New Tales from the Borderlands – Alle Vaultlander Figuur Locaties

Er zijn 20 Vaultlander-figuurlocaties in New Tales from the Borderlands. Het vinden van de eerste 16 die niet gebonden zijn aan pre-order of online bonussen ontgrendelt de Not Dolls. Action Figures!”  trofee. De andere 4 Vaultlanders komen als een pre-orderbonus, van het gebruik van online SHIFT-codes en voor het starten van een nieuw spel, maar ze tellen niet mee voor de trofee en prestatie.

Dit zijn de locaties voor alle Vaultlanders:

Vaultlander #1: Phuong
Automatisch ontgrendeld tijdens de ontsnapping uit het ruimteschip in Episode 1.

Vaultlander #2: Claptrap
In aflevering 1 hoofdstuk 3, direct nadat je uit het ruimteschip bent ontsnapt, bevind je je op een marktplaats als Octavio. Werk nog NIET met de radio. Praat in plaats daarvan met Paco en je andere vrienden. Nadat je Paco hebt geholpen zijn vriend te vinden, zal hij je een Vaultlander-vinder geven, ga nu naar het tegenovergestelde van Paco’s vrachtwagen en raap Claptrap op van de vuilnisbelt.

Vaultlander #3: Amara
In Episode 1 Chapter 3 bereik je een punt waar je als Fran rondloopt in het restaurant en de verzekeringsdame de schade laat zien. Dit deel mag je niet missen. Aan de andere kant van de Jukebox ligt wat puin op de grond. Inspecteer het een keer met  , daarna interactie met   om deze Vaultlander te krijgen.

Vaultlander #4: Zane
In Episode 2 Chapter 3 zul je je eerste Vaultlander gevecht in de riolen hebben om verder te gaan met het verhaal. Dit deel mag je niet missen. Je MOET dit gevecht winnen om dit cijfer te krijgen. Dit is de eerste van zes gevechten voor   And Still Champion… .

Vaultlander #5: Vasquez
Tijdens aflevering 3, hoofdstuk 2, moet je onderdelen zoeken voor een wapen in Fran’s winkel. Communiceer met de koelkast in de opslagruimte achter de bar om een ​​Vaultlander-gevecht te beginnen. Je MOET dit gevecht winnen om dit cijfer te krijgen. Dit is de tweede van zes gevechten voor   And Still Champion….

Vaultlander #6: Roland
Tijdens aflevering 3, hoofdstuk 6, bevind je je in een mortuarium. Communiceer met de koude locker om de hoek om een ​​Vaultlander-gevecht te beginnen. Je MOET dit gevecht winnen om dit cijfer te krijgen. Dit is de derde van de zes gevechten voor  :goud: And Still Champion….

Vaultlander #7: Maya
Tijdens aflevering 4, hoofdstuk 3, bevind je je in een laboratorium. pak het van de tafel aan het einde van de kamer.

Vaultlander #8: Mordecai
In Episode 4 Chapter 4, wanneer je als Fran speelt in de nieuwe Fran’s Frogurt-winkel, moet je de kassa gebruiken om de Vaultlander te vinden.

Vaultlander #9: Brick
Ook in Episode 4 Chapter 4, naast de kassa van de vorige Vaultlander, is een kofferbak. Versla de Badass Superfan die zich hier verstopt om deze Vaultlander te krijgen. Dit is de vierde van de zes gevechten voor  And Still Champion….

Vaultlander #10: Moze
De laatste Vaultlander in deze aflevering staat ook in hoofdstuk 4. Wanneer je herenigd wordt met L0U13, daagt een Badass Superfan je uit voor een gevecht. Versla hem om de Vaultlander te krijgen. Deze strijd is verhaal gerelateerd. Je kunt het niet missen. Dit is ook de vijfde van zes gevechten voor  And Still Champion….

Vaultlander #11: Handsome Jack
In Episode 5 Chapter 4 interageer je in Susan’s kantoor met de Vaultlander op de rode “X” op de vloer. Versla de Badass Superfan om de Vaultlander te krijgen. Dit is het zesde en laatste gevecht voor  And Still Champion….

Vaultlander #12: Krieg
In aflevering 5, hoofdstuk 4, moet je bij het redden van Anu van een operatietafel Stapleface AANRAKEN wanneer daarom wordt gevraagd en ze zal je Krieg geven.

Vaultlander #13: Lilith voltooit
het spel met een relatie van Anu en Octavio van 50% of meer.

Vaultlander #14: Fiona Voltooit
het spel met Anu en Fran relatie van 50% of meer.

Vaultlander #15: Ellie Voltooit
het spel met Octavio en Fran relatie van 50% of meer.

Vaultlander #16: Zer0
Het spel beëindigen met een skateboardscore van 75% of meer.

Vaultlander #17: Fl4k
Hij was een pre-orderbonus voor deze game. (geldt niet voor de trofee  Not Dolls. Action Figures! )

Vaultlander #18: Hot Loader Vaultlander
Alleen beschikbaar via Shift-code weggeefactie op Gearbox Twitter-account. (geldt niet voor de trofee   Not Dolls. Action Figures! )

Vaultlander #19: Axton
Alleen beschikbaar via Shift-code-weggeefactie op Borderlands Twitter-account. (geldt niet voor de trofee   Not Dolls. Action Figures! )

Vaultlander #20: Salvador
Automatisch ontgrendeld bij het starten van het spel (telt niet voor de trofee   Not Dolls. Action Figures! )

Dat zijn alle 20 Vaultlanders in New Tales from the Borderlands. Na het behalen van de eerste 16 verdien je de trofee  Not Dolls. Action Figures!

New Tales Of The Borderlands Trofee Guide & Roadmap

Check ook onze andere Trofee Guides & Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelNew Tales from the Borderlands – Alle Eindes Guide
Volgend artikelNew Tales From The Borderlands Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here