Red Dead Redemption II: 100% Guide & Checklist

Deze Red Dead Redemption II 100% checklist toont je alle vereisten voor 100% voltooiing van het spel met een volledige gids voor elke taak. Het bereiken van 100% voltooiing in Red Dead Redemption II ontgrendelt de Best in the West trofee.

Je kunt je voortgang bijhouden in het Pauzemenu> Voortgang> Totale voltooiing. Daar laat het zien hoeveel je voor elke taak hebt gedaan. Er wordt een vinkje weergegeven wanneer de taak is voltooid.
Niets is te missen! Je kunt na het verhaal verder spelen om op te ruimen wat je nog over hebt. Alles is na het verhaal nog toegankelijk.

Er zijn 5 voltooiingscategorieën: missies en evenementen, verzamelobjecten, compendium, speler, diversen.

De 100% vereisten zijn erg vergevingsgezind omdat je eigenlijk niet alles hoeft te doen. Er zijn bijvoorbeeld slechts 50 van de 178 dieren nodig. Het is hetzelfde met andere taken, je hoeft maar een fractie te doen van wat de game te bieden heeft. Andere voorbeelden zijn dat er slechts 10 Stranger Questlines nodig zijn, 25 van de oneindige Chance Encounters, 10 van 72 uitrustingsstukken, 5 Shacks moeten worden gevonden, 48 van 59 wapens, 10 van 30 vissoorten, 10 van 19 paardentypes, 20 van 43 plantensoorten. Er staat veel in het Compendium dat je niet nodig hebt. Je hebt echter wel alle Collectibles & Challenges nodig, die de belangrijkste tijdeters zijn.

100% checklist

Missies en evenementen:

 • Voltooi alle verhaalmissies
 • 10 Stranger Missions-onderdelen
 • 5 premies
 • 25 toevallige ontmoetingen
 • 1 Bushwhacked
 • 6 Gang Hideouts

Collectibles:

 • 1 nuttige punten
 • 9 graven
 • 144 sigarettenkaarten
 • 30 dinosaurusbeenderen
 • 13 legendarische vissen
 • Alle exotische taken voor Algernon Wesp
 • 10 rotstekeningen
 • Alle jachtverzoeken van treinstations
 • 1 Treasure Hunter-ketting
 • 20 dromenvangers

Compendium:

 • 50 dieren ontdekt
 • 10 stuks apparatuur verkregen
 • 10 soorten gevangen vis
 • 6 Gangs Discovered (Automatisch van het verhaal)
 • 10 paardenrassen ontdekt
 • 20 soorten planten verzameld
 • 48 verschillende soorten wapens gebruikt

Speler:

 • Bereik maximale gezondheid, uithoudingsvermogen en dode ogen
 • Bereik Horse Bonding Level 4
 • 9 uitdagingen voltooid

Diversen:

 • 5 hutten gevonden
 • 5 legendarische dieren gedood
 • 4 gespeelde tafelspellen
 • 5 Ranters, Ravers en Campaigners hadden interactie met
 • 1 bad genomen (in hotel)
 • 1 Show bekeken
 • 1 Theater bezocht
 • 6 gemaakte recepten: maak 1 kookrecept, 1 tonicum, 1 soort munitie, 1 jachtartikel, 1 paardenverzorgingsartikel en 1 wapen
 • 4 Overvallen: Coachdiefstal, Home Robbery, Shop Robbery, Train Robbery

100% voltooiingsgids

In de Red Dead Redemption II 100% voltooiingsgids hieronder gaan we dieper in op elke taak:

Missies

Beschrijving: Elke reis heeft een begin , en een einde. Voltooi alle missies en breng het verhaal van de bandietenbende van Dutch Van der Linde tot een natuurlijk einde.

Gids: er zijn in totaal 104 verhaalmissies. U hebt ze echter niet eens allemaal nodig, omdat een paar optioneel zijn en kunnen worden overgeslagen. Om hier een vinkje bij te krijgen hoef je alleen de Epiloog van het verhaal af te maken. Als je een verhaalmissie hebt “gemist”, maakt het niet uit (maar ze kunnen opnieuw worden afgespeeld vanuit het missielogboek als je het voor de lol wilt doen).

Onbekenden

Beschrijving: Dit is een land van ontberingen en kansen. Maar niet alle kolonisten en zoekers kunnen de tegenslagen aan. Maak kennis met deze kleurrijke vreemden die waarschijnlijk geen hulp nodig hebben. Druk uw stempel op de levens van 10 vreemden.

Gids: Red Dead Redemption II – Stranger Missies Walkthrough

Je moet de missielijnen van 10 vreemden van begin tot eind uitvoeren (wat betekent dat je al hun missies moet voltooien). Ze hebben meerdere onderdelen. Het goede is dat, nadat ze eenmaal een vreemde hebben gevonden, hun vervolgopdrachten direct op de kaart verschijnen zodra ze beschikbaar zijn. Houd er rekening mee dat vreemden alleen op de kaart verschijnen als je dicht bij ze bent en dat sommige alleen overdag of ’s nachts spawnen. Raadpleeg de Stranger Missions Guide hierboven gelinkt voor alle locaties en walkthroughs.

Premies

Beschrijving: Het hebben van een prijs op uw hoofd sluit u niet noodzakelijk uit van het innen van de premie van iemand anders. Zelf een outlaw zijn, kan je zelfs helpen om ze te vangen, als mensen niet beseffen wie je werkelijk bent. Breng 5 Sheriff’s Bounties binnen.

Gids: Red Dead Redemption II – Bounty Locaties Guide

Hiervoor moeten 5 premies worden ingevuld. Ze zijn als posters gevonden in de sheriffkantoren van de grotere steden. Wanneer je de steden binnengaat, wordt het Bounty-pictogram op de kaart weergegeven.
Er zijn 6 premies, je vindt ze in: Valentine, Rhodos, Saint Denis, Strawberry, Blackwater, Tumbleweed.

Toevallige ontmoetingen

Beschrijving: Door de wildernis doorkruisen, door nederzettingen rijden en steden verkennen, je weet nooit wat je zou kunnen tegenkomen. Het kan een test van je karakter zijn, of een test van je moed. Heb 25 toevallige ontmoetingen.

Gids: Chance Encounters, zoals de naam al doet vermoeden, zijn volledig willekeurig. Terwijl je door steden en de wildernis rijdt, zie je soms witte stippen op de kaart bij jou in de buurt. Dat zijn willekeurige gebeurtenissen. Deze spawnen oneindig. Ik kreeg automatisch 25 toen ik de hele kaart ontdekte. De beste plaats om ze te kweken is Saint Denis. Er zijn veel bedelaars aan wie je geld kunt geven, mensen die pamfletten uitdelen etc.
Gebeurtenissen die je in de wildernis tegenkomt, zijn onder meer vrouwen die op paarden worden vastgebonden (dood de ruiter), paarden die hun baasjes doodschoppen, paarden die wegrennen van hun eigenaar (vang hem met een lasso en breng hem terug), schutters die je uitdagen om flessen te schieten , ruiters die een race met je willen hebben (accepteer de race), gevangenen die ketenen aan hebben (schiet hun ketenen eraf), mensen die met hun paard zijn gecrasht (geef ze een lift naar huis), dronken mensen die om de weg vragen (show hen trouwens), zieke mensen die medicijnen nodig hebben (geef ze een remedie uit je inventaris), jonkvrouwen in nood die rovers blijken te zijn (schiet de bandieten neer) en veel andere willekeurige dingen. Pas op voor de witte stippen tijdens het rijden over de kaart. Terwijl je voor alle verzamelobjecten gaat, zul je veel meer dan 25 van de toevallige ontmoetingen zien!

Bushwhacked

Beschrijving: De Dutch bende is niet de enige ten oosten van de Grizzlies. Anderen zijn er en ze zijn niet al te vriendelijk voor nieuwe concurrentie of oude rivaliteit. Blijf alert en wees voorbereid om snel te trekken. Ontmoet 1 Gang Ambush.

Gids: dit komt vrijwel zeker automatisch terwijl je het spel speelt (het was mijn eerste voltooide taak op de checklist). Soms word je ineens overvallen door vijanden. Ze kunnen bijvoorbeeld een brandende wagen over de weg rollen om je tegen te houden en op je gaan schieten. Deze gebeurtenissen komen niet vaak voor, maar ze komen wel eens automatisch voor. Het is gewoon volledig willekeurig en niets waar je controle over hebt. Verken de wildernis en geniet van het spel, en dit gaat gegarandeerd vanzelf.

Gang Hideouts

Beschrijving: Nu de wet dichterbij komt, zitten de laatst overgebleven bendes vast, bereid om te vechten en plunderen ze. Vind ze voordat iemand anders het doet. Leg op de een of andere manier alle 6 Gang Hideouts vast.

Gids: Red Dead Redemption II – Gang Hideout Locaties

4 Gang Hideouts worden automatisch gewist tijdens het verhaal. De laatste twee “Thieves Landing” en “Fort Mercer” zijn te vinden in de staat New Austin in het zuiden van de kaart, alleen toegankelijk na het verhaal.

Nuttige punten

Beschrijving: je bent niet de eerste die door dit land reist, en je zult ook niet de laatste zijn. Stop even en merk de unieke plaatsen en dingen op. Zoek slechts 1 van de vele nuttige plaatsen in deze wereld.

Gids: Red Dead Redemption II – Point of Interest Locatie

Graves

Beschrijving: Door slechte beslissingen en pech zal niet iedereen deze moeilijke reis overleven. Betaal na het passeren je respect en vind de graven van 9 gevallen metgezellen.

Gids: Red Dead Redemption II – Guide voor Grave Locaties
Dit kan alleen worden gedaan nadat het verhaal is verslagen! Na het verhaal ontgrendel je deze taak in je voortgangsmenu. Zie de Grave Locations Guide hierboven gelinkt voor hun locaties. Er zijn er 9.

Sigarettenkaartensets

Beschrijving: Tabaksbedrijven hebben altijd geweten hoe ze hun waren op de markt moesten brengen. Of het nu met een reclamebord is of een wedstrijd om een ​​volledige set souvenirkaarten uit sigarettenpakjes te verzamelen. Vind weggegooide kaarten of koop premiumpakketten om een ​​van de sets samen te stellen. Verzamel 1 sigarettenkaartenset.

Gids: Red Dead Redemption II – Guide voor alle sigarettenkaartensets
Er zijn 144 sigarettenkaarten. Raadpleeg de bovenstaande gids voor al hun locaties. Je hebt maar ÉÉN set nodig bestaande uit 12 kaarten (niet alle 144!).

Dinosaurusbeenderen

Beschrijving: Negeer de kreten van ‘fraude’, ‘hoax’ en ‘gek’. Vind amateur-paleontoloog Deborah MacGuiness in de Heartlands en help haar de dinosaurusresten over de hele wereld te lokaliseren om haar ontdekkingsproject af te ronden.

Gids: Red Dead Redemption II – Dinosaur Bones Locaties
Er zijn 30 Dinosaur Bones. Raadpleeg de bovenstaande gids voor al hun locaties.

Legendarische vis

Beschrijving: Vissen is een ontspannend tijdverdrijf, maar het kan ook fortuin en roem brengen … als de zelfbenoemde legendarische visser Jeremy Gill te geloven is. Vind hem bij Flat Iron Lake, vang elk van zijn legendarische vissen, mail ze naar hem en help hem zijn verzameling te voltooien.

Gids: Red Dead Redemption II – Guide voor alle legendarische vislocaties
Er zijn 13 legendarische vissen. Raadpleeg de bovenstaande gids voor al hun locaties.

Exoten

Beschrijving: Hoe bescheiden hun afkomst ook is, als een crimineel eenmaal aan geld begint te krijgen, zal hij meestal een dure smaak ontwikkelen. Ontmoet Algernon Wasp, inwoner van Saint Denis en help met zijn verzoeken om de zeldzaamste en meest luxueuze flora en fauna in het land om hem te helpen met zijn opmerkelijke creaties.

Gids: Red Dead Redemption II – Alle Exotics Locaties

Dit is een Stranger Mission Questline voor een man genaamd “Algernon Wasp”. Zijn missie begint in de linkerbovenhoek van Saint Denis in een tuinhuis. Hij is gemarkeerd als een vreemdeling (wit “?” Op de kaart) en zal je vragen om wat dierlijk materiaal en planten voor hem te halen. Raadpleeg de bovenstaande gids voor al hun locaties.

Rotstekeningen

Beschrijving: Er zijn vreemde gravures in de rotsen, maar wat betekenen ze? Vind Francis Sinclair in Big Valley en vind alle rotstekeningen, en misschien wordt alles duidelijk.

Gids. Red Dead Redemption II – Guide voor alle rotstekeningen
Er zijn 10 rotstekeningen. Raadpleeg de bovenstaande gids voor al hun locaties.

Jachtverzoeken

Beschrijving: Wat is een betere manier om de perfecte creaties van de natuur te vieren dan ze te doden en in verzenddozen te stoppen? Vind de jagers gezocht-posters van mevrouw L. Hobb op treinstations in het hele gebied en voer al haar verzoeken uit.

Gids: Red Dead Redemption II – Guide voor alle jachtverzoeken

Je kunt posters in treinstations vinden. Als je de posters afbreekt, krijg je een jachtverzoek. Je moet het benodigde dier doden, het terugbrengen naar het postkantoor op een treinstation en het opsturen naar de vreemdeling die erom heeft gevraagd.

Schatten Jager

Beschrijving: Er is een andere manier om uw fortuin te verdienen; door iemand anders op te graven. Vind Treasure Hunters over de hele wereld en volg de aanwijzingen om 1 Treasure Hunter-keten te voltooien.

Gids: Red Dead Redemption II – Alle locaties en oplossingen voor schatkaarten

Er zijn een aantal vreemden over de hele wereld die willen dat je een reeks schatten voor hen vindt. Raadpleeg de gids die hierboven is gelinkt voor deze speurtochten en schatlocaties.

Dromenvangers

Beschrijving: Als je van tijd tot tijd opkijkt, zie je misschien iets in de bomen hangen. Vind alle 20 Dreamcatchers en noteer hun posities, en kijk wat je ervan vindt.

Gids: Red Dead Redemption II – Guide voor alle Dreamcatcher locaties
Er zijn 20 Dreamcatchers. Raadpleeg de bovenstaande gids voor al hun locaties.

Dieren

Beschrijving: Leer leven tussen roofdieren en prooien in de wildernis van Amerika. Ontdek 50 dieren. Zie het gedeelte Dieren van Compendium om je voortgang bij te houden.

Gids: dood eenvoudig 50 soorten dieren. Er zijn 178 in het spel, dus je hebt maar een fractie nodig van wat er beschikbaar is. Sommige dieren paaien eerder in de nacht dan overdag (bijv. Wolven). Houd er dus rekening mee dat het tijdstip van de dag van invloed kan zijn op de dieren die u tegenkomt.

Uitrusting

Beschrijving: Een outlaw is meer dan het geweer dat over hun rug slingert. Verkrijg 10 apparaten. Zie het gedeelte Apparatuur van het Compendium om je voortgang bij te houden.

Gids: Je hebt hiervoor slechts 10 van de 72 uitrustingsstukken nodig. 5 stuks zijn automatische verhaalontgrendelingen (lasso, verrekijker, hengel, lantaarn, camera). Je kunt extra upgrades kopen bij Gunsmith Stores (betere Holsters) en bij Trappers en Fences.

Vis

Beschrijving: De rivieren, meren en moerassen wemelen van het leven. Ontdek 10 vissoorten. Zie het gedeelte Vis van het Compendium om je voortgang bij te houden.

Gids: Je moet 10 van de 30 vissoorten vangen. Vis hiervoor op verschillende locaties (rivieren, meren, moerassen) en probeer ander aas en kunstaas (te koop in de aaswinkel, zie Red Dead Redemption II – Hoe je visaas en kunstaas kunt krijgen). Je krijgt de hengel automatisch in het verhaal. In hoofdstuk 2 wordt tijdens een verhaalmissie uitgelegd hoe vissen werkt, maar je kunt het ook weer opzoeken onder Pauzemenu> Help> Activiteiten> Vissen.

Bendes

Beschrijving: De tijd van de Amerikaanse outlaw is misschien ten einde, maar een paar bendes overleven nog steeds, wat chaos en inspirerende terreur veroorzaakt. Ontmoet alle 6 vijandelijke bendes. Zie het gedeelte Gangs van het Compendium om je voortgang bij te houden.

Gids: wordt automatisch ontgrendeld vanaf de voortgang van het verhaal, niet te missen. Je komt alle 6 bendes tegen als onderdeel van het verhaal, maak je hier geen zorgen over.

Paarden

Beschrijving: Paarden zijn zowel gedomesticeerd als wild rondlopend te vinden. Ontdek 10 paardenrassen. Zie het gedeelte Paarden van het Compendium om je voortgang bij te houden.

Gids: paarden zijn overal in dit spel. Loop naar hen en druk op L2 en houd R1 vast om het te bestuderen. Loop gewoon door steden en kijk naar de opgehangen paarden. Je kunt ook zeldzame paardenrassen kopen in stallen en ze daarna bestuderen. Voor de wilde paardenrassen, zie de gids Red Dead Redemption II – Alle Wilde Paarden Soort Locaties.

Planten

Beschrijving: De wereld is wild en de natuur kan doden of genezen. Verzamel 20 planten. Zie het gedeelte Planten van het compendium om je voortgang bij te houden.

Gids: Red Dead Redemption II – Alle Plant locaties

Druk in de wildernis op L3 + R3 (linker joystick + rechter joystick) om blauw “stof” over de grond te zien dat de locatie van een plant aangeeft. Hiervoor heb je slechts 20 van de 43 beschikbare planten nodig.

Wapens

Beschrijving: Met 59 unieke wapens om te vinden, is de keuze aan jou. Gebruik minimaal 48 soorten wapens. Zie het gedeelte over wapens van het compendium om je voortgang bij te houden.

Gids: Red Dead Redemption II – Alle wapen Locaties

Er zijn slechts 48 van de 59 wapens nodig. Sommige wapens zijn te missen! Raadpleeg de bovenstaande gids voor de missables. Sommige worden door vijanden gedropt (dus pak altijd hun wapens), sommige worden gekocht bij Gunsmiths and Fences, sommige zijn beloningen voor het voltooien van Stranger Missions en sommige zijn te vinden in de open wereld. Je kunt bijvoorbeeld een wapensmid en een hek vinden in de stad Rhodos, beide zijn aangegeven op de kaart nadat je de stad bent binnengegaan.

Bereik maximale gezondheid, uithoudingsvermogen en dead eye

Beschrijving: Of je nu reist, vecht, jaagt of ontspant bij de open haard, wees de beste die je kunt zijn. Maximaliseer uw gezondheid, uithoudingsvermogen en dode ogen.

Gids: Red Dead Redemption II – Hoe je gezondheid, uithoudingsvermogen en Dead Eye kunt verhogen

Red Dead Redemption II gebruikt een “leren door te doen” -benadering om uw 3 kernstatistieken te nivelleren: gezondheid, uithoudingsvermogen, dood oog. Je kunt je statistiekniveaus bijhouden en naar het volgende niveau gaan onder Pauzemenu> Speler> Selecteer een statistiek.

 • Gezondheid: verhoog je gezondheidsniveau door middel van gameplay. Vuistgevechten, boogschieten, vissen en andere fysieke krachtgerelateerde activiteiten zullen het vergroten. De snelste manier is om een ​​boot te roeien, je krijgt XP voor elke 100 meter geroeid.
 • Uithoudingsvermogen: verhoog uw uithoudingsvermogen door middel van gameplay. Het uitvoeren van inspannende activiteiten zoals sprinten of zwemmen zal toenemen. Snel achter elkaar op de sprintknop drukken totdat je uithoudingsvermogen op is, is de snelste manier om dit te nivelleren. De beste manier is om te sprinten, je krijgt XP voor elke 100 meter die je sprint.
 • Dead Eye: verhoog je Dead Eye-level door middel van gameplay en ontgrendel nieuwe voordelen. Trick shots, jagen, knutselen en andere survivalist-gerelateerde activiteiten zullen het vergroten. De beste manieren zijn om grote dieren te villen en Bandit Challenges, Sharpshooter Challenges en Gambler Challenges te voltooien.

Paardenbinding

Beschrijving: Elke outlaw heeft een paardengenoot nodig die ze kunnen vertrouwen, een paard waarop ze kunnen vertrouwen om ze uit de chaos te halen of ze onbevreesd er recht in te rijden. Bereik het maximale bindingsniveau met een paard dat je bezit.

Gids: Red Dead Redemption II – Hoe het paardenbindingsniveau te verhogen.

Er zijn 4 niveaus van paardenbinding. Als je voor het verhaal bij hetzelfde paard blijft, komt dit automatisch. Je paard voeren, borstelen en ermee rijden (zolang het geen uithoudingsvermogen heeft) zal de hechting vergroten. Als je dit een beetje wilt bedriegen, kun je de automatische paardenreis (automatische piloot) gebruiken en gewoon een waypointmarkering plaatsen om op en neer over de kaart te rijden zonder iets te hoeven doen. Maar echt, blijf gewoon bij hetzelfde paard en dit zal vanzelf gebeuren binnen een paar uur gameplay. Je kunt de voortgang bekijken onder Pauzemenu> Paard> Bonding> Vooruitgang naar volgend niveau.

Uitdagingen

Beschrijving: Er is vaardigheid, kennis en een snelle triggervinger voor nodig om te overleven en te gedijen in dit ruige land. Bewijs wat je waard bent en voltooi alle 9 uitdagingen. Zie het gedeelte Uitdagingen om je voortgang bij te houden.

Gids: Red Dead Redemption II – Alle uitdagingen

Je kunt alle uitdagingen en je huidige voortgang bekijken onder Pauzemenu> Voortgang> Uitdagingen. Er zijn 9 uitdagingen, elk bestaande uit 10 taken. Dat zijn in totaal 90 taken om te doen voor deze 100% vereiste! Dit is gemakkelijk het meest vervelende en tijdrovende ding, afgezien van verzamelobjecten voor de 100% voltooiing. Om het nog erger te maken, kun je alleen aan de huidige uitdagingslaag werken. Wanneer je Tier 1 (van 10) voltooit, wordt Tier 2 ontgrendeld en zie je de vereisten daarvoor. Als je Tier 2 voltooit, wordt Tier 3 ontgrendeld, enzovoort. Je moet dit vanaf het begin van het spel in de gaten houden en deze voltooien terwijl je het verhaal speelt. Niets is echter te missen, je kunt ze na het verhaal nog steeds doen in free roam- en boerderijgevechten-gerelateerde uitdagingen door een vuurgevecht in steden te starten.

Hutten

Beschrijving: Er zijn verschillende hutten te vinden in dit land; onopvallende structuren, maar elk met hun eigen vreemde geheim te verbergen. Ontdek 5 hutten.

Gids: Red Dead Redemption II – Alle Shack Locaties

Shacks zijn houten hutten die overal in de gamewereld te vinden zijn. Er zijn er meer dan 5, in feite krijg je er waarschijnlijk automatisch een paar tijdens het werken aan verhaalmissies. Raadpleeg de gids die hierboven is gelinkt voor de Shack-locaties.

Legendarische dieren

Beschrijving: Er zijn gefluister van unieke dieren die in de wildernis leven. Er worden verhalen verteld rond kampvuren waar jagers samenkomen. Sommige zijn mooi, andere dodelijk, en elk zou een waardevolle prijs zijn voor elke buitenmens. Spoor 5 legendarische dieren op en dood ze.

Gids: Red Dead Redemption II – Alle legendarische dierenlocaties

Er zijn 14 legendarische dieren. Raadpleeg de gids die hierboven is gelinkt voor hun locaties.

Tafel spellen

Beschrijving: Als je het bloedvergieten beu bent, zijn er zachtere bezigheden die je kunt ondernemen. Zoek tafelspellen in de steden of ga zitten en speel met andere bendeleden. Speel elk 1 spel van Poker, Blackjack, Dominoes en Five Finger Fillet.

Gids: Red Dead Redemption II – Alle locaties van tafelspellen

Er zijn 4 tafelspellen: Five Finger Fillet, Blackjack, Dominoes, Poker. Raadpleeg de gids die hierboven is gelinkt voor hun locaties.

Ranters, Ravers en Campaigners

Beschrijving: Rond de eeuwwisseling in Amerika zijn de denkpatronen aan het veranderen, aanpassen en breken. De steden en wildernis zijn gevuld met eigenaardige personages die er gewoon met je over willen praten. Zoek en communiceer met 5 van deze Ranters, Ravers en Campaigners.

Gids: als je door steden loopt, kom je mensen tegen die dingen roepen. Ze vallen op omdat ze luider zijn dan wie dan ook. De meeste zijn te vinden in Saint Denis. Bijvoorbeeld een vrouw voor de Outfitter-campagnes voor het stemrecht van vrouwen. Loop gewoon door de grote steden en luister naar deze mensen, en loop naar ze toe om met ze te communiceren.

Bad

Beschrijving: Het is een smerig, ruig bestaan, op de plannen en op straat. Gelukkig bieden een aantal gerenommeerde etablissementen baden aan de vermoeiden. Dus laat je pijnlijke botten rusten en probeer je verleden weg te schrobben. Neem 1 bad.

Gids: Ga naar het hotel in Valentine of Strawberry en betaal 25 cent voor een bad.

Laten zien

Beschrijving: Bewonder een van de technologische vooruitgang van deze tijd. Ga naar Blackwater’s Imperial Theatre of het Fontana Theatre in Saint Denis voor een geanimeerde film. Of bezoek de Travelling Magic Lantern Show van JJ Riggins tijdens Valentijnsdag. Bekijk 1 show.

Gids: De Show in Valentine is hiervoor het gemakkelijkst, en beschikbaar in het begin van hoofdstuk 2. Wanneer je de stad Valentine binnengaat, wordt het op de kaart gemarkeerd met het spookmasker pictogram. Een kaartje kost maar 50 cent. Betaal ervoor, ga zitten, bekijk de show, sta op en loop naar buiten.

Theater

Beschrijving: Théâter Râleur van Saint Denis biedt vaudeville-shows voor nieuwsgierigen en gedegenereerden. Ontsnappingsartiesten, vuurspuwers en slangendansers wachten op je. Bezoek 1 theater.

Gids: Ga naar het noordelijke theater in Saint Denis. Een kaartje kost $2. Betaal ervoor, ga in een stoel zitten, wacht tot de show is afgelopen en vertrek.

Recepten

Beschrijving: Degenen die in de wildernis gedijen, zijn bekwaam en zelfvoorzienend. Maak 1 kookrecept, 1 tonicum, 1 soort munitie, 1 jachtartikel, 1 paardenverzorgingsartikel en 1 wapen.

Overvallen

Beschrijving: Elke misdadiger kan een man beroven, maar een echte professionele dief smeedt plannen voor grotere doelen. Voltooi 1 Postkoets, 1 homestead overval, 1 winkel overval en 1 trein overval.

Gidsen:

Dat zijn allemaal vereisten die 100% voltooid moeten zijn voor Red Dead Redemption II.

Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Legendary Fish Locaties
Volgend artikelRed Dead Redemption II: World Map

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here