Ratchet & Clank Rift Apart: Hoe krijg je de onbereikbare Zurpstones op de hoge plaatsen?

In Ratchet & Clank Rift Apart moet je 60 Zurpstones verzamelen voor de zoektocht ‘Help Trudi’ op Planet 2: Sargasso. Je zult echter merken dat er enkele schijnbaar onbereikbare Zurpstones zijn op daken van gebouwen of hoog in de lucht zweven. Deze gids legt uit hoe je de onbereikbare Zurpstones kunt krijgen.

De manier waarop de Zurpstone zoektocht werkt, is dat er bepaalde beloningsniveaus zijn en dat nieuwe vaardigheden worden ontgrendeld naarmate je meer Zurpstones vindt. Simpel gezegd, je moet 45 Zurpstones te voet vinden en dan kun je een draak berijden die vuurballen schiet om de Zurpstones te vernietigen die je voorheen niet kon bereiken.

  1. Nadat je 15 Zurpstones hebt gevonden en ze hebt teruggegeven aan de questgever, worden alle resterende Zurpstones automatisch op de kaart gemarkeerd.
  2. Nadat je 30 Zurpstones te voet hebt gevonden, ontgrendel je de vliegende drakenberg genaamd Trudi. Maar het kan de Zurpstones in de lucht nog niet vernietigen.
  3. Nadat hij 45 Zurpstones te voet heeft gevonden, ontgrendelt Trudi een aanval om vuurballen in de lucht te schieten. Hiermee kun je de “onbereikbare” Zurpstones in de lucht schieten terwijl je op de draak rijdt (houd R2 vast om vuurballen te schieten). Het is niet nodig om terug te keren naar de questgever, de vaardigheid wordt onmiddellijk ontgrendeld bij het vinden van de 45e vondst Zurpstone. Soms is het buggy, in dit geval stap je gewoon je ruimteschip in, reis je naar een andere planeet en kom je terug, dan zou het goed moeten werken.
  4. Berijd de draak om de resterende Zurpstones neer te schieten. Als er geen meer op de kaart staat, maar je er nog steeds een paar mist, controleer dan het gebied waar de side-quest begon, ten westen van de gever van de side-quest (die Zurpstones zijn niet gemarkeerd op de kaart, maar je kunt ze gemakkelijk zien vanaf de lucht dankzij hun paarse gloed).
  5. Nadat je alle 60 Zurpstones hebt gevonden, keer je terug naar de questgever om een Spybot te krijgen.

Als je hulp nodig hebt bij Zurpstone locaties, bekijk dan de volledige Ratchet & Clank Rift Apart – Alle Zurpstone Locaties.

Ratchet & Clank Rift Apart Wiki Guide

Vorig artikelRatchet & Clank Rift Apart: Alle Wapens
Volgend artikelRatchet & Clank Rift Apart: Collectible Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here