Ratchet & Clank Rift Apart: Alle CraiggerBear Locaties

Ratchet & Clank Rift Apart heeft 9 CraiggerBear locaties. Als je alle CraiggerBears vindt, ontgrendel je de UnBEARably Awesome trofee.

CraiggerBears zijn een soort Collectible. Ze zien eruit als teddyberen. Ze zijn het enige Collectible-type dat niet op de kaart is gemarkeerd en ze zijn verreweg het moeilijkst te vinden. Geen van de CraiggerBears is te missen, je kunt ze nog steeds allemaal krijgen na het verhaal door het spel te hervatten vanaf het titelscherm en het brengt je terug voor de eindbaas. Dan kun je teruggaan naar al hun locaties. Je kunt je voortgang bijhouden via de ingebouwde trophy tracker van de PS5.

Elke planeet bevat precies 1 CraiggerBear. Er zijn in totaal 9 planeten en 9 beren.

Alle Ratchet & Clank Rift Apart-verzamelobjecten:

CraiggerBear #1
Planet 1: Corson V – In het oosten van het marktgebied. Zittend op de toonbank van een van de kraampjes van de marktkoopman (de kraam heeft een paars zeildoek voor het dak en een witte robot erin). Voordat we naar club Nefarious gaan.

CraiggerBear #2
Planet 2: Sargasso – Een CraiggerBear is te vinden in Rivet’s Hideout, op de bank bij de tv. Je moet daar teruggaan nadat je de Seekerpede-baas aan het einde van de planeet “Sargossa – Outpost L51” hebt verslagen. Dat is de eerste wereld waarin je speelt als Rivet, de vrouwelijke Lombax.

CraiggerBear #3
Planet 3: Scarstu Debris Field – Na het betreden van de Pocket Dimension naar de Gastropub (paarse portal), staat een CraiggerBear op een doos links van de receptioniste. Het is op het verplichte verhaalpad.

CraiggerBear #4
Planet 4: Savali – Aan de uiterste zuidrand van planeet Savali. Er is een drijvend eiland in het zuiden van de kaart. Controleer na het eerste gedeelte met getimede schaatsen de linkerkant van het kleine vliegende eiland.

CraiggerBear #5
Planet 5: Blizar Prime – Na het passeren van een aantal magnetische bruggen waar je moet drukken om lange sprongen te maken, activeer je de derde blizon (paars-dimensionale blizon). Onmiddellijk na interactie met de derde blizon bevindt deze zich in dezelfde kamer, naast de blizon op enkele metalen delen.

CraiggerBear #6
Planet 6: Torren IV – Kort na het begin van de planeet, nadat je met het slingertouw over de opening bent gesprongen, ontmoet je een wapenverkoper van mevrouw Zurkon. Vlak voor haar aan de rechterkant is een marktkraam met veel tv’s en deze Craiggerbear op de toonbank.

CraiggerBear #7
Planet 7: Cordelion – Nadat je het eerste Blizon-kristal op deze planeet hebt geraakt, betreed je een besneeuwde dimensie. Na 3 keer naar beneden te zijn gegleden ligt deze CraiggerBear direct links van je in de sneeuw.

CraiggerBear #8
Planet 8: Ardolis – Op de 8e planeet Ardolis zijn er enkele verplichte verhaalgerelateerde piratenproeven. In de laatste kamer van de piratenproeven krijg je automatisch een pantserstuk “Robotpiraat – Helm” (kan niet worden gemist). In diezelfde kamer staat de CraiggerBear bij een piratenkist.

CraiggerBear #9
Planet 9: Viceron – In dezelfde kamer waar je vrij klinkt. Controleer na het bevrijden van clank de rechterkant van de kamer (oost) om de laatste CraiggerBear op een bank te vinden.

Dat zijn alle CraiggerBears in Ratchet & Clank Rift Apart. 
Nadat je ze allemaal hebt gevonden, verdien je de UnBEARably Awesome trofee.

Ratchet & Clank Rift Apart Wiki Guide

Vorig artikelRatchet & Clank Rift Apart: Hoe krijg je het RYNO wapen?
Volgend artikelRatchet & Clank Rift Apart: Alle Gold Bolt Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here