Ratchet & Clank Rift Apart: Alle Armor Locaties

Ratchet & Clank Rift Apart heeft 24 pantserlocaties. Voor trofeeën hoef je maar één hoofd-, romp- en beenpantser te vinden. Dit ontgrendelt de trofee ‘Does This Make My Tail Look Big?’. De rest is niet nodig voor trofeeën, maar ze geven wel goede passieve bonussen alleen al omdat je ze hebt verzameld. Zelfs als je geen specifiek pantser draagt, zijn de passieve effecten nog steeds actief. Deze effecten omvatten minder schade door bepaalde soorten vijanden, meer bouten (valuta die wordt gebruikt om wapens te kopen) en meer raritanium (valuta die wordt gebruikt voor upgrades).

Ze zijn een soort verzamelobject dat op de kaart wordt gemarkeerd als je er dichtbij komt. De meeste bevinden zich in de binnenzakafmetingen. Dat zijn kleine paarse portalen, elk daarvan bevat aan het eind altijd een pantserstuk. Sommige anderen zijn beloningen van nevenmissies of gewoon gevonden in de wereld. Je kunt je voortgang bijhouden via het Collectible Menu en ook via de Wereldkaart.

Geen van de pantsers kan worden gemist, je kunt ze nog steeds allemaal krijgen na het verhaal door het spel te hervatten vanaf het titelscherm en het zal je terugbrengen voor de eindbaas. Dan kun je teruggaan naar al hun locaties. Je krijgt een ruimteschip na de 2e planeet en dan kun je elk moment terugvliegen naar oude planeten.

Voor afbeeldingen van alle Armor Sets en hun effecten verwijzen we naar de Ratchet & Clank Rift Apart – Alle Armor Set Showcases & Effecten.

Alle Ratchet & Clank Rift Apart verzamelobjecten:

Planeet 1: Corson V

Pantser #1 (Robot Disguise – Helm)
In de pocket dimensie in het oosten van het marktgebied. Ga de paarse zakdimensie binnen (lijkt op een paarse portaal) en bereik het einde ervan om het pantserstuk te krijgen.

Planeet 2: Sargasso

Pantser #2 (Galactic Ranger – Helm)
Als je voor de eerste keer als Rivet speelt (vrouwelijke Lombax), kom je bij een deel waar het verhaal je dwingt een grote Pocket Dimension (paars portaal) binnen te gaan. Hier geeft de game je een tutorial hoe je op Spetles (krabben) kunt rijden. Vanaf waar je op de eerste Speetle springt, bevindt het pantser zich op een eiland recht voor je.

Pantser #3 (Robot Disguise – Boots)
Nadat je de brug “repareert” en een Grunthor hebt gevochten, moet je met een Speetle over 3 drukplaten op de vloer rijden en dan een grot binnengaan (Rivet’s Hideout). Voordat je naar de rechterkant van de grot gaat, kijk je naar het onderste deel van de grot waar je binnenkwam om een ​​zakdimensie te vinden die dit harnas bevat.

Pantser #4 (Robot Disguise – Chest)
Nadat je de Seekerpede aan het einde van deze wereld hebt verslagen, ga je terug naar een van de zuidelijke Speetle-pictogrammen op de kaart. Berijd een Speetle naar het eiland in de zuidwestelijke hoek van deze wereld (linksonder op de kaart). Daar vind je een Pocket Dimension die dit harnas bevat.

Pantser #5 (Galactic Ranger – Boots)
Deze kun je niet krijgen bij je eerste bezoek aan deze planeet! Nadat je de 3e planeet “Scarstu Debris Field” hebt voltooid, ontgrendel je een nieuwe zijmissie in Sargasso. Gebruik je ruimteschip om hier terug te keren. De side-quest wordt gemarkeerd op de kaart en heet “Help Trudi (optioneel)”. Voltooi deze zoektocht en je zult enkele Zurpstone-pictogrammen op de kaart ontgrendelen. Verzamel 30 in totaal en geef ze terug aan de speurder, hij zal je belonen met dit harnas. 
Zie ook de Ratchet & Clank Rift Apart – Alle Zurpstone locaties.

Planeet 3: Scarstu Debris Field

Pantser #6 (Q-Force – Helmet)
In de Pocket Dimension in de noordoostelijke hoek van deze wereld.

Pantser #7 (Robot Pirate – Boots)
Automatisch verkregen bij de eerste Battleplex-uitdaging. Het verhaal dwingt je om dit te spelen, dus kan het niet missen.

Pantser #8 – (Carbonox Advanced – Boots)
Beloning van de 5e Battleplex Bronze Challenge “A Grunthor Named Sue”.

Pantser #9 (Carbonox Advanced – Chest)
Beloning van de 5e Battleplex Silver Challenge “Revenge of the Seekerpede”. De zilveren uitdagingen komen beschikbaar nadat je de eerste 7 planeten hebt voltooid, waarna het verhaal je terugbrengt naar Zurkie’s bar en een gevecht plaatsvindt. Hierna heb je toegang tot de eerste 4 zilveren uitdagingen, versla die om de 5e uitdaging te ontgrendelen.

Pantser #10 (Carbonox Advanced – Helmet)
Beloning van de 5e Battleplex Gold Challenge “Twice as Nice”. De gouden uitdagingen komen beschikbaar nadat het verhaal op alle 9 planeten is voltooid, dus eigenlijk helemaal aan het einde van het spel. Nadat je de 9e (laatste) planeet “Viceron” hebt voltooid, kun je terugkeren naar Zurkie’s bar om de gouden uitdagingen te spelen. Je moet de eerste 4 gouden uitdagingen voltooien om de 5e gouden uitdaging te ontgrendelen.

Planeet 4: Savali

Pantser #11 – (Wasteland Gear – Boots)
In het midden van Savali, waar een wapenverkoper van mevrouw Zurkon is, zie je een zijmissie op de kaart. Het heet “Hunt for Lombax Lore (optioneel)”. Accepteer deze side missie en vind 3 Lorb locaties. Breng de Lorbs terug naar de zoeker om dit harnas als beloning te krijgen. Zie de Ratchet & Clank Rift Apart – Alle Lorb Locaties.

Pantser #12 (Wasteland Gear – Chest)
Beloning voor het brengen van 7 Lorbs naar de quest gever.  Zie de Ratchet & Clank Rift Apart – Alle Lorb Locaties.

Pantser #13 (Wasteland Gear – Helmet)
Beloning voor het brengen van 12 Lorbs naar de quest gever.  Zie de Ratchet & Clank Rift Apart – Alle Lorb Locaties.

Pantser #14 (Robot Pirate – Chest)
Er is een vliegend platform rond het midden van de kaart, ten oosten van de wapenverkoper van mevrouw Zurkon. Je moet er achteraan jagen en hem inhalen, dan L1 vasthouden om de haak op het platform vast te grijpen . Zodra je op het platform landt, ga je op de gekleurde vloerplaat staan ​​om het te laten stoppen, waardoor je het pantser krijgt.

Pantser #15 (Lombax Praetorian – Boots)
Gevonden in een pocket dimensie in het zuidoosten van Savali.

Pantser #16 (Captain Starshield – Helmet)
Gevonden in een andere pocket dimensie in het zuidoosten van Savali.

Planeet 5: Blizar Prime

Pantser #17 (Galactic Ranger – Chest)
Gevonden in een pocket dimensie in het noordoosten van Blizar Prime
(op het side missiepad waar je naartoe gaat om Chef Tulio te zoeken).

Pantser #18 – (Q-Force – Boots)
Na het gevecht met de Displaced Juggernaut-baas kun je dit pantser bereiken in het noordwesten van Blizar.

Planeet 6: Torren IV

Pantser #19 (Lombax Praetorian – Helmet)
Nadat je de Hurlshot-vaardigheid (verhaaldoel) hebt verkregen, keer je terug naar het eiland met de wapenverkoper van mevrouw Zurkon erop. Vanaf daar moet je de Hurlshot gebruiken om bij het volgende eiland aan de rechterkant te komen (verhaalpad). Dit eiland heeft een zakdimensie aan de rechterkant waar sommige krabvijanden spawnen, het bevat het pantserstuk.

Planeet 7: Cordelion

Pantser #20 (Captain Starshield – Chest)
Nadat je de smidse hebt opgeblazen en het volgende Blizon-kristal hebt gebruikt, zal er een zakdimensie zijn in de kamer waarin je het kristal hebt gebruikt. De zakdimensie bevat het pantser.

Planeet 8: Ardolis

Pantser #21 (Captain Starshield – Boots)
Nadat je golven van vijanden hebt verslagen in een kamer waar de wereld in een paarse kleur blijft glitchen, kun je bij het verlaten van de kamer een optioneel pad naar rechts nemen en naar het strand beneden gaan , daar vind je de ingang van de Pocket Dimension. Armor bevindt zich binnen de pocket dimensie.

Pantser #22 (Robot Pirate – Helmet)
De beloning voor het voltooien van de verplichte verhaal gerelateerde piratenproeven mag niet worden gemist. Maak je geen zorgen over deze.

Planeet 9: Viceron

Pantser #23 (Q-Force – Borst)
In de kamer waar de cel van Ratchet en Kit terechtkomt. Er is een open gevangeniscel aan de linkerkant, tweede verdieping, met het harnas erin.

Pantser #24 (Lombax Praetorian – Chest)
In de pocketdimensie rechts van Ms. Zurkon’s Shop, op weg naar het Warden’s Office.

Dat zijn alle pantser locaties in Ratchet & Clank Rift Apart.

Ratchet & Clank Rift Apart Wiki Guide

Vorig artikelRatchet & Clank Rift Apart: Alle Lorb Locaties
Volgend artikelRatchet & Clank Rift Apart: Alle Armor Sets Showcase & Effecten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here