New Tales from the Borderlands – Alle Eindes Guide

Er zijn 5 verschillende eindes die je kunt krijgen in New Tales from the Borderlands. Alle eindes zijn gekoppeld aan de Skateboard Rating of de drie vriendschapsbeoordelingen. Deze gids laat alle 5 eindes zien en hoe je ze kunt krijgen. Je hebt alle 5 eindes nodig om de trofee ” You Played This Before? te krijgen. Ze kunnen nog steeds worden gedaan via Chapter Select. Het zou het beste zijn om voor een hoge Skateboard-rating (80% of meer) te gaan bij de eerste playthrough, je hebt dit hoe dan ook nodig voor de trofee “New Business”. Je krijgt een hoge Skateboard Rating door altijd de leuke dialogen te kiezen en niet te falen in quick-time events. Dan hoef je alleen aflevering 5 opnieuw te spelen voor de andere 4 eindes.

Einde #1 – Iedereen overleeft

Dit is het beste resultaat dat je kunt krijgen, om dit te krijgen heb je een Skateboard Rating van 75% of hoger nodig. Je krijgt deze beoordeling automatisch als je voor de trofee  New Business gaat. En alle drie de vriendschapsrelaties moeten boven de 50% zijn. Afhankelijk van hoe laag je Skateboard Rating was aan het einde van Episode 4 (je kunt je rating bekijken in het Hoofdmenu onder Extra’s > Mijn keuzes), hoef je alleen Episode 5 opnieuw te spelen. Als het aan het einde van Episode onder de 60% was 4 wordt aanbevolen om aflevering 4 volledig opnieuw af te spelen.

Einde #2 – Iedereen behalve LOU13 overleeft

In dit einde overleeft iedereen behalve LOU13. Om dit einde te krijgen heb je een Skateboard Rating van 50% of hoger nodig aan het einde van het spel, ook moeten alle vriendschapsrelaties meer dan 50% zijn.

Einde #3, #4, #5 – Een van de groepsleden sterft, de rest overleeft

Er zijn drie vriendschapsbeoordelingen die hier belangrijk zijn:

  • Brain ‘N Brawn – Anu en Fran-relatie (als het minder dan 50% is aan het einde van het spel, sterft Fran)
  • Sis ‘N Bro – Anu en Octavio-relatie (als het minder dan 50% is aan het einde van het spel, sterft Anu)
  • Frogurt ‘N Tacos – Octavio en Fran-relatie (als het minder dan 50% is aan het einde van het spel, sterft Octavio)

Elk van deze beoordelingen is gekoppeld aan één einde. Om een ​​van deze eindes te krijgen, moet de respectieve beoordeling lager zijn dan 50%, zodat een van die personages aan het einde sterft. Voor deze drie beoordelingen is het voldoende om alleen aflevering 5 opnieuw te spelen. Afhankelijk van hoe laag je score was bij je eerste playthrough, is het misschien voldoende om alleen de laatste 2 hoofdstukken van aflevering 5 opnieuw te spelen. Als je je score niet wilt verliezen van de eerste keer doorspelen, kun je op  in het hoofdmenu drukken en je opslagbestand dupliceren naar een ander opslagvak. Het maakt niet uit op welke save slot je de eindes doet.

Dat zijn alle 5 mogelijke eindes in New Tales from the Borderlands.

New Tales Of The Borderlands Trofee Guide & Roadmap

Check ook onze andere Trofee Guides & Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelCall of Duty Modern Warfare II 2022 Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelNew Tales from the Borderlands – Alle Vaultlander Figuur Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here