Red Dead Redemption II: Jim Milton Rides, Again?

Jim Milton Rides, Again? is de 93e hoofdverhaalmissie in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Jim Milton Rides, Again? Main Quest inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

Jim Milton Rides, Again? Wordt ontgrendeld na het voltooien van Old Habits.

Quest Gever: David Geddes
Hoofdstuk: Epiloog – Deel 1
Regio: West Elizabeth

Vereisten voor gouden medailles:

  • Maak 10 kills terwijl je twee handwapens hebt
  • Maak 15 headshots
  • Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Startlocatie: Pronghorn Ranch, West Elizabeth

Praat met David Geddes

Praat kort met David Geddes voordat je naar huis gaat. Nadat je bent ingeleverd voor de nacht, word je gewekt door meer geweervuur. Als je opraakt in je lange ondergoed, merk je dat de ranch in brand staat en Tom Dickens wordt aangevallen door twee Laramie-jongens. Volg het waypoint om hem bij de kraampjes te vinden.

  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Als je het gevecht vanuit de hieronder getoonde hoek benadert, kun je ze een voor een bevechten door de eerste jager tussen jou en de tweede jager te houden, zodat hij je niet kan bereiken. Blokkeer eerst en keer dan terug met een combo van drie hits. Ga door tot ze allebei naar beneden zijn.

Geddes rent naar buiten en zegt dat ze zijn vee hebben gestolen en een hand hebben gedood. Hij heeft jouw hulp nodig om ze terug te krijgen, en hij heeft het punt gepasseerd om je voorwendsels dat je gewoon een ranchhand bent te geven.

Marston maakt zich op en rijdt met de mannen naar Hanging Dog Ranch. Neem tijdens de rit de tijd om de zijarmen en lange wapens van je keuze uit het stuur te selecteren.

Rijd naar het waypoint en stap van je paard af in het gele doelgebied.

Terwijl de andere handen de ranch flankeren, begroet je ze op afstand om hun aandacht af te leiden. Kom echter niet te dichtbij, anders kom je automatisch in de strijd. Een vuurgevecht is onvermijdelijk, maar het laatste dat u wilt, is dat het gebeurt terwijl u zich ver in de open lucht bevindt.

  • GOUDEN MEDAILLE: Maak 10 kills terwijl je twee handwapens gebruikt
  • GOUDEN MEDAILLE: Maak 15 headshots

Wanneer het gevecht begint, moet u uw wapens onmiddellijk dubbel gebruiken. Gebruik Dead Eye om het werk gemakkelijker te maken. Er zijn ongeveer twintig vijanden en je hebt vijftien headshots nodig, dus de foutmarge is relatief laag. Als alle doelen dood zijn, ga je de schuur binnen om de leider te vinden, maar je wordt in een hinderlaag gelokt en naar de grond gedreven.

Als je hem eenmaal in elkaar hebt geslagen, blijft hij je boos maken totdat je hem voorgoed de mond snijdt. Stap weer op je paard en rijd naar huis om de missie te beëindigen.

Dit is het einde van Jim Milton Rides, Again? hoofdmissie in Red Dead Redemption II.
Nu begint de volgende zoektocht Fatherhood, for Idiots.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: A Really Big Bastard
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Postkoets Beroven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here