Red Dead Redemption II: Dinosaur Bones Locaties

Red Dead Redemption II heeft 30 dinosaurusbotlocaties. Het vinden van alle dinosaurusbeenderen in Red Dead Redemption II is nodig voor 100% voltooiing. Ze zijn een soort verzamelobject en maken deel uit van de A Test of Faith Stranger Missie. Ze tellen ook als Collectible Strand voor de Collector’s Item-trofee of prestatie.

Geen van hen is te missen. De eerste keer dat je de Stranger Missie kunt accepteren, staat in hoofdstuk 2, maar het kan pas na het verhaal worden voltooid, omdat er 8 botten zijn in het gebied New Austin, waar premiejagers zijn die je onmiddellijk zullen doden. Na het verhaal gaan ze weg en heb je toegang tot de volledige kaart. In de voortgangschecklist telt het alleen als voltooid na het voltooien van de bijbehorende vreemdelingenzoektocht van Deborah MacGuiness “A Test of Faith”. Alleen het verzamelen van de botten is niet genoeg en voegt niets toe aan je spelvoortgang.

Deze verzamelobjecten zijn grote botten, meestal te vinden op de top van bergen bij kliffen. Nadat je ze allemaal hebt gevonden, zal Deborah MacGuiness (de speurtochtgever) het skelet herstellen. De onderstaande gids leidt je door de missie A Test of Faith en laat je alle locaties van dinosaurusbotten zien.

Gebruik altijd eagle vision in de buurt van een verzamelobject om het te markeren (druk op L3+R3).

Dinosaurus botten kaart

Deze kaart toont de locaties van alle dinosaurusbotten. U kunt op de kaart klikken om deze te vergroten.

De missie Dinosaur Bones Stranger “A Test of Faith” starten:

Dinosaurusbeen #1

Midden in het gras. Vergeet niet om op de Playstation L3 Button+ te drukken om de botten te markeren als je er dichtbij bent.

Dinosaurusbeen #2

Helemaal aan het einde van een opgedroogde rivier. Het bot zit op een steen en versmelt ermee. Heel moeilijk om deze te zien, gebruik opnieuw Eagle Eye (Playstation L3 Button+) om hem te markeren als je dichtbij bent.

Dinosaurusbeen #3

Onder het olieplatform kun je een ladder naar beneden klimmen. Op de bodem ervan in een donkere grot vind je dit verzamelobject van bot.

Dinosaurusbeen #4

In Dewberry Creek is er een verhoogd gebied waar gras en bomen groeien en een gebied waar het abrupt afsnijdt en het enige wat je ziet is vuil en stenen. De botten (een grote ribbenkast) bevinden zich in het droge, vuile gebied tussen 3 rotsblokken (net onder waar het groene gras begint).

Dinosaurusbeen #5

Dit staat precies onder de letter “L” van Lemoyne op de kaart. In het droge vuil tussen 3 rotsblokken.

Dinosaurusbeen #6

Voor een hut (ten zuidoosten ervan), in het gras. Deze botten zijn erg klein en moeilijk te zien, dus gebruik Playstation L3 Button+ om ze te markeren wanneer ze in de buurt zijn.

Dinosaurusbeen #7

Er is een berg ten westen van de Kamassa-rivier. Je moet naar de top van de berg gaan en dan Playstation L3 Button+ gebruiken om te scannen naar het bot dat 1 “verdieping” lager ligt op een rotsplateau (met uitzicht op de rivier). Je kunt een klein pad tussen de rotsen naar beneden glijden om valschade te voorkomen. Het bot lijkt op een klauw.

Dinosaurusbeen #8

Tussen enkele bomen op de grond is het maar één enkel bot. Gebruik opnieuw de Playstation L3 Button+ om het gemakkelijker te zien.

Dinosaurusbeen #9

Aan de rand van een klif (boven een weg).

Dinosaurusbeen #10

Bovenop een kleine heuvel (de botten zien eruit als kaakbeenderen).

Dinosaurusbeen #11

Dit verzamelobject staat op een heuveltop.

Dinosaurusbeen #12

Dit zijn verreweg de moeilijkste botten om te bereiken. Ze zijn op een berg. Eerst moet je naar de bergtop rijden. Je kunt een pad vinden ten noordoosten van de botlocatie. Op weg naar de top is er aan de linkerkant een grasveld, het enige deel waar je niet afglijdt. Ga daar naar boven en dan kun je bergafwaarts gaan naar de verzamelplek. De botten zijn op een piramidevormige rots aan de rand van de berg. Nogmaals Playstation L3 Button+ zal het markeren wanneer het in beeld is.

Dinosaurusbeen #13

Op een grasveld nabij de top van de heuvel. Past in de muur van rots, gebruik opnieuw arendsoog (Playstation L3 Button+)

Dinosaurusbeen #14

Op de top van een heuvel, zittend op een platte rots.

Dinosaurusbeen #15

Dit bot is lastig te zien. Je moet van een klif op de top van een berg vallen. Loop langs de klif, kijk naar beneden en als je het naar beneden ziet vallen.

Dinosaurusbeen #16

Aan de rand van de klif van de berg.

Dinosaurusbeen #17

Dit bot is versteend in een muur.

Dinosaurusbeen #18

Boven op de berg, in een grasveld bij de klif.

Dinosaurusbeen #19

Onder de bergklif is het versteend in de muur.

Dinosaurusbeen #20

Binnen een kleine grot. De ingang bevindt zich onder een rotsformatie, slechts een paar meter ten zuiden van de verzamellocatie.

Dinosaurusbeen #21

In het midden van de weg (stippellijn op kaart).

Dinosaurusbeen #22

Aan de kant van de weg op een klif (stippellijn op kaart).

Dinosaurusbeen #23

In de kloof, aan de kant van het bovenste pad onderaan een muur.

Dinosaurusbeen #24

In een grasveld met wat struiken, niet ver van de San Luis River.

Dinosaurusbeen #25

Bij Rio Del Lobo Rock, vlakbij de top van de berg aan de rand van de klif.

Dinosaurusbeen #26

Op een heuveltop vlakbij de klif.

Dinosaurusbeen #27

Op de top van een kleine heuvel op het hoogste punt (ten westen van Jorge’s Gap). Deze is letterlijk onmogelijk te zien omdat hij bedekt is met enkele struiken, dus zorg ervoor dat je eagle vision met Playstation L3 Button+ gebruikt om hem te markeren.

Dinosaurusbeen #28

Dit bot is gefossiliseerd in de zijkant van een rotswand.

Dinosaurusbeen #29

Bovenop een berg, aan de rand van de klif. De enige manier om de berg op te gaan is vanuit het noorden.

Dinosaurusbeen #30

Het laatste verzamelobject voor botten bevindt zich op een berg ten noorden van Tumbleweed. Er is een pad aan de noordkant van de berg dat naar boven leidt (ten noordoosten van botlocatie).

Stuur alle locaties naar Deborah MacGuiness

Om ervoor te zorgen dat de dinosaurusbeenderen als voltooid tellen (voor 100% voltooiing), moet je nog steeds Deborah’s missie voltooien. Ga naar een postkantoor, bijvoorbeeld in Valentijn (aangegeven op de kaart) en stuur de botlocaties per post naar Deborah. Kijk naar de postbeambte en druk naar rechts op je Dpad om post te verzenden en klik vervolgens op elke afzonderlijke locatie.

Nu moet je 24 in-game-uren voorbij laten gaan. Je kunt een kamp maken vanuit je itemwiel en daar twee keer achter elkaar slapen om meer dan 24 uur over te slaan. Keer dan terug naar het postkantoor om twee beloningen te ontvangen en een uitnodiging voor Deborah’s hut waar de missie zal eindigen.

Verzamel je beloning van Deborah MacGuiness

Na het lezen van Deborah’s brief (houd vast om de tas te openen> Documenten> Uitnodigingen) zal haar zoektochtmarkering onmiddellijk op de kaart verschijnen. Ze is bij Firewood Rise in Cumberland Forest, ten noordoosten van Valentine. Als het pictogram niet verschijnt, slaap dan gewoon om de tijd weer vooruit te gaan. Ga daarheen en ga haar hut binnen.

Deborah zal je het dinosaurusskelet presenteren dat ze in elkaar heeft gezet. Ze noemt het de Elizabethaanse Megsaur. Als beloning voor je problemen geeft ze je een mes gemaakt van echt Stegosaurus-bot. Hieronder ziet u een afbeelding van het voltooide dinosaurusskelet.

Hiermee is de Stranger Mission-zoektocht “A Test of Faith” in Red Dead Redemption II voltooid en het voltooit ook de “Dinosaur Bones” in je 100% voortgangschecklist. Dit voegt 2% toe aan je totale voltooiing van het spel.

Red Dead Redemption II Collectible Guide
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Cigarette Card Locaties
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Rock Carving Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here