Ratchet & Clank Rift Apart: Alle Gold Bolt Locaties

Ratchet & Clank Rift Apart heeft 25 Gold Bolt-locaties. Als je alle gouden bouten vindt, ontgrendel je verschillende cheats, waaronder oneindige munitie, oneindige gezondheid en gouden wapens. Voor trofeeën hoef je maar 5 gouden bouten te vinden om trofee Nooks and Crannies te krijgen, dus ze zijn niet allemaal nodig.

Het is een soort verzamelobject dat op de kaart wordt gemarkeerd als je er dichtbij komt. Ze zien eruit als gouden glanzende bouten. Je kunt je voortgang bijhouden via het Collectible Menu en ook via de Wereldkaart.

Er zijn 2-3 gouden bouten per planeet (9 planeten in totaal). Geen van de Gold Bolts kan worden gemist, je kunt ze nog steeds allemaal krijgen na het verhaal door het spel te hervatten vanaf het titelscherm en het zal je terugbrengen voor de eindbaas. Dan kun je teruggaan naar al hun locaties. Je krijgt een ruimteschip na de 2e planeet en dan kun je elk moment terugvliegen naar oude planeten.

Alle Ratchet & Clank Rift Apart-verzamelobjecten:

Planeet 1: Corson V

Gouden bout #1
Nadat je de wapenverkoper van mevrouw Zurkon in het marktgebied hebt ontmoet, ga je naar rechts en ga je de magnetische boothelling op, volg het pad om de fabrieksingang te bereiken met een optionele objectieve marker erop. Vanaf waar je de fabriek binnenkomt, kijk je recht vooruit en ga je naar de lopende band aan het einde van de kamer waar dozen een helling op gaan en achter een laserraster verdwijnen. Op deze lopende band staan ​​enkele grote verhuisdozen. Spring op de zijkant van zo’n doos wanneer deze het laatste “balkon” in de kamer passeert. Vervolgens “muursprong” vanaf de zijkant van de doos naar het balkon erboven. Je hebt maar een kort tijdvenster omdat de doos beweegt, maar je kunt gewoon wachten op de volgende doos als je mist. Het is het gemakkelijkst als u op de productielijn achter de doos staat, met uw gezicht in de richting waarin deze beweegt. Nu je op het balkon bent zou je een muur moeten zien met blauwe hexagon patronen erop, daar kun je muur-springen. Eenmaal bovenaan, draai je om om de bout te zien (voordat je naar de volgende kamer gaat). Je kunt op de productielijnen bovenaan de kamer springen en rond de grote dozen glijden die je kant op komen totdat je de bout aan het einde bereikt.

Gouden bout #2
Tijdens doel “Follow the Phantom” kun je naar de gele spleten worstelen om deze Bolt te vinden.

Gouden bout #3
Nadat je de Omniglove (Story Item) hebt gekregen, ga je terug naar het begin van Corson V in het uiterste noorden waar je vandaan kwam. Nu je de Omniglove hebt kun je over een wandpaneel met blauwe pijlen rennen om bij deze Bout te komen.

Planeet 2: Sargasso

Gouden bout #4
In het uiterste noorden van deze planeet, aan de rand van de kaart, kun je je vastgrijpen aan een gele kloof op een heuvel. Dit brengt je bij de gouden bout.

Gouden bout #5
Na het “repareren” van de brug (verhaaldoel) en het vechten met een Grunthor (grote dinosaurus), bevindt deze zich achter een groene silo in het gebied waar je de Grunthor hebt verslagen.

Gouden bout #6
Deze kun je niet krijgen bij je eerste bezoek aan deze planeet! Nadat je de 3e planeet “Scarstu Debris Field” hebt voltooid, moet je hier teruggaan (op dit punt kun je met je ruimteschip teruggaan naar alle planeten). Er is nu een nieuwe zijmissie beschikbaar in Sargasso, deze wordt automatisch op de kaart gemarkeerd en ‘Help Trudi (optioneel)’ genoemd. Voltooi deze zoektocht en je zult enkele Zurpstone-pictogrammen op de kaart ontgrendelen. Verzamel 30 in totaal en geef ze terug aan de questgever om een ​​vliegende drakenrij te ontgrendelen. Deze kun je nu gebruiken om over de kaart te vliegen. Rond het midden van de kaart, ten zuidoosten van waar je de vliegende drakenrij ontgrendelt, bevindt zich een gouden bout in de lucht in een ring waar je doorheen kunt vliegen. Het is hoog in de lucht, alleen bereikbaar met de vliegende drakenrij! 
Zie de Ratchet & Clank Rift Apart – Alle Zurpstone Locaties.

Planeet 3: Scarstu Puinveld

Gouden bout #7
Dicht bij waar je op deze planeet landt, zweeft een gouden bout in de lucht onder het centrale platform. Het is een heel kleine wereld, als je eenmaal op het centrale platform bent, zie je het boutpictogram op de kaart (je kunt het daar markeren om een ​​waypoint te zien). Het bereiken van deze is een beetje lastig. Je moet van het centrale platform springen en dan vasthouden om in de lucht te glijden. Je moet in de gouden bout glijden.

Gouden bout #8
Beloning voor het voltooien van de 4e Battleplex Bronze Challenge “Bugtrax”.

Gouden bout #9
Beloning voor het voltooien van de 3e Battleplex Silver Challenge “Pest Control”. Alleen beschikbaar na het verslaan van Planeten 4-7. Het verhaal zorgt ervoor dat je op dit punt terugkeert naar de Battleplex-console in de bar en daar een gevecht plaatsvindt, waarna de zilveren uitdagingen worden ontgrendeld.

Planeet 4: Savali

Gouden bout #10
Deze Gold Bolt staat op een kleine berg in het westen van de planeet Savali. Van daaruit bereik je het echter niet zomaar. In plaats daarvan moet je snel over 3 groene vloerplaten van het noordoosten naar het zuidoosten rijden. Hier is een draad aan verbonden. Nadat je snel genoeg over alle 3 bent gereden, zal het een paarse dimensieportaal openen (bij de 3e vloerplaat) die je naar de Gold Bolt teleporteert. De eerste twee screenshots hieronder tonen het startpunt waar de draad met de 3 vloerstippen begint, de laatste 2 screenshots tonen het portaal dat aan het einde ervan opent en de daadwerkelijke gouden boutlocatie waar je naartoe wordt geteleporteerd.

Gouden bout #11
Gevonden in de zuidoostelijke hoek van Savali. Er is een vliegend platform achter een bergmuur. Wanneer je nadert, zal het van je wegvliegen. Ga er achteraan en als je er dichtbij komt, druk je erop om eraan vast te grijpen (). Ga dan op de drukplaat staan ​​om het platform te laten stoppen, waardoor je de Gold Bolt ervan kunt oppakken.

Gouden bout #12
Deze kun je niet krijgen bij je eerste bezoek aan deze planeet! Het is alleen bereikbaar na het voltooien van de 8e planeet Ardolis. Hierna neemt het verhaal je mee terug naar de 4e planeet Savali. De omgeving zal een beetje veranderen tijdens dit verhaalbezoek, je moet de verhaaldoelen volgen totdat je ondergronds gaat in het noordwesten van de planeet. Het doel van het verhaal waar je op moet letten, heet “Toegang tot de catacomben”. Zodra je ondergronds gaat , draai je je om om een ​​glitch-uitdaging te vinden voordat je je vasthoudt om een ​​boutplatform te laten draaien. Los het op om de gouden bout te ontgrendelen.

Planeet 5: Blizar Prime

Gouden bout #13
In het lavagebied neemt u het zijpad aan de linkerkant en volgt u dit tot het einde.

Gouden bout #14
Wanneer je het midden van de kaart bereikt waar veel mijnwerkers zijn, raak je daar het Blizon Crystal om naar een andere dimensie over te schakelen. Dan kun je je magnetische laarzen op magnetische bruggen gebruiken om de Gold Bolt te bereiken.

Gouden bout #15
In het noordoosten van Blizar Prime, op het pad om Chef Tulio te vinden voor de nevenmissie “Find the Missing Chef (Optioneel)”. Op weg naar Chef Tulio moet je een Blizon Crystal raken en dan op magnetische bruggen springen met . Raak het volgende Blizon-kristal na dit gedeelte en ga dan naar links. Aan het einde van dit pad is nog een Blizon-kristal, als je deze raakt, zal de Gold Bolt voor je verschijnen.

Planeet 6: Torren IV

Gouden bout #16
Aan het begin van deze planeet neem je het pad naar rechts en gebruik je Hoverboots () om over de speedramp te springen. Dit leidt naar een wallrun-sectie met de gouden bout aan het einde.

Gouden bout #17
Als onderdeel van het verhaal word je gedwongen om een ​​lange rail grind te maken. Tijdens dit kun je vastgrijpen aan een gele spleet aan je linkerhand, waardoor je de gouden bout verzamelt.

Planeet 7: Cordelion

Gouden bout #18
Nadat je het eerste Blizon-kristal op deze planeet hebt geraakt, betreed je een besneeuwde dimensie. Vanaf het platform waar je eerder met vijanden vocht, gebruik je hover en bouw je snelheid op om over te springen naar het platform in het oosten, raak daar het Blizon-kristal om de bout te laten verschijnen.

Gouden bout #19
Na de eerste liftrit in het level ga je een ondergrondse tunnel in. De eerste kamer links heeft een gouden bout, je moet je vastgrijpen aan de gele kloof achter de halfopen deur.

Gouden bout #20
In het onderwatergedeelte waar je met je magnetische laarzen aan de vloer plakt. Als er een splitsing in het pad is, ga je naar rechts en gebruik je je magnetische laarzen om tegen een muur op te springen . Aan de bovenkant zit deze gouden bout.

Planeet 8: Ardolis

Gouden bout #21
Wanneer je het noordwestelijke deel van de kaart bereikt, zul je door de “Pirate Trials” moeten gaan. Na de eerste kamer waar je een karaokesessie met piraten hebt, kom je in de 2e kamer met een Grunthor-skelet. Aan de linkerkant is een computerconsole met een Glitch Challenge, voltooi deze om de gouden bout te ontgrendelen.

Gouden bout #22
Nadat je alle hoofdverhaaldoelen op deze planeet hebt voltooid, keer je terug naar je ruimteschip. Vlak voor je ruimteschip is een nieuwe paarse teleporter geopend die je terugbrengt naar Ms. Zurkon in het midden van de kaart. Neem het pad direct rechts van mevrouw Zurkon en gebruik de touwschommel om op een drijvend piratenschip te landen. Aan de linkerkant van dit piratenschip is een lift, bovenaan zijn nog 2 touwschommels. Nadat je bent geland, kijk je naar rechts, het noordoostelijke deel van de kaart. Er is daar een zandig eiland en een paar half gebroken bruggen die ernaartoe leiden. Vanaf hier moet je je hoverboots op volle snelheid gebruiken om op de kapotte bruggen beneden te springen, dan kun je op dit eiland komen en aan het einde een Speetle-krab vinden. Gebruik de Speetle en neem het linker pad over het water, de Gold Bolt hangt over een schans met explosief eromheen. Boost om met volle snelheid over de helling te gaan om in de bout te springen.

Planeet 9: Viceron

Gouden bout #23
Nadat je mevrouw Zurkon hebt ontmoet, volg je het pad naar rechts en gebruik je phantom dash door de checkpoints. In het meest rechtse gebied (oost) bevindt zich een gouden bout.

Gouden bout #24
Na het redden van Clank wordt het gevonden in het volgende buitengebied, in de rechterbovenhoek (noordoost).

Gouden bout #25
Nadat je het kantoor van de directeur hebt bereikt, zal het raam worden gebroken en moet je er doorheen. Kort daarna bereik je een cellenblok waar een rel gaande is. Controleer de cellen links van waar u binnenkomt voor de laatste bout!

Dat zijn alle gouden bouten in Ratchet & Clank Rift Apart.

Ratchet & Clank Rift Apart Wiki Guide

Vorig artikelRatchet & Clank Rift Apart: Alle CraiggerBear Locaties
Volgend artikelRatchet & Clank Rift Apart: Alle Spybot Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here