Oddworld Soulstorm Trofee Roadmap

 • Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 5/10 bij gebruik van een nieuw spel zonder doden – 7/10 bij gebruik van level select zonder doden
 • Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 50+ uur.
 • Offline trofeeën: 33 (1X , 5X , 9X , 18X )
 • Online trofeeën: 0
 • Aantal te missen trofeeën: 3 – Too Pure For This World,  As It Was Foretold en Who’s Side Are You On?
 • Glitched trofeeën: 0 sinds patch 1.08
 • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Nee, alleen voor een paar badges waarbij je het niveau op minimaal medium moet spelen
 • Minimale playthroughs: 2, sommige niveaus moeten worden herhaald voor badges via niveauselectie, dus speel op Easy
 • Free-Roam / Level Select na Story ?:  Ja
 • Releasedatum:  6 april 2021

Introductie:

Welkom bij de Oddworld Soulstorm Trofee Roadmap! Dit kan een moeilijk of heel gemakkelijker platina zijn, afhankelijk van hoe je de trofee no deaths aanpakt. Het is gemakkelijker om het in een verhaal door te spelen, omdat je de applicatie kunt sluiten als je doodgaat en dan verder kunt gaan vanaf het vorige checkpoint (via levelkeuze zou je het hele level opnieuw moeten spelen). De lijst vereist ten minste 2 playthroughs, een voor het goede einde voor het redden van 1000 mudokons, een andere voor het slechte einde en het doden van 1000 mudokons, en sommige levelherhalingen voor gemiste badges zijn vereist. 

Je kunt een aantal stappen opsplitsen als je wilt, wat zou leiden tot extra playthroughs, maar het kan het gemakkelijker maken.

Er zijn geen moeilijkheids gerelateerde trofeeën, met uitzondering van een paar badges waarvoor herhalingen op minimaal medium vereist zijn. Anders is er geen reden om op iets anders dan de Easy modus te spelen voor trofee doeleinden.

Stap 1: Bad Ending playthrough, waarbij 1000 Mudokons worden gedood

In deze playthrough speel je zoals je wilt in de Easy modus. Dood zoveel Sligs (vijanden) als je wilt, verzamel onderweg alle badges die je wilt, zorg ervoor dat je zelf 1000 Mudokons doodt en ontwijk ze niet alleen, anders ontgrendel je de trofee voor het slechte einde aan het einde van Level 15: The Yards niet. Op deze manier krijg je van nature in elk level negatieve quarma.

Stap 2: Nieuw spel voor No Deaths & Good Ending en minder dan 100 Slig-kills

In deze stap start je een nieuw spel nadat je in de vorige stap een back-up hebt gemaakt van je opslag in de cloud en voltooi elk level zonder dood te gaan. Dit wordt aangegeven op het level keuze scherm door een doodshoofdpictogram naast elk level dat aangeeft dat je het hebt voltooid zonder dood te gaan. Als je dit in een nieuwe game doet tijdens het normale verhaalspel, kun je de applicatie gewoon snel afsluiten als je doodgaat en het je dood doet wegvagen, je hoeft zelfs geen back-up te maken van je opslag op de PS+ Cloud. Dit vereist echter wel het goede einde, dus je hebt positieve Quarma op 13 of meer niveaus nodig om 16 en 17 te ontgrendelen en die ook te voltooien zonder dood te gaan, naast het redden van 1000 Mudokons of meer in alle 17 niveaus om de trofee met het goede einde te ontgrendelen.

Wat betreft de 100 Slig-kills of minder, je kunt het combineren zonder doden of het één keer afzonderlijk doen. Het kan zijn dat je op elk niveau moeite hebt om genoeg Mudokons te sparen in combinatie met het niet doden van veel Sligs, maar het is absoluut mogelijk met de juiste aanpak die in meer detail wordt uitgelegd in de Too Pure For This World trofee beschrijving. 

Stap 3: Badgeopruiming via Level Select

Ruim nu alle resterende badges op via levelkeuze. Voor de Spender badge op een aantal niveaus moet u deze herhalen met ten minste de moeilijkheidsgraad Medium, dit komt omdat items uit automaten duurder zijn bij hogere moeilijkheidsgraden, waardoor de badges in tegenstelling tot Easy kunnen worden behaald.

TROFEEËN LIJST:

The Chosen One
Verkijg elke trofee in het spel.

Verdien alle andere trofeeën in Oddworld Soulstorm om de platina trofee te ontgrendelen (DLC niet vereist).

Whose Side Are You On?
Het is niet gelukt om de Mudokons te bevrijden.

Om deze trofee te ontgrendelen, moet je minstens 1000 mudokons doden tussen level 3-15 (je kunt er geen doden in level 1-2) en het slechte einde bekijken. Je kunt het level niet gewoon afmaken en ze niet redden, je MOET ze op alle mogelijke manieren doden, met behulp van sligs, items en alles wat je in het level tegen komt, je kunt ze volgen in het pauzemenu of individuele niveaus, maar er is geen algemene teller, dus je moet ze zelf bijhouden. Je zult op de meeste niveaus een negatieve quarma hebben en het slechte einde krijgen op niveau 15, de trofee wordt echter niet ontgrendeld als je er zelf niet 1000 hebt gedood.

Er is hier niet veel speelruimte, maar het is heel gemakkelijk, dood elke mudokon die je tegenkomt en in de niveaus waar er honderden zijn tijdens de beschermingssequenties, doe gewoon niets en laat de sligs de meeste van hen schieten, deze zullen er veel voor je vermoorden. Bedenk een manier om kills te krijgen, zelfs als het lijkt alsof je dat niet kunt, bijvoorbeeld door ze in brew flessen te coaten en er een vuurpijl (flare) naar te werpen, enzovoort.

Captured The Train
Een trein veroverd en ontsnapt uit Trellis.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Je krijgt deze trofee bij het voltooien van Level 8: Reunion At The Old Trellis.

Escaped The Mines
Ontsnapt aan de Necrum mijnen met het oog van de Flagon.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Je krijgt deze trofee na het voltooien van Level 13: Escape.

As It Was Foretold
Bevrijd de Mudokons.

Om deze trofee te ontgrendelen, moet je het goede einde zien, naast het redden van 1000 mudokons over het hele spel, het is mogelijk om het goede einde te krijgen als je er minder dan 1000 gered hebt, wat betekent dat je de trofee mist, dus zorg ervoor dat je elke mudokon red die je tegenkomt en je voldoet met gemak aan de 1000 vereiste.

Om levels 16-17 te ontgrendelen, moet je positieve quarma bereiken in minimaal 13 levels, het eerste level zal altijd resulteren in positieve quarma omdat het niet mogelijk is om mudokons te doden. Je kunt dit doen met levelkeuze als je eerst voor het slechte einde ging, omdat je je quarmascore kunt verbeteren door in plaats daarvan ten minste 80% van de arbeiders in elk level te redden, waardoor de laatste 2 levels worden ontgrendeld.

High Stakes
Voltooi The Sanctum zonder dood te gaan.

Je ontgrendelt dit op natuurlijke wijze terwijl je elk level voltooit zonder te sterven voor de trofee Hardest Mudokon in the West.

Je ontgrendelt dit op natuurlijke wijze terwijl je elk level voltooit zonder te sterven voor de trofee  Hardest Mudokon in the West.

The Sanctum is het 12e level in de game en bevat geen sligs, maar introduceert vijanden die bekend staan ​​als sleeches die je constant achtervolgen door grote delen van het level, naast veel platformen en vallen. Zorg ervoor dat je altijd uitkijkt voor drukplaten die speervallen activeren en dat er altijd een fakkel of je zaklamp is ingeschakeld, want licht schrikt ze weg en ze kunnen je niet schaden, behalve dat het een kwestie is van onthouden waar de gevaren zitten in het niveau.

Dit kan gemakkelijk of moeilijk worden gemaakt:

 • Als je level select gebruikt: je kunt de applicatie niet sluiten als je doodgaat en je zult het hele level in één keer moeten doen!
 • Als je het doet tijdens het doorspelen van je verhaal: sluit het spel gewoon als je doodgaat en ga verder, het helpt ook om de streamer-modus in het pauzemenu in te schakelen, omdat het je vertelt hoeveel doden je hebt gehad tijdens dat level. Het spreekt voor zich dat het Abe Deaths: 0 moet zeggen om de trofee aan het einde te ontgrendelen.

Teach A Mud To Fish
Maak je eerste recept.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Je ontgrendelt dit zodra je het tegengif hebt gemaakt, als onderdeel van het verhaal op Level 4: The Funicular.

A Brewtiful Relationship
Maak ten minste één van elk item in het spel

Er zijn 11 items die je kunt maken en die geleidelijk worden geïntroduceerd naarmate je door het verhaal vordert. Ruim gewoon alle kluisjes, afvalcontainers en afvalbakken op die u tegenkomt en u zult absoluut geen probleem hebben om deze te maken.

De items zijn als volgt:

 1. Tegengif (verhaal gerelateerd)
 2. IED Stun Mine
 3. Rookgordijn
 4. Brewnade
 5. Bouncy Candy
 6. Fizzy Pow
 7. Bouncy Binding Candy
 8. IED Super Stun Mine
 9. Sticky Fizzy Pow
 10. Vlammenwerper
 11. Rookgordijn Plus

Waarschijnlijk waar je deze trofee gaat onrgrendelen is in Level 11: The Mines, aangezien dit het eerste level is waar je een vlammenwerper kunt maken.

Brewtal
Dood een Slig nadat je hem in Brew hebt gecoat.

Dit zal een van de eerste trofeeën zijn die je ontgrendelt, zeer waarschijnlijk in Level 2. Gooi gewoon een brouwfles naar een slig terwijl deze naast het vuur staat, of wacht tot er een voorbij vuur loopt en het zal ontbranden en doodbranden.

The Light, It Burns!
Minstens 500 Sleeches afgeschrikt.

Dit is alleen mogelijk in Level 12: The Sanctum. Je zult in het hele level veel Sleeches tegenkomen, maar waarschijnlijk niet zoveel als 500 bij je eerste poging, dus je moet het misschien herhalen met level select voor de rest. Je kunt Sleeches afschrikken met elke lichtbron, zoals de zaklamp en Flares.

Scavenger
Plunder 250 lootables.

Je ontgrendelt dit heel vroeg, je kunt plunderen uit verschillende bronnen, zoals urnen, kluisjes, afvalcontainers en afvalbakken, er zijn er honderden tijdens het spel en zullen bijna altijd in het zicht zijn.

Abe The Healer
Ontdek, maak en gebruik het tegengif op 15 verschillende zieke Mudokons.

Je ontgrendelt dit op Level 4: The Funicular zolang je je best doet om de andere mudokons te vinden nadat je het tegengif hebt gemaakt, alle 24 in dit level hebben het nodig, evenals vele anderen in sommige latere levels.

What A Slog
Blijf een Slog voor gedurende minstens 15 seconden.

Deze trofee is lastig omdat er geen plaatsen in het spel zijn waar je helemaal 15 seconden recht uit voor een slog kunt uit rennen. 
Dit is lastig te vinden maar wij vonden de plek in level 4 waar je voor een hond 15 seconden kunt voorblijven door hem niet te snel te alarmeren, we moesten het helaas met de dood bekopen, maar de trofee ontgrendelt!

Een andere manier is op een paar locaties waar je een deur achter een gealarmeerd slog kunt sluiten, het zal een tijdje tegen de deur blijven blaffen als je geluiden maakt en de trofee zal dan na 15 seconden ontgrendelen. Bijvoorbeeld in Level 5: Sorrow Valley in het eerste geheime gebied, je kunt wat slogs op de begane grond achter een gesloten deur alarmeren.

Sekto Spring’s Favourite Recycler
Recycle 100 flessen.

De beschrijving van deze trofee is misleidend, je moet 100 flessen recyclen op EEN ENKEL NIVEAU, niet in totaal op elk niveau. 
Er zijn in de meeste levels niet genoeg flessen om de 100 te halen om te recyclen, maar je zult dit zeer waarschijnlijk ontgrendelen in Level 14: Feeco Depot, want er zijn hier een heleboel flessen, vooral als je ook de geheime gebieden vindt.

Trigger Finger
Dood 100 Sligs met een chanted Slig.

Voor deze trofee moet je sligs chanten en ze gebruiken met om andere sligs te schieten. Je krijgt dit waarschijnlijk van nature op je slechte einde door te spelen, zo niet chant gewoon een slig en laat deze er 1 doden.

Ch’i Master
Chant minstens één van elk type Slig in het spel.

Er zijn in totaal 10 verschillende soorten sligs die je tijdens het spel kunt ‘chanten’ en op één na kunnen ze op veel locaties worden gechant. Merk op dat de melee aanvallende “Spear Sligs” niet bezeten kan zijn omdat ze aluminium helmen dragen, dus ze zijn niet nodig.

Infanterie Sligs:

 1. Aanvalsgeweer
 2. Shotgun (rode antenne op hun hoofd)
 3. Raketwerper
 4. Vlammenwerper
 5. Gatling Gun
 6. Sniper (kan alleen worden bezeten in Level 5: Sorrow Valley tijdens het doelwit van de sluipschutter)

Vliegende sligs:

 1. Aanvalsgeweer
 2. Jachtgeweer
 3. Raketwerper
 4. Vlammenwerper
 5. Gatling Gun

Het vroegste dat je dit kunt ontgrendelen is tijdens Level 7: The Hijack, de eerste infanterie Gatling Gun-slig verschijnt aan het einde van het level.

Now You’re Thinking With Bird Portals
Red 100 Mudokons via vogelportalen.

Dit zal natuurlijk gebeuren tijdens je goede einde van het spel. Je ziet tal van vogelportalen door het spel vanaf Level 4: The Funicular. Druk gewoon op om te chanten en de vogels zullen een portaal openen waar nabijgelegen mudokons die je hebt opgeslagen, door zullen springen en ze zo redden.

IT’S A KNOCKOUT!
Schakel 100 Sligs door ze na het chanten knock out te laten rusten.

Sligs kunnen worden uitgeschakeld door ze bezeten te maken () vervolgens te tikken op of om ze los te laten, wat ze knock out slaat. Je ontgrendelt dit al vroeg tijdens je playthrough, waarbij je minder dan 100 sligs doodt.

Big Spender
Verzilverd 500 Moolah bij Moolah Gates.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Moolah poorten bevinden zich in verschillende niveaus in het verhaal en vereisen moolah om ze te ontgrendelen, een paar bevinden zich ook in sommige geheime gebieden. Moolah is valuta die wordt gevonden in het plunderen van sligs, kluisjes / afvalcontainers / afvalbakken en het recyclen van flessen. U ontgrendelt dit op natuurlijke wijze.

Heartless
Beëindig een level met negatieve Quarma.

De meeste spelers zullen dit waarschijnlijk ontgrendelen tijdens Level 2: De ruïnes. Er is slechts 1 mudokon om te redden in dit level en hij bevindt zich aan het begin van het level bij de getimede deur die na een paar minuten sluit. Beëindig anders gewoon een willekeurig level en bespaar minder dan 80% van de mudokons, wat zal resulteren in negatieve quarma. Doe dit tijdens je playthrough met een slecht einde.

Bloodless
Beëindig een level met positieve Quarma.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Je ontgrendelt dit op het eerste niveau, omdat het onmogelijk is om te eindigen zonder positieve quarma.

Soulless
Bereik negatieve quarma in vijf niveaus.

Dit wordt gedaan tijdens je playthrough met slecht einde en wordt ontgrendeld wanneer je minder dan 80% modokons red in 5 verschillende niveaus.

Soulful
Bereik positieve Quarma in vijf niveaus.

Dit wordt gedaan tijdens je goede einde van het spel en wordt ontgrendeld wanneer je ten minste 80% modokons red in 5 verschillende niveaus.

You’re (Not) On Fire!
Ontsnap aan Monsaic Lines zonder schade op te lopen.

Monsaic Lines is het eerste niveau in het spel. Door de sligs die vanaf de achtergrond op je af schieten is het lastig om in één keer schade volledig te voorkomen. Als je schade oploopt, moet je de game sluiten en opnieuw starten. Herstarten vanaf het checkpoint nadat je schade hebt opgelopen, maakt de trofee ongeldig!

Savin’ That Moolah
Versla Eye Of The Storm zonder een Vendo machine in dat niveau te gebruiken.

Eye Of the Storm is level 17 en is alleen toegankelijk als je voor het goede einde gaat, positieve quarma behaalt in ten minste level 13 en level 15 voltooit.

Je moet het hele level voltooien zonder een Vendo-machine te gebruiken, inclusief het recyclen van flessen en ik raad aan om geen moolah-poorten te gebruiken die naar het geheime gebied leiden om veilig te zijn. Je kunt dit opruimen op level-selectie vanaf patch 1.07, waardoor de trofee niet meer uitviel, tenzij je het deed tijdens je eerste verhaal-playthrough van het level. Dit is geen erg moeilijke trofee, plunder gewoon zoveel mogelijk lockers en sligs als je kunt en je krijgt meer dan genoeg items om het level met gemak te doorstaan.

Friend of the Mudokons, Part 1
Red genoeg Mudokons voor een goede Quarma in Reunion At The Old Trellis.

Voor deze trofee moet je ten minste 80% van de arbeiders redden in Level 8: Reunion At the Old Trellis
Zorg ervoor dat je de mudokons die je red (4 stuks) bij je gebruikt tegen de sligs, check onze video guide hoe je de geredde mudokons moet opstellen op tot een 100% voltooiing te komen.

Friend of the Mudokons, Part 2
Heeft genoeg Mudokons gered voor een goede Quarma in het ontsnappingsniveau.

Zoals hierboven, maar deze keer moet je hetzelfde herhalen op Level 13: The Escape. Dit is een stap hoger dan niveau 8, omdat er verschillende beschermingsreeksen zijn met klimmudokons, je moet andere mudokons gebruiken en ze strategisch plaatsen, ze bewapenen met koolzuurhoudende pop om andere sligs die door elke kamer spawnen uit te schakelen. Als er te veel klimmudokons doodgaan, start u het checkpoint gewoon opnieuw en probeert u het opnieuw. Check de video guide voor de opstelling voor je mudokons.

Too Pure For This World
Versla het spel zonder meer dan 100 Sligs te doden.

Dit is mogelijk de moeilijkste of meest ongemakkelijke trofee in de game. Er is behoorlijk wat speelruimte als je buiten de kaders denkt en zorgvuldig door elke sectie gaat en alle items die je tot je beschikking hebt, misbruikt. Je moet handmatig slig kills bijhouden. Houd er rekening mee dat het GOEDE EINDE VEREIST is om de trofee te ontgrendelen, deze zal niet aan het slechte einde poppen!

De moeilijkheid en saaiheid van deze trofee is grotendeels weggenomen, aangezien sommige secties lastig zijn om voorbij te komen zonder sligs te doden, hoewel de overgrote meerderheid van de ontmoetingen mogelijk is om voorbij te komen. De slechtste niveaus voor het niet kunnen doden van veel sligs zijn naar mijn mening het eindgedeelte van 15, niveau 16 en de begin- en laatste gebieden van niveau 17, de rest van de niveaus is niet erg moeilijk om niet-dodelijk te zijn, ze nemen gewoon wat meer tijd in beslag.

Algemene tips en advies:

 • Start het controlepunt onmiddellijk opnieuw als je per ongeluk extra sligs doodt.
 • De overgrote meerderheid van sligs kan niet-dodelijk worden overgeslagen of afgehandeld, denk buiten de kaders en houd rekening met alle niet-dodelijke items die je in elk scenario hebt.
 • Maak regelmatig gebruik van chanten om sligs uit te kloppen om ze vast te binden of er langs te rennen (vasthouden met en dan   of om ze los te laten en knock out te slaan.
 • Je kunt achter slingers sluipen en vasthouden om ze een paar seconden uit te schakelen. Dit is erg handig om tijd te kopen om langs te rennen of ze vast te binden, DIT IS ALLEEN MOGELIJK IN DE GEMAKKELIJKE MODUS!
 • In beschermingsvolgordeniveaus zoals niveau 8 en 13, plaats je modukons strategisch in het gebied en bewap je ze met koolzuurhoudende pop of snoep om sligs te verwijderen die uit verschillende plekken in het gebied spawnen.
 • Aan het einde van level 17, bewaar zoveel mogelijk bouncy binding candy, je kunt de eerste 2 golven vijanden snel uitschakelen in plaats van ze te doden met de shrykull.
 • In gebieden waar je een vliegende slig langs vele hindernissen moet navigeren, zorg ervoor dat je deze voltooit met één enkele slig, aangezien ze altijd doodgaan wanneer je ze loslaat, herstart checkpoint als je meer dan 1 of 2 pogingen doet om de sectie te voltooien.

Hier is het totale aantal kills per level dat wij hadden tijdens onze playthrough en gebieden waar kills onvermijdelijk zijn.

 • Niveau 1: 0
 • Niveau 2: 0
 • Niveau 3: 2
 • Niveau 4: 0
 • Niveau 5: 8 (verplicht in de sniper-sectie)
 • Niveau 6: 0
 • Niveau 7: 0
 • Niveau 8: 0
 • Niveau 9: 1 (onvermijdelijke progressie gerelateerde kill)
 • Niveau 10: 3 (onvermijdelijke progressiegerelateerde kills)
 • Niveau 11: 1
 • Niveau 12: 0
 • Niveau 13: 3 (onvermijdelijke progressiegerelateerde kills)
 • Niveau 14: 1
 • Niveau 15: 3 (mogelijk om kills aan het einde te vermijden, sta bovenop de lift en ontwijk raketten, gebruik tape candy op gatling gunners en vlammenwerpers zo snel mogelijk en beweeg onder de container als dingen te hectisch worden, heeft een beetje geluk nodig)
 • Niveau 16: 10 (verplicht, 6 in het filmpje tellen om de een of andere reden, en je moet er 4 doden bij het begin, het meest vervelende level om lage kills te krijgen)
 • Niveau 17: 7 (kan ze aan het eind sparen door binding bouncy candy op te slaan en het snel op ze te gebruiken terwijl ze spawnen, het is mogelijk om er geen te doden met een slim gebruik van IED-mijnen en rookflessen, maar het is lastig)

Totaal aantal moorden: 39

Hardest Mudokon in the West
Voltooi elk level zonder dat Abe doodgaat.

Dit moet worden gedaan op een goed einde van de playthrough, aangezien level 16 en 17 vereist zijn (deze levels zijn niet beschikbaar in een playthrough met een slecht einde).

De game gebruikt een ander opslagsysteem voor het doorspelen van het verhaal en het selecteren van niveaus. Als je het in een verhaal-playthrough doet, kun je het spel verlaten en doorgaan vanaf elke plek in het level (de gemakkelijkere en aanbevolen optie). Level select slaat echter op bij checkpoints, maar als je het spel afsluit, begin je vanaf het begin, waardoor het sluiten van de app om een ​​dood weg te vagen niet mogelijk is en dus veel moeilijker te bereiken dan dit tijdens het verhaal te proberen. Als je een level met succes voltooit zonder dat Abe doodgaat, wordt dit aangegeven door een doodshoofdpictogram op het levelkeuzescherm, zodat je ze kunt volgen.

We raden aan om dit te doen in een nieuw spel na minstens één keer spelen, zodat je bekend bent met alle levellay-outs en gebruik kunt maken van de “game sluiten en opnieuw starten” truc. Zorg ervoor dat je de streamer-modus inschakelt om eventuele sterfgevallen bij te houden en de app te sluiten als je sterft, zelfs als de game opnieuw wordt geladen naar een controlepunt, wordt de dood nog steeds weggevaagd, dus je hoeft niet eens een back-up te maken van je opslag op de PS+ Cloud. We deden dit op niveau selecteren en het was veel moeilijker omdat je de app niet kunt sluiten. Niveaus zoals Phat Station, Necrum en Brewery zijn het moeilijkst.

Gameplay master, brons
Een kwart van de verschillende badges behaald in het hele spel.

Zie de trofee Gameplay master, platinum

Gameplay master, zilver
helft van de verschillende badges behaald in het hele spel.

Zie de trofee Gameplay master, platinum

Gameplay master, goud
Driekwart van de verschillende badges behaald in het hele spel.

Zie de trofee Gameplay master, platinum

Gameplay master, platinum
Elke badge in het spel behaald.

Op elk niveau in het spel zijn er verschillende Badge-vereisten, als je 25%, 50% en 75% van de platina-badges volledig voltooit, zal de volgende trofee eruit springen.

Wat de badges zelf betreft, de meeste zijn eenvoudig en helemaal niet moeilijk, maar voor sommige moet je de levels opnieuw spelen met een hogere moeilijkheidsgraad of als je eenmaal de vereiste lockersleutels hebt gevonden. Dit komt doordat voor sommige badges een bepaalde hoeveelheid kluisjes moet worden geopend, wat alleen mogelijk is met een sleutel. Of je moet bijvoorbeeld 35 moolah op niveau 7 uitgeven, wat niet mogelijk is in de easy-modus omdat de vendomachines niet genoeg kosten om de vereiste uitgaven te halen, dus maak deze alleen schoon nadat je alle 9 de sleutels hebt gevonden. Hun locaties zijn hieronder opgenomen met schermafbeeldingen.

De rest van de badges zijn voor andere taken, zoals het vinden van geheime gebieden en koninklijke jellies, het redden van alle / de meeste modukons, plundering uit voldoende bronnen, enzovoort. Ze zijn allemaal meestal ongecompliceerd, de meeste geheime gebieden worden verduisterd door camerahoeken en dergelijke. Let gewoon goed op de omgeving en neem de tijd om ze allemaal of de meeste probleemloos te vinden.

Lockersleutel locaties hieronder, Sligs moeten gezakkenrolt worden op onderstaande locaties om de sleutel te krijgen.

Copper Square – Level 2: The Ruins

Copper Circle – Level 5: Sorrow Valley (geheim gebied net onder waar de eerste luchtlift je brengt)

Koperdriehoek – Niveau 6: Phat Station

Silver Square – Level 7: The Hijack

Silver Circle – Level 9: Slig Barracks

Zilveren driehoek – Level 11: Necrum

Gold Square – Level 13: Escape

Gold Circle – Level 14: Feeco Depot

Gold Triangle – Level 16: Brewery (goede quarma in 13 levels vereist)

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Oddworld Soulstorm. Happy Hunting!!

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelOutriders Trofee Roadmap
Volgend artikelNieR Replicant: Side Missies Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here