Red Dead Redemption II: A Fork in the Road

A Fork in the Road is de 65e hoofdverhaalmissie in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van A Fork in the Road Main Quest, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

A Fork in the Road wordt ontgrendeld na het voltooien van Fleeting Joy.

Quest Gever: nvt
Hoofdstuk: 5 of 6
Regio: Lemoyne

Vereisten voor gouden medailles:

  • Voltooi binnen 3 minuten 5 seconden

Startlocatie: Saint Denis, Lemoyne

Krijg hulp

Deze missie is uniek omdat het in wezen slechts een reeks tussenfilmpjes is die wordt geactiveerd door het naderen van Sadie Adlers waypoint voor de missie Icarus and Friends. Het kan worden geactiveerd aan het einde van hoofdstuk 5 of aan het begin van hoofdstuk 6, telkens wanneer u het waypoint nadert. Als zodanig is er geen specifieke locatie waar het begint, maar je weet het wanneer een film zonder aanwijsbare reden midden in de stad begint. Als je op een paard zit, begin je tot stilstand te komen, begin je te hoesten en kom je uit je zadel. Als je eenmaal beneden bent, of als je al te voet bent, krijg je een hoestbui en stort je in.

  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooid binnen 3 minuten en 5 seconden

Sla de eerste twee filmpjes over. Iemand zal je van de weg slepen en je weer op de been helpen. Ze zullen je naar een dokter leiden, dus ga zo snel mogelijk naar voren om ze te volgen terwijl je hoest en afdrijft aan de rand van het bewustzijn. Blijf naar voren drukken en je gaat achter hem de hoek om. Als je bij de dokter bent, zal hij je naar binnen leiden en je zelfs $ 10 geven als je geen geld meer hebt.

Eenmaal binnen praat je met de receptioniste voordat de dokter je ziet. Dit lijkt een filmische film, maar je moet het gewoon laten spelen.

De dokter stuurt je naar zijn kantoor. Wankel in die richting.

Eenmaal binnen loop je naar de groene stoel aan de linkerkant van de kamer en druk je op je driehoekje om te gaan zitten zodra je de prompt krijgt.

Sla de volgende film over. De dokter zal je een kans geven om je weer op de been te krijgen, maar vanaf nu tot het einde van het spel zal je uithoudingsvermogen veel sneller leeglopen dan voorheen. Zodra u weer controle heeft, kiest u een richting en begint u weg te lopen van het kantoor van de dokter.

Je zult fragmenten van dialogen van andere personages hallucineren terwijl je langzaam over de weg loopt. Blijf doorgaan tot je een hert een kruispunt ziet tegenkomen.

Bijzonder is dat er geen andere indicatie is dat de missie is afgelopen dan een journaalboeking. Als je waypoints weer op je kaart verschijnen, weet je dat de missie voorbij is. De vereisten voor gouden medailles zijn behoorlijk vergevingsgezind, dus als je geen tijd verspilt, zou dit goud een fluitje van een cent moeten zijn.

Hiermee is de hoofdmissie A Fork in the Road in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende zoektocht That’s Murfee Country.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Do Not Seek Absolution – II
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Money Lending and Other Sins VI-VII

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here