Red Dead Redemption II: A Quick Favor for an Old Friend

A Quick Favor for an Old Friend is de 103e hoofdverhaalmissie in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough zal je door alle doelstellingen van A Quick Favor for an Old Friend Main Quest leiden, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

A Quick Favor for an Old Friend wordt ontgrendeld na het voltooien van A New Jerusalem.

Quest Gever: Uncle
Chapter: Epilogue – Part 2
Regio: West Elizabeth

Vereisten voor gouden medailles:

  • Dwing de mannen van Cortez om binnen 30 seconden van Rhodos te vluchten
  • Maak 5 headshots terwijl je Sadie bedekt met een langwerpig geweer
  • Maak 4 doden op heupvuur
  • Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Startlocatie: Beecher’s Hope, West Elizabeth

Praat met oom

Na overleg met oom, is besloten dat het land bij Beecher’s Hope geschikt is om te grazen en niet veel anders. Voor vee heb je een schuur nodig, dus reis met Uncle naar Blackwater om weer met Albert Cakes te praten. Net zoals je je afvraagt ​​hoe je voor die schuur moet betalen, komt Sadie Adler met nog een premiekans.

Rijd naar Painted Sky in het spoor van Ramón Cortez.

  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Je onderzoekt de schuur, en natuurlijk springt Cortez eruit en valt je in een hinderlaag. Ik weet niet waarom deze truc elke keer werkt.

Schakel Cortez uit en gooi hem op Sadie’s paard. Volg dan Sadie naar Rhodos.

Als je in Rhodos bent, pak Cortez dan op en dump hem in een cel bij het kantoor van de sheriff.

Je zult rond Rhodos moeten blijven hangen tot de mannen van de sheriff arriveren om Cortez naar Saint Denis te brengen. Helaas komen de mannen van Cortez als eerste aan, en dat zijn er zeker veel. Ga Dead Eye binnen om onmiddellijk vier mannen buiten de deur te doden.

  • GOUDEN MEDAILLE: Forceer Cortez ‘mannen om binnen 30 seconden van Rhodos te vluchten
  • GOUDEN MEDAILLE: Verkrijg 4 kills op heupvuur

Ren vervolgens naar het westen door de straat en dood vier willekeurige mannen met heupvuur. Er zullen later in de missie andere mogelijkheden zijn als je er niet meteen 4 krijgt.

Nadat je de mannen van Cortez hebt laten vluchten, hoor je een explosie in het kantoor van de sheriff waarvan ik zeker weet dat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Nou … rotzooi. Het lijkt erop dat Ramón Cortez weer op het menu staat. Gelukkig is het je gelukt om wat extra geld te bedingen voor je moeite.

Volg Sadie naar Dewberry Creek waar je Cortez en zijn mannen vindt. Vanaf het dak van een houten schuur heb je een bruikbaar sluipschutternest dat je een duidelijk zicht geeft langs de rivierbedding om Sadie te bedekken.

  • GOUDEN MEDAILLE: Maak 5 headshots terwijl je Sadie bedekt met een geweer met een lange richtkijker

En als je jongens kunt doden voordat Sadie dat doet, des te beter voor jou. Steel die moord!

Je eerste schot zal vier goons waarschuwen voor het vuur verderop. Gebruik Dead Eye om ze allemaal te fotograferen voordat ze dekking zoeken.

Pas ook op voor mannen aan de zijkanten van de kreek die naar Sadie neerschieten, om nog maar te zwijgen van versterkingen die onder de brug naar haar toe stromen. Er zullen veel meer doelen zijn dan nodig om je op vijf headshots te krijgen.

Als Sadie je roept om naar beneden te komen, spring er dan naar toe.

Als je nog niet al je heupvuurmoorden hebt gekregen, is dit het moment om het te doen.

Als je echter al je heupvuurmoorden hebt gehad, voel je dan vrij om Dead Eye te gebruiken om de dicht opeengepakte groepen doelen te kappen en je gezondheid te sparen.

Volg Sadie de kreekbedding af en schakel vijanden uit tot je de oever van het meer bereikt. Cortez zal proberen om met de boot te ontsnappen, maar als je je sluipschuttersgeweer op hem richt, kun je hem overtuigen om zich om te draaien en terug te komen in plaats van neergeschoten te worden.

De arrestatie van Ramón Cortez, neem er twee.

Voordat je Cortez terug naar Rhodos kunt brengen, zul je te maken krijgen met een laatste golf vijanden die de heuvel af naar je toe komen. Met je rug naar het meer heb je geen andere keuze dan te vechten. Zodra ze echter zijn opgevangen, gooi Cortez op Sadie’s paard en rijd terug naar Rhodos. Dit keer zijn er geen verrassingen en krijgt u uw geld veilig.

Hiermee is de hoofdmissie A Quick Favor for an Old Friend in Red Dead Redemption II voltooid. Nu begint de volgende missie Uncle’s Bad Day.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Alle Stranger Missies
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Country Pursuits

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here