Red Dead Redemption II: A Kind and Benevolent Despot

A Kind and Benevolent Despot is de 59e missie van het hoofdverhaal in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough zal je door alle doelstellingen van A Kind and Benevolent Despot Main Quest leiden, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

A Kind and Benevolent Despot word ontgrendeld na het voltooien van Welcome to the New World.

Quest Gever: Dutch
Hoofdstuk: 5
Regio: Guarma

Vereisten voor gouden medailles:

  • Breng Javier in minder dan 2 minuten in veiligheid
  • Maak 10 headshots

Startlocatie: Guarma

Praat met Dutch

Dutch laat Javier niet lang gevangen blijven, en hij heeft een plan om hem terug te krijgen. Beklim de rotswand naar waar Dutch op je wacht op een geheim pad naar het fort.

Schuifel langs de richel achter Dutch, en volg hem naar zijn gids.

Ondertussen begint Arthur te twijfelen aan het leiderschap van Dutch na de dood van zijn vrienden en vastzitten op een door conflict verscheurd eiland.

Voordat de discussie veel verder kan gaan, arriveert de contactpersoon van Dutch om je door de grotten te leiden.

Ze brengt je naar een metalen deur die je moet helpen bij het optillen van Dutch om deze open te zwaaien. Wat de vraag oproept, hoe heeft Gloria het voor elkaar gekregen om naar beneden te komen om je te ontmoeten?

Als je uit de tunnels komt, zie je een film waarin kolonel Fussar Javier ondervraagt.

Volg Dutch

Volg Dutch terwijl hij sluipt naar het volgende gebied…

Werk dan samen om de bewakers in stilte uit te schakelen. Tel tot drie, mes de bewaker voor een stealth-moord.

Pak het lichaam op en verplaats het de struiken in bij het gele doelgebied.

Volg Dutch opnieuw terwijl hij sluipt een suikerraffinaderij binnen.

Flank de deur als Dutch het je vertelt, en wacht tot de bewakers vertrekken.

Als een van hen op pad gaat om een ​​fles te zoeken, is het tijd om een ​​stap te zetten. Ga naar de dichtstbijzijnde bewaker aan de linkerkant. Wacht tot Dutch in positie is bij de andere bewaker, en dood dan stealth degene die het dichtst bij je staat.

Nu de bewakers zijn uitgeschakeld, is het aan jou en Dutch om de raffinaderij te saboteren om afleiding te veroorzaken. Benader het waypoint dat is gemarkeerd op je minimap aan de westkant van de kamer en laat de klep los wanneer daarom wordt gevraagd.

Sluit de luiken bij het waypoint in de noordoostelijke hoek van de kamer.

Snijd ten slotte de suikerzak aan de oostkant van de kamer door. Ga terug naar de westkant van de kamer en ga naar buiten, want Dutch zorgt voor een vonk. Even later zal hij tevoorschijn komen en je wegleiden van het gebouw.

Beweeg wanneer hij beweegt, blijf gehurkt en beweeg rustig, totdat je eindelijk de put bereikt waar je dekking zoekt totdat de afleiding de bewakers weghaalt.

Ga op teken van Dutch naar de kooien om Javier te redden.

De afleiding duurde niet lang, en de bewakers zullen het vuur op je openen terwijl Dutch de kooi opent en Javier overeind helpt. Vanaf dit punt ben je op de klok.

  • GOUDEN MEDAILLE: Breng Javier in minder dan 2 minuten in veiligheid
  • GOUDEN MEDAILLE: maak 10 headshots

Blijf bij Dutch aangezien hij Javier draagt. Als je hun zijde nooit verlaat, zullen ze in de richting van veiligheid blijven gaan, terwijl bewakers die je achtervolgen zichzelf voortdurend presenteren voor headshots. Gebruik Dead Eye voor maximale nauwkeurigheid, maar gebruik het niet te veel. De timer lijkt door te gaan op normale snelheid, zelfs als je Dead Eye-vaardigheid de tijd lijkt te vertragen.

Je zult snel moeten handelen en alle vijanden die je pad blokkeren, moeten uitschakelen. Als Dutch je oproept om bepaalde vijanden uit te schakelen, is dat meestal een goede indicatie dat ze hem ervan weerhouden verder te gaan of ze in gevaar brengen. Richting de poorten stormt een aantal soldaten uit het oosten. Laat je niet verleiden om hier tegen ze te vechten. Blijf in plaats daarvan Dutch volgen en ze zullen je volgen de suikerrietvelden in.

Gewoonlijk zullen er net buiten de poort meer dan genoeg bewakers zijn om in één keer je hoofdschoten af ​​te ronden, en opnieuw zal de verleiding zijn om te stoppen en een standpunt in te nemen. Zorg er wel voor dat je achter Dutch aan blijft gaan terwijl je schiet.

Uiteindelijk bereik je de rivier, en Dutch zal je vertellen om een ​​paar minuten achter te blijven om hun ontsnapping te dekken. Nu ben je eindelijk in een positie waarin je kunt stoppen en je achtervolgers kunt opruimen.

Op dit punt kunt u Dead Eye zo vaak gebruiken als u wilt. Zet de laatste van je hoofdschoten op een rij en laat je opgekropte woede los. Als een kanttekening: dit is ook een geweldige locatie om de Sharpshooter Rank 8-uitdaging voor het ontwapenen van vijanden te voltooien.

Als je eenmaal genoeg bewakers hebt uitgeschakeld, trek je je terug en ontmoet je Dutch en Javier weer op het kamp op tijd voor de volgende missie.

Hiermee is de  hoofdmissie A Kind and Benevolent Despot in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende zoektocht Savagery Unleashed.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Grave Locaties
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Horsemen, Apocalypse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here