Outriders: Alle Side Missie Locaties

Outriders heeft in totaal 55 Side Missies. Deze gids toont alle Side Missie locaties. Als je alle side missies voltooit, wordt de Squaretasking trofee ontgrendeld.

Geen van de side missies kan worden gemist. Je kunt ze allemaal nog steeds doen na het verhaal in free roam. Alle regio’s kunnen opnieuw worden bezocht en je kunt zelfs de voortgang van het verhaal resetten naar specifieke hoofdmissies.

Je kunt bijhouden hoeveel missies je hebt voltooid onder Accolades> Progression> Philanthropist. Op de wereldkaart kun je over een regio scrollen en worden onvoltooide missies in geel en voltooide missies in grijs weergegeven. Dit maakt het gemakkelijk om ze regio voor regio te volgen. In de linkerbenedenhoek van de wereldkaart staat ook hoeveel missies van elk type je in totaal hebt gedaan.

Terwijl je het verhaal speelt, worden er meer zijmissies ontgrendeld. Als iets dat in de gids wordt getoond, nog niet voor je beschikbaar is, is dat omdat je het verhaal niet ver genoeg hebt gevorderd. Kom gewoon terug na het verhaal.

Als je eenmaal naar een regio bent gereisd, druk je op Touchpad > Quest Map om gele markeringen voor hun startpunten te zien. Nadat je de quest hebt geaccepteerd, druk naar rechts op je Dpad je op om hem direct te volgen, of selecteer hem in het Quest Map-scherm. Nu kun je naar boven drukken op je Dpad om een ​​witte lijn te zien die u naar de bestemming leidt. Daarom zijn ze heel gemakkelijk en lineair te volgen. Als de witte hulplijn uitvalt of als je een pad niet kunt volgen dat wordt weergegeven, probeer dan naar een andere regio te reizen en dan terug te komen, dat lost het meestal op.

Deze gids is per regio gestructureerd. Als een zoektocht niet beschikbaar is tijdens je eerste bezoek, is dat volkomen normaal en wordt deze later in het verhaal ontgrendeld.

Rift Town

#1 – Terra Infirma
Begint in het bovengedeelte van het kamp. Er staan ​​twee bewakers voor een deur. Ga door de deur en kies dan de (!) Dialoogkeuzes om de zoektocht te starten. Wordt beschikbaar tijdens het doorlopen van de hoofdmissie “Reunion”.

#2 – Een slechte dag
begint in het marktgedeelte van het kamp, ​​waar de kooplieden zijn. Achter Gregor Ram (een van de kooplieden) kun je door een deur gaan om de zoektocht te starten. Wordt beschikbaar tijdens het doorlopen van de hoofdmissie “Reunion”.

#3 – Collector Quest: Historian – Everlasting
Praat met Madame Beauvoir in het marktgedeelte van het kamp om dit te starten. Wordt beschikbaar tijdens het doorlopen van de hoofdmissie “Reunion”.

In tegenstelling tot andere speurtochten, vertelt het spel je niet waar je heen moet en voegt het dit zelfs niet toe aan je missielogboek. De daadwerkelijke locatie die je moet bezoeken is de heuvel op, slechts een paar meter ten oosten van het “Crossroads” snelle reispunt, dat je automatisch ontgrendelt als onderdeel van de “Reunion” hoofdmissie. Rechts van de vrouw die de “Payback” side-quest geeft, is een deur waar je nu doorheen kunt. Dit leidt naar een bonusgebied genaamd River Basin en voegt bij binnenkomst de daadwerkelijke zoektocht “Historian – Everlasting” toe aan je logboek. Aan het einde van het gebied vind je een object dat wordt gemarkeerd en je kunt ermee communiceren om dit verzoek te voltooien. De locatie waar u naartoe moet, staat hieronder aangegeven.

#4 – Payback
Vanaf het “Crossroads” snelle reispunt, ga de heuvel op naar het onmiddellijke oosten en je komt bij een aantal ruïnes met daar de vrouw genaamd Audrey Storm. Praat met haar om de zoektocht te starten en ga dan door de deur links van haar om een ​​nieuw zoekgebied te bereiken. Wordt beschikbaar tijdens het doorlopen van de hoofdmissie “Reunion”.

#5 – Pour One Out
Dit wordt gestart door interactie met de deur in de hal waar je voorraad en snelreispunt is. Het wordt veel later in het verhaal ontgrendeld, dus kom gewoon terug nadat het hoofdverhaal is voltooid en het zal er zijn. Deze zoektocht vereist dat je snel naar de “Utargak” -regio reist (bezocht tijdens het verhaal). Eenmaal daar, druk je gewoon omhoog om het waypoint te volgen.

#6 – Gezocht – De Perforator
Vanuit het kamp kun je de hal verlaten waar het snelle reispunt is om naar buiten te gaan naar het gedeelte “Defensive Perimeter”. Aan de muur hangt een poster waarmee je kunt communiceren. Wordt later in het verhaal ontgrendeld.

First City

#7 – Endless Dark
Praat met de handwerkverkoper in je kamp om dit te accepteren.

#8 – No Place Like Home
Praat met Alfred McKellen, de oude man die voor je kamp staat.

#9 – Gezocht – Hannibal
Communiceer met de poster naast het snelle reispunt ‘Bridge’.

#10 – Historicus – Inspiratie
Communiceer met de grote poort op slechts een paar meter de heuvel op vanaf het snelle reispunt “Footbridge” (ingang Power Plant). Nadat je het doel hebt bereikt, reis je snel terug naar Madame Beauvoir in Rift Town (de eerste regio op de kaart, de vrouwelijke koopman).

Eagle Peaks

#11 – The Scientific Method
Praat met Dr. Zahedi, de handwerkverkoper in je kamp. Hij zit op een doos aan het begin van het kamp (waar je uitkomt als je daarheen reist vanuit een andere regio).

#12 – Divine Intervention
Praat met Jocelyn Dunham in het kamp, ​​ze staat midden in het kamp.

#13 – Wanted – Hailstorm
Interactie met de gezochte poster naast het snelle reispunt “Bunker Cable Car Station”.

#14 – Historian – Timeless
Naast het snelle reispunt “Volcano Peak” zie je een gloeiende muur met dit uitroepteken voor de zoektocht. Knijp door de muur om naar het zoekgebied te gaan.

#15 – Hunter – Coldclaw
Communiceer met de bottenstapel naast het snelle reispunt “Antenna Cable Car Station”.

Deadrock Pass

#16 – Nature’s Call
Communiceer met de computerterminal in het kamp.
Bugwaarschuwing: op het moment van de release van het spel (1 april 2021) moet je het snelle reispunt “Forestry Track” ontgrendelen VOORDAT je deze side-quest accepteert. Ga door de metalen deur aan het einde van het kamp, ​​in het gebouw aan de zijkant. Dit leidt je naar het zuidelijke deel van de kaart van deze regio. Na het accepteren van de side-quest is er een bug die het spel bevriest elke keer dat je probeert om van het Deadrock Pass Camp door de deur naar de Forestry Track-regio te gaan. Dan is de enige manier om er te komen, door snel te reizen. Maar als je dat reispunt nog niet eerder hebt ontgrendeld, kun je die regio niet meer bereiken en kun je de zoektocht niet voortzetten. Dit is een veel voorkomende bug. Een oplossing die voor sommige spelers werkte, is het opnieuw installeren van de game, maar het is geen gegarandeerde oplossing. Het probleem wordt waarschijnlijk binnen een paar weken na de release van de game opgelost.

#17 – A Free Market
Praat met Alastair Cullen die in het gebouw aan de zijkant van het kamp zit.

#18 – Historian – Vision
In de buurt van het snelle reispunt van de Forestry Track (zuidelijke helft van de kaart), interactie met de houten spikes met het uitroepteken erboven.

#19 – Wanted – Brickhead
met de gezochte poster naast het snelle reispunt van de Mountain Tunnel.

Wreckage Zone

#20 – Hunter – Oreyard Queen
Praat met Dr. Zahedi, de handwerkverkoper in je kamp. Hij zit op een doos aan het begin van het kamp (waar je uitkomt als je daarheen reist vanuit een andere regio).

#21 – Wanted – Bloody Baron
Interactie met de gezochte poster naast het snelle reispunt “Fabrieksingang”.

Trench Town

# 22 – The Outrider’s Legacy (Hanged Man’s Letter)
Communiceer met het opgehangen lichaam naast het snelle reispunt van het kamp. Dit is pas veel later beschikbaar nadat het verhaal verder is gegaan.

#23 – Life’s Treasure
Praat met Atta Goldstein, die je boven vindt, dicht bij het snelle reispunt van het kamp. Als je bij het snelle reispunt staat, zie je het gele uitroepteken (!) Op je minimap.

#24 – A Heart of Gold
Praat met de oude man die op het pad naar de Corrigan staat (genaamd kaartgebied, ga rechtsaf als je voor de bar staat).

#25 – Return Fire.
Praat met Ujio in de bar (de man waar je je Wanted-quests kunt inleveren).

Quarry

#26 – Dying Wish
Praat met de gewonde man die naast het snelle reispunt van de rivierbedding zit.

#27 – Wanted – Scalp King
Lees de gezochte poster naast de gewonde man uit de bovenstaande zoektocht.

#28 – Hunter – Bigjaw
Communiceer met de botten naast het snelle reispunt van de Outpost Gate.

#29 – Historicus – Roots
In het moerasgebied tussen het “Camp” en de “Outpost Gate” snelle reispunt kun je communiceren met een kapotte brug om dit questgebied te betreden.

Forest Enclave

#30 – Rigging the Game
Praat met Mercer Acosta in het Enclave Camp.

#31 – Predator to Prey
Praat met de man in de Enclave Outskirts, je ziet het (!) Pictogram op je minikaart als je dichtbij komt. Je kunt dit gebied betreden vanuit het Enclave Camp.

#32 – Gezocht – The Hornet
Communiceer met de poster net een klein stukje op het pad van het “Crystal Camp” snelle reispunt. Na acceptatie is de snelste manier om bij de bestemming te komen, reizen naar de “Collapsed Arch Pass” snelle reisvlag.

#33 – Hunter – Splittooth Werk samen
met de botten naast de “Collapsed Arch Pass” snelle reisvlag .

The Stronghold

#34 – The Other Ingredient
Praat met Juno Pascal in het kamp van deze regio (zie de quest marker op de minimap).

#35 – Hunter – Moldfang
Betreed de grot tegenover de bovenstaande quest-giver (waar die quest-gever tegenover staat). Volg dat grotpad tot het einde om de snelle reisvlag Whitewater Reservoir te bereiken en interactie met de botten ernaast.

#36 – Wanted – Maneater
Communiceer met de poster naast de poort bij het snelle reispunt “Geïmproviseerde kraan”.

Ancient Ruins

#37 – Old Powers
Praat met Dr. Zahedi (handwerkverkoper) in het kamp van deze regio. De hulplijn valt vaak uit in deze regio – als het je naar een pad leidt dat je niet kunt oversteken, doe dan eerst de andere speurtochten hier, ga snel naar een andere regio, kom terug en de lijn zou dan het juiste pad moeten aangeven.

#38 – Wanted – Headmasher

Interactie met de gezochte poster naast het snelle reispunt “Vervormde sculptuur”. De hulplijn valt vaak uit in deze regio – als het je naar een pad leidt dat je niet kunt oversteken, doe dan eerst de andere speurtochten hier, ga snel naar een andere regio, kom terug en de lijn zou dan het juiste pad moeten aangeven.

#39 – Hunter – Spinewretch
met de botten naast het snelle reispunt “Vervormde sculptuur”. De hulplijn valt vaak uit in deze regio – als het je naar een pad leidt dat je niet kunt oversteken, doe dan eerst de andere speurtochten hier, ga snel naar een andere regio, kom terug en de lijn zou dan het juiste pad moeten aangeven.

The Gate

#40 – Hunter – Wendigo
Als je in het kamp van deze regio bent, kun je het (!) Pictogram hiervoor op je minimap zien. Communiceer met de botten aan de rand van je kamp.

#41 – Wanted – Blitzkrieg
Wanneer je in het kamp van deze regio bent, zie je het (!) Pictogram hiervoor op je minimap. Maak contact met de gezochte poster op de trap recht voor je uit vanuit je kamp.

#42 – Unknown Presence
Wanneer je op het kamp van deze regio bent, kun je het (!) Pictogram hiervoor op je minikaart zien. Buiten het kamp praat je met de Zwerver onder het hoge aquaduct.

#43 – Historicus – Memories
Loop vanuit je kamp het linkerpad af (links van de start van de “Hunter – Wendigo” quest). Daar vind je een omgevallen boom met het (!) -Pictogram, interactie ermee om het zoektochtgebied te betreden en vervolgens de zoektocht te volgen.

Dunes

#44 – Hunter – Hauras
vanuit het kamp vooruit naar de “Crimsonleaf Oasis” (gebied met woestijnduinen). Pas op voor het (!) Pictogram op de minikaart als je dichterbij komt. Er is een stapel botten waarmee je kunt communiceren onder in de duinen.

#45 – Historian – Survival
Naast het snelle reispunt “Dustrift Crevasse” (dat je automatisch tegenkomt tijdens de bovenstaande zoektocht), kun je communiceren met een muur met een zoekpictogram erop.

Utargak

#46 – Shepherds of Enoch
Communiceer met het altaar in je kamp.

Desolate Fort

#47 – Big Iron
Praat met de snelle NPC in je kamp.

#48 – Hunter – Sandshifter
Praat met de snelle NPC in je kamp.

Canyon of the Grand Obelisk

#49 – Turning Point
Praat met de Zwerver die in het kamp van deze regio staat.

#50 – Hunter – Typhon
Loop vanaf het “Wrecked APC” snelreispunt een stukje verder richting de grote monolietbrug en je ziet het (!) Pictogram op je minimap. Ga de trap links van de monolietbrug op en communiceer met de botten. Als je tot nu toe alle Hunter-missies hebt gedaan, zal dit je laatste zijn.Als je ze inlevert bij de speurtochtgever in de Trench Town-bar, ontvang je een legendarische uitrusting (dus zorg ervoor dat je op het hoogste beschikbare wereldniveau speelt om het hoogste niveau legendarisch te krijgen). op het eind).

#51 – Historian – Connection
Direct achter de bottenstapel die de bovenstaande zoektocht begon, ga je door het gebouw. Aan het einde van het gebouw kun je het volgende gebied betreden om deze zoektocht te starten.

#52 – Forgotten Chapel

Dit is de “geheime zoektocht” in het spel. Het wordt niet standaard weergegeven in het queeste-overzicht. Je moet het zelf triggeren door interactie met alle kleine pilaren in deze regio. Ze bevinden zich allemaal in de regio “Canyon van de Grand Obelisk”.

Eerste pilaar – volg vanuit je kamp het pad en sla dan linksaf.

Tweede pijler – sla na de eerste groep vijanden rechtsaf om het in een aantal ruïnes te vinden.

Derde pilaar – voordat de 2e groep vijanden rechtsaf slaat en het pad naar het einde volgt. Deze pilaar was bij aankomst al ingedrukt, niet zeker of deze telt.

Vierde pijler – verhaalgerelateerd, automatisch (na het verslaan van de 2e groep vijanden).

Vijfde pijler – verhaalgerelateerd, automatisch (na het verslaan van de 3e groep vijanden).

Zesde pilaar – helemaal aan het einde van de regio, in de monoliet, ga je aan het einde de trap op. Na al deze pilaren begint de side missie Forgotten Chapel automatisch.

Geheime Deur – terugweg naar het “Cliffside Path” (genaamd kaartgedeelte), nabij het laatste snelle reispunt “Wrecked APC”. Er is een deur en omdat je interactie hebt gehad met de pilaren, zal het zegel erop nu geel gloeien, zoals te zien is in de onderstaande afbeelding. Communiceer met de pilaar rechts van deze deur, dan kun je binnenkomen en communiceren met de kist erin om de zoektocht te voltooien. Het geeft je een legendarisch uitrustingsstuk, dus het is beter om op het hoogste wereldniveau te zijn voordat je ermee aan de slag gaat om de uitrusting van het hoogste niveau eruit te halen. Hiermee is ook de geheime onderscheiding “Onderzoek” voltooid.

Pax City

#53 – Sins of Our Fathers
Onderzoek de gebroken kettingen naast het “Slaughtergrounds” snelle reispunt (het verhaal zorgt ervoor dat je daar automatisch doorheen gaat).

#54 – Historicus – Verander
Knijp door met het zoekpictogram dat naast het “Slaughtergrounds” snelle reispunt staat.

De Caravel

#55 – Historian Evolution
Knijp door met het zoekpictogram dat naast het “Slaughtergrounds” snelle reispunt staat.

Nadat je ze alle 55 hebt gedaan, verdien je de Squaretasking trofee. Als je slechts 54 van de 55 side missies op je kaart ziet, mis je waarschijnlijk side missie #52 “Forgotten Chapel”, de enige geheime missie in het spel die niet op de kaart staat aangegeven.

Outriders Wiki Guide

Vorig artikelOutriders: Expedities Uitgelegd
Volgend artikelOutriders Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here