NieR Replicant: Bloemen Kweken Guide

Welkom bij de NieR Replicant Remaster Bloemen Kweek Guide. Deze gids legt de nieuwe eigenaardigheden van tuinieren uit en hoe je de White Moonflower in de snelst mogelijke tijd kunt krijgen, vereist voor de Legendary Gardener trofee (met succes de legendarische bloem gekweekt).

Het slechte nieuws is dat je niet zomaar de systeemtijd op PS4 / PS5 kunt veranderen zoals je zou kunnen op PS3 om de cultivatie in één dag te doen. De tijd op het spel bespaart (en bij uitbreiding is de tijd waarop de plantengroei is gebaseerd) lijkt te zijn verrekend met de interne systeemklok die niet door de gebruiker kan worden gewijzigd, dus het wijzigen van de zichtbare datum- en tijdklok in de systeeminstellingen doet dat niet ‘ Het heeft invloed op de tijd op het opslaan van je game of op het feit of planten zijn gegroeid of niet.

Het veranderen van de tijdzone op het systeem heeft WEL invloed op de tijd bij het opslaan, dus met enige voorkennis kun je een groeicyclus van bloemen in één dag doorlopen, in plaats van twee zoals zou vereisen zonder tijdmanipulatie.

Als je de tijd of zoiets niet wilt manipuleren en de bloemen gewoon “legitiem” wilt laten groeien, kun je deze secties over tijdvereisten overslaan en gewoon naar de sectie met instructies voor het kweken van bloemen gaan.

Tijdzonemanipulatie

Zoals eerder gezegd, heeft het wijzigen van de datum en tijd in de systeeminstellingen geen invloed op de bloemgroei, maar het wijzigen van de tijdzone wel. U kunt dit in uw voordeel gebruiken om de bloemgroei in een periode van 24 uur heen en weer te bewegen om te controleren of bloemen succesvol zijn gekruist of niet. Planten lijken de exacte tijd vast te houden waarop ze werden geplant, dus je kunt ze niet beïnvloeden door te sparen met ze gekweekt en dan terug te keren naar de tijd, ze zullen “ontgroeien” ten opzichte van de tijd op de opslag. Je kunt dit gebruiken om elke cyclus te controleren of je bloemen hebt veranderd of niet, en zoveel mogelijk dwingen om de gekruiste kleur te zijn.

Om te beginnen, wil je bij het planten van de bloemen de tijdzone zo ver mogelijk naar achteren verplaatsen (UTC-11: 00 Amerikaans Samoa). Je plant de zaden met de tijdzone hierop ingesteld en slaat ze vervolgens op. Je kunt dan de tijdzone helemaal naar voren veranderen (UTC + 13: 00 Onafhankelijke Staat Samoa) om de planten 24 uur groeitijd te laten doorlopen. Je kunt je save herladen (je hoeft het spel helemaal niet te verlaten als je deze tijdzone verschuift, laad alleen de save elke keer opnieuw om de bloemen te herladen) om te zien welke bloemen zijn gegroeid.

Met de gekweekte bloemen kun je zien welke gekruist zijn of niet. Noteer welke wijzigingen zijn aangebracht en u wilt behouden en waarmee u het opnieuw wilt proberen. Verander de tijdzone weer helemaal terug (UTC-11: 00) en herlaad je save om de bloemen te “ontgroeien”. Je kunt dan degenen die niet kruisten opnieuw planten en degenen die dat wel deden, achterlaten. Of een kruising van bloemen of niet, het is goed wanneer u het zaad plant, niet op een ander moment na het water geven of iets anders.

Nadat u tevreden bent met wat u hebt geplant en wat u krijgt, kunt u uw tijdzone weer normaal maken als u dat wilt. Als je de volgende dag weer klaar bent om te gaan, verplaats je de tijdzone helemaal naar voren (UTC + 13:00) en je zou ongeveer 48 uur moeten hebben verstreken om de tijdzoneverschuiving te tellen, zodat je je zaden kunt oogsten.

Over meststoffen en water geven

Voor het kweken van bloemen is het niet de moeite waard om er kunstmest op te gebruiken. Speed ​​Fertilizer verhoogt het zaad> de oogsttijd niet genoeg zodat u direct kunt overslaan naar het oogsten van zaden van de bloemen.

Water geven verhoogt blijkbaar de zaadopbrengst, maar heeft geen enkel effect op het feit of de bloem al dan niet gekruist is (aangezien de kruisingsstatus correct wordt ingesteld wanneer het zaad wordt geplant). Als je de planten water wilt geven om meer zaden te proberen, wacht dan tot je weet dat alle bloemen die je wilt gekruist zijn en je ze voor vandaag laat staan, en geef dan de tuin in één keer water. Als je na elke aanplant water geeft, verspil je gewoon veel tijd.

Bloemen kweken

Voorbereiding: tuin en zaden

Voordat je bloemen gaat kweken, moet je de tuin buiten het huis van Nier kunnen gebruiken. Dit doe je door ofwel de quests “Shopping List” en “A Return to Shopping” in deel 1 van het verhaal te voltooien, OF door het “Cultivator’s Handbook” te kopen bij de bloemist in het dorp in deel 2 als je die missies in deel 2 hebt gemist. Een.

De tuin op ware grootte is een raster van 3 bij 5 met plantplekken waar je voedsel of bloemen in kunt planten. Zaden worden overal in de gamewereld gevonden of gekocht bij verkopers. Moonflower-zaden zijn wat je nodig hebt en worden gekocht bij de kruidenier in Seafront. Je hebt minimaal nodig om te starten:

Rode Moonflower-zaden x9
Gouden Moonflower-zaden x15
Blauwe Moonflower-zaden x6

Als je van plan bent tijdmanipulatie te gebruiken om de gekruiste bloemen te forceren, moet je er tenminste 20 – 30 van elk kopen, je kunt ze verkopen die je niet nodig hebt als je klaar bent.

Stap 1: Peach Moonflower

Perzik is de kleur waarmee u wilt beginnen. Deze worden gekruist door Gold Moonflower tussen Red Moonflower in het bloemenrooster te plaatsen, zoals hieronder (dit veronderstelt dat je naast het huis van Nier staat, met je gezicht naar de stad):

[ROOD] [GOUD] [ROOD] [GOUD] [ROOD]

[ROOD] [GOUD] [ROOD] [GOUD] [ROOD]

[ROOD] [GOUD] [ROOD] [GOUD] [ROOD]

De kans dat een bloem wordt gekruist, wordt bepaald door de kleuren ernaast (boven en onder doet er niet toe) met een kans van 10% met de tegenovergestelde kleur aan beide kanten. Bij sommige gidsen wordt de middelste rij afgewisseld met 3 Goud en 2 Rood waardoor je een extra bloem krijgt, maar dan hebben de bloemen aan de buitenkant blijkbaar een kans van 5%.

De GOUDEN bloemen staan ​​in het midden van de RODE bloemen omdat de GOUDEN bloemen zijn die veranderen in PERZIK als ze groeien. Als je aan het kweken bent met tijdmanipulatie, moet je controleren welke GOLD-exemplaren zijn veranderd en alle andere planten die dat niet hebben gedaan.

Stap 2: Indigo Moonflower

Indigo is de volgende, met een vergelijkbare lay-out:

[BLAUW] [GOUD] [BLAUW] [GOUD] [BLAUW]

[BLAUW] [GOUD] [BLAUW] [GOUD] [BLAUW]

[BLAUW] [GOUD] [BLAUW] [GOUD] [BLAUW]

GOUD tussendoor BLAUW, want wederom is GOUD degene die verandert.

Stap 3: Pink Moonflower

Pink is de volgende, de eerste die is gemaakt met de andere gekruiste zaden.

[INDIGO] [ROOD] [INDIGO] [ROOD] [INDIGO]

[INDIGO] [ROOD] [INDIGO] [ROOD] [INDIGO]

[INDIGO] [ROOD] [INDIGO] [ROOD] [INDIGO]

ROOD gaat tussen INDIGO in omdat de RODE bloemen veranderen in ROZE. Dit is handig als je de kruising met tijdmanipulatie probeert af te dwingen, omdat je gewoon meer RODE zaden kunt kopen als je ze nodig hebt.

Stap 4: White Moonflower

De laatste stap, het maken van de White Moonflower. Dit maakt gebruik van twee van de gekruiste zaden, dus als je dit met tijdmanipulatie wilt forceren, moet je een veilige back-up maken, zodat je het opnieuw kunt proberen als je geen zaden meer hebt.

[PEACH] [PINK] [PEACH] [PINK] [PEACH]

[PEACH] [PINK] [PEACH] [PINK] [PEACH]

[PEACH] [PINK] [PEACH] [PINK] [PEACH]

Als je ervoor kiest om dit te forceren met tijdmanipulatie, plant dan eerst de PEACH zaden en maak vervolgens een back-up van je opslag. Als je terug moet en nog een ronde van het planten van PINK moet doen, dat bespaart je wat tijd omdat je niet alle PEACH-exemplaren opnieuw hoeft te planten.

Op dit punt, als je klaar bent met bloemen, kun je de tijdzone naar voren verplaatsen naar waar de WITTE bloem nu wordt gekweekt en deze oogsten. De trofee wordt toegekend voor het verkrijgen van de bloem zelf, niet voor de zaden. Als je echter zaden wilt kopen en ze wilt gebruiken om om wat voor reden dan ook meer witte bloemen te laten groeien, worden de witte bloemen elk voor 5000 goud verkocht.

Dat is alles wat er nodig is om de legendarische bloem in NieR Replicant ver.1.22474487139 te kweken. Nadat je alle stappen hebt gevolgd, ontgrendel je de Legendary Gardener trofee.

NieR Replicant Wiki Guide

Vorig artikelNieR Replicant: Wapen Locaties & Upgrades Guide
Volgend artikelNieR Replicant Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here