Red Dead Redemption II: American Venom

American Venom is de 108e hoofdverhaalmissie in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de American Venom Main Quest, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

American Venom wordt ontgrendeld na het voltooien van A New Future Imagined.

Quest Gever: Abigail Roberts
Hoofdstuk: Epiloog – Deel 2
Regio: West Elizabeth

Vereisten voor gouden medailles:

  • Help Sadie om Cleet binnen 35 seconden te vangen
  • Headshot de sluipschutter die Charles neerschiet
  • Voltooi met een nauwkeurigheid van minimaal 85%
  • Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Startlocatie: Beecher’s Hope, West Elizabeth

Praat met Abigail

  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Na een korte discussie met Abigail over het avondeten, belt Charles je naar buiten. Sadie heeft Cleet gevonden, die je naar Micah zal leiden. Rijd naar Strawberry.

GOUDEN MEDAILLE: Help Sadie om Cleet binnen 35 seconden te vangen

Zodra je Strawberry bereikt, ga je rechtdoor over de brug en je ziet Cleet meteen.

Ren achter hem aan en achtervolg hem tot Sadie hem op straat aanpakt.

Sla hem een ​​tijdje terwijl hij vragen ontwijkt en sleep hem dan naar de galg.

Dwing hem de trap op, indien nodig onder schot. Bind dan de strop om zijn nek.

Loop naar de hendel en zie hoe ontvankelijk hij nu is voor vragen. Trek langzaam terug om zijn besluit te breken.

Hij vertelt je waar je Micah kunt vinden, en nu kun je ervoor kiezen om hem op te hangen of te sparen. Hoewel het sparen van hem je eer zal geven, zorgt Sadie ervoor dat hij geen clementie ontvangt.

Stap op je paard en volg Sadie naar Mount Hagen. Charles vermeldt dat er op de berg een oude uitkijktoren is die ze misschien voor hun kamp gebruiken.

Even later wordt Charles neergeschoten door een sluipschutter. Stap af en ga dekking zoeken!

  • GOUDEN MEDAILLE: Headshot de sluipschutter die Charles neerschiet
  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooid met een nauwkeurigheid van ten minste 85%

Kom dichterbij en ga van kaft naar kaft totdat je een zuivere foto hebt gemaakt. Maak de headshot om aan de vereisten voor gouden medailles te voldoen.

Ren terug naar Charles om bij hem te kijken. Hij is ernstig gewond, maar staat erop dat je doorgaat zonder hem en beweert dat hij hem zo snel mogelijk zal volgen. Maak de moeilijke keuze en ga verder zonder hem.

Volg Sadie de berg op en schiet golf na golf van Micah’s knokploegen. Neem de tijd, want er is geen tijdslimiet. Blijf in dekking om uzelf te beschermen en maak alleen opnamen als u zeker bent van uw kans. Er zijn veel doelen, dus haast je niet om voortijdig in gevaar te komen.

Wanneer je de top van de berg nadert, zullen jij en Sadie uiteindelijk in een hinderlaag terechtkomen, waarbij Sadie een gruwelijke meswond aan de zijkant oploopt. Opmerkelijk genoeg wordt ze gered door Charles, die haar aanvaller in de rug schiet voordat hij nog meer schade kan aanrichten. Je laat haar bij Charles achter en gaat op eigen houtje verder.

Op de top van de volgende heuvel ontmoet je Joe, een van Micah’s belangrijkste stromannen. Gebruik Dead Eye om hem en zijn twee vrienden van de berg te halen.

Als je de top bereikt en aan de andere kant naar beneden gaat, wordt het gevecht grotendeels langeafstandsgevechten. Schakel over voor je geweer en ga langzaam vooruit. De dekking is onregelmatig en vaak niet in de juiste hoek om elke opname te blokkeren. Blijf dicht bij muren en rand eromheen en probeer de sluipschutters te spotten voordat ze jou zien.

Na meerdere sluipschutters en schutters, zul je uiteindelijk de top naderen. Er verschijnen vijf doelgebieden op je minimap, die elk moeten worden doorzocht om Micah te vinden. Houd onderweg meer schutters in de gaten, maar er is nooit een moment waarop u veilig bent. Doe het rustig aan, ga van kaft naar kaft en gebruik je Dead Eye royaal.

Uiteindelijk kom je oog in oog te staan ​​met de verrader zelf.

Na een film vecht je voor dekking en neem je deel aan een ouderwets vuurgevecht met de gele klootzak.

Blijf in dekking, probeer hem te dwingen van positie te veranderen door op de lantaarn boven zijn hoofd te schieten, of de dekking waar hij zich achter verbergt.

Als hij er eenmaal is, zal Sadie hem aan de rechten ontnemen.

… Totdat Dutch opduikt. Nu is het een feestje.

Sadie en Micah zullen handgemeen, terwijl jij hulpeloos bent om in te grijpen. Je merkt dat je een beetje in een impasse verkeert. Als je Micah neerschiet, schiet Dutch je neer. Je moet iets doen om de weegschaal te laten kantelen. Blijf met Dutch werken om de reden te zien, om te onthouden wat Arthur zei dat Micah een rat was. Haal je pistool niet erg lang van Micah af.

Uiteindelijk zwaai je naar Dutch, en hij schiet Micah neer.

Met zijn laatste kracht probeert hij terug te schieten. Je gaat automatisch naar Dead Eye. Sla op hem neer met grote wraak en woedende woede.

Bekijk de film die eindigt en geniet van de vruchten van je inspanningen. Gefeliciteerd, je bent klaar met het verhaal van Red Dead Redemption II!

Hiermee is de Amerikaanse Venom hoofdmissie in Red Dead Redemption II voltooid.
Ga nu op zoek naar verzamelobjecten en uitdagingen in free roam!

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Volledig Compendium
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Home of the Gentry?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here