Persona 5 Strikers Trofee Roadmap

 • Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 4/10
 • Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 40-50 uur
 • Offline trofeeën: 47 (1X Platina, 3X Goud, 6X Zilver, 37X Brons)
 • Aantal te missen trofeeën: 2 (waar zijn vrienden voor? + Meesterkok)
 • Glitched trofeeën: geen
 • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Nee
 • Minimale playthroughs: 1
 • Free-Roam / Level Select na het verhaal ?: Gedeeltelijk – Je kunt alle gevangenissen opnieuw bezoeken, maar NIET de steden!
 • Releasedatum: 19 februari 2021

Introductie:

Welkom bij de Persona 5 Strikers Trofee Guide & Roadmap! Deze game is in feite een vervolg op Persona 5, maar met een twist. In plaats van een traditionele turn-based RPG te zijn, neemt de game een andere richting in zijn gameplay. Stel je een mix voor van Persona en een Musou-spel. Je zult tegelijkertijd enorme golven vijanden tegenkomen, terwijl je de tijd kunt stoppen door je persona te gebruiken om aanvallen op je vijand uit te voeren. Traditionele Persona-elementen zoals All-Out Attacks en Batton Pass zijn ook geïmplementeerd in het snelle gevechtssysteem van deze game. De verhaallijn speelt zich af zes maanden na de gebeurtenissen van Persona 5 af, de protagonist bezoekt zijn vrienden in Tokio om de zomer met hen door te brengen door een roadtrip door Japan te maken. Zelfs zonder het originele spel te spelen, kun je Scramble spelen en toch een idee krijgen waar het verhaal over gaat,

Stap 1: Speel het spel door terwijl je alle verzoeken (Side missies) + belangrijke slijpplek doet

Het spel zelf kost veel tijd om te voltooien en het heeft 2 trofeeën die je kunt missen, een voor het uitvoeren van alle vriendschapsverzoeken (Side Quests) en een voor het maken van 12 soorten gerechten. Voor de vriendschapsverzoeken is het belangrijkste om bij elke mogelijke gelegenheid met je teamgenoten te praten. Ze zullen je verzoeken geven die alleen op bepaalde tijden op bepaalde locaties kunnen worden verkregen, zie de Persona 5 Strikers – Alle Request Locaties​ Je kunt later terugkeren naar elke gevangenis die je hebt bezocht, maar je kunt niet teruggaan naar de steden waar je bent geweest. Voor de 12 soorten gerechten, zorg ervoor dat je de verzoeken in een stad afrondt en koop ook alle recepten om te koken, want die kun je ook missen. Laat je niet misleiden door de trofeeënlijst, 50 verzoeken doen is niet genoeg voor platina. Je zult ze bijna allemaal moeten voltooien, omdat sommige nieuwe BOND-vaardigheden of nieuwe persona’s ontgrendelen.

De snelste manier om Max BOND te bereiken, is Metatron keer op keer doden en dat kun je doen in de laatste kerker van het spel.

Stap 2: Endgame, ontgrendelen van New Game Plus & Persona Compendium

Na het beëindigen van het laatste eindbaasgevecht heb je de mogelijkheid om nog steeds alle kerkers te bezoeken. Bovendien worden er ook een aantal nieuwe verzoeken ontgrendeld die u kunt aanpakken. U kunt New Game Plus niet starten zonder eerst bepaalde verzoeken af ​​te ronden. De trigger voor het ontgrendelen van NG + is het verslaan van de Reaper, meer over dat onderwerp in de trofeegids voor de Reaper-trofee. Je zult bij deze stap ook veel moeten stijgen en grinden voor Band-punten. Het kan even duren, dus bereid je voor op een sleur. Zorg ervoor dat u ook alle Persona in het compendium fuseert, behalve de laatste op niveau 90, die u alleen kunt fuseren in NG +.

Stap 3: New Game+

Voor de “No Looking Back” -trofee moet je een New Game + run starten op de moeilijkheidsgraad Genadeloos, maar je kunt eenvoudig de trofee ontgrendelen en je master-save herladen om hem opnieuw te starten op een gemakkelijkere moeilijkheidsgraad. In NG + moet je spelen totdat je de Fusions in the Velvet Room kunt gebruiken om de laatste Persona die in je lijst ontbreekt te fuseren.

TROFEEËN LIJST:

True Phantom Thief
Alle trofeeën verdiend.

Verdien alle andere trofeeën in Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers om Platinum te ontgrendelen (DLC niet vereist).

Cage of Lust Closed
Voltooi de gevangenis van Shibuya.

Een niet te missen, verhaalgerelateerde trofee.

Cage of Vanity Conquered
De gevangenis van Sendai voltooid.

Een niet te missen, verhaalgerelateerde trofee.

Cage of Gluttony Torched
De gevangenis van Sapporo voltooid.

Een niet te missen, verhaalgerelateerde trofee.

Cage of Desolation Condemned
Voltooide de gevangenis in Okinawa.

Een niet te missen, verhaalgerelateerde trofee.

Cage of Wrath Collapsed
De gevangenis van Kyoto voltooid.

Een niet te missen, verhaalgerelateerde trofee.

Cage of Arrogance Cracked
De gevangenis van Osaka voltooid.

Een niet te missen, verhaalgerelateerde trofee.

Humanity’s Companion
van de mensheid voltooide de gevangenis van de afgrond.

Een niet te missen, verhaalgerelateerde trofee.

Walk Your Own Path
De boom van kennis voltooid.

Een niet te missen, verhaalgerelateerde trofee.

Back in Business
Wees getuige van de reünie van de Phantom Thieves.

Een niet te missen, verhaalgerelateerde trofee.

Farewell to the Past
Wolf wekte zijn Persona.

Een niet te missen, verhaalgerelateerde trofee.

A Newfound Heart
Sophia vond kracht van hart.

Een niet te missen, verhaalgerelateerde trofee.

It’s Showtime!
Geactiveerde Showtime.

Dit is de eerste trofee die je in het spel ontgrendelt, zodra deze op je scherm verschijnt, druk je op rondje + driehoekje om de krachtige Showtime te activeren.

Sseker of Power
Je Incense gebruikt.

Voor een aantal verzoeken krijg je wierook als beloning. Gebruik het dan gewoon in je itemlijst om de HP of SP van je personage of op een van je Persona’s te versterken.

Unshakeable Teamwork
voer 150 keer een totale aanval uit.

Als je eenmaal een zwakte van je vijand hebt geraakt, zal deze een duizelige toestand ingaan en als je daarna op je cirkel drukt , wordt een All-Out Attack geactiveerd. Je moet het 150 keer uitvoeren, meerdere vijanden raken met een aanval telt maar als één.

Know Your Enemy
Raak 300 keer de zwakte van de vijand.

Elke vijand heeft een zwakte die je kunt raken. Een vijandelijke groep telt slechts één keer de zwakte en dezelfde vijand met een zwakte meerdere keren raken, zorgt er ook niet voor dat de teller omhoog gaat. Je kunt dus niet keer op keer dezelfde baas raken met zijn zwakte. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk op zwakke punten gaat.

Phantom Striker
Versla 200 vijanden met de phantom dash.

Fantoomstrepen zijn de bewegingen die je met je driehoekje activeert tijdens interactie met objecten zoals lampen, skateboards, kroonluchters enz. Dood 200 vijanden met die aanvallen.

All That Glitters
Versla 10 Treasure Demons.

Schatdemonen zien eruit als rode juwelen in gevangenissen. Als je ze eenmaal raakt, krijg je 30 seconden om ze te verslaan. Maak je geen zorgen, je zult er veel meer dan genoeg van vinden en ze zijn helemaal niet moeilijk te verslaan.

Death Defied
Versla de Reaper.

Het is nodig om de reaper te verslaan om het nieuwe spel + in dit spel te ontgrendelen. Om het gevecht tegen de Reaper te ontgrendelen, is ook wat voorbereiding nodig. Om met de Reaper te vechten, moet je:

 • Maak het hoofdverhaal af
 • Versla alle verhaalbazen in een rematch via de verzoeken
 • Versla alle subbazen waarvoor je een verzoek krijgt (in de verzoeken wordt een sterke vijand vermeld en waar je ze in elke gevangenis kunt vinden). Zie de Persona 5 Phantom Strikers – Request Guide.
 • Versla alle bazen in een tweede herkansing

Als al deze verzoeken zijn afgehandeld, ontvang je het laatste verzoek om de Reaper in de gevangenis van Okinawa te bevechten (hij bevindt zich helemaal aan het einde van de gevangenis). Hij is niet bijzonder moeilijk in dit spel als je personages een level omhoog gaan. Hij is tankachtig en kan enige tijd nodig hebben om te verslaan, maar met gemakkelijke moeilijkheden zou je helemaal geen problemen met hem moeten hebben.

Mask Connoisseur
Voltooi het register voor gevangenen.

Zie de Persona 5 Strikers Complete Persona Compendium.

Best Friend
Behaal een BOND-vaardigheidsniveau.

Zie volgende trofee.

Eternal Bonds
Maximaal alle BOND-vaardigheidsniveaus.

Dit wordt een van de laatste trofeeën op weg naar platina. Je hebt veel BOND-punten nodig om alle vaardigheden te verbeteren. Je krijgt BOND-punten voor vrijwel alles in het spel: Verzoeken, dingen doen met vrienden, bazen verslaan enz. Het duurt even en is vervelend om op MAX-rang 99 te komen. Je kunt het Metatrom-verzoek in de laatste gevangenis keer op keer herhalen, omdat het je 15.000 XP kan opleveren in een relatief kort gevecht als je weet wat je doet, je kijkt naar ongeveer 15 uur aan het slijpen van Metatron als je eenmaal al het andere hebt voltooid in het spel. Als je Metatron in de laatste gevangenis wilt hervatten, moet je het “Angel of Contracts Descends” -verzoek accepteren na elk gevecht om Metatron opnieuw te laten verschijnen.

Eye for Talent
Besteed Persona-punten om de statistieken van een Persona te versterken.

In de Velvet Room kun je personapunten gebruiken om je persona’s te verhogen. Dit is echter niet wat de trofee wil dat je doet. Vrij laat in het spel ontgrendel je de mogelijkheid om elke personaparameter afzonderlijk te nivelleren en dit is wat je moet doen voor de trofee.

Knife in the Dark
Voer 50 hinderlagen uit.

Terwijl je door gevangenissen reist, kun je achter een vijand komen en aandringen met je driehoekje op een sluipaanval. Voer dit 50 keer uit voor de trofee.

Best of the Best
Alle Phantom Thieves opgeleid tot level 70.

Spreekt voor zich. Je zou het aan het einde van je playthrough moeten bereiken. Het herhalen van het sterke vijandelijke verzoek in Sendai Jail (Fighting Seth) geeft je 10.000 XP voor een vrij eenvoudig gevecht, dus als je de behoefte hebt om te grinden, ga dan voor dat verzoek dat je eindeloos kunt herhalen. Hiervoor moet je ALLE teamleden naar level 70 krijgen.

What are Friends For?
Alle speciale verzoeken van Phantom Thieves gewist.

*Misbare Trofee*

Praat elke dag met al je vrienden en rond hun verzoeken zo snel mogelijk af. Ze hebben soms andere verzoeken nodig om vooruitgang te boeken. Zorg ervoor dat u de onderstaande gids gebruikt. Het is mogelijk dat de trofee niet wordt ontgrendeld, ook al heb je alle verzoeken voltooid, dus zorg ervoor dat je je spel op verschillende opslagvakken opslaat voor het geval dat.

Who Dares Wins
Versla een Dire Shadow.

Dire Shadows zijn de vijanden omringd door bliksem die je in elk paleis kunt vinden. Ze zijn erg krachtig, dus maak je geen zorgen tijdens je eerste bezoek aan een gevangenis. Kom terug voor ze als je eenmaal een hoog niveau hebt bereikt (zelfs na de eindbaas). Zodra je je eerste hebt verslagen, ontvang je de trofee.

The Most Daring of All
Versla alle Dire Shadows.

Omdat het spel 8 Jails heeft, zijn er 8 Dire Shadows om te verslaan (1 per gevangenis). Probeer ze niet meteen te verslaan en kom aan het einde van het spel terug. Ze zijn altijd dicht bij een van de controleposten van de gevangenis, dus ze zijn niet bijzonder moeilijk te vinden.

Ultimate Trump Card
Behaal alle meesterkunsten voor Joker.

Zie de trofee “Master Thieves” hieronder.

Jolly Roger
Behaal alle Master Arts voor Skull.

Zie de trofee “Master Thieves” hieronder.

Gentleman Thief
Behaal alle Master Arts voor Mona.

Zie de trofee “Master Thieves” hieronder.

Flame Dancer
Behaal alle Master Arts voor Panther.

Zie de trofee “Master Thieves” hieronder.

Peerless Blade
Behaal alle Master Arts voor Fox.

Zie de trofee “Master Thieves” hieronder.

Fist of Justice
Behaal alle Master Arts voor Queen.

Zie de trofee “Master Thieves” hieronder.

Sophisticated Lady
Behaal alle Master Arts voor Noir.

Zie de trofee “Master Thieves” hieronder.

Technological Marvel
Behaal alle Master Arts voor Sophie.

Zie de trofee “Master Thieves” hieronder.

Repentant Fang
Behaalde alle Master Arts voor Wolf.

Zie de trofee “Master Thieves” hieronder.

Master Thieves
Behaal alle Master Arts voor alle personages.

Elk personage heeft 4 vaardigheden / combo’s om te ontgrendelen. Om een ​​vaardigheid te ontgrendelen, moet je een voortgangsbalk vullen die je kunt bekijken onder Status – Master Arts. Zodra je alle 4 de maten met elk personage hebt gevuld, ontvang je de trofee. U kunt daarvoor gebruiken wie u maar wilt, in welke volgorde u maar wilt. Wolf is het enige personage dat later in het spel ontgrendelt, dus hij zal waarschijnlijk de laatste zijn die je moet nivelleren.

Om verder te komen moet je gewoon vijanden doden met het personage dat je wilt nivelleren, combo’s gebruiken die je hebt ontgrendeld enz. Het duurt niet bijzonder lang om die trofeeën te ontgrendelen, dus maak je er niet al te veel zorgen over.

A Helping Hand.
Een verzoek voltooid.

Je eerste verzoek ontvang je tijdens de 2e gevangenis.

Those Who Heed the Call
50 verzoeken voltooid.

Zie de gids met alle verzoeken. Opmerking: houd er rekening mee dat slechts 50 doen niet genoeg is voor platina. Je zult ze bijna allemaal moeten doen, omdat sommige nieuwe BAND-vaardigheden of persona’s ontgrendelen.

Item Sweeper
Verkrijg in totaal 20 items uit de gevangenissen.

In Jails kom je items of zwevende kubussen tegen die je kunt verzamelen. Elke gevangenis zal er veel hebben en ze zullen bij elk bezoek respawnen.

Short Order Cook
Voor het eerst gekookt voedsel.

Je eerste gerecht wordt automatisch gaar, niet te missen.

Master Chef
Kook 12 soorten voedsel.

*Misbare Trofee*

Voordat je elke stad verlaat, moet je alle winkels daar bezoeken om gerechtrecepten te kopen. Tijdens het spel vind je meer dan de 12 vereiste recepten. Probeer elke dag zoveel mogelijk ingrediënten te kopen om er voor elk gerecht genoeg van te hebben. Hieronder de lijst met alle recepten in het spel.

 1. Leblanc Coffee – Verhaalevenement
 2. Leblanc Curry – Verhaalevenement
 3. Gyutan-stoofpot – Gyutan-restaurant in Sendai Station-gebied van Sendai – koop het voor 1620 Yen
 4. Salmon Bowl – Outdoor Café “Café Blue” in Mt. Aoba Park-gebied van Sendai – koop het voor 900 yen
 5. Miso Ramen – Sapporo – Sapporo No 1 Ramen – koop het voor 850 Yen
 6. Seafood Bowl – Sapporo – Seafood Bowl Shop – koop het voor 1000 Yen
 7. Jingisukan – Sapporo – Praat met ann op 8/11
 8. Kyoto Curry- Tijdens de voortgang van het verhaal, eerste bezoek aan Kyoto
 9. Geitensoep – Okinawa – koop het in de Bento Store voor 1300 yen
 10. Okinawa Soba – Okinawa – Haisai HAOMA Café op het strand – koop het voor 800 Yen
 11. Goya Chanpuru – Okinawa – Praat met Futaba nadat je de gevangenis hebt voltooid
 12. Kushikatsu – Osaka – Praat met Yusuke op 24-8
 13. Okonomiyaki – Osaka – koop het bij Lucky Lucky voor 1100 Yen
 14. Osaka Sushi – Osaka – koop het bij Nanaya Sushi & Staples voor 3500 Yen
 15. Crab Hot Pot – Osaka – koop het bij Crab Empire voor 6600 Yen
 16. Obanzai – Osaka – Verkregen via “Obanzai Ingredients” -verzoek van Haru
 17. Churrasco – Beloning voor verzoek tot correctie van werknemerscursus
 18. Master Curry – Voltooi de Tree of Knowledge stealth-aanvraag
 19. Master Coffee – Voltooi de Tree of Knowledge Mona Cube Request

Impulse Buyer
Iets gekocht tijdens een tijdelijke verkoop.

In plaats van de oude winkels uit Persona 5, is Sophia deze keer jouw winkel. Je hebt toegang tot haar winkel in je camper. Zodra je een item in de uitverkoop ziet, koop je het voor de trofee. Ze zal regelmatig items in de uitverkoop hebben als je eenmaal de BOND-vaardigheid voor Sophia’s winkel eenmaal hebt verhoogd.

A Little Memento
Haal een souvenir voor de camper.

Wis verzoeken voor je vrienden en praat regelmatig met ze en je krijgt van hen een cadeau voor deze trofee. Je ontvangt het benodigde item van Yusuke op 7 augustus voordat je Sendai naar Sapporo verlaat. Als je de Verzoekengids volgt en regelmatig met je vriend praat, krijg je het. Aangezien je veel items van je vrienden ontvangt, is het niet helemaal duidelijk welke voor die trofee tellen, maar het zou geen probleem moeten zijn.

Treasure Hunter
50 schatkisten geopend.

In de gevangenis kun je een schatkist vinden die kan worden geplunderd. In latere gevangeniskisten moet je de lockpicking BAND-vaardigheid kopen om ze te openen. Kisten verschijnen weer bij het opnieuw bezoeken van gevangenissen, dus je kunt er veel meer dan 50 krijgen.

No Looking Back
Start Nieuw spel + op genadeloze moeilijkheidsgraad.

Sla je spel op nadat je de Reaper hebt verslagen. Tijdens het herladen van het spel, zal het je vragen of je een New Game + run wilt starten. Selecteer Ja en kies de genadeloze moeilijkheidsgraad voor de trofee om te ontgrendelen, deze wordt ontgrendeld zodra de NG + -run begint. Je kunt het spel daarna gewoon afsluiten en je save opnieuw laden en in plaats daarvan op een gemakkelijkere moeilijkheidsgraad spelen voor je opruiming in NG +

Persona 5 Strikers Wiki Guide.

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelPersona 5 Strikers Wiki Guide
Volgend artikelMaquette The Gardens Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here