Outriders: Classes, Skills, Perks

Deze pagina toont klassen, vaardigheden en voordelen (klassepunten) in Outriders. Er zijn 4 klassen in Outriders. Elk van de klassen heeft 8 actieve vaardigheden en 3 vaardigheidsbomen (klassepunten). De klassepunten zijn passieve voordelen die verschillende bonussen geven voor schade, gezondheid, bepantsering enzovoort. Je klas wordt gekozen aan het begin van het spel, na de proloog. Van de 8 actieve vaardigheden kun je er 3 uitgerust hebben tot een sneltoets en deze kun je op elk moment uitschakelen. De Class Points (Perks) zijn je specialisaties in de skill tree, maar ze kunnen op elk moment gratis worden gereset vanuit het Class Menu.

Eerst bespreken we de 4 speelbare klassen en hoe ze verschillen. Vervolgens bespreken we elk van hun bruikbare vaardigheden in gevechten. Dan als laatste de 3 Skilltrees (Perks) van elke klasse.

Klassen

 • Technomancer: Herstelt gezondheid bij elke treffer die aan vijanden wordt gedeeld. Dit is de Healer & Support Class. Gespecialiseerd in langeafstandsgevechten (sluipschuttersgeweren) en ijs- / gifelementen. Roept geautomatiseerde geschutskoepels op om vijanden af ​​te leiden en te beschadigen. Alleen klasse in het spel met een genezende spreuk. De Technomancer hoeft vijanden niet te doden om de gezondheid van hen af ​​te breken, omdat elke toegebrachte schade onmiddellijk een deel van de gezondheid herstelt. Deze les is voor jou als je liever solo speelt of de genezer van je team bent en de voorkeur geeft aan een cover-to-cover-speelstijl met behoud van afstand tot vijanden.

Pyromancer: Herstelt gezondheid wanneer een vijand wordt gedood die wordt gekenmerkt door jouw vaardigheden. Dit is een schadehandelaarklasse. Gespecialiseerd in gevechten op middellange afstand en vuurelement. Roept AOE-aanvallen op om meerdere vijanden tegelijk te verwonden met vuur en explosies. Deze les is voor jou als je van een snelle agressieve aanpak houdt met Area-of-Effect-aanvallen.

Trickster: Herwint gezondheid en schilden bij elke kill van dichtbij. Dit is de Assassin-klasse. Gespecialiseerd in melee, gevechten op korte afstand, teleportatie en tijdmanipulatie. De enige klasse in de game met oplaadbare schilden. Deze les is voor jou als je van dichtbij en persoonlijk houdt en de voorkeur geeft aan een risicovolle, snelle speelstijl met veel schade.

Devastator: Herstelt gezondheid bij elke kill van dichtbij. Dit is de tankklasse. Gespecialiseerd in gevechten op korte afstand, zwaar pantser, aardelementen. Dit is de juiste tankklasse om de aandacht van vijanden weg te trekken van je teamgenoten, jezelf te beschermen met zware bepantsering en krachtschilden te werpen die inkomende kogels stoppen en ze teruggeven aan de vijanden. Deze les is voor jou als je veel gezondheid en bepantsering wilt en graag dicht bij vijanden wilt zijn.

Vaardigheden – Technomancer

 • Niveau 1: Scrapnel – Type: ORDINANCE, INTERRUPT. Gooi een naderingsapparaat. De explosie richt schade aan en onderbreekt de vaardigheden van vijanden die binnen de straal van de explosie zijn gevangen.
 • Niveau 3: Cryo Turret – Type: GADGET, TURRET. Plaats een geautomatiseerd geschut dat schade aanricht en Freeze toebrengt aan vijanden. De gezondheid van de geschutskoepel neemt langzaam af in de loop van de tijd en wanneer hij schade oploopt.
 • Level 4: Pain Launcher – Type: ORDINANCE, INTERRUPT. Plaats een raketwerper en bombardeer het gebied voor je. Elke raket brengt schade toe per treffer en onderbreekt de vaardigheden van de vijand.
 • Level 6: Verwoeste ronden – Type: DECAY. Vul het magazijn van je huidige wapen met kogels met verval die giftig zijn voor vijanden. Vijanden binnen een kleine straal van het hoofddoel krijgen ook giftig en 50% van de schade. De vaardigheid duurt totdat je wapens herlaadt of wisselt.
 • Niveau 9: Vernietigingsinstrument: – Type: ORDINANTIE, ONDERBREKING. Roep een raketwerper op die vijanden kan onderbreken of een minigun die schade toebrengt per schot. De vaardigheid blijft actief totdat alle munitie op is of totdat je van wapen wisselt.
 • Niveau 13: Fixing Wave – Type: GADGET, HEAL. Geef je energie vrij om 33% van de gezondheid van alle spelers en 50% van de gezondheid van je geschutskoepels te herstellen, ongeacht de afstand.
 • Niveau 17: Cold Snap – Type: GADGET. Laat een gadget vallen om alle vijanden binnen een grote straal om je heen te bevriezen.
 • Level 22: Blighted Turret – Type: DECAY. Plaats een automatisch geschut dat schade aanricht en vijanden toebrengt. De gezondheid van de geschutskoepel neemt langzaam af in de loop van de tijd en wanneer hij schade oploopt.

Vaardigheden – Pyromancer

 • Niveau 1: Heatwave -Type: IGNITE. Roep een vurige golf op die schade aanricht en Burn toebrengt aan alle vijanden op zijn pad.
 • Level 3: Feed the Flames – Type: IMMOBILIZE. Trek een vijand naar je toe, breng schade aan, laat Health leeglopen en breng Ash aan.
 • Niveau 4: thermische bom – Type: EXPLOSIEF, ONDERBROKEN. Selecteer een vijand om te verbranden, te onderbreken en schade toe te brengen. Als hij wordt gedood terwijl hij nog steeds wordt getroffen door de vaardigheid, zal de vijand exploderen en schade aanrichten in een grote straal.
 • Niveau 6: Oververhitting – Type: EXPLOSIEF, ONDERBROKEN. Brengt een beetje schade toe aan alle vijanden in een grote straal en onderbreekt hun vaardigheden. Vijanden die getroffen zijn door Burn krijgen extra schade en de Burn wordt verbruikt.
 • Niveau 9: vulkanische rondes – Type: ONTSTEKEN. Vul het magazijn van je huidige wapen met kogels met anomalie die binnen een kleine straal Burn toebrengen en doelen doorboren en vijanden achter hen beschadigen. De vaardigheid duurt totdat je wapens herlaadt of wisselt.
 • Level 13: Ash Blast – Type: IMMOBILISEREN. Creëer een Anomaly-explosie om Ash toe te brengen aan alle vijanden in een grote straal om je heen.
 • Niveau 17: FASER Beam – Type: ONTSTEKEN, ONDERBREKEN. Vuur een energiestraal af die schade aanricht die profiteert van 125% van de statusmacht, waardoor Burn wordt veroorzaakt en Interrupt wordt veroorzaakt.
 • Level 22: Eruption – Type: ONBEKEND. Creëer een vulkaanuitbarsting onder de geselecteerde vijand, die schade toebrengt aan hen en alle vijanden binnen een kleine straal rond het doelwit.

Vaardigheden – Trickster

 • Niveau 1: Tijdelijke schijf – Type: SCHADE, ONDERBREKING. Verlam en snij vijanden voor je uit, breng schade aan en breng Slow en Interrupt toe aan alle doelen.
 • Level 3: Slow Trap – Type: MISLEIDING. Creëer een anomalie in de ruimtetijd die vijanden en projectielen gedurende 10 seconden Slow toebrengt.
 • Level 4: Hunt the Prey – Type: MOVEMENT. Selecteer een vijand en teleporteer achter hem en ontvang een schildbonus.
 • Level 6: Twisted Rounds – Type: SCHADE. Vul het magazijn van je wapen met kogels met anomalie die aanzienlijk meer schade toebrengen aan vijanden. De vaardigheid duurt totdat je wapens herlaadt of wisselt.
 • Niveau 9: Cycloonplak – Type: SCHADE, ONDERBREKING. Creëer een wervelwind van Anomaly-bladen die schade aanrichten en vijanden binnen een kleine straal van jou onderbreken bij elke treffer. De vaardigheid duurt 5 seconden.
 • Niveau 13: geleende tijd – Type: BEWEGING. Ontvang een schild en markeer uw locatie gedurende 28 seconden. Het opnieuw activeren van de vaardigheid zal de ruimtetijd buigen en je terug teleporteren naar de gemarkeerde plek.
 • Level 17: Venator’s Knife – Type: MISLEIDING. Gooi een tijdelijk mes naar een vijand. Het mes kaatst tussen maximaal 5 vijanden binnen een kleine straal, brengt schade aan en markeert ze. Alle gemarkeerde doelen worden met Slow toegebracht en gedurende 10 seconden wordt de eerste door jou toegebrachte schade verdubbeld.
 • Level 22: Time Rift – Type: MISLEIDING, ONDERBREKING. Creëer een schokgolf die vijanden in de lucht laat zweven, waardoor ze 3,5 seconden niet kunnen vechten en Zwakheid toebrengt.

Vaardigheden – Devastator

 • Niveau 1: Aardbeving – Type: SEISMISCH, ONDERBREKING. Laat een schokgolf los om schade aan te richten en alle vijanden voor je te onderbreken.
 • Niveau 3: Golem – Type: BESCHERMING. Versterk jezelf gedurende 8 seconden tegen 65% van de inkomende schade.
 • Niveau 4: Zwaartekrachtsprong – Type: KINETIC, ONDERBREKING. Spring in de lucht en raak je doelen van bovenaf, breng schade aan en onderbreek vijanden binnen een kleine straal van het gebied waarin je landt.
 • Level 6: Reflect Bullets – Type: PROTECTION. Creëer een barrière die alle vijandelijke projectielen vangt en schade oploopt. Na 10 seconden activeren van de vaardigheid, wordt de opgebouwde schade teruggekaatst naar de vijanden voor je. De barrière beschermt ook tegen melee-aanvallen door wat schade terug te reflecteren.
 • Level 9: Impale – Type: SEISMISCH, ONDERBREKING. Selecteer een doelwit om hun vaardigheden te onderbreken, bloedingen toe te brengen en schade toe te brengen. Als de schade dodelijk is, zal de vijand worden gespietst, waardoor een zone wordt gecreëerd die een krachtige bonus geeft aan de regeneratie van pantser en gezondheid aan alle bondgenoten binnen bereik gedurende 9 seconden.
 • Niveau 13: Tremor – Type: SEISMISCH. Creëer een reeks explosies om je heen, die elk schade toebrengen en gezondheid wegnemen van vijanden binnen een middelgrote straal om je heen.
 • Level 17: Boulderdash – Type: KINETIC, INTERRUPT. Schiet vooruit om alle vijanden op je pad te onderbreken en schade toe te brengen. Aan het einde van de aanval, verpletter je de grond en richt je schade toe aan alle vijanden in een kleine straal om je heen.
 • Level 22: Endless Mass – Type: KINETIC. Verover een doelwit in steen, breng bloedingen aan en trek vijanden binnen een kleine straal naar het oorspronkelijke doelwit. De steen zal dan ontploffen en schade toebrengen aan alle vijanden binnen een kleine straal rond het doelwit.

Technomancer-voordelen – Pestilentie

 • Br / 8 Impact Amplifier: verhoog je wapenschade met 8%
 • Zuigmodule: verhoog je wapenbloedzuiger met 5%
 • Sower of Decay: verminder de cooldown van DECAY-vaardigheden met 15%
 • Sniper Master: verhoog de schade aan je sluipschutterwapens met 40%, sluipschutterwapens zullen 12% vaker vallen
 • Boorcoating: verhoog pantserdoorboring met 15%
 • BL-STM Havoc Nexus: verhoog uw kritieke schade met 15%
 • Stikstofcapsules: verklein de afstand die als Long Range wordt beschouwd met 3 meter
 • Toxicoloog: giftige stoffen die vijanden treffen, gaan 30% langer mee
 • Cannonade: het activeren van ORDNANCE-vaardigheden verhoogt de wapenschade voor jou en je bondgenoten met 30% gedurende 10 seconden.
 • Br / 8 Impact Amplifier: verhoog je wapenschade met 8%
 • Stikstofcapsules: verklein de afstand die als Long Range wordt beschouwd met 3 meter.
 • Zuivering: vijanden die getroffen zijn door Toxic ontvangen 10% meer schade.
 • Assault Master: verhoog de schade van je aanvalswapen met 20%, verhoog de kans dat je aanvalsgeweer valt met 12%
 • Br / 8 Impact Amplifier: verhoog je wapenschade met 8%
 • Assault Adept: verhoog de schade aan je aanvalswapens met 12%
 • Sniper Adept: verhoog de schade aan je sluipschutterwapens met 12%
 • Boorcoating: verhoog je pantserpiercing met 15%
 • Twee kanten van de kracht: Verhoog de schade ontvangen van alle bronnen met 15% en behandeld met 20%
 • Grote versterking: verhoog je anomaliekracht met 4% voor elk ontgrendeld Br / 8 Impact Amplifier-klasse knooppunt
 • Scherpschutter: vergroot de schade aan je langeafstandswapens met 30%
 • UT-14-clips: vergroot magazijnformaat met 50%
 • Geladen geweerschot: de eerste kogel na herladen brengt schade toe met 200% verhoogde wapenschade. Het kan eens in de 5 seconden gebeuren.
 • Zuivering: vijanden die getroffen zijn door Toxic ontvangen 30% meer schade.
 • Versterkende antenne: het activeren van DECAY verhoogt de wapenschade voor jou en je bondgenoten met 40% gedurende 10 seconden.

Voordelen van Technomancer – Tech Shaman

 • Afwijkend lichaam: verhoog uw gezondheid met 10%
 • ANETA-platen: verhoog uw weerstand met 20%
 • Gadgeteer: verminder de cooldown van GADGET-vaardigheden met 15%
 • Blootstelling van toxine: elke keer dat een vijand wordt geteisterd door giftig, wordt ook de kwetsbare status toegebracht
 • Gemarkeerd voor executie: kwetsbaar voor een vijand is 40% effectiever
 • Afwijkend lichaam: verhoog uw gezondheid met 10%
 • Winter’s Barrier: Nadat je je klasse Melee-vaardigheid hebt gebruikt, verhoog je de schadebeperking met 40% gedurende 3 seconden
 • Sols-56 Freezing Tanks: Freeze die wordt aangetast door vijanden duurt 20% langer
 • Pantserplaten: verhoog je pantser met 20%
 • Breuk: vijanden met Freeze krijgen 10% meer schade
 • Blurscreen: uw drempelwaarde voor herstel van gezondheid wordt verhoogd met 20% van de maximale gezondheid
 • Ingenieur: verlaagt het gezondheidsverlies van TURRET met 30%
 • Afwijkend lichaam: verhoog uw gezondheid met 10%
 • Wipe Out: vijanden onder de 30% gezondheid ontvangen 20% meer schade
 • Vitality Magnet: verhoog je Skill Leech met 6%
 • Gadgeteer: verminder de cooldown van GADGET-vaardigheden met 15%
 • Senior Engineer: verhoog de gezondheid van TURRET-vaardigheden met 100%
 • Afwijkend lichaam: verhoog uw gezondheid met 10%
 • Frost blootstellen: elke keer dat Freeze wordt getroffen door een vijand, wordt ook de kwetsbare status aangetast.
 • Gemarkeerd voor executie: kwetsbaar voor een vijand is 40% effectiever.
 • Pantserplaten: verhoog je pantser met 20%
 • Sols-56 Freezing Tanks: Freeze die wordt aangetast door vijanden duurt 20% langer
 • Zuigmodule: verhoog je wapenbloedzuiger met 5%
 • Medische eenheid: het gebruik van een GADGET-vaardigheid verhoogt alle genezing die door jou en je bondgenoten wordt ontvangen met 30% gedurende 7 seconden
 • Pantserplaten: verhoog je pantser met 20%
 • Doctor in de geneeskunde: verhoog alle genezing met 20% voor jou en je bondgenoten.
 • Vitality Magnet: verhoog je Skill Leech met 6%
 • Breuk: vijanden met Freeze krijgen 30% meer schade.
 • Overclocked: Activering van GADGET-vaardigheden verhoogt je anomaliekracht en wapenschade met 40% gedurende 10 seconden. Gedurende 10 seconden nadat je alle gezondheid hebt verloren, krijg je een tweede kans om terug te keren naar het slagveld met 50% gezondheid. Het effect kan eens in de 180 seconden optreden.

Voordelen van Technomancer – Demolisher

 • Anomalie gevoed: verhoog uw anomaliekracht met 6%
 • Ordnance-technicus: verminder de afkoelperiode van ORDNANCE-vaardigheden met 15%
 • Storingscoating: verhoog uw weerstandspiercing met 15%
 • Sidearm Adept: verhoog je pistolen en revolverschade met 12%
 • Anomalie gevoed: verhoog uw anomaliekracht met 6%
 • Brain Freeze: je klasse Melee-vaardigheid veroorzaakt ook giftig bij elke treffer van een vijand.
 • ANETA-platen: verhoog uw weerstand met 20%
 • Welkomstshot: het eerste schot na herladen brengt schade toe met vuurkracht verhoogd met 15% van je anomaliekracht
 • Anomalie gevoed: verhoog uw anomaliekracht met 6%
 • Adrenaliserende antenne: het activeren van vervalvaardigheden verhoogt de anomaliekracht voor jou en je bondgenoten met 30% gedurende 10 seconden
 • Ordnance-technicus: verminder de afkoelperiode van ORDNANCE-vaardigheden met 15%
 • Toxicoloog: giftige stoffen die vijanden treffen, gaan 30% langer mee
 • Anomalie gevoed: verhoog uw anomaliekracht met 6%
 • Zware absorptie: het activeren van ORDNANCE-vaardigheden verhoogt Skill Leech met 15% gedurende 7 seconden
 • Anomalie gevoed: verhoog uw anomaliekracht met 6%
 • D-Kay-toxine: verhoog giftige schade met 20%
 • Storingscoating: verhoog uw weerstandspiercing met 15%
 • Vitality Magnet: verhoog je Skill Leech met 6%
 • Gepantserde eenheid: als je ORDNANCE-vaardigheden activeert, wordt je pantser gedurende 15 seconden met 50% verhoogd
 • Teamspeler: Verminder de schade van de elites tegen jou en je bondgenoten met 10%
 • Anomalie gevoed: verhoog uw anomaliekracht met 6%
 • Noodtransfusie: verdubbel uw Skill Leech wanneer uw gezondheid onder de 30% daalt
 • Anomalie gevoed: verhoog uw anomaliekracht met 6%
 • D-Kay-toxine: verhoog giftige schade met 20%
 • Techbond: het activeren van ORDNANCE-vaardigheden verhoogt het anomalievermogen met 50% gedurende 10 seconden

Pyromancer-voordelen – Ash Breaker

 • Inferno-wapen: verhoog je wapenschade met 8%
 • Moths to the Flame: verhoog je wapenbloedzuiger met 5%
 • Marble Orchard: verminder de cooldown van vaardigheden IMMOBILIZE met 15%
 • Assault Master: verhoog de schade van je aanvalswapen met 20%. Verhoog de kans dat aanvalswapens vallen met 12%.
 • Mark of the Anomaly: verhoog je wapenschade met 10% tegen gemarkeerde vijanden
 • Sidearm Adept: verhoog je pistolen en revolverschade met 12%
 • Blood Boil: verhoog je pantserpiercing met 15%
 • Trial of the Ashes: Vijanden met Ash krijgen 10% meer schade.
 • Hete situatie: het activeren van uw IMMOBILIZE-vaardigheden verhoogt uw anomaliekracht met 45% gedurende 10 seconden
 • Mark of the Anomaly: verhoog je wapenschade met 10% tegen gemarkeerde vijanden.
 • Conflagration: verhoog je weerstandspiercing met 15%
 • Curse of the Pompeii: Ash die vijanden treft, duurt 15% langer
 • Sniper Master: verhoog de schade aan je sluipschutterwapens met 40%. Sniper-wapens zullen 12% vaker vallen.
 • Mark of the Anomaly: verhoog je wapenschade met 10% tegen gemarkeerde vijanden.
 • Blood Boil: verhoog je pantserpiercing met 15%
 • Inferno-wapen: verhoog je wapenschade met 8%
 • Moths to the Flame: verhoog je wapenbloedzuiger met 5%
 • Mark of the Anomaly: verhoog je wapenschade met 10% tegen gemarkeerde vijanden
 • Ashes to Ashes: Elke keer dat Ash een vijand treft, wordt ook de kwetsbare status toegebracht.
 • Wendbaar als een vlam: verkort de herlaadtijd met 20%.
 • … Twee keer zo lang pijn doen: Verhoog de schade tegen elites met 10%. Elites brengen u 10% minder schade toe.
 • Trial of the Ashes: Vijanden met Ash krijgen 30% meer schade.
 • Marble Orchard: verminder de afkoelperiode van de vaardigheden IMMOBILIZE met 15%.
 • Burning Situation: Activering van IMMOBILIZE-vaardigheden verhoogt je wapenschade met 60% gedurende 10 seconden.

Pyromancer-voordelen – Fire Storm

 • Magma Golem: verhoog uw gezondheid met 10%.
 • Onblusbaar: verhoog je Skill Leech met 6%
 • Opwarmen: verminder de cooldown van IGNITE-vaardigheden met 15%.
 • Armor Melting: verhoog je Armor Piercing tegen gemarkeerde vijanden met 30%
 • Stabiel vuur: verlaag de terugslag van het wapen met 30%
 • Magma Golem: verhoog uw gezondheid met 10%.
 • Wildvuur: verlaag al je cooldowns voor vaardigheden met 10%.
 • Vuurproef: vijanden die door Burn worden getroffen, ontvangen 5% meer schade.
 • Master of the Armor: verhoog je pantser met 20%.
 • Kernsmelting: brandwond die vijanden treft, brengt 20% meer schade aan.
 • Incinerate: op het moment dat Burn op een vijand eindigt, geef je de Ash-status.
 • Curse of the Pompeii: Ash die vijanden treft, duurt 15% langer.
 • Magma Golem: verhoog uw gezondheid met 10%.
 • Uitsterven: verhoog de schade met 20% tegen vijanden met een gezondheidstoestand van minder dan 30%.
 • Let Them Burn: Burn geteisterd door vijanden duurt 20% langer.
 • Gifted: verhoog de wapenschade en het anomalievermogen met 5%.
 • Mater van het verzet: verhoog je weerstand met 20%.
 • Distance Flame: Verhoog je Anomaly Power met 2,5% voor elk ontgrendeld Golem-klasse knooppunt.
 • Magma Golem: verhoog uw gezondheid met 10%.
 • All Guns Blazing: Verhoog de wapenschade na activering van een vaardigheid met 20% gedurende 7 seconden.
 • Onblusbaar: verhoog je Skill Leech met 6%.
 • Let Them Burn: Burn geteisterd door vijanden duurt 20% langer.
 • Magma Golem: verhoog uw gezondheid met 10%.
 • Anomalous Lava: Activering van IGNITE-vaardigheden verhoogt je Armor met 45% gedurende 10 seconden.
 • Onblusbaar: verhoog je Skill Leech met 6%.
 • Brandstof voor de sintels: verdubbelt vaardigheidsbloedzuiger bij minder dan 30% gezondheid.
 • Vuurproef: vijanden die door Burn worden getroffen, ontvangen 15% meer schade.
 • Opwarmen: verminder de cooldown van IGNITE-vaardigheden met 15%.
 • Magma Elemental: Activering van IGNITE-vaardigheden verhoogt je Armor met 45% en Resistance Piercing met 45% gedurende 10 seconden.

Pyromancer-voordelen – Tempest

 • Archmage: verhoog je anomaliekracht met 6%.
 • Mark’s Cumulation: verhoog je vaardigheidsschade met 10% tegen gemarkeerde vijanden.
 • Wereld in vuur en vlam: verminder de afkoelperiode van je EXPLOSIEVE vaardigheden met 15%.
 • Gifted: verhoog de wapenschade en het anomalievermogen met 5%.
 • Archmage: verhoog je anomaliekracht met 6%.
 • Met vuur en geweer: als je EXPLOSIEVE vaardigheden activeert, vergroot je je wapenschade met 45% gedurende 10 seconden.
 • Mark’s Cumulation: verhoog je vaardigheidsschade met 10% tegen gemarkeerde vijanden.
 • Strength Of The Flame: verminder eliteschade tegen jou met 10%.
 • Archmage: verhoog je anomaliekracht met 6%.
 • Inferno Bullets: je vuurkracht wordt verhoogd met 15% van je anomaliekracht.
 • Kernsmelting: brandwond die vijanden treft, brengt 20% meer schade aan.
 • Gifted: verhoog de wapenschade en het anomalievermogen met 5%.
 • Archmage: verhoog je anomaliekracht met 6%.
 • Met Fire and Anomaly: Activering van EXPLOSIEVE vaardigheden verhoogt je Anomaly Power met 12% gedurende 10 seconden.
 • Onblusbaar: verhoog je Skill Leech met 6%.
 • Meester van het verzet: verhoog je weerstand met 20%.
 • Archmage: verhoog je anomaliekracht met 6%.
 • Phoenix Nestling: Als je alle gezondheid verliest, krijg je een tweede kans om terug te keren naar het slagveld met 50% gezondheid. Phoenix kan je elke 180 seconden nieuw leven inblazen.
 • Phoenix: Je Phoenix zal je doen herleven met 100% gezondheid. De afkoelperiode van de activering wordt teruggebracht tot 135 seconden.
 • De kilte wegjagen: het doden van een gemarkeerde vijand geneest je met 12% extra van je maximale gezondheid.
 • Conflagration: verhoog je weerstandspiercing met 15%.
 • Vlammen die twee keer branden …: Verhoog de schade tegen elites met 10%.
 • Mark’s Cumulation: verhoog je vaardigheidsschade met 10% tegen gemarkeerde vijanden.
 • Wereld in vuur en vlam: verminder de afkoelperiode van EXPLOSIEVE vaardigheden met 15%.
 • Graf in vuur en vlam: verhoog de basisschade van EXPLOSIEVE vaardigheden met 30%.

Trickster Perks – Assassin

 • Wapentruc: vergroot de wapenschade op korte afstand met 15%.
 • Bulletstorm: verkort de herlaadtijd met 20%.
 • Ace of Trumps: verhoog pantserdiercing met 15%.
 • Shotgun Master: verhoog de schade aan je shotgun-wapens met 15%. Verhoog de dropkans van shotgun-wapens met 12%.
 • Overlijdenskans: verhoog je wapenschade met 8%.
 • Wapentruc: vergroot de wapenschade op korte afstand met 15%.
 • Evenwicht: verlaag de afkoelperiode van uw BEWEGINGSvaardigheden met 15%.
 • Deadly Shadow: verhoog je kritieke schade met 20%.
 • Verstorende vuurkracht: Activering van DECEPTION-vaardigheden verhoogt je wapenschade met 50% gedurende 8 seconden.
 • Wapentruc: vergroot de wapenschade op korte afstand met 15%.
 • Singulariteit: verlaag de afkoelperiode van je DECEPTION-vaardigheden met 15%
 • Ace of Trumps: verhoog pantserdiercing met 15%.
 • Scion of the Power: wanneer je DAMAGE-vaardigheid eindigt, verhoog je je wapenschade met 50% gedurende 8 seconden.
 • Onvoorzien einde: als je vijanden van achteren aanvalt, wordt al je wapenschade met 20% verhoogd.
 • Overlijdenskans: verhoog je wapenschade met 8%.
 • Wapentruc: vergroot de wapenschade op korte afstand met 15%.
 • Evenwicht: verlaag de afkoelperiode van uw BEWEGINGSvaardigheden met 15%.
 • Overlijdenskans: verhoog je wapenschade met 8%.
 • Transfusie: verhoog je wapenbloedzuiger met 5%.
 • Onvoorzien einde: als je vijanden van achteren aanvalt, wordt al je wapenschade met 20% verhoogd.
 • Bounty Hunter: verhoog je wapenschade tegen elites met 15%.
 • Oddity Summation: vergroot de grootte van uw tijdschrift met 50%.
 • Assault Adept: verhoog de schade aan je aanvalswapens met 12%.
 • Shotgun Adept: verhoog de schade aan je shotgun-wapens met 12%.
 • Koude berekening: voor elke vijand in korte afstand wordt je wapenschade met 8% verhoogd.

Trickster Perks – Harbinger

 • Aanhoudende anomalie: verhoog uw gezondheid met 10%.
 • Immuniteit: verhoog uw weerstand met 15%.
 • Oddity Resistance: ontvang 20% ​​minder schade van elites.
 • Leap of Quietus: Activering van BEWEGINGSvaardigheden verhoogt je Armor Piercing met 15% gedurende 10 seconden.
 • Cyclus van leven en dood: verkrijg 10% extra gezondheid voor elke vijand die stierf op korte afstand.
 • Aanhoudende anomalie: verhoog uw gezondheid met 10%.
 • Against the Odds: Wanneer je wordt omringd door vijanden, brengt het herladen van je wapens 11 schade toe en onderbreekt het de vaardigheden van vijanden. Schade weegschalen met Anomaly Power.
 • Cyclus van leven en dood: verkrijg 10% extra gezondheid voor elke vijand die stierf op korte afstand.
 • Shield’s tijdlijn: verlaag je Shield-degradatiesnelheid met 30%.
 • Atrofie: zwakte die vijanden treft, duurt 30% langer.
 • Outrider Executioner: Activering van MOVEMENT-vaardigheden verhoogt je wapenschade met 50% gedurende 8 seconden.
 • Ace of Trumps: verhoog pantserdiercing met 15%.
 • Aanhoudende anomalie: verhoog uw gezondheid met 10%.
 • Wither Scything: Je melee-vaardigheid in de klas veroorzaakt zwakte aan alle getroffen vijanden.
 • Schildverhoging: verhoog je schildwinst met 10%.
 • Immuniteit: verhoog uw weerstand met 15%.
 • Shield’s Timeline: Verlaag de snelheid van je Shield-degradatie met 30%.
 • Singulariteit: verlaag de afkoelperiode van je DECEPTION-vaardigheden met 15%
 • Mitigation in Motion: wanneer uw DAMAGE-vaardigheden eindigen, verhoogt u uw schadebeperking met 10% gedurende 10 seconden.
 • Anomalie-mantel: verhoog je pantser met 20%.
 • Schildverhoging: verhoog de schildwinst met 10%.
 • Lange kansen: voor elke vijand in korte afstand wordt je pantser met 15% verhoogd.
 • Shield’s tijdlijn: verlaag je Shield-degradatiesnelheid met 30%.
 • Aanhoudende anomalie: verhoog uw gezondheid met 10%.
 • Winst in het kwadraat: elke verzameling munitie geneest je voor 5% van je maximale gezondheid.
 • Dualshield: verhoog uw schadebeperking terwijl uw schild actief is met nog eens 6%.
 • Anomalie-mantel: verhoog je pantser met 20%.
 • Disruptive Shield: elke activering van DECEPTION-vaardigheden levert je 20% Shield op.

Trickster-voordelen – Reaver

 • Concentratie: verhoog uw afwijkingsvermogen met 6%.
 • Levensoverdracht: verhoog uw Skill Leech met 6%.
 • Storingscoating: verhoog uw weerstandspiercing met 10%.
 • Anomaly Scything: Activation Melee-vaardigheid verhoogt je Anomaly Power met 30% gedurende 5 seconden.
 • Concentratie: verhoog uw afwijkingsvermogen met 6%.
 • Assault Master: Verhoog de schade van je aanvalswapen met 7% voor elk ontgrendeld concentratieknooppunt. Verhoog de kans dat aanvalswapens vallen met 12%.
 • Concentratie: verhoog uw afwijkingsvermogen met 6%.
 • Continuum: verlaag de afkoelperiode van uw SCHADE-vaardigheden met 15%.
 • Concentratie: verhoog uw afwijkingsvermogen met 6%.
 • Countershield: het activeren van je DECEPTION-vaardigheden verhoogt de anomaliekracht met 50% gedurende 10 seconden.
 • Atrofie: zwakte die vijanden treft, duurt 30% langer.
 • Storingscoating: verhoog uw weerstandspiercing met 10%.
 • Concentratie: verhoog uw afwijkingsvermogen met 6%.
 • De tijdlijn van Combat Shield: het activeren van je MOVEMENT-vaardigheid verhoogt de anomaliekracht met 50% gedurende 10 seconden.
 • Levensoverdracht: verhoog uw Skill Leech met 6%.
 • Concentratie: verhoog uw afwijkingsvermogen met 6%.
 • Concentratie: verhoog uw afwijkingsvermogen met 6%.
 • Continuum: verlaag de afkoelperiode van uw SCHADE-vaardigheden met 15%.
 • Afwijkende versnelling: wanneer je DAMAGE-vaardigheid eindigt, verhoog je je afwijkingskracht met 50% gedurende 10 seconden.
 • Leap of Clincher: het activeren van je BEWEGINGSvaardigheden verhoogt je weerstandspiercing met 15% gedurende 10 seconden.
 • Levensoverdracht: verhoog uw Skill Leech met 6%.
 • Scion of the Void: aan het einde van een DAMAGE-vaardigheid verhoog je je Armor Piercing met 30% en Resistance Piercing met 25% gedurende 10 seconden.
 • Shadow’s Embrace: je vuurkracht wordt verhoogd met 15% van je anomaliekracht.
 • Shielded Readiness: Je wordt niet genezen voor elke vijand die sterft in Close Range. In plaats daarvan wordt je schildwinst verhoogd met nog eens 20%.
 • Gewijzigde beul: voor elke vijand in korte afstand wordt je anomaliekracht verhoogd met 10%.

Devastator-voordelen – Vanquisher

 • Havoc: verhoog je wapenschade met 8%.
 • Shotgun Adept: verhoog de schade aan je shotgun-wapens met 12%.
 • Armorbreaker: verhoog je pantserpiercing met 15%.
 • Shotgun Master: verhoog de schade aan je shotgun-wapens met 15%. Verhoog de kans dat je shotgun-wapens valt met 12%.
 • Brawler: vergroot de schade aan je wapens op korte afstand met 15%.
 • Perpetual Motion: verminder de afkoelperiode van KINETIC-vaardigheden met 15%.
 • Into the Fray: verhoog uw schadebeperking met 15% gedurende 10 seconden nadat uw KINETIC-vaardigheden zijn beëindigd.
 • Vim en Vigor: verhoog de wapenschade met 10% voor elke ontgrendelde anomalie in het klasse-knooppunt Veins.
 • Assault Adept: verhoog de schade aan je aanvalswapens met 12%.
 • Armorbreaker: verhoog je pantserpiercing met 15%.
 • Kampioen: het gebruik van PROTECTION-vaardigheden verhoogt de wapenschade met 45% gedurende 10 seconden.
 • Havoc: verhoog je wapenschade met 8%.
 • Heirloom Armor: wanneer een vijand sterft in je korte afstand, wordt 20% van zijn pantser gedurende 10 seconden aan jou overgedragen.
 • Winst in het kwadraat: elke verzameling munitie geneest je voor 5%.
 • Assault Master: verhoog de schade van je aanvalswapen met 20%. Verhoog de kans dat aanvalswapens vallen met 12%.
 • Havoc: verhoog je wapenschade met 8%.
 • Perpetual Motion: verminder de afkoelperiode van KINETIC-vaardigheden met 15%.
 • Brawler: vergroot de schade aan je wapens op korte afstand met 15%.
 • Droog ze uit: verhoog je wapenbloedzuiger met 5%.
 • Bounty Hunter: verhoog de schade tegen elites met 15%. Elites brengen u 15% minder schade toe.
 • Havoc: verhoog je wapenschade met 8%.
 • Bulletstorm: herlaad je wapens 20% sneller.
 • Munitievoorraad: vergroot de grootte van uw tijdschrift met 50%.
 • Confrontatie: vijanden die jou schade toebrengen, zullen hun fysieke schade gedurende 5 seconden met 10% verminderen. Het effect wordt verdubbeld als je die vijand ook beschadigt.
 • Droog ze uit: verhoog de wapenbloedzuiger met 5%.
 • Armorbreaker: verhoog je pantserpiercing met 15%.
 • Veranderde lading: wanneer KINETIC-vaardigheden eindigen, verhoog je je wapenschade met 70% gedurende 10 seconden.

Devastator-voordelen – Warden

 • Colossus: verhoog uw gezondheid met 10%.
 • Tank: verhoog je pantser met 20%.
 • Anomalie in aders: elke seconde regenereert uw gezondheid met 1%.
 • Into the Fray: verhoog uw schadebeperking met 15% gedurende 10 seconden nadat uw KINETIC-vaardigheden zijn beëindigd.
 • Vim en Vigor: verhoog de wapenschade met 10% voor elke ontgrendelde anomalie in het klasse-knooppunt Veins.
 • Colossus: verhoog uw gezondheid met 10%.
 • Strong Arm of the ANomaly: Nadat je de klasse Melee-vaardigheid hebt gebruikt, verhoog je Resistance Piercing met 15% voor elke getroffen vijand gedurende 10 seconden.
 • Colossus: verhoog uw gezondheid met 10%.
 • Resistance Paragon: verhoog je weerstand met 20%.
 • Anomalie in aders: elke seconde regenereert uw gezondheid met 1%.
 • Heirloom Armor: wanneer een vijand sterft in je korte afstand, wordt 20% van zijn pantser gedurende 10 seconden aan jou overgedragen.
 • Winst in het kwadraat: elke verzameling munitie geneest je voor 5%.
 • Colossus: verhoog uw gezondheid met 10%.
 • Steencirkel: Verleng de afstand die als korte afstand wordt beschouwd met nog eens 4 meter.
 • Through the Mob: verhoog je pantser met 7% voor elke vijand in korte afstand.
 • Anomalie in aders: elke seconde regenereert uw gezondheid met 1%.
 • Tank: verhoog je pantser met 20%.
 • Colossus: verhoog uw gezondheid met 10%.
 • Outrider Commander: verhoog alle genezing met 20% en schild met 20% voor jou en je bondgenoten.
 • Colossus: verhoog uw gezondheid met 10%.
 • Unending Watch: verminder de cooldown van PROTECTION-vaardigheden met 15%.
 • Ongebroken gelofte: je hebt 100% kans om schade te negeren die je zou doden en 50% gezondheid te krijgen. Het effect kan eens in de 180 seconden optreden.
 • Resist the Mob: verhoog de weerstand met 15% voor elke vijand in de nabije omgeving.
 • Tank: verhoog je pantser met 20%.
 • Overlord of the Battleground: verkrijg 10% extra gezondheid voor elke vijand die stierf op korte afstand.
 • Resistance Paragon: verhoog je weerstand met 20%.
 • Tank: verhoog pantser met 20%.
 • Mighty Tank: verhoog de vuurkracht met 10% van je pantser. Verhoog de anomaliekracht met 10% van je pantser.

Devastator-voordelen – Seismische versnellingspook

 • Afwijkingsreservoir: verhoog uw afwijkingsvermogen met 6%.
 • Eindeloze trillingen: de afkoelperiode van SEISMIC-vaardigheden wordt verminderd met 15%.
 • Verjonging: verhoog uw Skill Leech met 6%.
 • Unending Watch: verminder de cooldown van PROTECTION-vaardigheden met 15%.
 • Afwijkingsreservoir: verhoog uw afwijkingsvermogen met 6%.
 • Paladin: het gebruik van PROTECTION-vaardigheden verhoogt de anomaliekracht met 45% gedurende 10 seconden.
 • Pure anomalie: verhoog je weerstandspiercing met 15%.
 • Perpetual Motion: verminder de afkoelperiode van KINETIC-vaardigheden met 15%.
 • Afwijkingsreservoir: verhoog uw afwijkingsvermogen met 6%.
 • Anomaliekogels: verhoog de vuurkracht met 15% van uw anomaliekracht.
 • Red Rivers: verlengt de bloedingstijd met 30%.
 • Eindeloze trillingen: verminder de afkoelperiode van SEISMIC-vaardigheden met 15%.
 • Afwijkingsreservoir: verhoog uw afwijkingsvermogen met 6%.
 • Strong Arm of the Law: Verdubbel de schade van de klasse Melee-vaardigheid.
 • Beul: verhoog de schade met 20% tegen vijanden onder de 30% van de gezondheid.
 • Red Rivers: verlengt de bloedingstijd met 30%.
 • Afwijkingsreservoir: verhoog uw afwijkingsvermogen met 6%.
 • Bloedbad: bloedingen die worden toegebracht aan vijanden, richten 30% meer schade aan.
 • Bloeddonatie: u bent genezen voor 35% van uw bloedingsschade.
 • Beschermd door de anomalie: verhoog je pantserbonus met 40% van je anomaliekracht.
 • Verjonging: verhoog uw Skill Leech met 6%.
 • Bekwame schildwacht: verhoog pantser met 20% en weerstand met 20% gedurende 10 seconden wanneer je vaardigheden eindigen.
 • Pure anomalie: verhoog je weerstandspiercing met 15%.
 • Bloedbad: bloedingen die worden toegebracht aan vijanden, richten 30% meer schade aan.
 • Earth’s Heritage: verhoog de basisschade van SEISMIC-vaardigheden met 50%.

Outriders Wiki Guide

Vorig artikelIt Takes Two Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelOutriders: Expedities Uitgelegd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here