NieR Replicant: Side Missies Guide

Welkom bij de NieR Replicant Remaster (ver.1.22474487139) Side Missies Guide. Side Missies (in het spelmenu ook wel “Quests” genoemd) zijn optionele doelen die je tijdens het spel kunt doen om personages te helpen in ruil voor geld of andere beloningen.

Je moet in totaal 30 side missies doen om de volgende trofeeën te verdienen:

  • Village Handyman
  • Jack of All Trades 
  • Go-To Guy

Je bent ook effectief verplicht om alle Fisherman’s Gambit missies te doen om de twee visserij gerelateerde trofeeën te verdienen:

  • Fish of Legend
  • A Round by the Pond

Je moet ook een paar van de side missies doen, specifiek om wapens te krijgen, zodat je de wapen gerelateerde trofeeën kunt verdienen:

  • Wapens Collector
  • Forging Master

Quests zijn onderverdeeld in de quests uit het verhaal Part One en Part Two, samen met de locatie waar ze gestart zijn en wanneer ze gestart kunnen worden. Afgezien van de Fisherman’s Gambit-missiereeks, worden alle deel-één-missies “niet voltooid” en kunnen ze niet worden gedaan in deel twee. Alle speurtochten die nodig zijn voor trofeeën worden echter gedaan in deel twee en kunnen niet worden gemist of uitgesloten.

Deel een

Quests in Part One komen beschikbaar nadat je voor de eerste keer terugkeert van de Lost Shrine. Het laatste punt dat je Quests kunt doen in Deel 1 is wanneer je naar Popola in de Bibliotheek gaat nadat je terug bent gekomen uit de Manor. Als je alle Side Quests in Deel 1 wilt doen, doe ze dan allemaal voordat je met Popola praat. Als je elke beschikbare Side Quest doet, is de Quest Completion in het menu 50%.

Nier’s Village

Book Smarts
Locatie: Nier’s Village, bibliotheekgebouw. Praat met het meisje op de bovenste verdieping van de bibliotheek.
Beloning: 500 goud
Plaats de twee boeken die het meisje je geeft op de juiste locaties. De eerste is op de oostelijke muur van 2F bij het linker trappenhuis, de tweede is aan de zuidkant van 1F links van de twee meisjes.

Boar Hunt
Locatie: Nier’s Village, in het centrum van de stad in het zuidwesten. Praat met de oude man die links op de doos zit.
Beloning: 1000 goud, mogelijkheid om op zwijnen te rijden.
Ga naar het gebied van de Northern Plains en dood het wilde zwijn. Het is aan de westkant over de nu vaste brug.

The Lost Eggs
Locatie: Nier’s Village, Item Shop eigenaar
Beloning: Healing Salve
De item shop eigenaar wil dat je vindt waar de kippen de eieren verstoppen. De locatie waar je ze moet ophalen is achter een pilaar bij de fontein tussen het dorp en het huis van Nier. Het is echter mogelijk dat je er een kunt pakken vanaf een verzamelpunt, wat ook telt. Zodra je een ei hebt gevonden, ga je terug naar de winkeleigenaar.

Old-Fashioned Home Cooking
Locatie: Nier’s Village, vrouw zittend op een bank bij de fontein in het winkelgedeelte
Beloning: 1500 goud (elke keer, herhaalbaar)
De vrouw wil dat je haar 10 stukken schapenvlees meebrengt, die je kunt krijgen door te doden schapen in de Northern Plains. Zodra je het vereiste aantal hebt verkregen, ga je terug naar de vrouw voor een beloning. Deze zoektocht is uniek omdat het de enige herhaalbare in het spel is, omdat je de vrouw voortdurend meer Mutton kunt brengen tijdens deel een van het verhaal.

Shopping List
Locatie: Nier’s Village, bloemenwinkel eigenaar
Beloning: 500 goud, kan zaden planten in de tuin bij het huis van Nier
De bloemist in Nier’s Village wil dat je 3 tulpenbollen voor haar krijgt, die je kunt kopen bij de kruidenierswinkel in Seafront . Als je ze eenmaal hebt, ga dan terug naar haar om de zoektocht te voltooien. Je krijgt dan de mogelijkheid om de tuin buiten het huis van Nier te gebruiken.

A Return to Shopping
Locatie: Seafront, eigenaar van een bloemenwinkel na het voltooien van de “boodschappenlijst”.
Beloning: tulpenbol, premie-meststof, 2000 goud, grotere tuin
De bloemist wil nu dat je 3 premie-meststoffen voor haar krijgt. Net als de vorige keer kunnen deze worden gekocht in Seafront, maar dit keer in de Item Shop. Als je ze eenmaal hebt, ga je terug naar de bloemist.

The Tavern Keeper’s Grandmother
Locatie: Nier’s dorp, in de herberg
Beloning: 2000 goud
De herbergier heeft wat ingrediënten nodig om medicijnen voor haar moeder te maken. Ze heeft je nodig om 3 medische kruiden, 3 bessen en 3 koninklijke varens te krijgen. Medische kruiden kunnen worden gekocht bij elke itemwinkel, bessen kunnen worden gekocht bij de materiaalwinkel en koninklijke varens kunnen worden gekocht bij de kruidenier in Seafront. Nadat je 3 van elk item hebt verkregen, keer je terug naar de herbergier, die je dan vraagt ​​om het medicijn naar haar grootmoeder te brengen bij de fontein bij de bibliotheek.

Fragile Delivery 2
Locatie: Nier’s Village, man zittend op de fontein in het winkelgebied (na voltooiing van “Fragile Delivery”).
Beloning: 1450 goud.
Breng het pakket naar de taverne in Seafront, dezelfde deal die het verbreekt als je schade oploopt of ontwijkt. Er is niet veel langs het pad van de Southern Plains om je in de weg te staan, behalve de twee beste net na het open gebied die je zullen schoppen als je te dichtbij komt. Schiet ze neer met Weiss om ze uit de weg te ruimen.

The Gatekeeper’s Errand
Locatie: Nier’s Village, rechts van de poort die leidt naar Northern Plains
Beloning: 500 goud
Ga praten met Blacksmith’s Wife in het winkelgebied, gewoon praten met haar voltooit het verzoek.

Herbal Remedies
Locatie: Nier’s Village, in de bibliotheek, praat met Popola
Beloning: 500 goud
Zoek twee geneeskrachtige kruiden voor Popola. Deze worden van de grond gehaald of gekocht bij verkopers. Grote kans dat je er al twee hebt om haar onmiddellijk te geven.

A Dog Astray
Locatie: Nier’s Village bij Southern Gate (na de eerste keer terug te keren naar het dorp vanaf Seafront)
Beloning: 1000 goud
De dorpeling wil jouw hulp om een ​​verloren hond te vinden. Je vindt het onder de brug die naar de Junk Heap in Northern Plains leidt.

On the Wings of Eagles
Locatie: Nier’s Village, in de taverne (nadat je de eerste keer bent teruggekeerd naar het dorp vanaf Seafront en ‘The Tavern Keeper’s Grandmother’ hebt voltooid)
Beloning: 2000 goud
De herbergier wil nu dat je een adelaarsei vindt om te maken meer medicijnen voor haar grootmoeder. Dit is te vinden in The Aerie, gelegen op het lagere niveau van huizen onder het huis van de chef (de gouden). Breng het ei terug naar de herbergier en breng het medicijn weer naar haar grootmoeder.

The Ballad of the Twins
Locatie: Nier’s Village, praat met Popola in de taverne in het winkelgedeelte (nadat je de eerste keer naar het dorp bent teruggekeerd vanaf Seafront)
Beloning: Geen
Een dorpeling in de taverne wil dat je probeert Devola te laten komen zing met Popola. Praat eerst met Devola in de herberg en dan met Popola in de bibliotheek. Popola wil dat je wat te drinken van haar haalt in de taverne in Seafront voordat ze komt zingen.

De herbergier heeft je nodig om de ingrediënten voor hem te pakken te krijgen, namelijk 5 hagedisstaarten en 5 muisstaarten. Je moet deze krijgen door muizen en hagedissen op te pakken in de gamewereld. Muizen zijn te vinden in het gebied buiten de Junk Heap, hagedissen zijn te vinden die rondrennen in Nothern Plains of Eastern Road. Eastern Road is voor hen de gemakkelijkere plek om te slijpen, omdat het een kleiner gebied is om doorheen te lopen dan Northern Plains.

Nadat je alle ingrediënten hebt gekregen, ga je terug naar de herbergier om het drankje te maken en breng je het terug naar Popola in de bibliotheek. Je gaat dan automatisch naar de taverne waar je kunt luisteren naar het zingen van Devola en Popola. Communiceer met hen als je de zoektocht wilt afmaken.

Yonah’s Cooking
Locatie: Nier’s Village, het huis van Nier (na de eerste keer terug te keren naar het dorp vanaf de kust).
Beloning: geen.
Yonah heeft 1 hert en 1 tarwe nodig. Tarwe kan in de stad worden gekocht bij de kruidenierswinkel, hertenvlees kan worden verkregen bij Deer in the Southern Plains. De dialoog die je kiest als je bij haar terugkeert, doet er niet toe, het verandert alleen wat er gebeurt als ze het eten kookt.

Yonah’s Gift
Locatie: Nier’s Village, Nier’s House (na het voltooien van “Yonah’s Cooking” en Kaine is bij je gekomen)
Beloning: Geen
Yonah heeft meer ingrediënten nodig. Deze keer heeft ze er 3 nodig, maar ze zal er maar een voor een om vragen. De items zijn 1 meloen, 1 watermeloen en 1 pompoen. Alle drie deze items kunnen worden gekocht in de winkel in Facade als je ze niet vindt tijdens het verkennen.

Fragile Delivery 3
Locatie: Nier’s Village, bewaker links van Eastern Road exit (na het redden van de Prince of Facade en voltooide “Fragile Delivery 2”)
Beloning: 2900 goud
Breng het pakket naar de wapenwinkel in Facade, net als voorheen don ‘ niet rollen of schade oplopen. Je hoeft hier eigenlijk alleen maar op te passen voor wolven in de woestijn, die je gewoon kunt vermijden door aan de rechterkant van het gebied rond te lopen om de meeste van hen te ontwijken.

The Runaway Son
Locatie: Nier’s Village, Man aan de zuidkant van het winkelgebied (na het redden van de Prince of Facade)
Beloning: Geen
De hoofdman wil dat je zijn weggelopen zoon vindt, die volgens hem een ​​vreemde hoed draagt. Je kunt de vreemde man in Seafront vinden, staande bij een boom net ten zuiden van de fontein. De man wil een maaltijd koken om de herbergier in de stad te bedanken voor het voeren van hem, en wil 5 schapenvlees en 3 geitenvlees. Schapenvlees kan worden verkregen van schapen in de Northern Plains, geitenvlees kan worden verkregen van geiten langs de Eastern Road. Nadat je ze hebt verkregen, ga je naar de herberg en keer je terug naar de vader van de man in Nier’s Village.

Je moet terug naar Seafront om aanwijzingen te zoeken over waar het kind naartoe is gegaan, om de aanwijzing te vinden: spreek met de man links van de ingang / uitgang van Seafront, die je zal vertellen dat het kind waarschijnlijk naar Facade is gegaan. Je kunt de eerste aanwijzing over hem vinden door met het paar mensen net ten zuiden van de ingang van Facade te praten, die allebei tekstballonnen hebben. Je kunt dan communiceren met de nabijgelegen deur om de man te vinden. Hij rent weer weg, op weg naar de woestijn. Je ontmoet hem als je vervolgens Facade verlaat en je kunt hem achtervolgen en met hem communiceren wanneer hij stopt. Bij de uitgang naar het Eastern Road-gebied wordt je aangevallen door een roedel wolven. Pak ze aan, dan zegt de man dat hij voorgoed naar huis gaat.

Keer terug naar het dorp en interactie met de deur van het huis waar je de man oorspronkelijk uit vond. Blijkt dat de hele familie de stad heeft overgeslagen na het lenen van geld, en je krijgt geen beloning voor het terugbrengen van het kind, pech.

Aan zee

Letter to a Lover
Locatie: aan zee, man staat bij de fontein aan de oostkant van de stad
Beloning: 3000 goud
De man wil dat je een brief naar zijn vriendin in de Aerie brengt. Het meisje woont in een huis op hetzelfde platform als het huis van de chef (de gouden). Als je daar aankomt, merk je dat ze er niet meer is. Als je de Aerie verlaat, word je aangevallen door een grote Shade die je moet verslaan. Nadat het is afgehandeld, ga je terug naar de man in Seafront.

A Signature Dish
Locatie: aan de kust, herbergier
Beloning: 5000 goud
De herbergier wil jouw hulp bij het verkrijgen van wat ingrediënten voor hem. Hij wil 10 geneeskrachtige kruiden, 10 tarwe en 10 sardientjes. Geneeskrachtige kruiden kunnen worden gevonden of gekocht bij elke itemwinkel, tarwe kan worden gekocht bij de kruidenier in Nier’s Village en sardines moeten worden gevist op het strand bij de vuurtoren in Seafront (of gekocht bij de visverkoper als je de eerste al hebt voltooid Fisherman’s Gambit-zoektocht). Als je alle items hebt verkregen, ga je terug naar de herberg om je beloning te krijgen.

Bon Appetit!
Locatie: aan zee, herbergier (na het voltooien van “A Signature Dish)
Beloning: 5000 goud
De herbergier wil hulp bij het maken van een nieuw gerecht omdat de stadsmensen de pasta met zeevruchten beu zijn. Je moet eerst naar de bibliotheek in Nier’s Village gaan en een kookboek zoeken om een ​​nieuw recept uit te halen. Sla in de bibliotheek direct linksaf bij binnenkomst en op de eerste plank staat het receptenboek. Nadat je het hebt gepakt, keer je terug naar de taverne in Seafront.

Het recept vereist 5 haaien, 5 rijst en 5 champignons. Zowel de rijst als de paddenstoelen zijn te koop bij de kruidenier in Seafront, maar er moet eerst op de haai worden gevist. Je kunt erop vissen vanaf de pier in Seafront (naast waar de Fisherman’s Gambit-man staat) met sardientjes als aas (zelf gevangen of gekocht bij de viswinkel). Je moet op zijn minst de eerste paar Fisherman’s Gambit side-quests voltooien voordat je voldoende visvermogen hebt om zelfs de haaien te vangen (ik ontdekte dat ik dat voor het eerst kon na het voltooien van deel 4), dus zorg ervoor dat je die als eerste doet. Nadat je de ingrediënten hebt verkregen, keer je terug naar de herbergier voor je beloning.

The New Merchant in Town
Locatie: aan zee, man zittend op de boot in de zuidoostelijke hoek van de stad
Beloning: 10.000 goud
De man wil jouw hulp bij het verkrijgen van wat materiaal zodat hij kan werken aan het openen van een winkel. Hij heeft 10 wol, 5 natuurrubber en 10 geitenhuiden nodig. Wol kan worden verkregen bij Sheep in the Northern Plains of gekocht bij de Material Shop in Nier’s Village, Geitenhuid wordt verkregen bij geiten in Northern Plains of Eastern Road, en natuurrubber kan worden gekocht bij de Material Shop in Seafront. Geitenhuid heeft geen geweldige drop-rate, dus het gebruik van de Eastern Road-plek is de beste plek om ervoor te malen. Zodra je de materialen hebt, keer je terug naar de man op de boot. Er zal een dialoog zijn, en dan vraagt ​​hij om je te betalen nadat hij klaar is met het opzetten van een winkel. Je moet het Seafront-gebied verlaten en dan nogmaals naar de man terugkeren om je beloning te krijgen.

The Postman’s Request
Locatie: Seafront, man in the post office (locatie verkregen van Devola in de taverne in Nier’s Village zodra ze je bepaalde extra quests begint te geven).
Beloning: 1000 goud.
De postbode vraagt ​​je om nog een brief voor hem te bezorgen bij de dame in de vuurtoren. Breng het gewoon naar haar toe om de zoektocht te voltooien.

The Lighthouse Lady’s Wrath
Locatie: aan zee, man in het postkantoor (locatie verkregen van Devola in de taverne in Nier’s Village na het invullen van “The Postman’s Request”).
Beloning: geen.
De postbode vraagt ​​je om de dame van de vuurtoren over te halen om in de stad te blijven in plaats van te vertrekken. Als je haar ziet, blijkt ze besmet te zijn met de Black Scrawl, en haar laatste wens is om haar geliefde te zien. Ga terug en spreek weer met de postbode, verlaat dan het gebouw en ga het weer binnen. De postbode zegt dat je naar de achterkamer moet gaan om iets te zoeken. Verplaats de dozen uit de weg om toegang te krijgen tot de andere kamer en interactie te hebben met de letters op de tafel. Nadat je weer met de postbode hebt gesproken, keer je terug naar de dame in de vuurtoren en kies je hier welke optie je ook wilt, het verandert niets aan de beloningen of resultaten.

Closure
Locatie: Seafront, man in het postkantoor (locatie verkregen van Devola in de taverne in Nier’s Village na het voltooien van “The Lighthouse Lady’s Wrath”).
Beloning: geen.
De postbode heeft nog een laatste zoektocht voor je. Keer terug naar hem in Seafront en praat gewoon met hem om deze zoektocht te voltooien.

The Fisherman’s Gambit
Locatie: Seafront, de man op het dok met wie je tijdens het verhaal over vissen sprak
Beloning: verbeterde visvaardigheid, sardines verkocht bij Fish Shop in Seafront
De visser zegt dat hij je meer geheimen over vissen zal vertellen, als je vangt 10 sardientjes voor hem. Deze kunnen op het strand bij de vuurtoren worden gevangen met zeugenwormen, die te koop zijn bij de Fish Shop in Seafront. Nadat je 10 sardines hebt gevangen, keer je terug naar de visser op de pier.

The Fisherman’s Gambit, Deel 2
Locatie: Seafront, the man on the dock (naar The Fisherman’s Gambit)
Beloning: Verbeterde visserij
De man wil nu dat je 7 kogelvissen voor hem vangt. Blowfish kan worden gevangen vanaf de Searfront-pier (waar de man staat) met behulp van lugworms.

The Fisherman’s Gambit, Part 3
Locatie: Seafront, the man on the dock (naar The Fisherman’s Gambit, Part 2)
Beloning: Verbeterde visserij
Nu wil hij dat je hem 7 regenboogforellen vangt. Deze worden gevist voor het gebruik van alleen het aas, maar je moet een trektocht maken naar de Northern Plains om erop te vissen. Het water in Northern Plains waar je vist is het gebied onder de brug die naar de Junk Heap leidt.

The Fisherman’s Gambit, Deel 4
Locatie: Seafront, the man on the dock (naar The Fisherman’s Gambit, deel 3)
Beloning: Verbeterde visserij
Deze keer wil hij dat je 5 brasems vangt, die gelukkig nergens heen hoeft omdat deze worden gevist voor bij de Seafront-pier met slechts een lokaas.

The Fisherman’s Gambit, deel 5
Locatie: Seafront, the man on the dock (naar The Fisherman’s Gambit, deel 4)
Beloning: verbeterd vissen
Voor de laatste viszoektocht die je kunt voltooien tijdens deel 1 van het verhaal, wil de man dat je 5 vangt zwarte bas. Deze worden met gewoon aas uit het water in Nier’s Village gevangen.

The Pride of a Lover
Locatie: Seafront, man die net onder de vuurtoren staat (na het redden van de Prince of Facade) (moet bij drie verschillende gelegenheden worden gesproken om de stad binnen te gaan)
Beloning: 30.000 goud
De man wil dat je hem een ​​item bezorgt die moet worden gekocht bij de Strange Things-winkel in Facade. Wanneer je de Strange Things-winkel bezoekt, zegt de man dat hun voorraad op is en dat je terug moet gaan naar de Barren Temple om wat fluoriet te vinden. Er is geen specifieke locatie in de tempel om dit te vinden, het is slechts een van de mogelijke materialen die worden opgehaald bij de verzamelpunten in de tempel. Als je het eenmaal hebt gevonden, breng je het terug naar de hoofdlocatie in Seafront.

Facade

Item Unknown
Locatie: Gevel, voor het paleis van de koning
Beloning: 3000 goud
De persoon wil dat je helpt bij het verkrijgen van een aantal items voor zijn kind voor de verjaardag, maar mag je de naam van het item niet vertellen vanwege de regels van Facade. Ze willen 10 “ronde gestreepte objecten”, wat 10 watermeloenen blijken te zijn. Deze kunt u kopen bij de kruidenier in Facade, die toevallig direct naast deze persoon staat.

Apology from a Fool
Locatie: Facade, de Strange Things-winkel
Beloning: 20.000 goud
De man wil een jas van wolvenhuid maken om zijn vrouw te verontschuldigen voor het bedriegen van haar, en heeft daarvoor 10 wolvenhuiden nodig. Je kunt deze krijgen door wolven te doden in de woestijn, of door ze gewoon te kopen in de Materialenwinkel in Facade (hoewel ze op dit moment in het spel misschien een beetje duur zijn om te kopen). Nadat hij is teruggekeerd naar de man met de huiden, vraagt ​​hij je om zijn vrouw op de hoogte te stellen van het geschenk. Ze bevindt zich direct boven de winkel op de bovenste verdieping van het gebied.

The Missing Girl
Locatie: Gevel, persoon direct ten noorden van de Strange Things-winkel
Beloning: 10.000 goud
De persoon wil dat je zijn vermiste dochter vindt. Je kunt aanwijzingen vinden voor haar locatie door met mensen in de stad te praten, wat je uiteindelijk zou moeten leiden tot het vinden van bloedvlekken op de grond op het laagste niveau van de stad (noordoostelijke kant).

De bloedvlekken zijn schrijnend, en nadat je ze hebt gevonden, moet je met het vriendje van het meisje gaan praten. Eerst moet je met de nabijgelegen schatkist bij de bloedvlek praten, die je vertelt dat de vriend van het meisje de ingang van de stad bewaakt. Hij is degene aan de rechterkant, en als je met hem praat, en hij geeft op dat hij haar per ongeluk heeft vermoord en haar lichaam in een zandpijp ver buiten de stad heeft gestopt om het te verbergen. Ga naar de eerste bron buiten de stad, waar geen lichaam zal worden gevonden, ga dan terug naar de stad en spreek opnieuw met de persoon om de zoektocht te voltooien.

The Littlest Hero
Locatie: Facade, de wapenwinkel
Beloning: 10.000 goud
De man die de wapenwinkel bezit, wil dat je zijn zoon vindt, van wie hij zegt dat hij de woestijn is ingegaan om naam te maken. Je kunt hem halverwege de woestijn vinden en als je hem aanspreekt, rent hij weg naar het gebied dat naar de Barren Temple leidt. Volg hem daar (als je dat nog niet hebt gedaan, moet je met een van de bewakers praten bij het King’s Palace in Facade om het Royal Compass te krijgen, waarmee je het zandstormgebied bij de tempel kunt betreden). Het wolvenhol bevindt zich aan de noordwestkant van het woestijngebied, de trap af en door de deur naar het afgescheiden gebied. Nadat je de wolven hebt verslagen, keer je automatisch terug naar Facade en voltooi je de zoektocht.

The Tangled Message
Locatie: Gevel, in het centrum van de stad, spreek met de man in het midden van de pilaar (locatie kan worden verkregen bij Popola in de taverne in Nier’s Village)
Beloning: 10.000 goud
De man wil dat je communiceert met mensen in de buurt Gevel en leer meer over de stad.
De eerste persoon met wie je moet praten, staat links van de ingang van de stad en je geeft de boodschap “De gemaskerde mensen respecteren hun regels”.
De tweede persoon staat links van de ingang van de King’s Mansion, en je geeft de boodschap “The Men of the Mask work for the king.”
De derde persoon “zorgt voor kinderen”, ze staan ​​op het hoogste niveau van de stad aan de noordkant bij de twee draaiende wielen. De boodschap die u ze geeft, is “Kinderopvang kan moeilijk zijn.”
De vierde persoon is “de zuidoostelijke voogd”, dat wil zeggen de bewaker op het laagste niveau van de stad aan de zuidoostkant. De boodschap die u geeft is: “Alleen adel mag de schatkamer binnengaan.”
De laatste persoon is “de langdradige persoon”, wat betekent dat een van de twee mensen in de noordwestelijke hoek van de stad bij een zandstroom staat. De boodschap die je ze geeft is “drijfzand”.
Nadat je de uiteindelijke ontvanger hebt gevonden, word je teruggebracht naar de man in het centrum van de stad en voltooi je de zoektocht.

Deel twee

Quests in deel twee worden meteen beschikbaar nadat je de brief hebt ontvangen om Emil weer te ontmoeten, en nog wat meer nadat je Kaine hebt bevrijd en toegang hebt gekregen tot de boten voor snelle reizen, wat het beste punt zou zijn om eraan te gaan werken. Alle speurtochten uit deel één, behalve de Fisherman’s Gambit-quest, kunnen niet langer worden voltooid, MAAR er zijn nog steeds minstens 30 speurtochten beschikbaar in deel twee, dus je kunt nog steeds Go-To Guy voltooien, zelfs als je geen speurtochten in deel één hebt aangeraakt.

Voor volgende playthroughs van deel twee worden missies die al zijn voltooid niet meer weergegeven.

Nier’s Village

Contract for a Contractor
Locatie: Nier’s Village, man loopt rond ten noorden van Shopping District
Beloning:
De man is op zoek naar materiaal om een ​​keuken te repareren. Hij heeft 1 geheugenlegering, 10 titaniumlegering en 10 kapotte motor nodig. Deze zijn allemaal verkregen van de robots in de Junk Heap-kerker. Kapotte motoren vallen vaak weg van de vliegende robots, terwijl titaniumlegering ofwel een zeldzame druppel is van de gele lichtrobots of een veel voorkomende druppel van de grote lopende robots. Geheugenlegering is specifiek gedaald van de grote lopende robots.

Thieves in Training
Locatie: Nier’s Village, Item Shop Owner
Beloning: 3000 goud
De eigenaar van de Item Shop wil dat je in de stad controleert of er dieven zijn die items hebben gestolen. Als je met de weinige mensen in de stad praat, komt Wiess tot de conclusie dat het de kinderen zijn die bij het waterrad rondhangen. Ga daarheen en spreek met ze, en ze zullen zeggen dat hun vader ze eraan heeft overgelaten. Ga naar de herberg en praat met de man aan de bar, ga dan terug naar de eigenaar van de itemwinkel om de zoektocht te voltooien.

The Creaky Waterwheel
Locatie: Nier’s Village, dame direct naast de Item Shop
Beloning: 10.000 goud
Je besluit om te helpen met het repareren van het Waterwheel in de stad, en de items die je nodig hebt zijn te vinden in de winkel met vreemde dingen in Facade. Helaas, als je bij de winkel komt, zegt hij dat ze weg zijn, maar hij kan de onderdelen voor je maken als je hem 10 ijzererts en 10 houtblokken brengt. IJzererts kan worden gekocht bij de wapenwinkel op de Junk Heap, en houtblokken kunnen worden gekocht bij de Material Shop in Nier’s Village. Zodra je de vereiste items hebt, ga je terug naar de Strange Thing-winkel, waar hij je zal vertellen dat hij de benodigde items zal bouwen, en je kunt terugkeren naar de dame in Nier’s Village om de zoektocht te voltooien.

The Faded Fountain
Locatie: Nier’s Village, wacht bij de fontein tegenover de itemwinkel (na het voltooien van The Creaky Waterwheel)
Beloning: 20.000 goud
De bewaker heeft gehoord dat je hebt geholpen met het repareren van het waterrad en heeft nu ook jouw hulp nodig bij het repareren van de fontein in het dorp. Je moet nog een keer naar de Strange Thing-winkel in Facade gaan om erachter te komen wat je nodig hebt, waar de eigenaar zal zeggen dat hij 10 kapotte motoren en 10 verbroken kabels nodig heeft om de benodigde onderdelen te maken. Beide items moeten worden verkregen door robots in de Junk Heap te vernietigen, waarbij kapotte motoren meestal afkomstig zijn van de vliegende robots en doorgesneden kabels van vrijwel alle robots. Zodra je de vereiste onderdelen hebt, ga je terug naar de winkel met vreemde dingen om ze in te leveren, en ga je terug naar de bewaker in Nier’s Village om je beloning te ontvangen.

The Damaged Map
Locatie: Nier’s Village, Weapon Shop Owner
Reward: Labyrinth’s Shout
De eigenaar van de wapenwinkel zegt dat hij op zoek is naar schatkaarten, maar weet niet waar hij die kan vinden. De dialoog zou moeten impliceren dat je voor sommigen in de bibliotheek gaat zoeken, waar je er een kunt vinden door op de zuidmuur van de tweede verdieping te zoeken. De kaart die je vindt, is te beschadigd om door te lezen, en je moet met de eigenaar van de Strange Things-winkel in Facade gaan praten over het repareren ervan.

Bij de Strange Things-winkel zegt de eigenaar dat hij 3 machineolie, 3 aubergines en 3 geitenhuid nodig heeft om de kaart te repareren. Aubergines kunnen worden gekocht bij de kruidenier in Nier’s Village, maar voor de andere twee items moet je meer malen. Machine Oil wordt gedropt door de vliegende robots die zich in de Junk Heap bevinden, terwijl Geitenhuiden worden gevonden door het doden van de Geiten die zich nu in de Eastern Road bevinden (die in Northern Plains verdwijnen in deel twee). Zodra je de kaart hebt gerepareerd, ga je ermee terug naar de wapenwinkel-eigenaar in het dorp.

Nadat je bent teruggekeerd naar de wapenwinkel, spreek je met de vrouw van de eigenaar, die je vraagt ​​om de schat te zoeken in plaats van haar man. Je moet de kaart echter eerst laten ontcijferen, dus ga naar Popola in de bibliotheek. Ze zegt dat de kaartbeschrijving spreekt over een kamer in de Lost Shrine “waar het zonlicht niet komt”, dus ga daarheen als je klaar bent om de schat te zoeken. Ga de eerste trap op naar 2F en volg de deuren zoals je tijdens het verhaal hebt gedaan. Nadat je terug bent gekomen op het hoofdbalkon, in plaats van door de volgende set deuren te gaan om het heiligdom op te gaan, draai je er om en er is een deur die naar een doodlopende kamer leidt. In deze kamer vind je een “stapel rommel”. Breng die rotzooi terug naar de vrouw in het dorp.

Ze is teleurgesteld dat je niets goeds hebt gevonden om de nieuwsgierigheid van haar man te bevredigen, dus wil dat je haar haarversiering verkoopt om te zeggen dat je iets hebt gevonden. Ga akkoord om het te verkopen en ga dan naar de Strange Things-winkel in Facade om het in te ruilen voor een “Old Gold Coin”, die je terugbrengt naar de smid. Hij is blij met wat je “gevonden” hebt, en in ruil daarvoor geeft hij je een andere kaart. Breng deze kaart opnieuw naar Popola, en zij vertaalt het naar een kaart van de Northern Plains en wijst naar “Het begin van een stalen brug”. De betreffende stalen brug is het middengedeelte van de westzijde van de vlaktes. Daaronder, aan de noordkant, kun je een punt vinden om mee te communiceren waar je de Shout-speer van het labyrint kunt krijgen en deze zoektocht kunt voltooien.

The Bridge in Peril
Locatie: Nier’s Village, bewaker loopt rond bij de uitgang van Northern Plains (na terugkeer van de Lost Shrine)
Beloning: Labyrinth Whisper (valt weg van Shade-baas), 30.000 goud
Een bewaker die langs de poort van de Northern Plains loopt, zegt dat er een grote schaduw is bij de brug in de Northern Plains die mensen aanvalt en vraagt ​​je om die weg te sturen. Hij zegt dat de schaduw echter niet altijd verschijnt, en dat komt omdat hij alleen verschijnt als het bewolkt weer is. De manier waarop het weer in Replicant werkt, is dat het niet verandert wanneer je Nier’s Village binnengaat of verlaat, maar wel wanneer je tussen de andere gebieden beweegt. Dus als je het weer in de Northern Plains wilt veranderen, ga dan door naar een van de andere locaties, zoals het Forest of Myth, en als je teruggaat naar de Northern Plains, zal het weer mogelijk veranderd zijn.

De brug in kwestie waar de schaduw langs verschijnt, is de houten brug die de twee helften van het Northern Plains-gebied met elkaar verbindt. Als je de schaduw probeert te krijgen, wil je dat het weer in het gebied bewolkt is in plaats van zonnig, en de snelste manier om dit te doen is door naar het Forest of Myth te gaan. Als je de vlaktes binnenkomt en het weer niet bewolkt is, ga dan weer het bos in en uit. Als je eenmaal bewolkt weer hebt, ga je naar de houten brug om te zien of de schaduw is uitgezet. Het zal spawnen terwijl je de brug nadert, met een dialoogvenster dat aangeeft dat het de schaduw is. Als je dit aan het begin van deel twee probeert te doen en het lijkt niet te spawnen (bijvoorbeeld direct nadat je het eerste sleutelstuk hebt gekregen en naar de Junk Heap of Forest of Myth moet gaan), probeer dan het verhaal een beetje verder te brengen. Als het is uitgezet, verzend het dan, ga dan terug naar de bewaker in de stad om je beloning te krijgen. Als je heen en weer wilt rennen om te proberen de schaduw te krijgen om te spawnen, ga dan bij bewolkt weer in de Norther Plains het dorp in en uit in plaats van het bos, omdat het bos normaal gesproken niet verandert bij het binnenkomen en het dorp verlaten, zodat u meerdere wijzigingen kunt aanbrengen zonder dat u weer bewolkt weer hoeft te krijgen.

The Promised Gift
Locatie: Nier’s Village, man die de aanlegsteiger van de boot bedient (na het eerste bezoek aan Forest of Myth of Junk Heap)
Beloning: 3000 goud
De man bij de aanlegsteiger zegt dat hij hulp wil bij het vinden van een cadeau voor zijn vrouw omdat hij hun huwelijksverjaardag heeft gemist. Doorloop de dialoogopties en je zult uiteindelijk bij hem aankomen die haar een aantal rode items wil geven, en je hulp nodig hebt om een ​​rood juweel voor haar te bemachtigen. Hij stelt voor om de Strange Things-winkel in Facade uit te proberen (die plek heeft gewoon alles, nietwaar). Sprekend met de eigenaar van de Strange Things-winkel, geven ze je een “Red Jewel?” gratis die je mee kunt nemen naar de man. Hij laat je afspreken in Seafront nadat je de boot hebt genomen, en dan rent hij weg om de andere items te pakken. Ontmoet zijn vrouw bij de winkels langs de hoofdweg van Seafront, waar je de items aan haar geeft en een gratis maaltijd krijgt voor je moeite.

A Child’s Final Chance
Locatie: Nier’s Village, eigenaar van een kruidenierswinkel (na eerste bezoek aan Forest of Myth of Junk Heap)
Beloning: 10.000 goud, permanente korting van de kruidenierswinkel
De kruidenier vertelt dat haar kind op mysterieuze wijze ziek is geworden na het spelen met andere kinderen. Je eerste taak is om met de kinderen in de stad te praten om te zien of ze iets weten over wat er is gebeurd. Nadat je met de 3 kinderen in de stad hebt gesproken, moet je het Forest of Myth gaan bekijken, omdat alle kinderen erover praten dat het vervloekt is. Ga in het bos naar het noordelijke uiteinde bij de grote boom en je zult automatisch bessen van de grond halen. Als je het bos uitkomt, kom je erachter dat de bessen giftig zijn. Je krijgt een tegengif van een van de bosbewoners, dat je mee kunt nemen naar de vrouw in de stad om de zoektocht te voltooien.

The Despicable Man
Locatie: Nier’s Village, vrouw zit tegenover wapenwinkel (na het verkrijgen van Forest and Junk Heap sleutelfragmenten)
Beloning: 15.000 goud
De vrouw weet dat jij mensen in de stad helpt en wil jouw hulp bij het zoeken naar haar vriend die 5 jaar geleden verdween. Ze heeft echter niet veel om van af te gaan, dus begin te praten met een gemarkeerde bewaker bij de zuidelijke en noordelijke poorten van het gebied. Ze zullen je vertellen dat ze hebben gehoord dat hij in het Forest of Myth was, dus ga daarheen om verder te zoeken. Ga in het bos met de man aan de achterkant praten, en hij zal je vertellen dat hij voor het laatst over de man in Seafront heeft gehoord. In Seafront ga je naar de oostelijke muur om met een vrouw te praten die bij een paar kranen langs de muur staat, praat dan met de man die buiten het postkantoor staat en dan de man die direct boven de materiaalwinkel zit. Je zult van deze mensen leren dat hij naar de Junk Heap vertrok, dus ga daarheen en praat met de Gideon bij Two Brothers. Van wat Gideon je vertelt, is het waarschijnlijk dat de man degene was die ze 5 jaar geleden bij Gideons moeder vonden, en hij is allang dood. Keer terug naar de vrouw in Nier’s Village om je beloning te krijgen en de zoektocht te voltooien.

Search for the Shade
Locatie: Nier’s Village, bewaker die tegenover de uitgang van het zuidelijke dorp staat (na het verkrijgen van het Aerie-sleutelfragment)
Beloning: 5000 goud
De bewaker zegt dat er blijkbaar een schaduw in het dorp is gespot en wil dat je het onderzoekt. Een meisje komt naar me toe en zegt dat ze een monster bij de rivier heeft gezien, dat je moet gaan bekijken. Ga de westkant van de rivier op en je zult opmerken dat de schaduw er niet is. Ga terug naar de poort en spreek weer met het meisje, en deze keer stelt ze voor dat ze het voor de bibliotheek zag. Ga daarheen en je zult weer niets vinden. Weiss stelt voor om in plaats daarvan enkele van de andere dorpelingen te vragen, er zullen er drie zijn in de stad waar je mee kunt praten over de schaduw. Nadat we met de dorpelingen hebben gesproken, denkt Weiss dat het meisje tegen je liegt, en dat je haar weer moet spreken. Ze vertelt je dat ze het NIET op de heuvel ten noordwesten van de stad heeft gezien, dat is de plek die je moet gaan controleren (bereikbaar via de trap bij de ingang van de stad en verder naar het westen). Je vindt de schaduw hier op de heuvel, reken ermee af en keer terug naar de bewaker om deze zoektocht te voltooien.

Aan zee

The Strange Fate of the Jewel
Locatie: aan zee, spreek met de dame bij de scheepsdokken aan de zuidoostkant van de stad.
Beloning: 10.000 goud OF niets (afhankelijk van de door jou gekozen uitkomst)
De dame wil jouw hulp bij het vinden van een juweel ergens in Seafront. Als je met een van de vrouwen spreekt die op de fontein in het noorden zitten, zal zij de vuurtorenvrouw noemen en moet je naar de vuurtoren gaan om een ​​kijkje te nemen. Op de benedenverdieping, interactie met de tonnen om een ​​paar letters te lezen. Het lijkt erop dat het juweel bewaard moet zijn gebleven door de postbode die eerder brieven aan de oude dame heeft geschreven, dus ga daarheen. De huidige postbode wijst je naar de achterkamer om een ​​kijkje te nemen, baant je een weg door het doolhof van de dozen en pakt het pakket van de tafel in de achterkamer.

Nadat je het hebt gepakt praat je met de postbode, dan heb je de keuze om te doen met wat je met het juweel wilt doen. Je kunt ervoor kiezen om het bij de oude vrouw te begraven, maar dit levert je dan geen geldelijke beloning op voor de zoektocht. Als u ervoor kiest om het aan de klant te geven of te verkopen, krijgt u 10.000 goud van beide opties. Welke keuze je ook maakt, keer terug naar de dame bij de haven om de zoektocht te voltooien.

Staying Afloat
Locatie: aan zee, man staat bij de scheepsdokken aan de zuidoostkant van de stad
Beloning: 20.000 goud
Een man aan de kade wil je hulp bij het repareren van een boot. Hij heeft 5 houtblokken, 20 gedeukt metaal en 10 gestripte bouten nodig voor de reparatie. Logboeken kunnen worden gekocht bij de materiaalwinkel in Nier’s Village, en de andere twee items zijn gewone druppels van de vijanden of kratten in de Junk Heap-kerker.

The Scattered Cargo
Location: Seafront, vrouw staat bij de fontein aan de noordoostelijke kant van de stad
Beloning: 20.000 goud / korting bij Seafront item store OF 50.000 goud (afhankelijk van je gekozen uitkomst)
De vrouw wil je hulp bij het vinden van drie kratten die ze was geweest verzending en zijn nu overal verloren. Ze zegt dat je niet in de kratten moet kijken, maar als je ze vindt, kan dat als je wilt, en je moet naar binnen kijken als je een aantoonbaar betere beloning wilt.

De eerste verloren kist is te vinden in het water in Nier’s Village, op het rotsstrand tegenover het winkelgebied.

De tweede verloren kist bevindt zich op het strand in Seafront, aan het uiteinde.

De derde verloren kist is te vinden in het water net onder de brug die naar de Junk Heap leidt.

U heeft nu de keuze wat u met de gevonden lading wilt doen. Als je het op de juiste manier aan de klant bezorgt, wordt je beloond met 20.000 goud en een korting in de Seafront-itemwinkel, samen met een aantal nieuwe items (Recovery Potion en Capsules). Als je ervoor kiest om het bij de autoriteiten af ​​te leveren, krijg je 50.000 goud. Als je ervoor kiest om het aan de klant te geven, ga dan terug naar haar bij de fontein, als je ervoor kiest om het in je gang te draaien, spreek dan met de man vlak bij de ingang van Seafront. Als je ervoor kiest om er de autoriteiten van te maken, moet je naar het postkantoor gaan om je beloning op te halen en de zoektocht te voltooien.

The Masterless Lighthouse
Locatie: aan zee, man staat voor de vuurtoren
Beloning: 30.000 goud
De man wil 10 kapotte lenzen, 10 kapotte batterijen en 10 mysterieuze schakelaars om de vuurtoren te repareren. Deze items worden allemaal gevonden door de vliegende of grondrobots op alle verdiepingen van de Junk Heap te verslaan. Als je alle benodigde items hebt, ga je terug naar de man bij de vuurtoren om je beloning te krijgen.

Learning a Trade
Locatie: aan de kust, man op de boot bij de haven (moet de quest “The New Merchant in Town” hebben gedaan in deel een van het verhaal)
Beloning: 20.000 goud (totaal)
De man op de boot wil zijn zeedromen nog steeds niet opgeven, en hij wil jouw hulp bij het maken van een zelfgemaakt kruidengeneesmiddel tegen zijn zeeziekte. Het eerste item dat hij je vraagt ​​is het mandrake-blad, dat je kunt krijgen als je naar de Strange Thing-winkel in Facade gaat. De eigenaar doet raar tegen je maar geeft je het blad dat je mee kunt nemen naar de man in Seafront. Hij geeft je 10.000 goud voor dit eerste item en vraagt ​​je dan om wat paddenolie te kopen, die je kunt krijgen van Two Brother’s Weaponry bij de Junk Heap. Ga naar hen toe om de padolie te pakken en keer dan voor de laatste keer terug naar de man in Seafront om nog eens 10.000 goud te krijgen en de zoektocht te voltooien.

The Great Tree
Locatie: Seafront, man links van de itemwinkel (na terugkomst van de Lost Shrine)
Beloning: 20.000 goud
De man is een botanicus en heeft gehoord over de grote boom in de Lost Shrine. Hij wil dat je er een stukje van ‘leent’ voor hem. Op de onderste verdieping van de Lost Shrine kijk je rond de wortels van de boom voor een ophaalpunt (dit bevindt zich aan de zijkant dicht bij de onderkant van de trap). Interactie ermee en een paar zwakke Shades en een grote Boss Shade zal spawnen. Pak ze aan en communiceer opnieuw met de plek om een ​​grote boomwortel te krijgen. Breng dit terug naar de man in Seafront om de zoektocht te voltooien.

Master of the Southern Plains
Locatie: aan zee, postbode in postkantoor (na terugkeer van de Lost Shrine)
Beloning: 30.000 goud
De man op het postkantoor zegt dat er een grote Shade is in de Southern Plains en wil je hulp om ermee om te gaan. Net als de schaduw in “A Bridge in Peril”, verschijnt deze alleen bij bewolkt weer, dus als je deze moet veranderen, kun je Seafront binnengaan en verlaten. Als je eenmaal bewolkt weer hebt, kun je het dorp binnengaan en verlaten om meerdere kansen te krijgen bij het uitzetten van de schaduw. Ga vanaf de ingang van het dorp naar het pad dat naar Emi’s Manor leidt, want dat is de locatie waar de schaduw zal spawnen. Je weet dat je in een instantie van het spawnt omdat er geen vijanden zijn die spawnen voordat je dat punt bereikt, dan krijg je een dialoog waarin wordt aangegeven hoe groot de schaduw is. Als je het eenmaal hebt verslagen, keer je terug naar de postbode in Seafront voor je beloning.

A Memorable Knife
Locatie: aan zee, barman in taverne (na het verkrijgen van twee sleutelfragmenten)
Beloning: 20.000 goud
De barman wil dat je een mes voor hem gaat halen uit Two Brother’s Weaponry in the Junk Heap. Als je daarheen gaat, zegt de broer dat hij 10 titaniumlegeringen nodig heeft om het speciale mes te maken. Titaniumlegering wordt alleen gedropt door het gele licht of de grote wandelende baasrobots op verdieping B2 van de Junk Heap-kerker, en 10 is nogal wat, dus het zal een beetje moeilijk zijn om deze te krijgen. Zodra je de 10 titanium hebt, breng je ze terug naar Gideon om het mes te laten maken en breng je het mes naar de barman in Seafront om je beloning te krijgen.

Bon Appetit! 2
Locatie: aan zee, barman in taverne (na het verkrijgen van drie sleutelfragmenten, het voltooien van “A Memorable Knife” en het voltooien van “Bon Appetit!” In deel een van het verhaal)
Beloning: 20.000 goud
De barman heeft een ander recept uit het boek dat hij wil uitproberen, en heeft jouw hulp nodig om meer ingrediënten te krijgen. Voor het recept heeft hij 10 reuzenmeervallen en 10 rijst nodig. De rijst kan worden gekocht bij de kruidenierswinkel in Seafront, maar voor de meerval moet je je best doen. Ze zijn een van de extra vissen in het spel die niet nodig zijn voor de Fisherman’s Gambit-zoektocht, dus zelfs als je ze allemaal hebt voltooid, kun je niet zomaar Catfish kopen, dus je moet er 10 handmatig vangen. Deze kunnen het beste worden gevangen met karper als aas in de Eastern Road-rivier (waarbij de karper eerst in de Village-rivier wordt gevangen met regenwormen). Wanneer je met karper op meerval vist, wacht je op de eerste trekkracht en trek je de stok onmiddellijk terug om de vis aan de haak te slaan. Zodra je de vereiste items hebt, ga je terug naar de herberg om de zoektocht te voltooien.

Freesia
Locatie: aan zee, man boven wapenverkoper (na het verkrijgen van drie sleutelfragmenten, voltooide ‘Brief aan een geliefde’ in deel een van het verhaal)
Beloning: 10.000 goud
Deze man is degene die je misschien hebt geholpen om een ​​brief te bezorgen aan iemand in de Aerie in deel een van het verhaal (deze zoektocht is niet beschikbaar als je dat niet hebt gedaan). Hij heeft je hulp nodig bij het bezorgen van een freesia bij de Materialenwinkel in Facade. Keer daarna terug naar de man in Seafront om de zoektocht te voltooien. Nadat je het geld hebt gekregen, heb je de keuze om zijn gordel te noemen of niet. Of je het nu wel of niet doet, is een geheel persoonlijke voorkeur die direct daarna een ander dialoogbit geeft, er is geen toekomstig ding dat het beïnvloedt.

The Fisherman’s Gambit, deel 6
Locatie: Seafront, the man on the dock (na The Fisherman’s Gambit, deel 5 en deel twee van het verhaal)
Beloning: verbeterde visserij
Dit is de eerste van de Fisherman’s Gambit-speurtochten waarvoor je moet zijn in de tweede helft van het verhaal om te voltooien. De visser wil dat je 3 zandvissen vangt. Dit zijn de eerste van de vissen die op onverklaarbare wijze in de woestijn worden gevangen, uit de rivier van zand vlakbij waar de bootpier is waar je snel naartoe kunt reizen. Zandvisjes worden gevangen met alleen het basisaas, maar in tegenstelling tot hoe eerdere vissen werden gevangen, moet je de stok terugtrekken om de vis aan de haak te slaan direct nadat de eerste bobber-trek heeft plaatsgevonden, in plaats van te wachten tot hij onder water wordt getrokken, zoals je kunt doen met eerdere vis.

The Fisherman’s Gambit, Part 7
Locatie: Seafront, the man on the dock (naar The Fisherman’s Gambit, Part 6)
Beloning: Verbeterde visserij
Vervolgens wil hij dat je 3 Royal Fish vangt. Deze worden met regenwormen gevangen in de kleine rivier die langs de oostelijke weg loopt. Royal Fish gaan terug naar hoe de vorige vis werkte, waar bij de derde trek het aas volledig onder water komt te staan ​​en dan trek je de stok terug om ze te haken.

The Fisherman’s Gambit, deel 8
Locatie: Seafront, the man on the dock (naar The Fisherman’s Gambit, deel 7)
Beloning: verbeterd vissen
Voor de voorlaatste quest wil hij dat je 2 Blue Marlin vangt. Deze worden gevangen vanaf de Seafront Pier en kunnen daadwerkelijk worden gevangen met het aas of met sardine als aas. Lokaas heeft een iets kleinere kans dat het Marlin is (blijkbaar 20% voor kunstaas en 30% voor sardine-aas), dus het is aan jou of je sardines wilt vangen of kopen om te gebruiken of gewoon met het kunstaas wilt proberen. De Marlin is als de Sandfish, en je moet de hengel onmiddellijk na het trekken aan de bobber terugtrekken in plaats van te wachten tot hij onder water is.

The Fisherman’s Final Gambit
Locatie: Seafront, the man on the dock (naar The Fisherman’s Gambit, deel 8)
Beloning: verbeterde visserij
Voor de laatste vis wil de man dat je een Hyneria vangt. Deze worden in de woestijn gevangen met een sardine als aas, wachtend tot de drie sleepboten en vervolgens de bobber onder water worden getrokken. Als je er eenmaal een hebt gevangen, ga je terug naar Seafront om deze laatste zoektocht te voltooien.

Facade

Life in the Sands
Locatie: Gevel, persoon staat naast de brievenbus bij de ingang
Beloning: 10.000 goud
De persoon wil dat je voor hem 10 Pink Moonflower-zaden krijgt. Dit is geen gemakkelijke taak, aangezien de Pink Moonflower-zaden veel worden gekruist door andere zaden in de tuin buiten het huis van Nier te planten. Er kunnen slechts enkele Moonflower-kleurzaden worden gekocht, deze moeten dan in een afwisselend patroon in de tuin worden geplant om eventueel de nieuwe kleurzaden te verkrijgen nadat ze zijn gegroeid en vervolgens verwelkt.

Als je de ‘Shopping List’- en’ A Return to Shopping’-missies niet hebt gedaan tijdens deel een van de playthrough, moet je eerst het item Cultivator’s Handbook kopen bij de bloemist in Nier’s Village, zodat je de volledige -grootte tuin.

Zie deze pagina voor informatie over het tuinieren en kruisen van de Pink Moonflower-zaden: (LEGENDARISCHE BLOEM / TUINBOEK)

Zodra je de 10 zaden hebt, keer je terug naar de persoon in Facade om je beloning te ontvangen.

The King’s Mask
Locatie: Gevel, bewaker bij de deur naar het herenhuis van de koning.
Beloning: 10.000 goud.
De bewaker heeft twee materialen van jou nodig om een ​​nieuw masker voor de koning te maken. Ze hebben 1 titaniumlegering en 1 kristal nodig. Het kristal kan gewoon worden gekocht bij de Material Shop in Facade, maar de titaniumlegering moet als een druppel worden verkregen van de robots in de Junk Heap. Zodra je de materialen hebt, ga je terug naar de bewaker voor je beloning.

Nightmares and Dust
Locatie: Gevel, bewaker bij de ingang van Facade (na het verkrijgen van Facade-sleutelfragment)
Beloning: 30.000 goud
De bewaker zegt dat er mensen zijn vermist in de zandstorm en vraagt ​​je hulp bij het onderzoeken. Reis omhoog het noordelijke deel van de woestijn in, de zandstorm in en je zult een grote schaduw vinden net ten oosten van waar je binnenkomt. Versla het en keer dan terug naar de bewaker om de zoektocht te voltooien.

A City Reborn
locatie: Gevel, bewaker bij de ingang van het herenhuis van de koning (na het verkrijgen van een Facade-sleutelfragment)
Beloning: 50.000 goud
De bewaker zoekt je hulp bij het verkrijgen van voorraden om Facade te helpen herbouwen na de wolvenaanvallen. Hij vraagt ​​je om 20 ijzererts, 20 klei en 20 houtblokken te krijgen. IJzererts kan worden gekocht bij Two Brother’s Weaponry, Logs kunnen worden gekocht bij de Materials Shop in Nier’s Village en Clay kan worden gekocht bij de Materials Shop in Facade. Zodra je 20 van elk van deze items hebt verkregen, keer je terug naar de bewaker om de zoektocht te voltooien.

A Shade Entombed
Locatie: Gevel, bewaker bij de ingang van Facade (na het verkrijgen van Facade-sleutelfragment)
Beloning: 20.000 goud
De bewaker zegt dat er bandieten zijn die de onvruchtbare tempel zijn binnengegaan en vraagt ​​uw hulp om met hen om te gaan. Blijkt dat ze per ongeluk een grote kap hebben losgelaten die in de tempel was verzegeld, en dat is waar je eigenlijk mee om moet gaan. In de Barren Temple moet je door de eerste drie puzzelkamers gaan zoals je eerder deed tijdens het verhaal, zodat je bij het achterste deel van de tempel kunt komen (let op: voor de volgende quest moet je doorgaan en alle de puzzelkamers, dus als je ze allemaal hier doet, bespaar je jezelf wat tijd later). Als je dat eenmaal hebt gedaan, ga je de lange gangkamer in de noordoostelijke hoek in. In deze kamer komt een grote schaduw. Behandel het en communiceer vervolgens met het lichaam op de grond om terug te gaan naar de tempel. Je zult de eenzame bandiet buiten bevechten,

Disturbing the Sleep of Kings
Locatie: Facade, King of Facade (na het voltooien van ‘A Shade Entombed’)
Beloning: Labyrinth’s Song
Omdat de bandieten de verzegelde schaduw in de tempel loslaten, heeft de koning je hulp nodig bij het afhandelen van de rest van de verspreide tinten door de tempel. Keer ernaar terug en deze keer moet je door elk van de puzzelkamers gaan om de vijanden op te ruimen. Alle kamers die je tijdens het vorige bezoek in “A Shade Entombed” hebt ontruimd, hoeven niet opnieuw te worden ontruimd. Om alle kamers vrij te maken, moet je helemaal naar de hal gaan waar je de kubusbaas hebt bevochten tijdens deel een van het verhaal, en als je die kamer eenmaal hebt voltooid, word je automatisch teruggebracht naar Facade en voltooi je de zoektocht.

Shadows of the Desert
Locatie: Facade / Desert, gemaskerde persoon die op verschillende plaatsen staat (na het verkrijgen van het Facade-sleutelfragment, voltooide “The Missing Girl” in deel een van het verhaal)
Beloning: 30.000 goud
Deze queeste functioneert zoals je zou kunnen doen in deel één in Seafront, waar je 3 verschillende keren met een specifieke persoon moet praten voordat de missie daadwerkelijk plaatsvindt, en het verschijnt niet in het missielogboek totdat je het echt hebt voltooid, dan gaat het gewoon rechtstreeks naar het voltooide gedeelte. Je ziet de persoon eerst in het zuidwesten van de woestijn bij de trap naar de aanlegsteiger. Als ze met ze praten, vertellen ze je dat ze op zoek zijn naar wolven.

De volgende keer dat je het woestijngebied betreedt, vind je de persoon die bij de ingang van Facade staat.

De derde en laatste keer staan ​​ze direct voor de ingang van Facade op de brug. Nadat je met hen hebt gesproken, word je aangevallen door een groot aantal tinten. Behandel ze allemaal, dan keert u automatisch terug naar Facade en voltooit u deze zoektocht.

Emi’s Manor

A Tale of Study
Locatie: Emil’s Manor, Sebastion de Butler staat in de ingang
Beloning: 15.000 goud
Sebastion zegt dat er een Shade in de studeerkamer zit, die niet veel doet. Nier besluit dat hij het wel wil afhandelen, dus ga naar de studeerkamer. Als je de trofeeën voor een 50/100 combo nog niet hebt gekregen, dan is dit eigenlijk een goede plek ervoor, omdat deze schaduw een hoop schade oploopt en niet echt terugvecht wanneer je hem aanvalt, dus schakel gewoon over naar een zwakke zwaard of speer zonder schade te verhogen met meer woorden. Zodra het is afgehandeld, keert u automatisch terug naar de ingang van het landhuis en zal Sebastion u een beloning geven.

Research Project
Locatie: Emil’s Manor, sebastion de Butler staan in de hal (Na het voltooien van “A Tale of Study”, opnieuw in te voeren het herenhuis om hem geven)
Beloning: None
Sebastion wil hulp bij het zoeken naar een manier om Emil terug te brengen naar zijn vorige formulier, en vraagt ​​je om in het ondergrondse laboratorium te kijken voor meer onderzoeksinformatie. Je kunt daar weer naar beneden gaan op dezelfde manier als tijdens het verhaal (interactie met de fontein). In het ondergrondse lab ga je erdoorheen naar de tweede verdieping (B2) en dan voorbij de grote doolhofachtige kamer. In de kamer met de kleinere kamers waar je deuren voor opent, zal de eerste kamer op het zuiden een bureau hebben waarmee je kunt communiceren met een lijst met adressen. Een van de adressen verwijst u naar Seafront, waar u heen moet. Het huis bevindt zich “boven de ingang”, dus om het te bereiken moet u linksaf blijven slaan vanaf de ingang, waarna u een trap op gaat naar een poort recht boven de ingang van Seafront. Communiceer ermee, dan krijg je een brief in vreemd schrift.

Junk Heap

The Shade Army
Locatie: Junk Heap, Gideon at Two Brother’s Weaponry (na het verwerven van Junk Heap key fragment)
Beloning: 30.000 goud
Gideon zegt dat schaduwen een verdieping van de Junk Heap hebben overgenomen, dus hij kan geen wapens maken zoals hij wil. Hij heeft eerst 5 kapotte batterijen en 5 kapotte motoren nodig om de lift te repareren. Deze kunnen worden verkregen bij een van de vliegende robots op verschillende verdiepingen van de Junk Heap. Zodra je deze onderdelen hebt, keer je terug naar Gideon, en hij zal een “Elevator Parts” voor je maken om de lift mee te nemen en te repareren. De betreffende lift in de rommelhoop is niet de normale lift die je neemt om tijdens het verhaal naar B1 / B2 te gaan, maar de volgende erna. Wanneer je de lift naar de tweede verdieping neemt, hoef je alleen maar door te gaan en de Shades in het gebied eruit te halen. Als ze allemaal gewist zijn, ga je terug naar Gideon om de zoektocht te voltooien.

The Forest of Myth

The Magical Stone
Locatie: Fortune Teller in Forest of Myth (na het verwerven van alle sleutelfragmenten)
Beloning: 10.000 goud
Een nieuwe vrouw zit in het Mythwoud, bij het eerste huis aan de rechterkant. Ze zegt dat ze probeert in de waarzeggerij te komen en je hulp wil bij het bemachtigen van een staarsteen. Popola weet blijkbaar waar ze er een moet krijgen, dus ga eerst met haar praten in de bibliotheek. Popola vertelt je dat je nog een steen kunt vinden bovenop de Lost Shrine, dus ga daarheen als je er klaar voor bent. “Bovenop” is het gebied dat je bereikt met alle gebroken muren bovenaan, net voordat je naar beneden gaat om bij de baaskamer te komen. Er komt direct een duwblok naar rechts als je boven op het heiligdom komt, dat je om de hoek terugtrekt om over de bovenkant van de muren te springen. Ga verder naar de noordkant van het dak en je komt bij een gebied waar een schaduw van een baas uitzet. Versla het, en je krijgt een “Eye of Power”.

Ga nu met het Eye of Power in de hand terug het heiligdom uit en keer terug naar het Forest of Myth en geef de vrouw de steen. Ze biedt je een gratis lezing aan, waarmee je akkoord moet gaan. Je wordt naar een bekende locatie vervoerd en aangevallen door schaduwen. Als je het gebouw binnengaat, is er een doos die je kunt breken waar je het wapen “Iron Pipe” vindt. Versla alle tinten om terug te keren uit de droom en de zoektocht te voltooien.

Je kunt later naar het droomgebied terugkeren als je wilt door opnieuw met de vrouw te praten.

Dat zijn alle Side Missies in NieR Replicant versie 1.22474487139.

NieR Replicant Wiki Guide

Vorig artikelOddworld Soulstorm Trofee Roadmap
Volgend artikelNieR Replicant: Wapen Locaties & Upgrades Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here