Ratchet & Clank Rift Apart: Alle Lorb Locaties

Ratchet & Clank Rift Apart heeft 12 Lorb-locaties. Het vinden van alle Lorbs is nodig om een ​​Side Quest op de 4e planeet Savali (Jacht op Lombax Lore) te voltooien. Voor trofeeën hoef je maar 3 Lorbs te vinden om de trofee Might’ve Broken Something te krijgen, dus ze zijn niet allemaal vereist. Om de trofee te krijgen, moet je ook de side-quest hebben geaccepteerd. Als je al 3 Lorbs hebt gevonden, wordt de trofee pas ontgrendeld na het accepteren van de deze side missie.

Ze zijn een soort verzamelobject dat op de kaart wordt gemarkeerd als je er dichtbij komt, maar pas nadat je zelf 3 Lorbs hebt gevonden en ze aan de questgever op Savali hebt gegeven. Ze zien eruit als heiligdommen met een blauw gloeiend licht, en als je ermee in wisselwerking staat, verschijnt er een bol die je moet slaan.

Alle Lorbs zijn te vinden op de 4e planeet Savali. Geen van hen kan worden gemist, je kunt ze nog steeds allemaal krijgen na het verhaal door het spel te hervatten vanaf het titelscherm en het zal je terugbrengen voor de eindbaas. Dan kun je teruggaan naar al hun locaties. Je kunt je voortgang bijhouden via het Collectible Menu.

Alle Ratchet & Clank Rift Apart verzamelobjecten:

Lorb #1
Onder een energiebol in het westen van Savali. Volg de draad die ermee verbonden is en ren met je Hoverboots over de 3 draadplaten op de vloer. Hierdoor breekt de energiesfeer zodat je de Lorb eruit kunt halen.

Lorb #2
Aan de rand van de kaart in het uiterste westen van Savali wordt hij beschermd door een stel vijanden.

Lorb #3
Aan de noordwestelijke rand van Savali vliegt een platform in cirkels rond bij een van de tempels waar je monniken moet redden (hoofddoel). Je moet achter dit vliegende platform aanjagen. Als je hem inhaalt, druk je op cirkel als de prompt word gegeven om hem vast te grijpen. Eenmaal op het platform stap je op de drukplaat, deze stopt met bewegen en schakelt de oranje energiebol uit zodat je de Lorb kunt pakken.

Lorb #4
Je kunt een helling oprijden en naar een rots springen met deze Lorb erop (moet op volle snelheid gaan met de Hoverboots).

Lorb #5
Gevonden nabij het centrum van de planeet Savali, waar mevrouw Zurkon is.

Lorb #6
Aan de noordoostelijke rand van Savali, in een grot met veel vijanden van zandhaaien.

Lorb #7
In het zuidoosten van Savali wordt deze Lorb Shrine bewaakt door enkele vijanden.

Lorb #8
In het zuidoosten van Savali, op een berg. Je moet je vastgrijpen aan het gele kloofportaal op de kleinere berg ernaast, dan kun je op een springkussen springen en je vastgrijpen aan het gele kloofportaal boven de berg met de Lorb.

Lorb #9
In het zuidoosten van Savali, moet je de 4 pilaren op deze Lorb-locatie schieten om de Shrine te laten verschijnen.

Lorb #10
Aan de zuidoostelijke rand van Savali. Dit heiligdom bevindt zich onder een energieveld. Om het te openen, moet je over de 3 groene vloerplaten rennen die naar dit Lorb-heiligdom leiden. De eerste ligt op de vloer voor 4 wandpanelen, de 2e en 3e zijn tijdens de wanddoorvoer.

Lorb #11
Aan de zuidoostelijke rand van Savali, verscholen achter enkele dozen die je kunt vernietigen.

Lorb #12
Op het meest zuidelijke drijvende eiland Savali. Nadat u de houten brug bent overgestoken, gaat u rechts in plaats van links. Daar kun je je vastgrijpen aan enkele gele spleetportalen om de laatste Lorb-schrijn te bereiken.

Beloning
Nadat je alle 12 Lorbs hebt gekregen, keer je terug naar de questgever in het centrum van Savali, in de buurt van de wapenverkoper Ms. Zurkon. Je krijgt de volledige Wasteland pantserset als beloning.

Dat zijn alle Lorbs die je kunt vinden in Ratchet & Clank Rift Apart.

Ratchet & Clank Rift Apart Wiki Guide

Vorig artikelRatchet & Clank Rift Apart: Alle Zurpstone Locaties
Volgend artikelRatchet & Clank Rift Apart: Alle Armor Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here