Ratchet & Clank Rift Apart: Hoe krijg je het RYNO wapen?

RYNO is het geheime wapen in Ratchet & Clank Rift Apart. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u de RYNO kunt verkrijgen. Dit ontgrendelt ook de trofee Aim to Misbehave.

Simpel gezegd: je moet alle 10 Spybots vinden. Elke Spybot geeft je een blauwdruk voor de RYNO. Daarna kun je de RYNO kopen van mevrouw Zurkon, de wapenverkoper.

Spybots zijn de verzamelobjecten die eruitzien als kleine oranje robots. In de planeetselectie van je ruimteschip (ontgrendeld na de 2e planeet) kun je zien hoeveel er per planeet zijn en hoeveel je er mist. Ze worden op de kaart gemarkeerd als je in de buurt bent.

Zie » Ratchet & Clank Rift Apart Alle Spybot Locaties.

De RYNO is het beste wapen in het spel. Het veroorzaakt veel schade over een groot gebied en doodt onmiddellijk de meeste soorten vijanden. Elk schot creëert een dimensionale kloof in de lucht die zware voorwerpen op de vijanden laat regenen en een paarse explosie veroorzaakt. Het enige nadeel is dat om de laatste Spybot te krijgen, je eerst het einde van het verhaal moet bereiken. Het kost dus veel vooruitgang en is alleen echt nuttig voor Challenge Mode (New Game+). Hieronder staan ​​foto’s van het wapen en hoe de schoten eruit zien.

Ratchet & Clank Rift Apart Wiki Guide

Vorig artikelRatchet & Clank Rift Apart: Anomalie Puzzels
Volgend artikelRatchet & Clank Rift Apart: Alle CraiggerBear Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here