Outriders Trofee Roadmap

 • Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 3/10
 • Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 35-50 uur
 • Offline trofeeën: 0
 • Online trofeeën: 44 (1X , 4X , 7X , 32X ) – De game vereist een constante internetverbinding, maar alle trofeeën kunnen solo worden gedaan, je hoeft niet samen te werken met andere spelers.
 • Aantal te missen trofeeën: 0
 • Glitched trofeeën: nog niets
 • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Nee, kan alles doen op Wereldniveau 01 (gemakkelijkste moeilijkheidsgraad)
 • Minimale playthroughs: 1
 • Free-Roam / Level Select after Story ?:  Ja, je kunt terugkeren naar alle regio’s en zelfs het verhaal terugzetten naar elk gewenst punt (elke missie opnieuw spelen). Je kunt nog steeds alle side missies doen na het verhaal. Alle side missies en expedities zijn ook herhaalbaar.
 • Releasedatum: 1 april 2021

Introductie:

Welkom bij de Outriders Trophy Guide! Dit spel kan gespeeld worden met 1-3 spelers. Het vereist een constante internetverbinding. Alle trofeeën kunnen echter solo worden gedaan. Het maakt niet uit welke klas je kiest. Niets is te missen, er zijn geen moeilijkheidsgerelateerde trofeeën, je kunt spelen op het laagste wereldniveau. Er is één type verzamelobject genaamd “Journal Pages”, maar de meeste hiervan zijn automatisch van verhaal- en side missies en je hebt ze niet allemaal nodig. Pak gewoon degene op die je zelf vindt en je krijgt meer dan genoeg als automatische beloningen. Er is een semi-grindy trofee genaamd “Outrider, First Class” waarvoor je alle onderscheidingen (uitdagingen) voor de door jou gekozen klasse moet behalen. Dit vereist duizenden moorden met specifieke vaardigheden, maar ze kunnen worden gekweekt nadat je klaar bent met al het andere.

Trofeeën automatisch ontgrendelen van demo en automatisch trofeeën ontgrendelen tussen PS4 / PS5-versies

Outriders heeft een gratis demo om uit te proberen. Alle voortgang van de demo wordt overgedragen naar de volledige game en alle trofee-eisen waaraan je hebt voldaan, worden automatisch ontgrendeld wanneer je voor de eerste keer inlogt op de volledige game. De manier waarop dit werkt, is dat er voor elke trofee een in-game onderscheiding is. De server controleert of je de onderscheiding hebt en of je dit doet, ontgrendelt met terugwerkende kracht de trofeeën in het volledige spel.

Als je de PS4- of de PS5-versie hebt geplatineerd, kun je gemakkelijk dubbel platina krijgen! Installeer gewoon de 2e spelversie en alle trofeeën worden automatisch ontgrendeld bij de eerste keer inloggen! Het is niet nodig om het opnieuw af te spelen. Als je bijvoorbeeld de PS4-versie hebt geplatineerd, kun je de PS5-versie downloaden, één keer inloggen en alle trofeeën worden meteen voor je ontgrendeld. Of je kunt eerst de PS5-versie platina, download dan de PS4-versie en log in om meteen de PS4 platina te hebben.

Stap 1: Verhaal

Concentreer u eerst op het verhaal. Het maakt niet uit welke klasse je kiest, dit heeft geen invloed op trofeeën. Onderweg kun je al enkele Side Quests doen als je wilt, of doe ze gewoon na het verhaal. Er is nog steeds free-roam na het verhaal, je kunt overal terugkeren en alles opnieuw spelen, niets is te missen.

Er zijn maar een paar dingen waar u rekening mee moet houden:

Pak alle journaalpagina’s op die je vindt. Ze zijn duidelijk zichtbaar op het pad van het hoofdverhaal. Ze zijn niet allemaal nodig en het is oké als je de meeste mist. U hoeft er maar 50 zelf op te halen. 250 daarvan zijn automatische verhaal- en side-questbeloningen die je niet mag missen, wat je de 300 in totaal geeft die nodig zijn voor  One for the Books. Hiervoor is geen verzamelgids nodig. Het zijn blauwe gloeiende pagina’s op de vloer, hier een foto:

 • Bewaar 15 ongebruikelijke (groene) items in je stash. Ze zijn de goedkoopste om te upgraden voor de trofee True Potential. Je moet dit doen omdat in het eindspel low-grade uitrusting minder vaak valt en de betere uitrusting te duur is om te upgraden.
 • Verkoop wit/groene spullen. Ontmantel blauwe/paarse/gele uitrustingen want deze geven je unieke mods voor de trofee Inventor’s Almanac  (je hebt 125 verschillende mods nodig voor een trophy).
 • Het maakt niet uit op welke wereldniveau je speelt. De World Tier is eigenlijk de moeilijkheidsgraad in Outriders. Hogere wereldniveaus geven betere buit, maar maken vijanden ook moeilijker. Spelen op de hoogst ontgrendelde World Tier is hoe het spel bedoeld is om te spelen en dat is het leukste. Maar voor trofeeën is dat niet nodig, je kunt World Tier 01 spelen als je de gemakkelijkste moeilijkheidsgraad wilt. U kunt de Tier op elk moment wijzigen door op de Opties-knop te drukken > klik op World Tier. Het eindspel, genaamd “Expedities”, maakt sowieso geen gebruik meer van de wereldniveaus, dus ze dienen uiteindelijk geen doel.
 • Wanneer je de maximale onderscheiding voor een van je vaardigheden hebt bereikt, begin dan te werken aan de onderscheiding van een andere vaardigheid. Dit zal de grinding voor de trofee Outrider, First Class verminderen. Je moet alle lofbetuigingen krijgen voor één personageklasse, waarbij je honderdduizenden keren dezelfde vaardigheden moet gebruiken.

Stap 2: Side Missies

Voer na het verhaal je resterende side missies uit. Praat met de chauffeur in een van je kampen om de wereldkaart te openen. Op deze wereldkaart worden alle beschikbare zijmissies per regio weergegeven, inclusief welke je al hebt gedaan. 
Voor de gouden trofee Squaretaskingmoet moet je alle 55 Side Quests doen.

Stap 3: Expedities en onderscheidingen voor personageklassen

Na het verhaal ontgrendel je Expedities. Dit zijn de eindspelactiviteit, eigenlijk de Raids in dit spel. 
Je hebt 1000 kills nodig in expedities. Onderweg zou je automatisch de 300 Journal-pagina’s moeten bereiken die nodig zijn voor de zilveren trofee One for the Books – je krijgt de meeste automatisch uit verhalen, side missies en een paar van expedities. Je hebt misschien ook nog enkele van de crafting trofeeën over die kunnen worden gecombineerd met de buit die je van expedities krijgt.

Je laatste zilveren trofee is Outrider, First Class om alle onderscheidingen voor je personageklasse te maximaliseren. Gelukkig hoef je niet alle onderscheidingen in het spel te maximaliseren, alleen die voor een van de vier personageklassen. Dit is het enige grindachtige deel voor platina en zal enkele duizenden moorden en een paar uur tijd kosten. Zie die trofee voor de snelste maalmethoden.

Handige tips, trucs en handleidingen:

TROFEEËN LIJST:

“The Vanguard of Humanity”
Verkrijg alle trofeeën.

Verdien alle andere trofeeën in Outriders om platina te ontgrendelen (DLC niet vereist).

Awoken to a Nightmare
Ontwaak in het nieuwe, donkere tijdperk van de geschiedenis van Henoch.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

In Rode A Hero
Kill Gauss bij de Solar Tower.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Wavelengths and Wishes
Ontdek de richting van de signaalbron.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

One Way Ride
Bereid je truck voor om het bos in te gaan.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Malpractice
Maak een einde aan Scurlock.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Breaking the Seal
Open de poort die uit het bos leidt.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Fatherhood Ain’t Easy, Boss
Versla Yagak in Utargak.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Descent to Fury
Ontrafel de oorsprong van de Ferals.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

One Last Chance
Haal de Drop Pods neer.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Dit is om het verhaal af te maken. Het maakt niet uit op welk Wereldniveau (= moeilijkheidsgraad) je speelt, Wereldniveau 01 (= makkelijkste) is voldoende.

Patron of the Past
Voltooi de Historian-opdrachtenreeks.

Zie trofee “Squaretasking”. Je krijgt dit automatisch als je alle side missies voltooit.

Hand of Death
Voltooi de questline Wanted.

Zie trofee “Squaretasking”. Je krijgt dit automatisch als je alle side missies voltooit.

Big Game Hunter
Voltooi de Hunter-opdrachtenreeks.

Zie trofee “Squaretasking”. Je krijgt dit automatisch als je alle side missies voltooit.

The Burdens We Bear
Voltooi “The Outrider’s Legacy”.

The Outrider’s Legacy is een side missie die begint in de regio “Trench Town” nadat je door het verhaal bent gegaan. Er hangt een lijk in de buurt van het kamp van die regio, met een geel uitroepteken (!) Erboven. Heb interactie ermee om een ​​brief te krijgen die deze zoektocht aan uw logboek toevoegt. Volg het vanaf de Quest Map. Net als bij andere missies kun je gewoon drukken op om het pad naar het volgende doel te zien. Als er geen pad meer wordt getoond, betekent dit dat je met de chauffeur moet praten om naar een andere regio te reizen. De ene regio die relevant is voor het volgende doel, wordt geel gemarkeerd op de wereldkaart.

Urgent Task
Voltooi een side missie.

Zie de trofee Squaretasking.

Multitasking
Voltooi 25 side missies.

Zie de trofee Squaretasking.

Squaretasking
Voltooi alle side missies.

Er zijn 55 Side Quests in Outriders. Je kunt bijhouden hoeveel je hebt voltooid onder Accolades> Progression> Philanthropist. Op de wereldkaart kun je over een regio scrollen en worden onvoltooide missies in geel en voltooide missies in grijs weergegeven. Dit maakt het gemakkelijk om ze regio voor regio te volgen. In de linker benedenhoek van de wereldkaart laat het ook zien hoeveel missies van elk type je in totaal hebt gedaan.

Terwijl je door het verhaal speelt, worden er meer side missies ontgrendeld. Ze kunnen nog steeds worden gedaan na het verhaal in free roam, dus niets is te missen. Als je eenmaal naar hun regio bent gereisd, druk je op Touchpad > Quest Map om gele markeringen voor hun startpunten te zien. Nadat je de quest hebt geaccepteerd, druk  om hem direct te volgen, of selecteer hem in het Quest Map-scherm. Nu kun je op drukken om een ​​witte lijn te zien die je naar de missiebestemming leidt. 

Zie ook: Alle Side Missie locaties

Overtime at the Morgue
Dood 3500 vijanden.

Zie de trofee “Gravedigger’s BFF”.

Gravedigger’s BFF
Dood 7500 vijanden.

Het spreekt voor zich dat je in de loop van het spel in totaal 7500 vijanden doodt. Dit zal na verloop van tijd op natuurlijke wijze gebeuren. Je zult veel vijanden tegenkomen tijdens het spelen van het verhaal, terwijl je alle zijmissies doet en expedities speelt. Alleen al uit het verhaal zou je ongeveer 3000 moorden moeten krijgen. Je krijgt de rest terwijl je alle zijmissies doet en alle onderscheidingen voor één klasse voltooit.

U kunt dit bijhouden onder: Accolades> Hunt> Hunter.

Snap of the Fingers
Breng in totaal 1.000.000 schade aan.

Dit vereist dat je in het hele spel samen 1 miljoen schadepunten toebrengt. Je hoeft niet 1 miljoen te verdelen in één aanval, het telt al je schade op die ooit op welke manier dan ook is aangericht. Een miljoen is helemaal niet veel. Dit wordt een van je eerste trofeeën en wordt gegarandeerd automatisch ontgrendeld tijdens het verhaal, dus maak je er geen zorgen over.

Je kunt dit bijhouden onder: Accolades> Combat> Damage Master (moet niveau 3 bereiken).

Misfortune Loves Company
Dood 10 vijanden met niet meer dan 2 seconden tussen elke kill.

Je kunt dit overal doen met 10 vijanden relatief dicht bij elkaar. Ideale vijanden hiervoor zijn Perforo (kleine rode melee-beesten) omdat ze sterven in 1-2 treffers. Een heel gemakkelijke manier is om Side Quest “Endless Dark” te spelen, die je krijgt van de crafting-leverancier in Regio “First City”. Het wordt automatisch op de kaart gemarkeerd terwijl je door het verhaal gaat. De side-quest is herhaalbaar.

Tijdens de zoektocht is je eerste taak om een ​​grote tuin van deze Perforo-beesten te verwijderen. Zet de moeilijkheidsgraad op Wereldniveau 01, zodat ze in 1-2 treffers sterven. Laat 10 van hen bij elkaar komen en gebruik dan je krachtigste vaardigheden om een ​​gebied met effectschade aan te pakken, of voer een springende melee-aanval uit (sprint en druk op voor een AOE-aanval). Dit zou 10 van hen tegelijkertijd moeten doden. Het is ook oké om ze eerst te verzwakken. Zolang er niet meer dan 2 seconden verstrijken tussen elke kill, telt het. Na het verhaal is het nog gemakkelijker omdat je krachtiger wordt en alles in 1 treffer kunt doden.

Dit is ook een onderscheiding die je kunt vinden onder: Accolades> Combat> Go-Getter.

Coup de Grâce
Dood een vijand die getroffen is door minstens 4 verschillende statuseffecten.

Je kunt statuseffecten veroorzaken met wapenmods en door vaardigheden te gebruiken. Je kunt dit gemakkelijker maken door in een team te spelen en elke speler tegelijkertijd een andere vaardigheids- / statusmodificatie op een Elite Enemy te laten gebruiken (rode schedels op de minimap). Je melee-aanvallen veroorzaken ook statuseffecten, dus in een groep kan iedereen een vaardigheidsstatuseffect activeren en vervolgens hun melee-statuseffect gebruiken. Epic & Legendary Gear hebben altijd 2 mod-slots waar je statuseffecten kunt plaatsen (zoals Freeze, Burn, Toxic) enz. Als iedereen in de groep verschillende statuseffectmods op hun wapens gebruikt en zich op dezelfde vijand concentreert, zou dat vanzelfsprekend moeten zijn.

Dit is ook een onderscheiding die je kunt vinden onder: Accolades> Combat> Coup de Grâce Deliverer.

Clash of the Altered
Dood 5 elites met alleen vaardigheden.

Elites zijn de vijanden met rode schedels op de minimap. De gemakkelijkste methode is om eerst het verhaal te verslaan, dan heb je een behoorlijk goede uitrusting. Zet nu het Wereldniveau op 1 (laagste). Druk op > World Tier> World Tier 01.

In World Tier 1 hebben vijanden weinig gezondheid en sterven ze na 1-2 treffers. Rust je beste aanvalsvaardigheden uit en laat ze los op zo’n elitevijand. Je vindt er veel tijdens side-quests, die allemaal herhaalbaar zijn. Het belangrijkste is dat je de Elite niet beschadigt met wapens. Alleen vaardigheidsschade is toegestaan ​​om het te laten tellen. Herhaal dit voor 5 elites.

Als je schade niet genoeg is, probeer dan pantseronderdelen uit te rusten die je anomaliekracht (= vaardigheidskracht) verhogen en plaats je klassepunten in de onderste vaardigheidsboom (toename van anomaliekracht). Je kunt ook wachten tot je vaardigheden zijn opgeladen als één gebruik de Elite niet doodt.

Dit is ook een onderscheiding die je kunt vinden onder: Accolades> Combat> Altered Warlord.

Hitting the Jackpot
Dood 1000 vijanden in expedities.

Expedities worden ontgrendeld nadat ze het hoofdverhaal van Outrider hebben verslagen. Dan kun je ze starten door naar de regio “Outrider’s Camp” op de wereldkaart te reizen en daar interactie te hebben met de tafel.

Expedities zijn in feite de eindspelactiviteit. Dood 1000 vijanden tijdens het spelen van deze expedities, wat in de loop van de tijd vanzelf zal gebeuren.

Ace in the Hole
Gebruik een vaardigheid die verbeterd is door 4 verschillende mods.

Dit is ook een onderscheiding die u kunt vinden onder: Accolades> Combat> Anomaly Wielder.

Fistbump
Dood in totaal 50 vijanden met een willekeurige Melee-vaardigheid.

Doe gewoon melee kills door op te  drukken. Dit kun je het beste doen op Wereldniveau 01, omdat vijanden minder gezondheid hebben en binnen 1-2 treffers zullen sterven. Je kunt ook melee-aanvallen uitvoeren (sprinten en dan met een groter gebied raken).

Dit is ook een onderscheiding die je kunt vinden onder: Accolades> Combat> Melee Master.

Fortune Favors the Bold
Reach-personage level 10.

Zie de trofee: Leave Humanity Behind

Leave Humanity Behind
Bereik personageniveau 30.

Je bereikt automatisch level 30 door het verhaal te verslaan en alle zijmissies te doen. Alleen al in het verhaal kom je op ~ level 25. De resterende level-ups krijg je tijdens de 55 side-quests en het spelen van expedities. Het kost ongeveer 10 uur aan gameplay om level 30 te bereiken.

A Gathering Storm
Ontgrendel een klassenboomknooppunt.

Als je een level omhoog gaat, begin je zogenaamde “Class Points” te verdienen (alleen na de eerste paar level-ups). Druk op Touchpad > Klasse om ze uit te geven . Hier zie je 3 vaardigheidsbomen en kun je het punt besteden om een ​​passief voordeel (class tree node) te ontgrendelen, waarmee de trofee wordt ontgrendeld.

Surpassing the Tempest
Master overtreffen een tak van de klassenboom voor elke klas.

Als je een level omhoog gaat, begin je zogenaamde “Class Points” te verdienen (alleen na de eerste paar level-ups). Druk op Touchpad > Klasse om ze uit te geven . Hier zie je 3 vaardigheidsbomen en kun je de punten uitgeven om passieve voordelen (klassenboomknooppunten) te ontgrendelen. Voor deze trofee moet je de laatste vaardigheid in 1 van de 3 vaardigheidsbomen kopen. Je hoeft niet alle vaardigheden in die boom te kopen, alleen de allerlaatste (die helemaal rechts) en de vaardigheden die ernaartoe leiden.

Hard Bargainer
Verkoop 300 items.

Items vallen heel vaak in Outriders, vooral op hogere niveaus en tijdens expedities (eindspelactiviteit) word je overspoeld met buit. Als je inventaris vol is, ga dan snel naar een leverancier en verkoop ze de buit die je niet nodig hebt. Dit duurt niet lang in het eindspel.

Je moet gewone (witte), ongebruikelijke (groene) uitrusting verkopen.
En ontmantel in plaats daarvan zeldzame (blauwe), epische (paarse), legendarische (gele) uitrusting voor het maken van materialen.

U kunt dit bijhouden onder Accolades> Artikelbeheer> Ondernemend.

One Man’s Junk…
Haal 300 items uit elkaar.

Items vallen heel vaak in Outriders, vooral op hogere niveaus en tijdens expedities (eindspelactiviteit) word je overspoeld met buit. Om de buit te ontmantelen, open je je inventaris (druk op Button > Inventory). Druk nu op om items afzonderlijk te markeren of gebruik de functie “Quick Mark All” door op de gekleurde vierkantjes in de rechter benedenhoek te klikken. Nadat u de items heeft gemarkeerd, druk je op op om ze te ontmantelen.

U moet dit doen wanneer uw inventaris vol raakt.

Je moet gewone (witte), ongebruikelijke (groene) uitrusting verkopen.
En ontmantel in plaats daarvan zeldzame (blauwe), epische (paarse), legendarische (gele) uitrusting voor het maken van materialen. De hoogwaardige uitrusting bevat handige mods die je na demontage bewaart.

U kunt dit bijhouden onder Accolades> Itembeheer> Gear Breaker.

True Potential
Gebruik knutselen om de zeldzaamheid van 15 items te verbeteren.

Communiceer met de Crafting Vendor (Zahedi) in een van je kampen. Je ontmoet hem automatisch tijdens het verhaal, hij heeft een knutselpictogram boven zijn hoofd. Selecteer een item en klik op “Zeldzaamheid verbeteren”. Dit kost wat middelen die je krijgt door andere spullen te demonteren.

Om geen zeldzame materialen te verspillen, zou je alleen witte (gewone) en groene (ongebruikelijke) zeldzaamheidspullen moeten upgraden. Hiervoor zijn alleen de meest basismaterialen nodig. Dus vergeet niet om minstens 15 van dergelijke items in je voorraad te bewaren, en verbeter hun zeldzaamheid als je genoeg materialen hebt.

Upgrade de zeldzaamheid van 15 items voor deze trofee.

Extreme Engineering
Gebruik knutselen om 10 itemmods te vervangen.

Communiceer met de Crafting Vendor (Zahedi) in een van je kampen. Je ontmoet hem automatisch tijdens het verhaal, hij heeft een knutselpictogram boven zijn hoofd. Selecteer een item met een mod-slot en klik op “Mod Gear”. Dit werkt alleen op blauwe (zeldzame), paarse (epische), gele (legendarische) uitrusting omdat dit de enige zijn met mod slots. Bovendien moet je ook een andere uitrusting van deze zeldzaamheden hebben gedemonteerd om hun vervangende mods te krijgen.

Vervang de Mod van 10 items voor deze trofee.

Inventor’s Almanac
Ontgrendel 125 unieke wapen- en pantsermods om te maken.

Om wapen- en pantsermods te ontgrendelen voor crafting, moet je blauwe (zeldzame), paarse (epische), legendarische (gele) uitrusting demonteren. Dat zijn de zeldzaamheden die mod-slots bevatten (wit en blauw hebben geen mods).

De mod die in die items zit, wordt verkregen bij het demonteren van het item. Mods zijn er in 3 niveaus, elke laag telt als een nieuwe mod voor deze trofee. Wapens hebben andere mods dan Armor-stukken.

Het moeten echter 125 verschillende (unieke) mods zijn. Dus als je meerdere items uit elkaar haalt waarop dezelfde mod is geïnstalleerd, telt dit alleen de eerste keer.

Demonteer altijd alle blauwe, paarse en gele spullen die je niet meer nodig hebt en verkoop deze pas als je de trofee hebt.

Je kunt je voortgang bijhouden onder: Accolades> Itembeheer> Mod Collector.

Spoils of War
Rust een legendarisch item uit.

Legendarische items zijn geel gekleurd. Je zou automatisch wat moeten krijgen tijdens het spelen van het verhaal. Als dat niet het geval is, begin dan te spelen op hogere World Tiers terwijl je aan side-quests werkt om de drop-kans te vergroten (druk op Options-Button > World Tier). Hoe hoger het wereldniveau, hoe groter de kans. Hoe verder je in het spel komt, hoe vaker de legendarische drops zullen voorkomen.

Legacy of Enoch
Rust een personage alleen uit met epische of legendarische items.

Hiervoor moet je paarse (epische) en / of legendarische (gele) uitrusting in alle inventory slots hebben. Dat zijn in totaal 8 slots; 3 wapens en 5 pantserstukken.

Je kunt de zeldzaamheden mixen, dus bijvoorbeeld 7 epische stukken en 1 legendarisch stuk is prima. Totdat je deze trofee hebt, moet je altijd minstens 1 episch stuk per categorie houden. Dit zou automatisch moeten gebeuren tijdens het afspelen van het verhaal. Zo niet, dan krijg je veel van deze zeldzaamheden tijdens het spelen van Expedities na het verhaal.

Prospector
Mine erts uit een aanbetaling 30 keer.

Erts is een blauw gloeiende substantie die overal in de open wereld op muren en rotsen wordt aangetroffen. Je zult deze vaak langs verhaallijnen zien. Zorg altijd voor interactie () met deze ertsafzettingen.

Ze bevinden zich op vaste locaties en groeien automatisch weer aan wanneer ze snel naar een andere regio reizen en weer terugkomen.

Hoe erts te bewerken: in de “Rift Town” -regio, “Crossroads” snelle reispunt, zijn er 3 ertsafzettingen binnen een paar meter rond het snelle reispunt. Zoek naar hun blauwe gloed, ze hangen allemaal op muren. Mijn ze en gebruik dan het snelle reispunt om terug te keren naar het ‘Camp’ snelle reispunt. Praat daar met de vrachtwagenchauffeur om toegang te krijgen tot de grote wereldkaart (ontgrendeld na het verslaan van alle verhaalmissies in de “Rift Town” -regio). Reis naar de andere regio, praat daar met de chauffeur, keer terug naar Rift Town, reis snel naar Crossroads, mijn erts, herhaal. In 10 trips kun je op deze manier 30 erts mijnen.

Hier is een foto van hoe erts eruit ziet:

Knowledge is Power
Vul 150 dagboekpagina’s in.

Zie de trofee “One for the Books”.

One for the Books
Vul 300 dagboekpagina’s in.

Er zijn 339 dagboekpagina’s in Outriders (59 karakters, 89 vijanden, 44 Enoch, 81 geschiedenis en overlevering, 66 diversen). Deze kunt u bekijken onder options > Journaal. Voor deze trofee zijn er slechts 300 van de 339 nodig.

De meeste hiervan worden automatisch toegekend door het verhaal, zijmissies en een paar tijdens expedities. Als je bijvoorbeeld een nieuw personage ontmoet, een nieuw type vijand doodt of een nieuw gebied bezoekt, krijg je automatisch nieuwe journaalboekingen. Deze automatische boekingen vormen ongeveer 85% van alle tijdschriftpagina’s.

De overige ~ 15% wordt in de wereld gevonden en moet door jou worden opgehaald. Ze liggen meestal op de grond en hebben een blauwe gloed om zich heen met enkele pagina’s die in de lucht cirkelen. Hier is hoe ze eruit zien:

Alleen al het verhaal levert automatisch 150 pagina’s op. Pak altijd de verzamelbare pagina’s op als je ze ziet, dit zou je nog eens 25 moeten opleveren door gewoon op te pakken wat zich op het hoofdpad bevindt. Ze zijn meestal duidelijk zichtbaar op het pad van het hoofdverhaal en zijn heel gemakkelijk te zien. Je hoeft ze niet echt te zoeken, pak gewoon welke je tegenkomt. Je hebt hier geen Collectible Guide nodig, je hebt ze toch niet allemaal nodig. Nadat je klaar bent met het verhaal, doe je je resterende zijmissies en expedities voor de rest. Dit zou u ongeveer 100 nieuwe pagina’s moeten opleveren en uw totaal op 300 brengen zonder extra zoeken.

U kunt uw totale voortgang bijhouden onder: Accolades> Progression> Goed gelezen.

Classy
Voltooi het hoogste niveau van 4 klassegerelateerde onderscheidingen voor elke klas.

Zie trofee “Outrider, First Class”.

Outrider, First Class
Voltooi alle klassegerelateerde onderscheidingen voor elke klas.

Er zijn 4 klassen in het spel (Technomancer, Pyromancer, Trickster, Devastator). Je kunt je klas kiezen na de proloog.

Je moet ALLE Accolade-niveaus voltooien voor EEN van de vier klassen. De onderscheidingen zijn als uitdagingen en ze vereisen allemaal dat je je vaardigheden een bepaald aantal keren gebruikt. Met sommige vaardigheden moet je een paar honderd vijanden doden, bij andere moet je alleen de vijanden raken of een bepaalde hoeveelheid schade blokkeren. Elke klas heeft zijn eigen unieke reeks vaardigheden en dus zijn de exacte vereisten afhankelijk van de door jou gekozen klas.

Om de vereisten en je voortgang te zien, druk op Options-Button > Accolades> Class (Your Class).

Geen van deze is moeilijk, alleen grindy en de meest tijdrovende taak voor platina. Er zijn 8 vaardigheden per klas. Het belangrijkste om in gedachten te houden is om over te schakelen naar een nieuwe vaardigheid wanneer er een maximum is bereikt. Begin ook elk gevecht door je vaardigheden te ontketenen en blijf ze gebruiken wanneer ze zijn opgeladen. Tijdens het doorspelen van je verhaal moet je 1-2 vaardigheden maximaal benutten. Blijf eraan werken terwijl je Side Quests en Expeditions doet, dit zou nog eens 2-3 vaardigheden moeten opleveren.

Dit wordt je laatste trofee. Afhankelijk van de vaardigheden die je nog hebt nadat al het andere is gedaan, kan het het snelst zijn om over te schakelen naar Wereldniveau 01 (het gemakkelijkst) en herhaaldelijk dezelfde verhaalmissies uit te voeren. Vijanden zullen sterven in 1-2 treffers op Wereldniveau 01. Je kunt dus gewoon dezelfde missies keer op keer doorbladeren om snel moorden te krijgen. Onthoud dat je 3 vaardigheden tegelijkertijd kunt hebben, wat betekent dat je tegelijkertijd aan 3 vaardigheden kunt werken. Verwacht een paar uur aan slijpmoorden. In totaal heb je vele duizenden moorden met specifieke vaardigheden nodig.

Grinding Methode:
Ga eerst naar de klassenboom, reset je vaardigheden en plaats alle punten in cooldowns voor vaardigheden. Hoe korter de afkoelperiode, hoe sneller u uw vaardigheden weer kunt gebruiken. Ga dan naar de handwerkverkoper en rust pantsermods uit die de vaardigheid die je aan het bewerken bent, ondersteunen. De beste mods zijn degene die de afkoelperiode verminderen of de schade-straal vergroten of je extra gebruik geven vóór de afkoelperiode. Met deze combinatie kun je constant spammen zonder wapens te gebruiken, zodat je veel sneller farm kills kunt maken. Blijf nu de side-quest “Endless Dark” herhalen die begint in de “First City” -regio (praat daar met de verkoper in het kamp). Deze missie heeft veel van de kleine rode melee-vijanden die in één treffer sterven. Zorg ervoor dat je op Wereldniveau 01 staat. Laat deze vijanden zich om je heen verzamelen en ontketen je vaardigheid om ze allemaal tegelijk te doden. Je kunt de missie blijven herhalen als deze voorbij is. Dit is de “saaie maar snelle” manier om het te doen. Als alternatief kun je het spel gewoon goed blijven spelen en expedities doen terwijl je tussen vaardigheden wisselt, maar dit duurt meer dan 10 uur langer dan de eenvoudige maalmethode.

Been There, Done That…
Bereik Accolade-niveau 10.

Zie de trofee: “Been Everywhere, Done It All”.

Been Everywhere, Done It All
Bereik Accolade-niveau 20.

Om je Accolade Level te zien, druk op Options-Button > Accolades> controleer de voortgangsbalk onderaan.

Onderscheidingen zijn in feite kleine uitdagingen. Ze zijn onderverdeeld in 6 categorieën:

 • Gevechten – doden met specifieke wapens enz.
 • Vooruitgang – je personage en wereldniveau nivelleren, alle zijmissies doen
 • Hunt – het doden van bepaalde soorten vijanden
 • Teamwerk – coöptaken, maar deze kunnen worden overgeslagen en zijn niet nodig voor niveau 20
 • Artikelbeheer – uitrusting maken, ontmantelen en verkopen
 • Klasse – gebruik je specifieke klassevaardigheden, zie trofee ‘Outrider, First Class’

Geen van deze is moeilijk. Ze houden uw voortgang bij en zijn gewoon tijdrovend maar niet moeilijk. De meeste van hen gaan hand in hand met elkaar, bijvoorbeeld door bepaalde wapens te doden en bepaalde soorten vijanden in het algemeen te doden. Het is niets waar u zich actief zorgen over hoeft te maken. Level 20 is ook niet zo veel. In feite komt dit automatisch terwijl je aan alle andere trofeeën werkt. Maak je hier dus geen zorgen over, concentreer je gewoon op het behalen van alle onderscheidingen voor één klasse (zie de trofee “Outrider, First Class”) en dit komt automatisch langs de weg.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Outriders.

Outriders Wiki Guide

Check ook onze andere Wiki Guides
Chieck hier onze Trofee Roadmaps

Vorig artikelOutriders Wiki Guide
Volgend artikelOddworld Soulstorm Trofee Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here