Persona 5 Strikers – Mona Desire Boxes, Dire Shadows, Sterke Vijanden Locaties

Deze gids toont de locaties van alle Mona Boxes (Lost Desire & Forgotten Desire), Dire Shadows, Strong Enemies in elke gevangenis van Persona 5 Strikers (alle Points of Interest). De Mona-dozen zijn nodig voor Mona-verzoeken die je zullen vragen Lost Desires & Forgotten Desires op te halen. Sterke vijanden ontgrendelen Persona’s voor Fusion. Dire Shadows zijn de vijanden bedekt met Lightning.

Shibuya Jail – Sterke vijand
In het midden van het allereerste gedeelte van deze gevangenis.

Shibuya Jail – Dire Shadow
In de straat tussen de toren en het checkpoint links op de kaart.

Shibuya Jail – Mona Box
Helemaal links in het gebied waar de kist is.

Sendai Jail – Sterke vijand
In het open gebied net ten zuiden van het controlepunt.

Sendai Jail – Dire Shadow
Je hebt hem echt gezien tijdens het verhaal, tijdens de reeks met je eerste schatdemon. Hij zal voorbij de kleine kapel zijn, net ten noordoosten van het controlepunt.

Sendai Jail – Mona Box
Op de daken in de linkerbovenhoek van deze kaart. Je moet het dak naast het controlepunt beklimmen en verder het dak oversteken via de onzichtbare platforms, linksboven naar het lagere dak voor de kist.

Sapporo Jail – Mona Box
Ga vanaf het checkpoint van de botanische tuin terug door de kapel en onderweg naar de volgende gele driehoek en voordat je naar boven gaat, vind je daar de Mona Box. Voor de sterke vijand in plaats van terug te gaan van het checkpoint, gebruik je het snowboard om bergafwaarts te glijden en net voor de toren zal de vijand wachten.

Sapporo Jail – Sterke vijand

Sapporo Jail – Dire Shadow
Linksboven in dit gebied met open straten.

Okinawa Jail – Al het spul
Mona Box en Dire Shadow zijn in de kamer rechts van het tweede checkpoint. De sterke vijand en de maaier zijn te vinden in de allerlaatste kamer van de gevangenis, volg vanaf het laatste controlepunt het pad tot je met de lift de grootste kamer in het midden van de kaart bereikt.

Kyoto Jail – Alles
Omdat deze gevangenis raar is om te navigeren, moet je met vallen en opstaan ​​door de portalen voor Dire Shadow en een sterke vijand. Ze bevinden zich allebei in de kamers waar je tijdens het verhaal de hondenbeelden hebt gevonden. De Mona Box staat in de kamer met 2 lampen waar je op kunt springen voor een Phantom Dash.

Osaka Jail – Sterke Vijand
Vanaf de Zoo-checkpoint net achter de hoek.

Osaka Jail – Mona Box
In het midden van het vrachtcontainergebied. Je moet je derde oog gebruiken om uitkijkpunten te zien die je naar de doos en een kist brengen.

Osaka Jail – Dire Shadow
Ren vanaf het derde controlepunt rechtdoor langs de toreningang om het te vinden.

Jail of the Abyss – Mona Box
Vanaf het derde controlepunt klim je eenvoudig 2 richels op om het te vinden.

Jail of the Abyss – Dire Shadow
Volg vanaf het begin van de gevangenis gewoon het hoofdpad om het aan het begin van de gevangenis te vinden.

Tree of Knowledge – Sterke Vijand
Final Checkpoint, net voor de ingang van de eindbaas.

Tree of Knowledge – Dire Shadow en Mona Box
De Dire Shadow is moeilijk te missen tijdens het navigeren door de smalle gangen van deze korte gevangenis, de Mona Box bevindt zich op de 5e verdieping (je kunt de verdiepingnummers op de muur zien na de schermovergang) naast een kist op een richel naar je Rechtsaf.

Hiermee is de gids voltooid voor alle verzamelobjecten die je misschien niet kunt vinden in de Jails of Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers.

Persona 5 Strikers Wiki Guide.

Vorig artikelPersona 5 Strikers: Alle Verzoeken (Side Missie Locaties)
Volgend artikelPersona 5 Strikers: Alle Persona’s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here