Red Dead Redemption II: Alle Challenges Guide

Red Dead Redemption II heeft 90 uitdagingen. Er zijn 9 Uitdagingscategorieën, elk bestaande uit 10 uitdagingstaken: Bandit, Explorer, Gambler, Herbalist, Horseman, Master Hunter, Sharpshooter, Survivalist, Weapons Expert.

U kunt deze op elk moment voltooien, geen enkele is te missen. Je moet er vroeg in het spel aan gaan werken om de sleur later te minimaliseren. Uitdagingen zijn ook nodig voor 100% voltooiing! Je moet ze allemaal doen. Ze zijn niet al te moeilijk, het zijn meer tutorials van alles wat je in het spel kunt doen en een heleboel komt vanzelf zonder te proberen.

Pas na het voltooien van een niveau, wordt de volgende taak ontgrendeld. Dus je moet de eerste taak voltooien om de tweede te ontgrendelen, dan de tweede om de derde te ontgrendelen, enzovoort. Hieronder staan ​​de vereiste taken:

Bandit uitdagingen

 1. Houd 5 stedelingen tegen
 2. Beroof 2 willekeurige coaches of breng 2 gestolen coaches terug naar het hek
 3. Beroof de kassa in 4 winkels op één dag
 4. Beroof 3 bussen of breng 3 gestolen bussen op een dag terug naar het hek
 5. Verzamel een premie van $ 250 in één staat
 6. Steel 5 paarden en verkoop ze aan de Horse Fence in Clemens Cove
 7. Rob $ 50 aan contant geld en kostbaarheden van stedelingen en reizigers
 8. Steel 7 wagens en verkoop ze aan de Fence op Emerald Ranch
 9. Hogtie iemand en laat hem 3 keer achter op de spoorlijn
 10. Voltooi 5 treinovervallen zonder dood te gaan of gepakt te worden

Explorer uitdagingen

Voltooi 3 Treasure Map Hunts voor al deze uitdagingen. 
Zie de Red Dead Redemption II Treasure Map-locaties en -oplossingen.

 1. Zoek een schatkaart
 2. Vind een schat
 3. Vind een schat
 4. Vind een schat
 5. Vind een schat
 6. Vind een schat
 7. Vind een schat
 8. Vind een schat
 9. Vind een schat
 10. Vind een schat

Gambler uitdagingen

 1. Win 5 pokerhanden: win de pot gewoon in totaal vijf keer bij Poker.
 2. Bij Blackjack verdubbelt u en wint u de hand 5 keer: Verdubbelen betekent dat u slechts 1 kaart meer trekt bij Blackjack. U kunt dit het beste doen als u begint met een hoog getal of een cijfer aan het begin van de ronde. Het is duidelijk vrij willekeurig als je wilt, maar dat is het punt van gokuitdagingen.
 3. Win 3 spellen van Five Finger Fillet: De gemakkelijkste manier is om de tegenstander in de eerste ronde altijd te verslaan. Je kunt de tegenstander resetten naar een lager niveau door een ander FFF-spel op locatie te bezoeken. De tegenstander in de eerste ronde is het gemakkelijkst, omdat je maar op 2 verschillende knoppen hoeft te drukken om er de hele tijd tussen te wisselen. 
  Het kan Kruisje + Vierkantje, Kruisje + Driehoekje of Kruisje + Rondje zijn.
 4. Zet één pokertegenstander uit op elke locatie (Flatneck Station, Saint Denis, Valentine) – Om de tegenstander uit te schakelen, moet je degene zijn die hem naar huis stuurt nadat hij all-in is gegaan. Je kunt opslaan voordat je de tafel betreedt en gewoon voor een all-in gaan, als je iemand uitschakelt, doorgaan naar de volgende locatie, als het niet gewoon het opslagbestand opnieuw laadt en weer een hagel-marie wordt met een all-in.
 5. Win 3 domino-rondes zonder tegels te trekken tegen 2 of minder tegenstanders: je zult een domino-spel moeten vinden waarbij 2 of 3 mensen aan de tafel zitten als je daar aankomt. Ik vond zo’n spel in Saint Denis. Net als de meeste Gambler-uitdagingen is deze volledig willekeurig. Als je geluk hebt, hoef je geen stenen te trekken. Het hangt er gewoon vanaf welk stuk uw tegenstander plaatst. Mijn enige tip zou zijn om te proberen een steen met elk nummer minstens één keer in je bezit te houden om alles tegen te kunnen gaan. Het is duidelijk dat je nog steeds op het beste moet hopen als je maar 2 of minder tegels overhoudt.
 6. Versla de Blackjack-dealer op twee locaties (Rhodos en Van Horn): Het duurt niet langer dan vijf minuten. Je hoeft maar twee keer te winnen. Je zult op een gegeven moment winnen, er is geen kans om minstens één keer niet te winnen bij blackjack, aangezien je op een gegeven moment vanaf het begin een 21 krijgt.
 7. Versla de vijfvingerige filetspeler op elke locatie (Strawberry, Valentine, Van Horn) – Ga gewoon naar elke locatie en versla de gemakkelijke tegenstanders uit de eerste ronde daar.
 8. Win drie handen Blackjack met drie of meer treffers – Deze is buitengewoon vervelend en gebaseerd op geluk. Eerlijk gezegd zou je kunnen zeggen dat deze uitdaging totale tijdverspilling is. Je zult iets tussen 18 en 21 moeten trekken met in totaal 4 kaarten op je hand en hopen dat de dealer niet beter is dan jij. Veel succes … je hebt het nodig.
 9. Win drie domino-spellen op rij – Het is beter om het drie keer achter elkaar op dezelfde locatie te doen als je geen zin hebt om alle regelsets voor elk dominospel te leren. Degene die ik het meest interessant vond, maar ook degene waar je de meeste aandacht aan moet besteden, is degene waar je punten krijgt elke keer dat de randen van het spel gelijk zijn aan een getal dat kan worden gedeeld door 5. Dus als er is een 6 aan de linkerkant en je hebt de kans om een ​​4 aan de rechterkant te plaatsen, je krijgt 10 punten. Kies gewoon het type domino dat u het leukst vindt.
 10. Win drie handen poker op rij – een gokker-uitdaging die zoals altijd gebaseerd is op een beetje geluk. De methode die voor mij werkte, was raisen aan het begin van de turn en flop en dan een grote inzet plaatsen bij de derde inzetronde. Drie keer op rij foldde de tegenstander nadat ik gek werd op mijn bet. Het is vervelend, maar nog steeds niet zo erg als uitdaging nummer 8.

Herbalist Uitdagingen

 1. Kies 6 duizendblad
 2. Kies en eet 4 soorten bessen
 3. Maak 7 items met salie als ingrediënt
 4. Kies 5 paddenstoelen en voer ze aan je paard
 5. Maak 9 items met Indiase tabak als ingrediënt
 6. Kies 15 verschillende soorten kruiden
 7. Maak en gebruik 5 speciale wondertonica
 8. Gebruik oleander om 6 gifwapens te maken
 9. Kies een van elke kruidensoort: zie ook de Red Dead Redemption II Alle Planten Locaties
 10. Kruid en kook alle 11 soorten vlees

Ruiteruitdagingen

 1. Dood 5 konijnen te paard: Konijnen rennen vaak over wegen, komen ze altijd tegen met je paard. Als je er een ziet, jaag er dan achteraan. Konijnen spawnen heel vaak ten zuiden van Valentine en rond Flatneck Station.
 2. Spring over 3 obstakels in 15 seconden: spring gewoon over een hek of kleine rotsen.
 3. Rijd van Valentijn naar Rhodos in minder dan vijf minuten: met sommige paardenstimulerende middelen is dit heel gemakkelijk omdat je het uithoudingsvermogen onmiddellijk kunt opfrissen (ze kunnen bij Stables worden gekocht).
 4. Terwijl je bent gemonteerd, sleep je een slachtoffer over een afstand van 10.000 voet met je lasso: zoek een willekeurig persoon op de weg of rijd de stad in en lasso iemand. Kan een normale dorpeling zijn, hoeft geen vijand te zijn. Houd ze lassoed en rijd 1000 meter. De persoon mag sterven, blijf gewoon rijden.
 5. Vertrappel 5 dieren terwijl je te paard bent: ren gewoon over 5 vijanden heen. Fazanten werken hier prima voor omdat ze langzaam en gemakkelijk te raken zijn. Je vindt ze rond Rhodos, vooral ten zuiden van Rhodos, aan de zuidkant van de kaart.
 6. Rijd van Strawberry naar Saint Denis in minder dan 9 minuten zonder water aan te raken: je mag niet door plassen water rijden, volg gewoon de treinrails en rijd over de treinbrug ten zuidoosten van Saint Denis. Je moet een van de beste paarden kopen en ook paardenstimulerende middelen kopen bij Stables om het uithoudingsvermogen direct onderweg op te frissen.
 7. Dood 7 vijanden te paard zonder af te stijgen: rijd gewoon een stad binnen en begin mensen neer te schieten totdat de wet arriveert. De lawmen tellen als vijanden (ongewapende dorpelingen tellen niet mee).
 8. Dood 9 roofdieren te paard: de allerbeste manier is om alligators te doden. Er zijn er veel in de meest zuidoostelijke rand van de kaart, in het moerasgebied ten zuidoosten van Rhodos. Ten oosten van Shady Belle (je hoofdstuk 4 bendekamp).
 9. Rijd van Van Horn naar Blackwater in minder dan 17 minuten zonder water aan te raken: dit kun je niet doen voordat je de Epiloog van het Verhaal hebt bereikt, want bij Blackwater zou je voor dit punt op zicht worden neergeschoten. De truc is weer om het te doen zonder door water te rijden. Rijd over de treinbrug ten zuidwesten van Van Horn, vervolgens de treinbrug bij het Flatneck-station, en rijd dan helemaal naar het westen van de kaart – ten westen van Strawberry. Rijd over een kleine houten brug bij “Owanjila Dam” die naar de Blackwater regio. U moet de kaart van tevoren hebben blootgelegd, zodat u weet waar u heen gaat. Er is meer dan genoeg tijd, maar zorg ervoor dat je paardenstimulerende middelen bij Stables koopt om onderweg Stamina op te frissen.
 10. Breek elk wild paardenras: Zie ook de Red Dead Redemption II Wild Horse Breed Locaties

Master Hunter Uitdagingen

Zie ook de guide » Red Dead Redemption II Alle dieren locaties

 1. Huid 3 herten
 2. Verzamel 3 konijnenhuiden van perfecte kwaliteit
 3. Volg 10 verschillende diersoorten met je verrekijker
 4. Roep een dier en krijg 5 keer een schone moord
 5. Huid 3 zwarte of grizzlyberen
 6. Dood 5 poema’s met je boog en vil ze dan
 7. Gebruik aas om zowel een herbivoor als een roofdier te lokken en te doden
 8. Vang 3 vissen zonder een hengel te gebruiken
 9. Vang een opossum die opossum speelt
 10. Zoek en dood de legendarische panter “Giaguaro” (Locatie Screenshot)

Uitdagingen voor scherpschutters

 1. Dood 3 vliegende vogels
 2. Dood 2 verschillende diersoorten in hetzelfde Dead Eye-gebruik
 3. Dood 5 vliegende vogels terwijl je in een rijdende trein zit
 4. Dood iemand op 25 meter afstand met een tomahawk
 5. Dood 6 dieren zonder je wapen te wisselen of te herladen
 6. Dood iemand op minstens 200 meter afstand met een geweer met een lang richtkijker
 7. Maak 7 headshots op rij
 8. Ontwapen 3 vijanden zonder te herladen of je wapen te wisselen
 9. Schiet de hoed van 3 mensen af ​​in hetzelfde Dead Eye-gebruik
 10. Dood 3 vliegende vogels met 3 opeenvolgende geweerschoten met een lange reikwijdte

Survivalistische uitdagingen

 1. Vang 3 Bluegill-vissen
 2. Geef 5 dieren in het kamp of de trapper
 3. Dood 5 dieren met een varmint-geweer
 4. Maak een dynamiet-, vuur-, verbeterde, gif- en klein wildpijl
 5. Vang een vis in de Bayou vanaf een rivierboot en staand op treinsporen
 6. Dood een aasdier terwijl het 5 keer een lijk voedt
 7. Dood 8 kleine wilddieren met opeenvolgende schoten, met behulp van kleine wildpijlen
 8. Maak een homing tomahawk, verbeterde tomahawk, vluchtig dynamiet en vluchtige vuurfles
 9. Vang een vis die minstens 19 pond weegt
 10. Vang van elke soort vis over de hele wereld

Uitdagingen voor wapenexperts

 1. Dood 3 vijanden met een mes
 2. Dood 3 vijanden in 10 seconden met alleen werpmessen
 3. Dood 3 roofvogels met alleen een tomahawk
 4. Dood 10 vijanden met een jachtgeweer met zelfgemaakte munitie
 5. Dood 5 bereden vijanden met 1 werpmes per kill
 6. Dood 4 vijanden tegelijkertijd met een enkele staaf dynamiet
 7. Dood 4 opeenvolgende vijanden door dezelfde tomahawk te gooien en op te halen
 8. Dood 15 vijanden met een jachtgeweer met lange loop
 9. Dood 9 onbewuste vijanden van achteren met de boog
 10. Dood een grizzlybeer zonder schade op te lopen, met alleen werpmessen

Dat zijn alle 90 uitdagingen om te doen in Red Dead Redemption II.

Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Paradise Mercifully Departed
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Goodbye, Dear Friend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here