Ratchet & Clank Rift Apart: Alle Zurpstone Locaties

Ratchet & Clank Rift Apart heeft 60 Zurpstone-locaties. Je moet ze allemaal vinden om een ​​Ryno Spybot te krijgen voor de trofee Aim to Misbehave. Onderweg voltooi je ook de side-quest Help Trudi bij 15 Zurpstone en ontgrendel je een stuk harnas bij 30 Zurpstones. Het doen van de zijmissie is ook nodig om de vliegende berg Trudi te ontgrendelen, die verplicht is om een ​​van de gouden bouten te vinden.

Geen van de Zurpstones is te missen. Je kunt ze na het verhaal nog steeds krijgen door verder te gaan vanaf het laatste checkpoint voor de eindbaas.

Alle Ratchet & Clank Rift Apart-verzamelobjecten:

Kaart van Zurpstone-locaties

Deze kaart toont alle 60 Zurpstone locaties. Ze staan ​​allemaal op Planet 2: Sargasso.

#1-#21 maken deel uit van de eerste side missie “Help Trudi”.
#22-#51 (rood gemarkeerd) kan op elk moment te voet worden bereikt na deze eerste zoektocht.
#52-#60 (groen gemarkeerd) zijn alleen bereikbaar na het vinden van 45 andere Zurpstones. Vervolgens ontgrendel je een aanval om vuurballen te schieten terwijl je op de vliegende mount Trudi rijdt. Met de vuurballen kun je de onbereikbare Zurpstones hoog op gebouwen, daken en in de lucht schieten.

Klik op de kaart om deze te vergroten en in te zoomen. De nummering geeft de optimale volgorde aan om ze te verzamelen.

Zurpstones #1-#21 (Initial Quest Area)

De eerste stap is om Side Quest “Help Trudi (optioneel)” te accepteren. Het wordt beschikbaar na het voltooien van Planet 3: Scarstu Debris Field. Hierna kun je terug naar Planet 2: Sargasso. Dan wordt het op uw kaart gemarkeerd met een paars pictogram.

De questgever stuurt je naar de noordwestelijke hoek van de kaart (rood omcirkeld in de Zurpstones-locatiekaart hierboven). Er zijn 21 Zurpstones in het begingebied. Ook al heb je maar 15 Zurpstones nodig om dit deel van de quest te voltooien, het wordt ten zeerste aanbevolen om alle 21 bij je eerste bezoek te krijgen, zodat je daar later niet terug hoeft te komen.

Nadat je deze hebt gevonden en bent teruggekeerd naar de questgever, worden de resterende Zurpstones automatisch gemarkeerd op je kaart. De enige uitzondering is het eerste zijmissiegebied, als je daar iets hebt gemist, wordt het niet gemarkeerd op de kaart. Controleer nogmaals of je alle 21 hebt voordat je verder gaat, zodat je later niet in de war raakt met de kaartnummering (je kunt later op elk moment teruggaan naar dit gebied, er is niets te missen).

Zurpstones #1-#21 (Initial Quest Area)

Al deze worden automatisch gemarkeerd op de in-game kaart. Ze zijn gemarkeerd in rode cirkels op de bovenstaande Zurpstone Locations-kaart. Deze kunt u altijd te voet bereiken. Je kunt ze markeren op je in-game kaart (klik op het kaartpictogram) om een ​​afstandsmarkering in de wereld te zien. Dit maakt het gemakkelijker om ze te lokaliseren.

Zurpstones #52-#60 (op daken bouwen en in de lucht)

Sommige Zurpstones zijn schijnbaar onbereikbaar omdat ze daken van gebouwen zijn of hoog in de lucht. De truc om deze te krijgen is om eerst alle andere 45 Zurpstones te vinden. Dan kun je de vliegende berg genaamd Trudi (een draak) gebruiken en vuurballen in de lucht schieten. Hiermee bereik je de resterende Zurpstones. Als je de aanval met vuurballen niet ontgrendelt nadat je 45 hebt gevonden, moet je naar een andere planeet reizen en terugkomen (het wordt verondersteld om onmiddellijk te ontgrendelen, maar soms kan het buggy zijn, wegreizen lost het probleem op).

Als je Zurpstones mist

Als je alle Zurpstones hebt gevonden die op de kaart zijn gemarkeerd, maar je mist er een paar, controleer dan het oorspronkelijke zijmissiegebied opnieuw met de eerste 21. Hoogstwaarschijnlijk mis je er een paar omdat ze niet zijn gemarkeerd op de in-game kaart. In dit geval zal de legende op de kaart (pictogramoverzicht aan de linkerkant van de wereldkaart) het Zurpstones-pictogram niet meer tonen, maar wanneer je de planeet bezoekt, krijg je nog steeds een Zurpstone-teller om te verschijnen bij het landen van je ruimteschip. Vlieg eenvoudig met Trudi over het gebied en je zou de paarse gloed van deze Zurpstones gemakkelijk vanuit de lucht moeten zien en ze kunnen neerschieten.

Nadat je alle 60 Zurpstones hebt gekregen, keer je terug naar de questgever om een ​​Spybot als beloning te krijgen!

Ratchet & Clank Rift Apart Wiki Guide

Vorig artikelRatchet & Clank Rift Apart: Alle Spybot Locaties
Volgend artikelRatchet & Clank Rift Apart: Alle Lorb Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here