht, een hoorn en eersteklas rundvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

#17 – Amerikaanse brulkikker

De Amerikaanse brulkikker wordt vaak gevonden in de buurt van kalme en ondiepe wateren in warmere klimaten zoals de Bayou en Bluewater Marsh. Als carnivoren jagen ze op kleine vissen en insecten. Ze zijn kannibalistisch en eten hun eigen soort. Door de grootte van deze kikkersoort is een boog met kleine jachtpijlen het ideale wapen bij het jagen. Hun herptielvlees kan als voedsel worden gebruikt.

Een Perfect Bullfrog Carcass kan aan handelaren worden verkocht

Geeft een karkas en herptielvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#18 – Noordelijke kardinaal

Northern Cardinals hebben de neiging om de bosgebieden van New Hanover en West Elizabeth te bewonen. Hun omnivoor dieet omvat granen, onkruid, zaden en fruit. Kardinalen kunnen worden gedood met minder impact dan andere dieren. Een boog met kleine jachtpijlen kan met succes worden gebruikt tijdens het jagen op deze vogels. De veren van de kardinaal kunnen worden gebruikt voor knutselen en hun karkassen kunnen aan handelaren worden verkocht.

Cardinal Feathers kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#19 – Amerikaanse huiskat

De American Domestic Cat is te vinden op boerderijen en in steden in de Verenigde Staten. Hoewel de gedomesticeerde kat vleesetend van aard is, eet hij havermoutpap en brood gedrenkt in melk. Katten zijn goede huisdieren omdat ze plaagproblemen in hun omgeving kunnen aanpakken.

Katten zijn goede huisdieren

Katten zijn goede huisdieren, omdat ze eventuele plaagproblemen in hun omgeving kunnen handhaven.

#20 – Ceder Waxwing

De Cedar Waxwing leeft in open en beboste gebieden in de Verenigde Staten. Hun primaire herbivoor dieet omvat het hele jaar door bessen en suikerachtig fruit, en ze voeden zich alleen met insecten tijdens het broedseizoen. Een Bow en Small Game Arrows kunnen deze kleine vogels neerhalen. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Ceder Waxwing Feathers kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wildvogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#21 – Dominique Chicken

Dominique Chickens zijn te vinden in boerderijen, boerderijen en steden in de Verenigde Staten. Als alleseters bestaat hun dieet uit zaden, granen en alle insecten die ze kunnen vinden. Het gebruik van een boog met kleine wildpijlen zal de kip met succes doden en zal hun vlees minder beschadigen. Hun dikke vlees is een goede bron van voedsel en de veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Kan worden gebruikt in het recept van Minty Plump Bird

Geeft veren en mollig vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#22 – Dominique Rooster

De Dominique Rooster is te vinden op boerderijen in Lemoyne, New Hanover, West Elizabeth en New Austin. Als alleseters foerageren ze meestal de grond naar insecten en vegetatie. Een boog met kleine wildpijlen wordt beschouwd als het meest effectieve wapen voor het jagen op hanen. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen en hun vlees is een goede bron van voedsel.

Kan worden gebruikt in het recept van Plain Plump Bird

Geeft veren en mollig vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#23 – Java-kip

De Java Chicken is te vinden op boerderijen, boerderijen en in steden in de Verenigde Staten. Hun omnivoor dieet bestaat uit zaden, granen en alle insecten die ze tegenkomen. Een Bow en Small Game Arrows kunnen worden gebruikt om op kippen te jagen met minimale schade aan hun vlees. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen en hun dikke vlees kan worden gebruikt als voedsel.

Kan worden gebruikt in het recept van Thyme Plump Bird

Geeft veren en mollig vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#24 – Java-haan

Java-hanen zijn te vinden op boerderijen in Lemoyne, New Hanover, West Elizabeth en New Austin. Als alleseters foerageren ze de grond voor insecten en vegetatie. Aangenomen wordt dat de beste manier om een ​​haan te doden tijdens het jagen is met een boog en kleine wildpijlen, omdat dit de minste schade aan het vlees toebrengt. Hun mollige vlees is een goede voedselbron en hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Kan worden gebruikt in het Oregano Plump Bird-recept

Geeft veren en mollig vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#25 – Kip Leghorn

De Leghorn Chicken is te vinden op boerderijen in Lemoyne, New Hanover, West Elizabeth en New Austin. Als alleseters smeden ze meestal de grond voor insecten en vegetatie. Een boog met kleine wildpijlen wordt beschouwd als het meest effectieve wapen om op kippen te jagen. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen en hun vlees is een goede bron van voedsel.

Kan worden gebruikt in het recept van Plain Plump Bird

Geeft veren en mollig vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#26 – Leghorn-haan

De Leghorn Rooster is te vinden op boerderijen in Lemoyne, New Hanover, West Elizabeth en New Austin. Als alleseters foerageren ze meestal de grond naar insecten en vegetatie. Een boog met kleine wildpijlen wordt beschouwd als het meest effectieve wapen om op kippen te jagen. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen en hun vlees is een goede bron van voedsel.

Kan worden gebruikt in het Oregano Plump Bird-recept

Geeft veren en mollig vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#27 – Grote Prairiekip

De Greater Prairie Chicken komt oorspronkelijk uit de Great Plains (let op: hij vliegt in de lucht!). Hun omnivoor dieet omvat granen, noten en insecten. Een boog met kleine wildpijlen wordt beschouwd als de meest effectieve manier om op kippen te jagen. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen en hun dikke vlees kan worden gebruikt om te koken.

Kan worden gebruikt in het recept van Thyme Plump Bird

Geeft veren en mollig vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#28 – Westerse aardeekhoorn

Western Chipmunks zijn inheems in beboste en dicht begroeide gebieden van New Hanover, Lemoyne en West Elizabeth. Als alleseters scharrelen ze naar zaden, knoppen, fruit en noten. A Bow and Small Game Arrows kunnen worden gebruikt om op aardeekhoorns te jagen met minimale schade aan hun karkassen. Hun karkassen kunnen aan handelaren worden verkocht.

Een Chipmunk-karkas kan aan handelaren worden verkocht

Geeft een karkas en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#29 – Californische Condor

De Californische Condor komt oorspronkelijk uit New Austin. Het dieet van deze vleesetende aaseter bestaat voornamelijk uit aas, hoewel soms ook karkassen van vogels en reptielen worden gegeten. Een Varmint Rifle wordt beschouwd als het beste wapen om condors te schieten. Het vlees is wild en met de veren kan worden geknutseld.

Condor Feathers kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wildvogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#30 – Cougar

Cougars komen oorspronkelijk uit de staten New Austin, West Elizabeth en afgelegen beboste delen van New Hanover. Als carnivoren jagen ze op herten, elanden, elanden en berggeiten. De gemakkelijkste manier om een ​​poema van deze omvang neer te halen, is door een boog met gifpijlen of een geweer te gebruiken. Hun hoektanden kunnen worden gebruikt om mee te knutselen en hun vlees kan als voedsel worden gebruikt.

Een Perfect Cougar Pelt kan worden gebruikt om een ​​jas te maken

Geeft een huid, hoektanden en vlees van groot wild. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

Animal Compendium – Pagina 3

#31 – Aalscholver met dubbele kuif

Aalscholvers met dubbele kuif worden gevonden in de buurt van water in Lemoyne, New Hanover en West Elizabeth. Als carnivoren jagen ze op vissen, amfibieën en kreeftachtigen. Het Varmint Rifle wordt beschouwd als het beste wapen om aalscholvers te schieten. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Kan worden gebruikt in het recept van Plain Game Bird

Geeft veren en wildvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#32 – Neotrope aalscholver

Neotropische aalscholvers zijn inheems in de wetlands en kustwateren van New Hanover, Lemoyne en West Elizabeth. Als carnivoren jagen ze op waterinsecten, zoetwatervissen en kreeftachtigen. Het Varmint Rifle wordt beschouwd als het beste wapen om aalscholvers te schieten. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Kan worden gebruikt in het recept van Plain Game Bird

Geeft veren en wildvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#33 – Florida Cracker Cow

De Florida Cracker Cow is te vinden op boerderijen en boerderijen in de Verenigde Staten. Als herbivoren bestaat hun dieet uit granen, hooi en grassen. De grote omvang van deze zoogdieren kan betekenen dat het langer duurt om ze te doden tijdens het jagen. Een long-scope-geweer, of een boog met verbeterde pijlen, wordt beschouwd als de beste wapens om tijdens het jagen te gebruiken. Hun huid kan aan handelaren worden verkocht en hun eersteklas rundvlees is een goede bron van voedsel.

Kan worden gebruikt in het recept van Thyme Prime Beef

Geeft een huid en eersteklas rundvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een verbeterde pijl voor een zuivere kill.

#34 – California Valley Coyote

De California Valley Coyote is te vinden in New Austin, West Elizabeth, Lemoyne en New Hanover. Hun dieet is voornamelijk vleesetend, waarbij het vlees van knaagdieren als belangrijkste voedselbron wordt geconsumeerd. Het gebruik van een boog en pijlen, of een repeater, moet worden overwogen bij het jagen op een schone prooi. Hun vacht kan worden verkocht of gebruikt bij het vervaardigen en hun vlees kan worden geconsumeerd, hoewel het als vezelig wordt beschouwd.

Een Coyote Fang kan aan handelaren worden verkocht

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een repeater voor een zuivere kill.

#35 – Cubaanse landkrab

De Cubaanse landkrab komt oorspronkelijk uit Guarma, maar is ook te vinden rond de oevers en eilanden van Flat Iron Lake op de hoofdkaart. Als alleseters bestaat hun dieet uit bladeren, grassen, insecten en aas. Een pijl en boog kan worden gebruikt om het schild te doorboren. Hun karkas kan worden verkocht aan handelaren. Maak je geen zorgen als je het in Guarma hebt gemist, je kunt het nog steeds vinden aan de noordkust van Flat Iron Lake of op de eilanden in Flat Iron Lake.

Kan worden gebruikt in het recept van Minty Crustacean

Geeft een karkas en schaaldierenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#36 – Rode moeraskreeft

Red Swamp Crayfish komt oorspronkelijk uit het moerasgebied van Bayou Nwa. De Red Swamp Crayfish is een opportunistische alleseter, die zich voedt met zachte vegetatie, insectenlarven, waterslakken en aas. Deze zoetwaterschaaldieren zijn te vinden in gaten voor langoesten. Net als bij de gaten waar je alligatoreieren vindt, loop je naar de rivierkreeftgaten op de grond en plunder je deze dieren uit het gat. Hun karkassen kunnen worden gebruikt als visaas.

Kan gebruikt worden als visaas

Geeft een karkas en schaaldierenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#37 – Whooping Crane

Gierende kraanvogels zijn te vinden in de wetlands van Lemoyne en New Hanover. Hun omnivoor dieet bestaat uit noten, bessen, zaden en insecten, maar ook uit kleine vogels en reptielen. Het Varmint Rifle wordt beschouwd als het beste wapen om kraanvogels neer te halen. Hun veren kunnen worden gebruikt voor knutselen en het karkas kan worden verkocht aan handelaren.

Kan worden gebruikt in het recept van Plain Game Bird

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#38 – Sandhill-kraan

De Sandhill-kraan leeft in het natte en met gras begroeide moerasgebied van Lemoyne en New Hanover. Als alleseters omvat hun dieet noten, bessen, insecten, kleine vogels en reptielen. De gemakkelijkste manier om een ​​kraan neer te halen, is door een Varmint Rifle te gebruiken. Het karkas kan worden verkocht aan handelaren en hun veren kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Kan worden gebruikt in het recept van Plain Game Bird

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#39 – Amerikaanse kraai

De Amerikaanse kraai is te vinden in verschillende habitats in de Verenigde Staten. Als alleseters bestaat hun dieet uit vleesresten, zaden, eieren, granen en aas. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om kraaien te verslaan. Hun karkas kan aan handelaren worden verkocht en hun veren kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Kraaienveren kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wildvogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#40 – Amerikaanse vossenhond

De American Fox Hound is een populair hondenras dat te vinden is in steden in de Verenigde Staten. Hun omnivoor dieet bestaat meestal uit hondenvoer dat bestaat uit vlees, plantaardig materiaal en slachtafval. Deze honden zijn gefokt voor de jacht en zijn neven en nichten van de Engelse Fox Hound.

American Fox Hounds zijn goede jachtgezellen

Een populair ras dat te vinden is in steden in de Verenigde Staten. Deze honden zijn gefokt voor de jacht en zijn een neef van de Engelse Foxhound.

#41 – Australische herder

Australian Shepherd-honden zijn te vinden in de meeste steden in de Verenigde Staten. Hun omnivoor dieet bestaat meestal uit hondenvoer dat bestaat uit vlees, plantaardig materiaal en slachtafval. Het fokken van Australian Shepherds heeft ze tot goede schaapherders gemaakt, vooral in bergachtige omgevingen.

Australian Shepherds zijn goed voor het hoeden van schapen

Gevonden op boerderijen in de Verenigde Staten. Het fokken van Australian Shepherds heeft ze tot goede schaapherders gemaakt, vooral in bergachtige omgevingen.

#42 – Bloedhond

Bloedhonden zijn te vinden in steden in de Verenigde Staten. Hun omnivoor dieet bestaat meestal uit hondenvoer dat bestaat uit vlees, plantaardig materiaal en slachtafval. Bloedhonden zijn gefokt voor de jacht op wilde zwijnen en herten.

Bloedhonden worden gefokt om op zwijnen en herten te jagen

Gevonden in steden in de Verenigde Staten. Bloedhonden zijn gefokt voor de jacht op wilde zwijnen en herten.

#43 – Bluetick Coonhound

De Bluetick Coonhound is te vinden op boerderijen of in steden in Lemoyne en New Hanover. Hun omnivoor dieet bestaat meestal uit hondenvoer dat bestaat uit vlees, plantaardig materiaal en slachtafval. Door hun sterke reukvermogen zijn ze uitstekende jachthonden, vooral voor de jacht op wasberen.

Bluetick Coonhounds zijn uitstekende jachthonden

Een populair ras met een sterk reukvermogen maakt ze tot uitstekende jachthonden, vooral voor het volgen van wasberen.

#44 – Border Collie

Border Collies zijn te vinden op boerderijen en in steden in Lemoyne en New Hanover. Hun omnivoor dieet bestaat meestal uit hondenvoer dat bestaat uit vlees, plantaardig materiaal en slachtafval. Dit hondenras is gefokt voor het hoeden van vee.

Border Collies worden gefokt voor het hoeden van vee

Gevonden in Bayou Nwa. Dit hondenras is gefokt voor het hoeden van vee.

#45 – Catahoula Cur

De Catahoula Cur is te vinden in steden in de Verenigde Staten. Hun omnivoor dieet bestaat meestal uit hondenvoer dat bestaat uit vlees, plantaardig materiaal en slachtafval. Deze honden worden traditioneel gebruikt voor de jacht op zwijnen.

Catahoula Cur wordt traditioneel gebruikt voor de jacht op zwijnen

Gevonden in steden in de Verenigde Staten. Deze honden worden traditioneel gebruikt voor de jacht op zwijnen.

Animal Compendium – Pagina 4

#46 – Chesapeake Bay Retriever

Chesapeake Bay Retrievers zijn te vinden op boerderijen, boerderijen, treinstations en steden in New Hanover. Hun omnivoor dieet bestaat meestal uit hondenvoer dat bestaat uit vlees, plantaardig materiaal en slachtafval. Dit hondenras is gebruikt voor de jacht en om watervogels op te halen.

Chesapeake Bay Retrievers zijn goed in het ophalen van watervogels

Gevonden op boerderijen en in steden in de Verenigde Staten. Dit hondenras wordt vaak gebruikt voor het volgen en jagen. Vaak door marktjagers om watervogels op te halen.

#47 – Siberische Husky

De Siberische Husky is te vinden in steden en op boerderijen in West Elizabeth en New Hanover. Hun omnivoor dieet bestaat meestal uit hondenvoer dat bestaat uit vlees, plantaardig materiaal en slachtafval. Dit hondenras is gefokt om te helpen bij het jagen en verzamelen.

Siberische husky’s worden gefokt om te helpen bij het jagen en verzamelen

Gevonden op boerderijen en in steden in de Verenigde Staten. Husky’s worden gefokt om te helpen bij het jagen en verzamelen.

#48 – Labrador Retriever

Labrador Retrievers zijn te vinden op boerderijen en boerderijen in New Hanover en New Austin. Hun omnivoor dieet bestaat meestal uit hondenvoer dat bestaat uit vlees, plantaardig materiaal en slachtafval. Dit hondenras is een goede jachtgenoot.

Labrador retrievers zijn goede jachtgezellen

Gevonden in de oostelijke kernlanden. Dit hondenras is een goede jachtgenoot.

#49 – Poedel

Poedels zijn te vinden in de welvarende wijken St. Denis en Rhodos. Hun omnivoor dieet bestaat meestal uit hondenvoer dat bestaat uit vlees, plantaardig materiaal en slachtafval. Poedels worden beschouwd als goede metgezellen voor het jagen op eenden en vogels.

Poedels zijn goede metgezellen voor de jacht op eenden en vogels

Gevonden in steden in de Verenigde Staten. Poedels worden beschouwd als goede metgezellen voor het jagen op eenden en vogels.

#50 – Mutt

Mutts zijn te vinden in Armadillo en St. Denis. Een straathond wordt erkend als een kruising van ten minste drie verschillende hondenrassen. Hun omnivoor dieet bestaat meestal uit hondenvoer dat bestaat uit vlees, plantaardig materiaal en slachtafval. Binnenlandse straathonden kunnen goede huisdieren zijn.

Mutts zijn goede huisdieren

Te vinden rond Armadillo en St. Denis, kunnen binnenlandse straathonden goede huisdieren zijn.

#51 – Rufus

De hond van de familie Marston en Jack’s beste vriend (alleen gevonden na het verhaal op de boerderij van Beecher’s Hope, ten westen van Blackwater). Zit meestal rond de veranda van het huis van John.

Labrador retrievers zijn goede jachtgezellen

Rufus is een brave jongen.

#52 – Standaard ezel

De standaard ezel is te vinden op boerderijen en boerderijen in de Verenigde Staten. Hun plantenetende dieet bestaat uit grassen, hooi en gerstestro. Ezels worden beschouwd als een van de goedkoopste arbeidsvormen voor werk in de landbouw.

Een standaard ezel kan worden gebruikt voor de bevalling

Gevonden in New Austin. Ezels worden beschouwd als een van de goedkoopste arbeidsvormen voor werk in de landbouw.

#53 – Wilde eend

Mallard Ducks komen veel voor in de wetlands van West Elizabeth, New Hanover en Lemoyne. Als alleseters bestaat hun dieet uit noten, granen, slakken en kleine vissen. Een boog met kleine wildpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om op eenden te jagen. Hun wildvlees is een goede bron van voedsel en hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Eendenveren kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft veren en vlees van wild. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#54 – Pekin-eend

De Pekin Duck is te vinden in de wetlands van West Elizabeth, New Hanover en Lemoyne. Hun omnivoor dieet omvat plantaardig materiaal, kleine vissen en kleine waterdieren. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om te gebruiken voor een zuivere kill. Hun veren kunnen worden gebruikt om te knutselen en hun wildvlees kan worden geconsumeerd.

Kan worden gebruikt in het recept van Minty Game

Geeft veren en vlees van wild. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#55 – Bald Eagle

De Bald Eagle is inheems in de berghabitats van Ambarino en West Elizabeth. Als vleesetende opportunistische roofdieren jagen ze op kleine zoogdieren zoals eekhoorns, wasberen, konijnen en prairiehonden. Het Varmint Rifle wordt beschouwd als het beste wapen om te gebruiken bij het neerhalen van een adelaar van deze omvang. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Adelaarsveren kunnen worden gebruikt voor het maken van verbeterde werpmessen

Geeft veren en wildvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint-geweer voor een zuivere moord.

#56 – Steenarend

De steenarend komt oorspronkelijk uit de berghabitats van Ambarino en West Elizabeth. Het vleesetende roofdier gebruikt zijn scherpe klauwen om kleine zoogdieren, reptielen, vogels en vissen te vangen. Het Varmint Rifle wordt beschouwd als het beste wapen om te gebruiken bij het neerhalen van een adelaar van deze omvang. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Adelaarsveren kunnen worden gebruikt voor het maken van verbeterde werpmessen

Geeft veren en wildvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint-geweer voor een zuivere moord.

#57 – Roodachtige zilverreiger

De roodachtige zilverreiger is te vinden in het moerasgebied van Bayou Nwa. Als carnivoren jagen ze op vissen, insecten, kikkers en kreeftachtigen. Het Varmint-geweer wordt beschouwd als het beste wapen om te gebruiken bij het uitschakelen van een zilverreiger van deze omvang. Hun pluim kan worden gebruikt voor knutselen en hun karkas kan worden verkocht aan handelaren.

Kan worden gebruikt in het recept van Minty Game

Geeft veren en vlees van wild. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#58 – Kleine zilverreiger

Het belangrijkste leefgebied van de Kleine Zilverreiger is het moerasgebied van Bayou Nwa. Als carnivoren jagen ze op vissen, schaaldieren, kikkers en insecten. Het Varmint-geweer wordt beschouwd als het beste wapen om te gebruiken bij het uitschakelen van een zilverreiger van deze omvang. De pluim van een kleine zilverreiger kan worden gebruikt om mee te knutselen en hun karkas kan worden verkocht.

Kan worden gebruikt in het recept van Oregano Game

Geeft veren en vlees van wild. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#59 – Sneeuwreiger

De Sneeuwreiger komt oorspronkelijk uit het moeras en de moerassen van Lemoyne. Als carnivoren jagen ze op vissen, kikkers, kreeftachtigen en insecten. Het Varmint-geweer wordt beschouwd als het beste wapen om te gebruiken bij het uitschakelen van een zilverreiger van deze omvang. De pluim van een Sneeuwreiger kan worden gebruikt voor knutselen en hun karkas kan aan handelaren worden verkocht.

Kan worden gebruikt in het recept van Minty Game

Geeft veren en vlees van wild. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#60 – Rocky Mountain Bull Elk

De Rocky Mountain Bull Elk komt oorspronkelijk uit Ambarino en het noorden van New Hanover. Hun herbivoor dieet omvat grassen, bladeren, schors en planten. Elanden schrikken snel, dus het is aan te raden om tijdens het jagen zoveel mogelijk afstand te houden. Wapens op lange afstand, zoals een boog met verbeterde pijlen of een geweer met een lange reikwijdte, worden beschouwd als de beste wapens voor de jacht. Hun huid en gewei kunnen worden gebruikt om mee te knutselen, en hun volwassen hertenvlees is een goede bron van voedsel.

Van een perfecte elandvacht kunnen twee chaps worden gemaakt

Geeft een vacht, gewei en volwassen hertenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

Animal Compendium – Pagina 5

#61 – Rocky Mountain Cow Elk

De Rocky Mountain Cow Elk komt oorspronkelijk uit Ambarino en het noorden van New Hanover. Hun herbivoor dieet omvat grassen, bladeren, schors en planten. Elanden schrikken snel, dus het is aan te raden om tijdens het jagen zoveel mogelijk afstand te houden. Langeafstandswapens zoals een boog met verbeterde pijlen of een geweer met een lange scope worden beschouwd als de beste wapens voor de jacht. Hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen en hun volwassen hertenvlees is een goede bron van voedsel.

Van een perfecte elandvacht kunnen twee chaps worden gemaakt

Geeft een huid en volwassen hertenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

#62 – Amerikaanse rode vos

De Amerikaanse rode vos is inheems in de bossen en graslanden van West Elizabeth, New Hanover en Lemoyne. Als alleseters bestaat hun dieet uit kleine zoogdieren zoals eekhoorns en konijnen, maar ook uit vogels, fruit, bessen en grassen. Een boog met verbeterde pijlen, of een repeater, wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​vos te verwonden of te doden. De huid en klauwen van Amerikaanse rode vossen kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Van een perfecte vossenvacht kan een hoed worden gemaakt

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een repeater voor een zuivere kill.

#63 – Amerikaanse grijze vos

De Amerikaanse grijze vos komt oorspronkelijk uit de bossen en graslanden van West Elizabeth, New Hanover en Lemoyne. Als alleseters bestaat hun dieet uit kleine zoogdieren zoals eekhoorns en konijnen, maar ook uit vogels, fruit, bessen en grassen. Vossen kunnen gemakkelijk worden gedood of gewond door een repeater of een boog met pijlen te gebruiken. De huid en klauwen van Amerikaanse grijze vossen kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Van een perfecte vossenvacht kan een hoed worden gemaakt

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een repeater voor een zuivere kill.

#64 – Zilvervos

De Silver Fox is te vinden in verschillende habitats in de staten, meestal ’s nachts. Het zijn alleseters, die zich voeden met plantaardig materiaal, knaagdieren, insecten, vogels en aas. Een boog met verbeterde pijlen, of een repeater, wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​vos te verwonden of te doden. Hun huid en klauwen kunnen worden gebruikt om mee te knutselen. Zoek dit dier ’s nachts.

Van een perfecte vossenvacht kan een hoed worden gemaakt

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een repeater voor een zuivere kill.

#65 – Gestreept Gila Monster

Het Banded Gila Monster komt oorspronkelijk uit de woestijnen van New Austin. Als carnivoren jagen ze op kleine zoogdieren, hagedissen, kikkers, vogels, vogeleieren en aas. Het Varmint-geweer wordt beschouwd als het beste voor het jagen op hagedissen van deze omvang. Hun herptielvlees is eetbaar en hun karkassen kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Een perfecte Gila Monster Skin kan tot een hoed worden gemaakt

Levert herptielvlees op. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#66 – Alpengeit

Binnenlandse Alpengeiten zijn te vinden op boerderijen en boerderijen in de Verenigde Staten. Hun herbivoor dieet houdt in dat ze grazen op grassen, onkruid, kruiden en bomen. Een boog met pijlen, of een repeater, zijn de beste wapens voor een zuivere moord. Geitenhuid kan worden gebruikt voor het knutselen en het kraakbeenachtige vlees kan worden geconsumeerd.

Van een perfecte geitenhuid kan een paar laarzen worden gemaakt

Geeft een huid en kraakbeenachtig schapenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een repeater voor een zuivere kill.

#67 – Canadese gans

De Canadese gans leeft in graslanden van New Hanover en Lemoyne. Het zijn voornamelijk herbivoren die grazen op grassen en granen, maar ze eten ook kleine vissen en insecten. Het Varmint-geweer wordt beschouwd als het beste voor het jagen op ganzen van deze omvang. Hun dikke vlees is een goede bron van voedsel en hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Kan worden gebruikt in het Oregano Plump Bird-recept

Geeft veren en mollig vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een repeater voor een zuivere kill.

#68 – IJzerhoudende havik

IJzerhoudende haviken zijn te vinden in de staten (vliegend). Als carnivoren jagen ze op kleine zoogdieren zoals konijnen, grondeekhoorns, prairiehonden, hagedissen en vogels. Het Varmint Rifle wordt beschouwd als het beste wapen voor een zuivere moord. De veren van de haviken kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Hawk Feathers kunnen worden gebruikt om een ​​verbeterde Tomahawk te maken

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#69 – Roodstaartbuizerd

De Red-tailed Hawks komen oorspronkelijk uit de open velden en woestijnen van New Austin, West Elizabeth en New Hanover. Als alleseters bestaat hun dieet uit kleine zoogdieren, reptielen, vissen, vogels en vers aas. Het Varmint-geweer wordt beschouwd als het beste voor het jagen op haviken en andere vogels van deze omvang. De veren van de haviken kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Hawk Feathers kunnen worden gebruikt om een ​​verbeterde Tomahawk te maken

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#70 – Havik met ruwe poten

Ruwbenige haviken zijn te vinden in open gebieden en langs kliffen in de Verenigde Staten. Als carnivoren jagen ze op kleine zoogdieren, en aas wordt hun belangrijkste dieet tijdens de winterseizoenen. De gemakkelijkste manier om een ​​vogel van deze omvang uit te schakelen, is met een Varmint Rifle. De veren van de haviken kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Hawk Feathers kunnen worden gebruikt om een ​​verbeterde Tomahawk te maken

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#71 – Grote blauwe reiger

De Great Blue Heron leeft in de natte en met gras begroeide moerassen van Lemoyne. Hun vleesetende dieet bestaat uit kleine vissen, schaaldieren, amfibieën en kleine vogels. Het Varmint Rifle wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​reiger te verwonden of te doden. Reigerspluim kan worden gebruikt om te knutselen en hun vlees kan worden gebruikt om te koken.

Kan worden gebruikt in het recept van Oregano Game

Levert pluim, veren en vlees van wildvogels op. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#72 – Driekleurige reiger

Driekleurige reigers zijn te vinden in de natte en met gras begroeide moerassen van Lemoyne. Als carnivoren jagen ze op vissen, insecten, amfibieën en kreeftachtigen. Het Lancaster Varmint Rifle wordt beschouwd als het beste wapen voor een zuivere moord. Reigerpluimen kunnen worden gebruikt om te knutselen en hun vlees kan worden gebruikt om te koken.

Kan worden gebruikt in het recept van Minty Game

Levert pluim, veren en vlees van wildvogels op. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#73 – Woestijnleguaan

De woestijnleguaan komt oorspronkelijk uit New Austin (wordt meestal vaak aangetroffen op de kleine eilanden in de San Luis River). Over het algemeen beschouwd als herbivoren, die meerjarige planten, fruit en soms insecten eten, kunnen leguanen gemakkelijk worden gedood met een Varmint-geweer. Hun herptielvlees is eetbaar en hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen.

Van een perfecte leguaanhuid kan een hoed worden gemaakt

Geeft een huid en herptiel vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint-geweer voor een zuivere moord.

#74 – Groene leguaan

Groene leguanen komen oorspronkelijk uit Guarma maar zijn ook te vinden op het grootste eiland in Flat Iron Lake (op de hoofdkaart). Ze zijn voornamelijk herbivoren en voeden zich met planten, bladeren, fruit en bloemen. Af en toe eten ze eieren, bladinsecten en slakken. Het Varmint Rifle wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​leguaan te verwonden of te doden. Hun herptielvlees is eetbaar en hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen.

Van een perfecte leguaanhuid kan een hoed worden gemaakt

Geeft een huid en herptiel vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint-geweer voor een zuivere moord.

#75 – Turkse pekari

De Collard Peccary komt oorspronkelijk uit New Austin. Hun plantenetende dieet bestaat uit agave, cactusvijgcactussen, mesquitebonen, fruit, noten en wortels. Een repeater of een boog met pijlen worden beschouwd als de meest effectieve wapens om te gebruiken bij het jagen op wilde zwijnen. Hun karkassen kunnen worden verkocht aan handelaren en hun vlees kan worden gekookt.

Een Perfect Collared Peccary Pig Pelt kan worden verwerkt tot een paar Boots

Geeft een vacht en mals varkensvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een repeater voor een zuivere kill.

Animal Compendium – Pagina 6

#76 – Common Loon

Common Loons zijn inheems in de kalme en stille wetlands van West Elizabeth, Ambarino en New Hanover. Hun vleesetende dieet omvat schaaldieren, amfibieën, salamanders, kikkers, bloedzuigers en slakken. De beste manier om een ​​gewone duiker te doden of te verwonden, is met een boog met kleine wildpijlen. Het wildvlees van Loons kan worden gebruikt voor voedsel en hun veren kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Kan worden gebruikt in het recept van Plain Game Bird

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#77 – Pacific Loon

De Pacific Loon komt oorspronkelijk uit de afgelegen meren en vijvers van West Elizabeth, Ambarino en New Hanover. Als carnivoren omvat hun dieet kleine vissen en waterinsecten, evenals wat plantaardig materiaal tijdens het broedseizoen. Deze kleine vogels kunnen gemakkelijk worden gedood met een boog en kleine wildpijlen. Het wildvlees van Loons kan worden gebruikt voor voedsel en hun veren kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Kan worden gebruikt in het recept van Plain Game Bird

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#78 – Geelsnavelduiker

Yellow-billed Loons zijn te vinden in de wetlands van West Elizabeth en Ambarino. Als carnivoren jagen ze op kleine tot middelgrote vissen, evenals op waterinsecten. Een boog met kleine wildpijlen is de meest effectieve manier om deze kleine vogels te verwonden of te doden. Het wildvlees van Loons kan worden gebruikt voor voedsel en hun veren kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Kan worden gebruikt in het recept van Plain Game Bird

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#79 – Western Bull Moose

De Western Bull Moose komt oorspronkelijk uit de staat West Elizabeth. Het spawnt bijvoorbeeld bij Cairn Lake in Ambarino (daar komt ook gewone Western Moose voor). Hun omnivoor dieet omvat scheuten van wilgen- en berkenbomen, waterplanten en forbs. Deze grote zoogdieren kunnen worden neergehaald met een boog met verbeterde pijlen of met een geweer met een lange scope. De vacht en het gewei van een eland kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Perfect Bull Hide kan worden gebruikt om een ​​paar Bull Boots te maken

Geeft een huid, gewei en volwassen hertenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

#80 – Westerse eland

De Western Moose is te vinden in de afgelegen beboste gebieden van West Elizabeth, Ambarino en New Hanover. Het spawnt bijvoorbeeld bij Cairn Lake in Ambarino (Western Bull Moose wordt daar ook gevonden). Hun omnivoor dieet omvat scheuten van wilgen- en berkenbomen, waterplanten en forbs. De meest effectieve manier om op deze grote zoogdieren te jagen, is met een boog met verbeterde pijlen of met een geweer met een lange scope. De vacht van een eland kan worden gebruikt om mee te knutselen.

Perfect Bull Hide kan worden gebruikt om een ​​paar Bull Boots te maken

Geeft een vacht en volwassen hertevlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

#81 – Muilezel

Muilezels zijn te vinden op boerderijen en boerderijen in New Hanover. Als herbivoren grazen ze op grassen, hooi en granen. Muilezels worden geacht de voorkeur te hebben boven paarden voor handmatig werk vanwege hun hardere huid en hardere hoeven.

Muilezels zijn overal in het land te vinden

Muilezels worden geacht de voorkeur te hebben boven paarden voor handmatig werk vanwege de hardere huid en hardere hoeven.

#82 – Amerikaanse Muskusrat

De belangrijkste habitat van de Amerikaanse Muskusrat is langs de rivieren en oevers van New Austin, West Elizabeth, Lemoyne en New Hanover. Als alleseters bestaat hun dieet uit waterplanten, kleine vissen en amfibieën. Het Varmint Rifle is de meest effectieve manier om op deze knaagdieren te jagen. Muskusrat huid en geurklieren kunnen worden gebruikt om te knutselen, en hun vezelige vlees kan worden gebruikt om te koken.

Perfect Muskrat Fur kan worden gebruikt om een ​​paar Muskrat-handschoenen te maken

Geeft een vacht, geurklieren en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint-geweer voor een zuivere moord.

#83 – Baltimore Oriole

De Baltimore Oriole is te vinden in Roanoke Ridge. Hun omnivoor dieet omvat fruit, nectar van bloemen en insecten. De beste manier om een ​​wielewaal te doden of te verwonden, is met een boog met kleine wildpijlen. Oriole-karkassen kunnen aan handelaren worden verkocht. Een gemakkelijke manier om deze en andere vogels te kweken, is op een vogeljachtplek in de rivier ten westen van Valentine, maak gewoon een kamp of verlaat het hoofdmenu om nieuwe vogelsoorten te laten spawnen op de locatie die in de afbeelding wordt weergegeven.

Oriole Feathers kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wildvogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#84 – Oriole met een kap

De belangrijkste habitat van de Hooded Oriole is West Elizabeth. Als alleseter bestaat hun dieet uit bladinsecten, fruit en nectar van bloemen. Een boog met kleine wildpijlen wordt beschouwd als de meest effectieve manier om deze kleine vogels te doden of te verwonden. Oriole-karkassen kunnen aan handelaren worden verkocht. Een gemakkelijke manier om deze en andere vogels te kweken, is op een vogeljachtplek in de rivier ten westen van Valentine, maak gewoon een kamp of verlaat het hoofdmenu om nieuwe vogelsoorten te laten spawnen op de locatie die in de afbeelding wordt weergegeven.

Oriole Feathers kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wildvogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#85 – Californische Gehoornde Uil

De Californische Gehoornde Uil komt oorspronkelijk uit New Austin (’s nachts!). Als carnivoren jagen ze op zoogdieren zoals hazen, konijnen, muizen en kleine vogels. Een Varmint Rifle wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​vogel van deze omvang te verwonden of te doden. Uilenveren kunnen worden gebruikt om te knutselen en hun wildvlees kan worden gekookt als voedsel.

Uilenveren kunnen worden gebruikt om een ​​Homing Tomahawk te maken

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#86 – Gehoornde uil aan de kust

Kusthoornuilen zijn te vinden in verschillende habitats in de staten (’s nachts!). Ze worden ’s nachts vrijwel overal in de buurt van water aangetroffen. Rijd gewoon op en neer langs rivieren of rond meren. Hun vleesetende dieet betekent dat ze jagen op kleine zoogdieren en vogels. Een Varmint-geweer wordt beschouwd als de meest effectieve manier om een ​​vogel van deze omvang te doden of te verwonden. Uilenveren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen, en hun wildvlees kan worden gekookt als voedsel.

Uilenveren kunnen worden gebruikt om een ​​Homing Tomahawk te maken

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#87 – Grote Gehoornde Uil

De Grote Gehoornde Uil is te vinden in verschillende habitats in de staten (’s nachts!). Men heeft een grote kans om ’s nachts op het dak van “Radley’s House” boven de letter “D” van “Rhodes” op de kaart te spawnen. Als carnivoren jagen ze op zoogdieren, kleine vogels en ongewervelde dieren. De meest effectieve manier om een ​​uil of vogel van deze omvang te doden, is met een Varmint Rifle. Uilenveren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen, en hun wildvlees kan worden gekookt als voedsel.

Uilenveren kunnen worden gebruikt om een ​​Homing Tomahawk te maken

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#88 – Angus Ox

Angus Oxen is te vinden op ranches en boerderijen in West Elizabeth, New Hanover en Lemoyne. Als herbivoren bestaat hun belangrijkste dieet uit gewoon ruwvoer, waaronder grassen, hooi en kuilvoer. Deze grote zoogdieren kunnen worden neergehaald met een boog met verbeterde pijlen of een geweer met een lange scope. Ossenhuid en hoorns kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Een Perfect Ox Hide kan worden gebruikt om een ​​paar Chaps te maken

Geeft een huid, een hoorn en een eersteklas rundvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

#89 – Devon Ox

Devon Oxen zijn te vinden op ranches en boerderijen in West Elizabeth, New Hanover en Lemoyne. Als herbivoren bestaat hun belangrijkste dieet uit gewoon ruwvoer, waaronder grassen, hooi en kuilvoer. Een effectieve manier om op deze grote zoogdieren te jagen, is met een long-scope-geweer of een boog met verbeterde pijlen. Ossenhuid en hoorns kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Een Perfect Ox Hide kan worden gebruikt om een ​​paar Chaps te maken

Geeft een huid, een hoorn en een eersteklas rundvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

#90 – Panter

Panters komen oorspronkelijk uit de afgelegen beboste wetlands van Lemoyne. Als carnivoren jagen ze op herten, wilde zwijnen en geiten. Een effectieve manier om op deze grote zoogdieren te jagen, is met een geweer met High Velocity of Express Bullets, of een boog met verbeterde pijlen. Het hart en de klauwen van panters kunnen worden gebruikt om te knutselen en hun vlees kan worden gebruikt om te koken.

Perfect Panther Fur kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Geeft een huid en vlees van groot wild. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

Animal Compendium – Pagina 7

#91 – Florida Panther

De Florida Panther is te vinden in de afgelegen beboste wetlands van Lemoyne. Als carnivoren jagen ze op gordeldieren, wasberen, witstaartherten, wilde zwijnen en af ​​en toe alligators. Deze temperamentvolle katten kunnen worden gedood of gewond met een geweer of een boog met gifpijlen. Het hart en de klauwen van panters kunnen worden gebruikt om te knutselen en hun vlees kan worden gebruikt om te koken.

Perfect Panther Fur kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Geeft een huid en vlees van groot wild. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#92 – Carolina-parkiet

Carolina-parkieten zijn inheems in de Bayou. Hun plantenetende dieet bestaat uit struiken, zaden en fruit van bosbomen. Een Bow en Small Game Arrows kunnen deze kleine vogels neerhalen. Hun karkassen kunnen aan handelaren worden verkocht.

Een Carolina Parakeet Carcass kan aan handelaren worden verkocht

Geeft een karkas en exotisch vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#93 – Blauwe en gele ara

[NIET NODIG VOOR ZOOLOOG & SKIN DEEP TROFEEËN] 
Blauwe en gele ara’s zijn exclusief te vinden in hoofdstuk 5 op het eiland Guarma. Als herbivoren omvatten hun dieet fruit, zaden, planten, noten en bladeren. De meest effectieve manier om op deze kleurrijke vogels te jagen, is met een boog en kleine jachtpijlen. Araveren kunnen worden gebruikt voor het knutselen en hun exotische vogelvlees kan worden gebruikt om te koken. Er is geen manier om na hoofdstuk 5 terug te gaan naar Guarama, dus dit dier kan worden gemist.

Papegaaienveren kunnen aan handelaren worden verkocht

Geeft veren en exotisch vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#94 – Grote groene ara

[NIET NODIG VOOR ZOOLOOG & SKIN DEEP TROFEEËN]  
Blauwe en gele ara’s zijn exclusief te vinden in hoofdstuk 5 op het eiland Guarma. Als herbivoren bestaat hun dieet uit fruit, zaden, planten, noten en bladeren. Een boog met kleine wildpijlen wordt beschouwd als de beste manier om op deze kleurrijke vogels te jagen. Araveren kunnen worden gebruikt voor het knutselen en hun exotische vogelvlees kan worden gebruikt om te koken. Er is geen manier om na hoofdstuk 5 terug te gaan naar Guarama, dus dit dier kan worden gemist.

Papegaaienveren kunnen aan handelaren worden verkocht

Geeft veren en exotisch vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#95 – Geelvleugelara

[NIET NODIG VOOR ZOOLOOG & SKIN DEEP TROFEEËN]  
Blauwe en gele ara’s zijn exclusief te vinden in hoofdstuk 5 op het eiland Guarma. Hun plantenetende dieet omvat fruit, zaden, planten, noten en bladeren. Een boog met kleine wildpijlen is de meest effectieve manier om op deze vogels te jagen. Araveren kunnen worden gebruikt voor het knutselen en hun exotische vogelvlees kan worden gebruikt om te koken. Er is geen manier om na hoofdstuk 5 terug te gaan naar Guarama, dus dit dier kan worden gemist.

Papegaaienveren kunnen aan handelaren worden verkocht

Geeft veren en exotisch vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#96 – Amerikaanse witte pelikaan

De Amerikaanse witte pelikaan komt oorspronkelijk uit de kustgebieden van West Elizabeth, New Hanover en Lemoyne. Hun vleesetende dieet bestaat uit vissen, insecten, amfibieën, schildpadden, kreeftachtigen, vogels en kleine zoogdieren. Het Varmint Rifle wordt beschouwd als het meest effectieve wapen voor de jacht op pelikanen. Het vlees van pelikanen kan worden gebruikt om mee te koken en hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Kan worden gebruikt in het Minty Exotic Bird-recept

Geeft veren en exotisch vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#97 – Bruine pelikaan

Bruine pelikanen komen oorspronkelijk uit de kustgebieden van West Elizabeth, New Hanover en Lemoyne. Als carnivoren eten ze kleine vogels en zoogdieren, schildpadden, kreeftachtigen, vissen en amfibieën. Het Varmint Rifle wordt beschouwd als het ideale wapen voor de jacht op pelikanen. De veren van pelikanen kunnen worden gebruikt om mee te knutselen en hun vlees kan worden gebruikt om te koken.

Kan worden gebruikt in het Oregano Exotic Bird-recept

Geeft veren en exotisch vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#98 – Ringhalsfazant

De ringhalsfazanten zijn te vinden in de graslanden van New Hanover en West Elizabeth. Hij heeft bijvoorbeeld een goede kans om net ten zuidwesten van Valentine te spawnen, onder de letters “AL” van “Valentine” – Chinese Phesant met ringhals kan daar ook spawnen. Het zijn alleseters, maar hun dieet verandert per seizoen. In de winter voeden ze zich met granen en in de zomer eten ze kleine insecten. Een effectief wapen om te gebruiken bij het jagen op fazanten is een boog met kleine jachtpijlen. De veren van fazanten kunnen worden gebruikt om mee te knutselen, en hun vlees is een goede voedselbron.

Fazantenveren kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft veren en vlees van wild. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#99 – Chinese ringhalsfazant

Chinese ringhalsfazanten komen oorspronkelijk uit de gras- en bosgebieden van New Hanover en West Elizabeth. Hij heeft bijvoorbeeld een goede kans om net ten zuidwesten van Valentine te spawnen, onder de letters “AL” van “Valentine” – Chinese Phesant met ringhals kan daar ook spawnen. Het zijn alleseters, maar hun dieet verandert per seizoen. In de winter voeden ze zich met granen en in de zomer eten ze kleine insecten. Een boog met kleine wildpijlen wordt beschouwd als het meest effectieve wapen om op fazanten te jagen. Het vlees van fazanten is een goede voedselbron en hun veren kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Fazantenveren kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft veren en vlees van wild. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#100 – Berkshire Pig

Berkshire Pigs zijn te vinden op boerderijen en in steden in New Hanover. Als alleseters bestaat hun dieet uit muizen, eieren, landbouwgewassen, schimmels, wortels en grassen. Een repeater, of een boog met pijlen, wordt beschouwd als het meest effectieve wapen om op varkens te jagen. Het malse vlees is perfect om mee te koken en de huid kan worden gebruikt om mee te knutselen.

Kan worden gebruikt in het recept van Minty Pork

Geeft huid en mals varkensvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een repeater voor een zuivere kill.

#101 – Big China Pig

Big China Pigs zijn te vinden op boerderijen en in steden in New Hanover. Hun omnivoor dieet omvat muizen, wormen, eieren, grassen, schimmels en wortels. Er wordt aangenomen dat de beste wapens om op varkens te jagen een boog met pijlen of een repeater zijn. Hun huid kan worden gebruikt om te knutselen en hun malse vlees is een goede bron van voedsel.

Kan worden gebruikt in het recept voor tijmvarkensvlees

Geeft huid en mals varkensvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een repeater voor een zuivere kill.

#102 – Old Spot Pig

Old Spot Pigs zijn te vinden op boerderijen en in steden in New Hanover. Hun omnivoor dieet bestaat uit hagedissen, muizen, eieren, landbouwgewassen en schimmels en grassen. Een repeater, of een boog met pijlen, wordt beschouwd als de meest effectieve wapens om op varkens te jagen. Varkenshuid kan worden gebruikt om mee te knutselen en hun malse vlees kan worden gebruikt om te koken.

Kan worden gebruikt in het Oregano-varkensvleesrecept

Geeft huid en mals varkensvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een repeater voor een zuivere kill.

#103 – Bandstaartduif

Bandstaartduiven zijn te vinden in de vochtige bossen van West Elizabeth. Het kan spawnen op sommige rotsen in de rivier net ten noorden van Bard’s Crossing (brug). Het andere type duif kan daar ook paaien. Hun omnivoor dieet omvat bessen, granen, fruit, struiken, pijnboompitten en insecten. Een effectieve manier om een ​​duif te doden of te verwonden, is met een boog met kleine wildpijlen. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen en de karkassen kunnen worden verkocht.

Duivenveren kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wildvogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#104 – Rotsduif

Rock Pigeons zijn te vinden in verschillende habitats in de Verenigde Staten. Het kan spawnen op sommige rotsen in de rivier net ten noorden van Bard’s Crossing (brug). Het andere type duif kan daar ook paaien. Als alleseters bestaat hun dieet uit bessen, fruit, granen, regenwormen en zaden. Deze kleine vogels kunnen gemakkelijk worden verwond of gedood door een boog met kleine wildpijlen. Karkassen van duiven kunnen aan handelaren worden verkocht en hun veren kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Duivenveren kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wildvogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

Animal Compendium – Pagina 8

#105 – Virginia Opossum

De Virginia Opossum is te vinden in verschillende habitats in de Verenigde Staten. Als alleseters bestaat hun dieet uit granen, noten, fruit, amfibieën, vogels en hun eieren, muizen en aas. Het Varmint Rifle is het meest effectieve wapen om op deze zoogdieren te jagen. Opossumvlees is vezelig maar eetbaar, en hun schil kan worden gebruikt om mee te knutselen.

Perfect Opossum Fur kan worden gebruikt om een ​​hoed te maken

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#106 – Amerikaanse Pronghorn Buck

De Amerikaanse Pronghorn Buck is inheems in de wijd open graslanden van New Hanover en West Elizabeth. Als herbivoren omvatten hun dieet alsem, groene scheuten, grassen en forbs. Als groot dier is bij het jagen een krachtig wapen nodig. De meest populaire wapens die worden gebruikt bij het jagen zijn geweren en bogen met gifpijlen. Pronghorn-huid kan worden gebruikt om te knutselen en het vlees kan worden gebruikt om te koken.

Perfect Pronghorn Hide kan worden gebruikt om een ​​vest te maken

Geeft een huid en volwassen hertenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#107 – Amerikaanse Pronghorn Doe

De Amerikaanse Pronghorn Doe komt oorspronkelijk uit de wijd open graslanden van New Hanover en West Elizabeth. Als herbivoren omvatten hun dieet alsem, groene scheuten, grassen en forbs. Als groot dier is bij het jagen een krachtig wapen nodig. De meest populaire wapens die worden gebruikt bij het jagen zijn geweren en bogen met gifpijlen. Pronghorn-huid kan worden gebruikt om te knutselen en het vlees kan worden gebruikt om te koken.

Perfect Pronghorn Hide kan worden gebruikt om een ​​vest te maken

Geeft een huid en volwassen hertenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#108 – Sonoran Pronghorn Buck

De Sonoran Pronghorn Bucks zijn te vinden in de open woestijnen van New Austin. Hun plantenetende dieet bestaat uit grassen, forbs, green shots en alsem. Deze grote zoogdieren hebben wapens met een hogere impact nodig tijdens het jagen. De ideale wapens voor een effectieve afname zijn geweren of een boog met pijlen. Hun volwassen hertenvlees kan worden gebruikt bij het koken en hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen.

Perfect Pronghorn Fur kan worden gebruikt om een ​​hoed te maken

Geeft een huid en volwassen hertenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#109 – Sonoran Pronghorn Doe

De Sonoran Pronghorn Doe is te vinden in de open woestijnen van New Austin. Hun plantenetende dieet bestaat uit grassen, forbs, green shots en alsem. Deze grote zoogdieren hebben wapens met een hogere impact nodig tijdens het jagen. De ideale wapens voor een effectieve afname zijn geweren of een boog met pijlen. Hun volwassen hertenvlees kan worden gebruikt bij het koken en hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen.

Perfect Pronghorn Fur kan worden gebruikt om een ​​hoed te maken

Geeft een huid en volwassen hertenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#110 – Baja California Gaffelbok

De belangrijkste habitat van de Baja Californische Pronghorn Buck is Gaptooth Ridge en Rio Bravo. Als herbivoren omvatten hun dieet alsem, groene scheuten, grassen en forbs. Deze grote zoogdieren hebben wapens met een hogere impact nodig tijdens het jagen. De ideale wapens voor een effectieve afname zijn geweren of een boog met pijlen. Hun volwassen hertenvlees kan worden gebruikt bij het koken en hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen.

Perfect Pronghorn Fur kan worden gebruikt om een ​​hoed te maken

Geeft een huid en volwassen hertenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#111 – Baja California Pronghorn Doe

De belangrijkste habitat van de Baja Californian Pronghorn Doe is Gaptooth Ridge en Rio Bravo. Als herbivoren omvatten hun dieet alsem, groene scheuten, grassen en forbs. Deze grote zoogdieren hebben wapens met een hogere impact nodig tijdens het jagen. De ideale wapens voor een effectieve afname zijn geweren of een boog met pijlen. Hun volwassen hertenvlees kan worden gebruikt bij het koken en hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen.

Perfect Pronghorn Fur kan worden gebruikt om een ​​hoed te maken

Geeft een huid en volwassen hertenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#112 – Californische kwartel

De Californische kwartel is te vinden in New Austin. Als alleseters vormen zaden hun hoofdvoedsel, met insecten, bessen en eikels als secundair. Deze kleine vogels kunnen gemakkelijk worden gedood of verwond door een boog met kleine wildpijlen te gebruiken. Het karkas van een kwartel kan aan handelaren worden verkocht.

Kwartelveren kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wild. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#113 – Sierra Nevada Bighorn Ram

De Sierra Nevada Bighorn Ram is te vinden in New Austin en West Elizabeth. Als herbivoren grazen ze op forbs, bosrijke vegetatie en grassen. De gemakkelijkste manier om een ​​ram van deze omvang neer te halen, is door een boog met gifpijlen of een geweer te gebruiken. Hun vlees is eetbaar maar kraakbeenachtig, en hun hoorns en huiden kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Kan worden gebruikt in het recept van Oregano Minty Mutton

Geeft een vacht, hoorns en kraakbeenachtig schapenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#114 – Sierra Nevada dikhoornschaap

De Sierra Nevada Bighorn Sheep leeft in New Austin en West Elizabeth. Als herbivoor graast hij op forbs, houtachtige vegetatie en grassen. Het gebruik van een boog met pijlen of een geweer is de gemakkelijkste manier om een ​​schaap van deze omvang neer te halen. Schapen leveren ook kraakbeenachtig schapenvlees en huiden die kunnen worden gebruikt als voedsel en materiaal om mee te knutselen.

Kan worden gebruikt in het recept van tijmschaap

Geeft een huid en kraakbeenachtig schapenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#115 – Woestijnbighornram

De Desert Bighorn Ram woont in New Austin. Hun plantenetende dieet bestaat uit woestijnhulst, cactussen en grassen. De gemakkelijkste manier om een ​​ram van deze omvang neer te halen, is door een boog met gifpijlen of een geweer te gebruiken. Hun schapenvlees, hoorns en huid kunnen worden gebruikt voor eten of knutselen.

Kan worden gebruikt in het recept van Oregano Minty Mutton

Geeft een vacht, hoorns en kraakbeenachtig schapenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#116 – Woestijndikhoornschaap

Het Desert Bighorn Sheep bewoont het gevarieerde terrein van New Austin. Het heeft een herbivoor dieet van woestijnhulst, cactussen en grassen. Het gebruik van een boog met pijlen of een geweer is de gemakkelijkste manier om een ​​schaap van deze omvang neer te halen. Ze bieden ook schapenvlees om te eten en huiden om mee te knutselen.

Kan worden gebruikt in het recept van Minty Mutton

Geeft een huid en kraakbeenachtig schapenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#117 – Rocky Mountain Bighorn Ram

De belangrijkste habitat van de Rocky Mountain Bighorn Ram is de Grizzlies-regio. Het zijn herbivoren, die voornamelijk grassen en zegge eten, maar in de winter zullen ze ook houtige planten eten. De gemakkelijkste manier om een ​​ram van deze omvang neer te halen, is door een boog met gifpijlen of een geweer te gebruiken. Ram schapenvlees is kraakbeenachtig, en hun hoorns en huiden kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Kan worden gebruikt in het Oregano-schapenvleesrecept

Geeft een vacht, hoorns en kraakbeenachtig schapenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#118 – Rocky Mountain dikhoornschaap

Rocky Mountain Bighorn Sheep zijn inheems in de Grizzlies en Cumberland Forest. Deze herbivoor leeft voornamelijk op grassen en zegges, maar ook op houtige planten in de winter. Het gebruik van een geweer of een boog met pijlen zal een schaap van deze omvang met succes neerhalen. Het kan een kraakbeenachtig schaap zijn om op te eten en een huid om mee te knutselen.

Kan worden gebruikt in het Oregano-schapenvleesrecept

Geeft een huid en kraakbeenachtig schapenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#119 – Prairiehaas met zwarte staart

De Black-tailed Jackrabbit is te vinden in verschillende habitats in de staten. Als herbivoren bestaat hun dieet uit vegetatieve forbs, knoppen, twijgen, schors en gewassen, en daarom worden ze als ongedierte beschouwd. Een Varmint Rifle is het ideale wapen om te gebruiken bij het jagen op konijnen. Konijnenhuiden kunnen worden gebruikt om mee te knutselen en hun wildvlees kan worden gebruikt om te koken.

Een perfecte konijnenvacht kan worden gebruikt om een ​​hoed te maken

Geeft huid- en wildvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint-geweer voor een zuivere moord.

#120 – Noord-Amerikaanse wasbeer

Noord-Amerikaanse wasberen zijn te vinden in Lemoyne, New Hanover en West Elizabeth. Als alleseters omvat hun dieet planten, bessen, amfibieën, knaagdieren en eieren, afhankelijk van hun omgeving. Het Varmint Rifle is het meest effectieve wapen om op wasberen te jagen. Hun vlees is eetbaar maar vezelig en hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen.

Een perfecte wasbeervacht kan worden gebruikt om een ​​hoed te maken

Geeft huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint-geweer voor een zuivere moord.

Animal Compendium – Pagina 9

#121 – Zwarte rat

Black Rats zijn te vinden in Saint Denis en andere dichtbevolkte gebieden. Als alleseters zoeken ze naar restjes die ze kunnen vinden, inclusief zaden, bladeren, landbouwgewassen en schimmels. Ratten kunnen gemakkelijk worden gedood of gewond met een boog met kleine wildpijlen. Hun vlees is vezelig maar eetbaar, en hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen.

Perfect Rat Fur kan worden gebruikt om een ​​hoed te maken

Geeft een karkas en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#122 – Bruine rat

Bruine ratten zijn te vinden in gordeldieren en andere dichtbevolkte gebieden. Hun omnivoor dieet is gebaseerd op aasvoedsel, maar ook op granen, zaden, kleine zoogdieren en vogels. Er wordt aangenomen dat een boog met kleine wildpijlen de meest effectieve manier is om ratten te doden of te verwonden. Rattenhuid kan worden gebruikt om mee te knutselen en hun vezelige vlees kan worden gebruikt om te koken.

Perfect Rat Fur kan worden gebruikt om een ​​hoed te maken

Geeft een karkas en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#123 – Western Raven

De Western Raven is te vinden in verschillende habitats in de Verenigde Staten. Als alleseters bestaat hun dieet uit granen en zaden, maar ze zoeken liever aas en eieren van andere nestvogels. Een boog met kleine wildpijlen kan worden gebruikt om een ​​vogel van deze omvang te doden of te verwonden. Raafveren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen en hun vlees kan worden gebruikt om te koken.

Raven Feathers kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken

en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#124 – Roodvoetgent

[NIET NODIG VOOR ZOOLOOG & DEEP SKIN TROFEEËN] 
De roodvoetgent komt oorspronkelijk uit Guarma (alleen toegankelijk in hoofdstuk 5). Het vliegt rond het eiland Guarma. Als carnivoren jagen ze op kleine vissen en inktvissen. Het meest effectieve wapen om een ​​kleine vogel te doden of te verwonden, is een boog met kleine spelpijlen. Hun wildvlees kan worden gebruikt om te koken en hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen. Er is geen manier om na hoofdstuk 5 terug te gaan naar Guarama, dus dit dier kan worden gemist.

Kan worden gebruikt in het recept van Minty Game

Geeft een karkas, veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#125 – Amerikaanse Robin

De Amerikaanse Robin komt oorspronkelijk uit een breed scala aan habitats in de Verenigde Staten. Hun omnivoor dieet bestaat uit insecten, larven, bessen en fruit. Aangenomen wordt dat de meest effectieve manier om op deze kleine vogels te jagen is met een boog en kleine wildpijlen. Hun mollige vlees is een goede voedselbron en hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Robin Feathers kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wildvogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#126 – Roze lepelaar

De Roseate Lepelaar komt oorspronkelijk uit Bayou Nwa. Als alleseters bestaat hun belangrijkste dieet uit algen, schaaldieren, insecten en kleine vissen. Het Varmint Rifle wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​lepelaar te verwonden of te doden. Hun kleurrijke veren kunnen worden gebruikt om te knutselen en hun wildvlees kan worden geconsumeerd.

Lepelaarveren kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#127 – Zilvermeeuw

Zilvermeeuwen zijn te vinden in de Bluewater Marsh (ze paaien ook rond de kust van Flat Iron Lake, alle andere ondersoorten van meeuwen kunnen daar ook paaien). Hun omnivoor dieet bestaat uit vogeleieren, zeevis, afval en aas. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen voor een zuivere moord. Hun wildvlees kan worden geconsumeerd en hun veren kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Gull Feathers kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#128 – Lachende meeuw

Laughing Gulls zijn te vinden over Lemoyne (het spawnt ook rond de kust van Flat Iron Lake, alle andere ondersoorten van Gulls kunnen daar ook paaien). Als alleseters bestaat hun belangrijkste dieet uit vogeleieren, insecten, inktvissen, schaaldieren, vis en afval. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​zeemeeuw te verwonden of te doden. Hun wildvlees is een goede bron van voedsel en hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Gull Feathers kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#129 – Ringsnavelmeeuw

De ringsnavelmeeuw is te vinden over Saint Denis (hij spawnt ook rond de kust van Flat Iron Lake, alle andere ondersoorten van meeuwen kunnen daar ook paaien). Als aaseters stelen ze vaak voedsel van andere vogels. Hun omnivoor dieet bestaat uit vogeleieren, insecten, knaagdieren en granen. Een boog met kleine spelpijlen kan worden gebruikt voor een zuivere kill. Meeuwvlees kan worden gebruikt als voedselbron en hun veren kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Gull Feathers kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#130 – Merino Schaap

Het Merino Schaap is te vinden op boerderijen en in steden in New Hanover. Als herbivoren voeden ze zich met weideplanten, grassen, klavers en forbs. Een repeater, of een boog met pijlen, wordt beschouwd als het beste wapen om op schapen te jagen. Hun wol kan worden gebruikt om mee te knutselen en hun kraakbeenachtige vlees kan worden geconsumeerd.

Kan worden gebruikt in het recept van tijmschaap

Geeft een huid en kraakbeenachtig schapenvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een repeater voor een zuivere kill.

#131 – Gestreepte skunk

The Striped Skunk is te vinden in verschillende habitats in de Verenigde Staten. Hun omnivoor dieet bestaat uit insecten, vissen, schaaldieren, kleine zoogdieren, grassen, fruit en aas. Stinkdieren hebben de mogelijkheid om een ​​spray te maken met hun geurklieren om roofdieren af ​​te schrikken. Dit maakt langeafstandswapens zoals de Varmint Rifle het beste om op dit soort dieren te jagen. Hun huid kan worden gebruikt om te knutselen en hun vlees kan worden geconsumeerd, hoewel het als vezelig wordt beschouwd.

Een Skunk Pelt kan worden gebruikt om een ​​paar Boots te maken

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#132 – Rode Boa-slang

[NIET NODIG VOOR ZOOLOOG & SKIN DEEP TROFEEËN]  
De rode boa komt oorspronkelijk uit Guarma. Als carnivoren jagen ze op knaagdieren, hagedissen, vogels, amfibieën. Alle Guarmaslangen kunnen op dezelfde plek worden gekweekt, onder de letter “E” van “Arroyo De La Vibora”. Nadat je daar een slang hebt gedood, ga je weg en laat je de tijd vooruit of sla je op, verlaat je het menu, ga je verder – hierdoor verschijnt er een nieuwe slangensoort op dezelfde plek. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​slang te verwonden of te doden, zonder al te veel schade aan de huid toe te brengen. Hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen en hun vezelige vlees kan worden geconsumeerd.

Een Perfect Snake Skin kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#133 – Rainbow Boa Snake

[NIET NODIG VOOR ZOOLOOG & SKIN DEEP TROFEEËN]  
De Rainbow Boa komt oorspronkelijk uit Guarma. Als carnivoren jagen ze op knaagdieren, hagedissen, vogels, amfibieën. Alle Guarmaslangen kunnen op dezelfde plek worden gekweekt, onder de letter “E” van “Arroyo De La Vibora”. Nadat je daar een slang hebt gedood, ga je weg en laat je de tijd vooruit of sla je op, verlaat je het menu, ga je verder – hierdoor verschijnt er een nieuwe slangensoort op dezelfde plek. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​slang te verwonden of te doden, zonder al te veel schade aan de huid toe te brengen. Hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen en hun vezelige vlees kan worden geconsumeerd. Er is geen manier om na hoofdstuk 5 terug te gaan naar Guarama, dus dit dier kan worden gemist.

Een Perfect Snake Skin kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#134 – Sunglow Boa Snake

[NIET NODIG VOOR ZOOLOOG & SKIN DEEP TROFEEËN]  
De Sunglow Boa komt oorspronkelijk uit Guarma. Alle Guarmaslangen kunnen op dezelfde plek worden gekweekt, onder de letter “E” van “Arroyo De La Vibora”. Nadat je daar een slang hebt gedood, ga je weg en laat je de tijd vooruit of sla je op, verlaat je het menu, ga je verder – hierdoor verschijnt er een nieuwe slangensoort op dezelfde plek. Als carnivoren jagen ze op knaagdieren, hagedissen, vogels, amfibieën. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​slang te verwonden of te doden, zonder al te veel schade aan de huid toe te brengen. Hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen en hun vezelige vlees kan worden geconsumeerd. Er is geen manier om na hoofdstuk 5 terug te gaan naar Guarama, dus dit dier kan worden gemist.

Een Perfect Snake Skin kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#135 – Diamondback-ratelslang

De Diamondback-ratelslang komt oorspronkelijk uit Lemoyne, New Hanover en delen van West Elizabeth. Als carnivoren jagen ze op vogels, muizen, konijnen en gophers op de grond. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​slang van deze omvang te verwonden of te doden. Hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen en hun vlees kan worden gebruikt als voedselbron.

Een Perfect Snake Skin kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

Animal Compendium – Pagina 10

#136 – Fer-de-Lance-slang

[NIET NODIG VOOR ZOOLOOG & SKIN DEEP TROFEEËN]  
De Fer-de-Lance Snake komt oorspronkelijk uit Guarma. Alle Guarmaslangen kunnen op dezelfde plek worden gekweekt, onder de letter “E” van “Arroyo De La Vibora”. Nadat je daar een slang hebt gedood, ga je weg en laat je de tijd vooruit of sla je op, ga je terug naar het menu, ga je verder – hierdoor verschijnt er een nieuwe soort slang op dezelfde plek. Hun extreem giftige gif maakt ze tot effectieve roofdieren die op zoogdieren, amfibieën, reptielen en andere slangen jagen. Fer-de-Lance-slangen worden beschouwd als de gevaarlijkste slang voor mensen. Een boog met kleine wildpijlen is het beste wapen om een ​​slang van deze omvang te verwonden of te doden. Hun huid kan worden gebruikt voor het vervaardigen en hun vlees kan worden geconsumeerd, hoewel het als vezelig wordt beschouwd. Er is geen manier om na hoofdstuk 5 terug te gaan naar Guarama, dus dit dier kan worden gemist.

Een Perfect Snake Skin kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#137 – Ratelslang met zwarte staart

De Black-tailed Rattlesnake is te vinden in New Austin. Als carnivoren jagen ze op kleine dieren zoals muizen, ratten en hagedissen. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om deze slangen te doden, zonder al te veel schade aan hun huid toe te brengen. Hun vlees is eetbaar, hoewel het als vezelig wordt beschouwd, en hun huid kan worden gebruikt voor het vervaardigen.

Een Perfect Snake Skin kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#138 – Houten ratelslang

De Timber Rattlesnake komt oorspronkelijk uit Lemoyne, New Hanover en delen van West Elizabeth. Deze en de meeste andere slangen kunnen worden gekweekt in het moerasgebied rond Shady Belle. Als carnivoren jagen ze op kleine vogels, muizen, konijnen en hagedissen. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​slang van deze omvang te verwonden of te doden. Hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen en hun vlees kan worden gebruikt als voedselbron.

Een Perfect Snake Skin kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#139 – Noordelijke Copperhead Snake

Northern Copperhead Snakes zijn te vinden in New Hanover en Lemoyne. Deze en de meeste andere slangen kunnen worden gekweekt in het moerasgebied rond Shady Belle. Hun vleesetende dieet bestaat uit muizen, hagedissen, insecten en kleine vogels. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​slang van deze omvang te verwonden of te doden. Hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen en hun vlees is eetbaar, hoewel het als vezelig wordt beschouwd.

Een Perfect Snake Skin kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#140 – Zuidelijke Copperhead Snake

Southern Copperhead Snakes zijn te vinden in New Hanover, Lemoyne en de zuidelijke delen van West Elizabeth. Deze en de meeste andere slangen kunnen worden gekweekt in het moerasgebied rond Shady Belle. Hun vleesetende dieet bestaat uit muizen, hagedissen, insecten en kleine vogels. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​slang van deze omvang te verwonden of te doden. Hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen en hun vlees is eetbaar, hoewel het als vezelig wordt beschouwd.

Een Perfect Snake Skin kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#141 – Midland Waterslang

Midland Waterslangen zijn inheems in de kustgebieden van Roanoke Ridge en moeraslanden van Lemoyne (zwemmen in water). Deze en de meeste andere slangen kunnen worden gekweekt in het moerasgebied rond Shady Belle. Hun vleesetende dieet bestaat uit wild, kikkers, salamanders en vis. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​slang van deze omvang te verwonden of te doden. Hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen en hun vlees is eetbaar, hoewel het als vezelig wordt beschouwd.

Een Perfect Snake Skin kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#142 – Cottonmouth-slang

Cottonmouth-slangen komen oorspronkelijk voor aan de kust van Roanoke Ridge en moeraslanden van Lemoyne (zwemmen in water). Deze en de meeste andere slangen kunnen worden gekweekt in het moerasgebied rond Shady Belle. Hun vleesetende dieet bestaat uit wild, kikkers, salamanders en vis. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​slang van deze omvang te verwonden of te doden. Hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen en hun vlees is eetbaar, hoewel het als vezelig wordt beschouwd.

Een Perfect Snake Skin kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#143 – Noordelijke waterslang

Noordelijke waterslangen zijn inheems aan de kust van Roanoke Ridge en moerasgebieden van Lemoyne (zwemmen in water). Deze en de meeste andere slangen kunnen worden gekweekt in het moerasgebied rond Shady Belle. Hun vleesetende dieet bestaat uit wild, kikkers, salamanders en vis. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om een ​​slang van deze omvang te verwonden of te doden. Hun huid kan worden gebruikt om mee te knutselen en hun vlees is eetbaar, hoewel het als vezelig wordt beschouwd.

Een Perfect Snake Skin kan worden gebruikt om een ​​zadel te maken

Geeft een huid en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#144 – Scarlet Tanager Songbird

De Scarlet Tanager Songbird is te vinden in beboste gebieden in Lemoyne, New Hanover en West Elizabeth. Deze en de meeste andere kleine vogels kunnen rond Briathwaite Manor worden gekweekt. Als alleseters bestaat hun dieet uit mieren, kevers, vlinders, knoppen en fruit. Deze kleine vogels kunnen gemakkelijk worden gedood met een boog met kleine wildpijlen. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Zangvogelveren kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wildvogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#145 – Western Tanager Songbird

Western Tanager Songbirds zijn te vinden in New Austin, West Elizabeth en New Hanover. Deze en de meeste andere kleine vogels kunnen rond Briathwaite Manor worden gekweekt. Hun omnivoor dieet bestaat uit insecten, mieren, tijdens de broedseizoenen, en fruitbessen en knoppen in de winter. Een boog met kleine wildpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om kleine vogels zoals zangvogels neer te halen. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Zangvogelveren kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wildvogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#146 – Euraziatische boommus

De Eurasian Tree Sparrow is te vinden in de graslanden van West Elizabeth en New Hanover. Deze en de meeste andere kleine vogels kunnen rond Briathwaite Manor worden gekweekt. Hun omnivoor dieet bestaat uit zaden, granen en inspecties. Een boog met kleine wildpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om kleine vogels zoals mussen neer te halen. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Sparrow Feathers kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wildvogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#147 – Amerikaanse boommus

De American Tree Sparrow komt oorspronkelijk uit de graslanden van West Elizabeth en New Hanover. Als alleseters bestaat hun dieet uit bessen, zaden en insecten. Deze kleine vogels kunnen gemakkelijk worden gedood door een boog met kleine wildpijlen te gebruiken. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Sparrow Feathers kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wildvogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#148 – Goudkroonmus

Golden Crowned Sparrows zijn te vinden in de borstelige graslanden van West Elizabeth en New Hanover. Deze en de meeste andere kleine vogels kunnen rond Briathwaite Manor worden gekweekt. Als alleseters bestaat hun dieet uit insecten, larven, zaden, bessen en bloemen. Een boog met kleine spelpijlen wordt beschouwd als het beste wapen voor een zuivere moord. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Sparrow Feathers kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wildvogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#149 – Amerikaanse rode eekhoorn

Amerikaanse rode eekhoorns komen oorspronkelijk uit de beboste streken van West Elizabeth en New Hanover. Als alleseters bestaat hun dieet uit kleine dieren zoals muizen, maar ook uit noten, zaden en paddenstoelen. Het gebruik van een boog met kleine spelpijlen zal de eekhoorn met succes doden, maar zal minder schade aan hun huiden aanrichten. Hun huiden kunnen aan handelaren worden verkocht en hun vlees kan worden geconsumeerd, hoewel het als nogal vezelig wordt beschouwd.

Een perfecte eekhoornvacht kan worden gebruikt om een ​​hoed te maken

Geeft een karkas en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#150 – Westelijke grijze eekhoorn

De Western Squirrel komt oorspronkelijk uit de bosrijke streken van West Elizabeth en New Hanover. Zijn omnivoor dieet bestaat uit noten, bessen, zaden, eieren en kleine vogels. Jagen op eekhoorns met een boog en kleine jachtpijlen zullen minder schade aan hun pelzen veroorzaken in vergelijking met andere wapens. Hun huiden kunnen als winst aan handelaren worden verkocht en hun vlees is eetbaar, maar wordt als vezelig beschouwd.

Een perfecte eekhoornvacht kan worden gebruikt om een ​​hoed te maken

Geeft een karkas en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

Animal Compendium – Pagina 11

#151 – Zwarte eekhoorn

De Black Squirrel leeft in de bossen van New Hanover en delen van West Elizabeth. Zijn omnivoor dieet bestaat uit zaden, noten, kleine insecten en schimmels. Een boog met kleine wildpijlen kan worden gebruikt om op eekhoorns te jagen met minimale schade aan hun pelzen. Pelzen van eekhoorns kunnen aan handelaren worden verkocht en hun vlees is eetbaar, hoewel vezelig.

Een perfecte eekhoornvacht kan worden gebruikt om een ​​hoed te maken

Geeft een karkas en vezelig vlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#152 – Westelijke pad

Westelijke padden zijn inheems in de wetlands van Lemoyne. Als carnivoren jagen ze op grote bijen, kevers, mieren, rivierkreeften en spinachtigen. Een boog met kleine wildpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om op padden te jagen, aangezien het minimale schade aan het karkas toebrengt. Hun benen zijn een geweldige bron van voedsel.

Een Perfect Toad-karkas kan aan handelaren worden verkocht

Geeft een karkas en herptielvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#153 – Sonoran Desert Toad

Sonoran Desert Toads komen oorspronkelijk uit Rio Bravo. Als carnivoren jagen ze op duizendpoten, hagedissen, spinnen en muizen. Een boog met kleine wildpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om op padden te jagen, aangezien het minimale schade aan het karkas toebrengt. Hun benen zijn een geweldige bron van voedsel.

Een Perfect Toad-karkas kan aan handelaren worden verkocht

Geeft een karkas en herptielvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#154 – Oostelijk Wild Turkije

De Eastern Wild Turkey is te vinden in de beboste of borstelige streken van West Elizabeth, New Hanover en Lemoyne. Als opportunistische alleseters kunnen ze worden gevonden op zoek naar insecten, zaden en grassen. De gemakkelijkste manier om een ​​vogel van deze omvang tijdens het jagen neer te halen, is door een Varmint Rifle te gebruiken. Hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen, en hun dikke vlees kan worden gebruikt als voedselbron.

Kan worden gebruikt in het recept van Thyme Plump Bird

Geeft veren en mollig vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#155 – Rio Grande Wild Turkey

De Rio Grande Wild Turkey komt oorspronkelijk uit New Austin. De opportunistische alleseter voedt zich met insecten, zaden, bladeren, grassen en noten. Het Varmint Rifle wordt beschouwd als het beste wapen om op wilde kalkoenen te jagen. Hun mollige vlees kan een goede maaltijd zijn, terwijl hun veren kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Kan worden gebruikt in het Oregano Plump Bird-recept

Geeft veren en mollig vogelvlees. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#156 – Alligator Brekende Schildpad

De Alligator Bijtschildpad komt oorspronkelijk uit de moeraslanden van Lemoyne. Hun voornamelijk vleesetende dieet betekent dat ze jagen op andere kleinere schildpadden, kikkers, slangen en sommige waterplanten. Een boog met kleine wildpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om te gebruiken bij het jagen op schildpadden. Hun herptielvlees kan worden gebruikt bij het koken of kan worden verkocht aan handelaren.

Kan worden gebruikt in het recept van Plain Herptile

Levert herptiel vlees op dat kan worden gebruikt bij het koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#157 – Oost-Kalkoengier

De Oost-Turkse gier komt oorspronkelijk uit New Hanover en Lemoyne. Ze jagen op reptielen, vogels, vissen en amfibieën. Bij het jagen geven ze de voorkeur aan vers dode dieren omdat het vlees zachter is. Het Varmint-geweer wordt beschouwd als het beste voor het jagen op gieren en andere vogels van deze grootte. Veren van Oost-Turkse gieren kunnen worden gebruikt voor knutselen. Hun wildvlees kan worden geconsumeerd.

Vulture Feathers kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#158 – West-Kalkoengier

West-Turkije gieren worden gevonden in verschillende habitats in New Austin en West Elizabeth. Zijn vleesetende dieet bestaat uit vogels, amfibieën en vissen. Ze geven de voorkeur aan vers dode dieren omdat het vlees zachter is. De snelste manier om op vogels van deze omvang te jagen, is door een Varmint Rifle te gebruiken. Hun wildvlees kan als voedsel worden gebruikt en hun veren kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Vulture Feathers kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft veren en vlees van wilde vogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

#159 – Grijze Wolf

De belangrijkste habitat van de Grijze Wolf is in de Big Valley-regio en Tall Trees North. Wolven kunnen ’s nachts vrijwel overal spawnen, rijd gewoon rond op je paard totdat je wolven tegenkomt. Ze zullen je automatisch aanvallen als ze in de buurt zijn. Als vleeseters bestaat hun dieet uit herten en berggeiten, maar ook uit kleinere dieren zoals vogels, bevers en vissen. Omdat wolven vaak in groepen aanvallen, is het aan te raden om lange afstandswapens zoals geweren of een boog met pijlen te gebruiken om een ​​wolf te verwonden of te doden. Hun vlees kan als voedsel worden gebruikt en hun huiden en harten kunnen worden gebruikt om mee te knutselen.

Een Perfect Wolf Pelt kan worden gebruikt om een ​​vest te maken

Geeft een huid, een hart en vlees van groot wild. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een gifpijl voor een zuivere kill.

#160 – Timber Wolf

De Timber Wolf komt oorspronkelijk uit het Cumberland Forest en de Grizzlies. Houtwolven worden ’s nachts het vaakst aangetroffen op het gemarkeerde punt in het zuiden van Cumberland Forest. Ze zullen je automatisch aanvallen als ze in de buurt zijn. Zijn vleesetende dieet bestaat uit elanden, muizen, konijnen en eekhoorns. Hun wrede karakter betekent dat langeafstandswapens het beste zijn om ze neer te halen. Geweren en een boog met pijlen worden beschouwd als de beste wapens om een ​​wolf te doden of te verwonden. Een goede vacht kan voor een goede prijs aan handelaren worden verkocht. Hun harten kunnen ook worden gebruikt om te knutselen en hun vlees kan worden geconsumeerd.

Een Perfect Wolf Pelt kan worden gebruikt om een ​​vest te maken

Geeft een huid, een hart en vlees van groot wild. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een gifpijl voor een zuivere kill.

#161 – Roodbuikspecht

De roodbuikspecht is te vinden in Roanoke Ridge. Als alleseters bestaat hun dieet uit insecten, fruit, noten en bessen. Een boog met kleine jachtpijlen kan worden gebruikt om vogels van deze omvang neer te halen, met minimale schade aan hun karkas. Hun karkas en veren kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Spechtveren kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wildvogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#162 – Pileated Woodpecker

De Pileated Woodpecker is te vinden in de bosgebieden van New Hanover. Als alleseters bestaat hun dieet uit insecten, fruit, noten en bessen. Een boog met kleine wildpijlen wordt beschouwd als het beste wapen om spechten neer te halen. Hun karkas en veren kunnen worden gebruikt voor knutselen.

Spechtveren kunnen worden gebruikt om hoedaccessoires te maken

Geeft een karkas en vlees van wildvogels. Gebruikt bij het maken en koken of kan worden verkocht. Gebruik een boog met een kleine spelpijl voor een zuivere kill.

#163 – Legendarische Bull Gator

De legendarische Bull Gator komt oorspronkelijk uit het moerasgebied bij Lagras, Bayou Nwa. De alligator kan gemakkelijk worden opgemerkt door zijn grote formaat en zijn albinoschubben. Als een vleesetende toproofdier voedt het zich met vissen, vogels, amfibieën en zoogdieren. Een boog met verbeterde pijlen, of een geweer met een lange scope, wordt beschouwd als het beste wapen om op deze alligator te jagen. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame talisman te maken.

Kan worden omgevormd tot een legendarisch alligatorvest

Geeft een alligatortand die kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een boog met een verbeterde pijl voor een zuivere kill.

#164 – Legendarische Bharati Grizzly Bear

De legendarische Bharati is endemisch voor O’Creagh’s Run, in de Grizzlies East. Deze beer is groter dan alle andere die in de regio zijn gespot. De kenmerkende littekens op zijn gezicht en lichaam maken dit wezen gemakkelijk herkenbaar. Als alleseter varieert zijn dieet van bessen, wortels en grassen tot herten, elanden, vissen en aas. Langeafstandswapens, zoals een long-scope-geweer of een boog met verbeterde pijlen, geven je het voordeel bij het jagen op dit dier. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame talisman te maken.

Kan worden verwerkt tot een legendarische berenkophoed

Geeft een klauw die kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

#165 – Legendarische Bever

The Legendary Beaver is endemisch voor Elysian Pool in New Hanover. Het lichte haar op de bever maakt hem gemakkelijk te herkennen in vergelijking met andere bevers in de regio. Het plantenetende dieet bestaat uit boomschors, cambium, wortels, knoppen en waterplanten. Een Varmint Rifle wordt beschouwd als het meest effectieve wapen bij het jagen op bevers. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame snuisterij te maken.

Kan worden omgevormd tot een legendarische Beaver Flop Hat

Geeft een bevertand die kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een Varmint Rifle voor een zuivere kill.

Animal Compendium – Pagina 12

#166 – Legendarische witte bizon

De legendarische witte bizon is endemisch voor de noordelijke bergen van Ambarino. Deze albino-bizon is gemakkelijk te onderscheiden aan de kleur van zijn haar. Als herbivoor graast het op granen, hooi en maïs. Vanwege de grote omvang van de bizon worden wapens met een hoge impact als de beste beschouwd om op dit dier te jagen. Het ideale wapen is een boog met verbeterde pijlen of een geweer met een lange scope. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame talisman te maken.

Kan worden verwerkt tot een legendarische witte bizonhoed

Geeft een hoorn die kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

#167 – Legendarische Tatanka Bison

De legendarische Tatanka Bison komt oorspronkelijk uit Hennigan’s Stead in New Austin. Deze bizon is te herkennen aan zijn korte zwarte haar en dikke lichtgrijze haren rond zijn bult en kop. Als herbivoor graast het op granen, hooi en maïs. Langeafstandswapens zoals een long-scope-geweer of een boog met verbeterde pijlen geven je het voordeel bij het jagen op dit dier. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame snuisterij te maken.

Kan worden omgevormd tot een legendarisch bizonvest

Geeft een hoorn die kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

#168 – Legendarisch zwijn

Het legendarische zwijn komt oorspronkelijk uit Bluewater Marsh. Dit zwijn is gemakkelijk te herkennen aan zijn grotere formaat en zijn lichtbruine haren. Als alleseter jaagt hij op amfibieën, reptielen, insecten, wormen en kleinere zoogdieren. Het beste wapen om te gebruiken bij het jagen op dit dier is een geweer of een boog met gifpijlen. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame talisman te maken.

Kan worden omgevormd tot een legendarisch everzwijn en bizonvogel

Geeft een slagtand die kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een geweer voor een zuivere moord.

#169 – Legendarische Buck

The Legendary Buck is endemisch in Big Valley in West Elizabeth. Zijn lichtbruine en witte korte haar maakt deze bok te onderscheiden van andere dollars. Als herbivoor eet hij noten, knoppen, twijgen en groene planten. Een geweer, of een boog met gifpijlen, worden beschouwd als de beste wapens om op dit dier te jagen. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame snuisterij te maken.

Kan worden omgevormd tot een legendarisch Buck-vest

Geeft een gewei dat kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een boog met een gifpijl voor een zuivere kill.

#170 – Legendarische Cougar

De legendarische poema komt oorspronkelijk uit Gaptooth Ridge in New Austin. De unieke zwarte vacht maakt deze poema gemakkelijk herkenbaar. Als vleeseter jaagt hij op herten, elanden, elanden en berggeiten. Langeafstandswapens zoals geweren of een boog met gifpijlen worden aanbevolen voor de jacht, omdat de wrede aard van poema’s betekent dat ze vatbaar zijn voor aanvallen. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame snuisterij te maken.

Kan worden omgevormd tot een legendarische poema-flophoed

Geeft een hoektand die kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een boog met een gifpijl voor een zuivere kill.

#171 – Legendarische coyote

De legendarische coyote komt oorspronkelijk uit The Heartlands, New Hanover. Deze donkergrijze coyote is te herkennen aan zijn groter dan gemiddelde grootte. Zijn dieet is voornamelijk vleesetend, waarbij vlees van knaagdieren als belangrijkste voedselbron wordt gegeten. De meest effectieve wapens om op dit dier te jagen, worden beschouwd als een repeater of een boog met pijlen. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame snuisterij te maken.

Kan worden verwerkt tot legendarische coyote-halfchaps

Geeft een hoektand die kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een repeater voor een zuivere kill.

#172 – Legendarische vos

The Legendary Fox is endemisch voor Scarlett Meadows, Lemoyne. De witte vos is gemakkelijk te herkennen aan de kleur van zijn vacht. Als alleseter bestaat zijn dieet uit kleine zoogdieren zoals eekhoorns en konijnen, maar ook uit vogels, fruit, bessen en grassen. Het beste wapen om op deze vos te jagen is een repeater of een boog met pijlen. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame snuisterij te maken.

Kan worden verwerkt tot legendarische Fox-mocassins

Geeft een klauw die kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een repeater voor een zuivere kill.

#173 – Legendarische eland

The Legendary Elk is endemisch voor Cumberland Forest, New Hanover. Het opvallende witte haar en de ruige manen maken deze eland anders dan andere elanden in de regio. Het herbivoor dieet omvat grassen, bladeren, schors en planten. Elanden schrikken gemakkelijk, dus het is aan te raden om tijdens het jagen zoveel mogelijk afstand te houden. Wapens op lange afstand, zoals een boog met verbeterde pijlen of een geweer met een lange reikwijdte, worden beschouwd als de beste wapens voor de jacht. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame snuisterij te maken.

Kan worden verwerkt tot legendarische elandmocassins

Geeft een gewei dat kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een geweer met een lange scope voor een zuivere kill.

#174 – Legendarische eland

The Legendary Moose is endemisch voor Roanoke Ridge, New Hanover. Deze eland is te herkennen aan zijn grotere formaat en korte lichtgrijze haren. Zijn omnivoor dieet omvat scheuten van wilgen- en berkenbomen, waterplanten en forbs. Het beste wapen om op dit dier te jagen, wordt beschouwd als een boog met verbeterde pijlen of een geweer met een lange scope. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame snuisterij te maken.

Kan worden verwerkt tot legendarische elandmocassins

Geeft een gewei dat kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een boog met een verbeterde pijl voor een zuivere kill.

#175 – Legendarische Giaguaro Panther

De legendarische Giaguaro Panther is endemisch in het zuiden van Scarlett Meadows, in Lemoyne. Het spawnt pas nadat de eerste 9 Master Hunter Challenges zijn voltooid (onder Progress, Challenges). Deze panter is gemakkelijk te herkennen aan zijn korte kastanjebruine haar met zwarte aftekeningen en de talrijke littekens op zijn lichaam. Als vleeseter jaagt hij op herten, geiten en wilde zwijnen. Wapens op lange afstand, zoals een geweer, of een boog met gifpijlen, worden beschouwd als de beste om dit temperamentvolle dier neer te halen. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame snuisterij te maken.

Kan worden verwerkt tot een legendarische Panther Range-handschoenen

Geeft een oog dat kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een boog met een gifpijl voor een zuivere kill.

#176 – Legendarische Pronghorn

De legendarische Pronghorn is endemisch voor Rio Bravo in New Austin. Deze pronghorn is gemakkelijk te herkennen aan het korte witte haar dat zijn hele lichaam bedekt. Als herbivoor omvat zijn dieet alsem, groene scheuten, grassen en forbs. Het beste wapen om te gebruiken bij het jagen op dit dier is een geweer of een boog met gifpijlen. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame snuisterij te maken.

Kan worden verwerkt tot een legendarische Pronghorn-jas

Geeft een hoorn die kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een boog met een gifpijl voor een zuivere kill.

#177 – Legendarische Big Horn Ram

De legendarische Big Horn Ram komt oorspronkelijk uit Grizzlies West. Deze ram is gemakkelijk te onderscheiden door zijn korte lichtgrijze haar en zijn grotere formaat. Als herbivoor graast het op forbs, houtachtige vegetatie en grassen. Het ideale wapen om op deze ram te jagen, is een geweer of een boog met gifpijlen. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame snuisterij te maken.

Kan worden verwerkt tot een legendarische ramshoed

Geeft een hoorn die kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een boog met een gifpijl voor een zuivere kill.

#178 – Legendarische Wolf

De legendarische wolf is endemisch voor de grizzlyberen. Door het grotere formaat van deze wolf en de te onderscheiden bruine en zwarte vacht is dit dier gemakkelijk herkenbaar in vergelijking met andere wolven in de omgeving. Als vleeseter bestaat zijn dieet uit herten, berggeiten, maar ook uit kleinere dieren zoals vogels, bevers en vissen. Een boog met gifpijlen, of een geweer, wordt beschouwd als het beste wapen om op dit dier te jagen. Als je dit dier doodt, krijg je de kans om een ​​zeldzame snuisterij te maken.

Kan worden omgevormd tot een legendarische Wolf Batwing Chaps

Geeft een hart dat kan worden gebruikt bij het maken. Gebruik een boog met een gifpijl voor een zuivere kill.

Dat zijn alle dieren die je kunt vinden in Red Dead Redemption II!

Red Dead Redemption II Collectible Guide
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Table Games Locaties
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Motherhood

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here