Ratchet & Clank Rift Apart: Alle Glitch Challenge Locaties

Ratchet & Clank Rift Apart heeft 5 Glitch-uitdagingen. Als je alle Glitch uitdagingen vindt, ontgrendel je de Glitch, Uh, Finds a Way trofee.

Glitch Challenges zijn een soort puzzel waarbij je speelt als een kleine spinrobot. Ze zien eruit als computerconsoles die overwoekerd zijn door een paar paarse virussen. Het doel is altijd om de virussen te vinden en af ​​te schieten. Voor trofeedoeleinden is het prima om deze over te slaan vanuit het pauzemenu. U hoeft ze niet echt te spelen als u tijd wilt besparen.

Geen van de Glitch uitdagingen kan worden gemist, je kunt ze nog steeds allemaal krijgen na het verhaal door het spel te hervatten vanaf het titelscherm en het brengt je terug voor de eindbaas. Dan kun je teruggaan naar al hun locaties. Je krijgt een ruimteschip na de 2e planeet en dan kun je elk moment terugvliegen naar oude planeten.

De eerste 3 Glitch Challenges komen automatisch uit het verhaal en kunnen niet missen. Maak je daar zelfs geen zorgen over. Alleen de laatste 2 zijn optioneel, maar ze zijn allebei gebonden aan verzamelobjecten met gouden bouten, waardoor ze voor de hand liggend zijn om te vinden.

Alle Ratchet & Clank Rift Apart-verzamelobjecten:

Glitch Challenge #1
Planet 1: Corson V – Automatisch in het verhaal, deze is onmisbaar.

Glitch Challenge #2
Planet 4: Savali – Automatisch in het verhaal, deze is onmisbaar.

Glitch Challenge #3
Planet 7: Cordelion – Automatisch in het verhaal, deze is onmisbaar.

Glitch Challenge #4
Planet 8: Ardolis – In het noordwesten van de kaart brengt het verhaal je daarheen om een ​​aantal piratenproeven te doorstaan. Na de eerste proefkamer (karaoke met piraten), kom je in een kamer met een Grunthor skelet en een gouden grendel aan de linkerkant. Gebruik de console en doe de Glitch Challenge om de Gold Bolt te bereiken.

Glitch Challenge #4
Planet 4: Savali – Dit is alleen mogelijk na het voltooien van de 8e planeet (Ardolis), wanneer het verhaal ervoor zorgt dat je teruggaat naar de 4e planeet Savali. Nu is er in het noordwesten van de kaart een groot gat in de grond ontstaan. Ga daar naar beneden (het verhaal zorgt ervoor dat je daarheen gaat) en je kunt een andere Gold Bolt vinden die is opgesloten. Nogmaals, je moet deze console gebruiken en de Glitch Challenge voltooien om de Gold Bolt te bereiken. 
Dat is de laatste Glitch Challenge en ontgrendelt de Glitch, Uh, Finds a Way trofee.

Dat zijn alle Glitch uitdagingen in Ratchet & Clank Rift Apart. Als beloning krijg je de Glitch, Uh, Finds a Way trofee.

Ratchet & Clank Rift Apart Wiki Guide

Vorig artikelRatchet & Clank Rift Apart: Alle Armor Sets Showcase & Effecten
Volgend artikelRatchet & Clank Rift Apart Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here