Horizon Forbidden West – Melee Pit Challenges Guide

Horizon Forbidden West heeft 15 Melee Pit uitdagingen. Deze walkthrough leidt je door elke uitdaging. Het winnen van alle Melee Pit Challenges is vereist om te vechten tegen de Tenakth-melee-meester die bekend staat als de Enduring. Als je de melee-meester verslaat, ontgrendel je ook de trofee “The Enduring”.

De 15 uitdagingen zijn verspreid over 4 verschillende Melee Pit locaties. Elke pit heeft tussen de 3-5 uitdagingen. De laatste uitdaging bij elk is altijd om de Pit Master te verslaan, die wordt ontgrendeld nadat je alle andere uitdagingen in de Pit hebt gedaan. Elke Pit Master geeft je een medaille, zodra je alle 4 Pit Masters hebt verslagen, kun je de quest “The Enduring” volgen om een ​​waypoint naar de melee master te krijgen. Dat is net een geheime baas omdat hij alle Melee Pits onder de knie heeft. De pit uitdagingen zijn kleine melee combo tutorials waarin de game je leert hoe je basisaanvallen kunt verbinden met langere combo’s.

Geen van de Melee Pits kan worden gemist. Je kunt ze na het verhaal nog steeds allemaal vinden in free-roam. Ze worden gemarkeerd door een “twee gekruiste speren” pictogram op de kaart zodra ze zijn ontdekt. Praat met de Pit Master om de uitdagingen te starten. Er is een timer voor elke uitdaging, maar als je er te lang over doet, kun je het meteen opnieuw proberen, het kost niets. Door op de moeilijkheidsgraad Verhaal te spelen, is de vereiste tijd voor deze uitdagingen gemakkelijker te verslaan.

Let op!: de Melee Pits vereisen dat je de combo’s in de “Warrior Skill Tree” hebt ontgrendeld. Je moet prioriteit geven aan het kopen van die vaardigheden. Als je een melee vaardigheid mist, kunnen de uitdagingen niet worden gespeeld! Als je meer vaardigheidspunten nodig hebt, speel dan side missies of voltooi andere interessante punten die op de kaart zijn aangegeven. In onze platina walkthrough zie je ook dat we het eerste aan de warrior tree werken om zo snel mogelijk alle skills te ontgrendelen.

Melee Pit: Chainscrape

Uitdaging #1: Blokbreker

Hiervoor moet je de Block Breaker-vaardigheid hebben ontgrendeld in de Warrior vaardighedenboom. (skills)

Druk gewoon herhaaldelijk om de Block Breaker Combo uit te voeren totdat de gezondheid van de vijand op is.

Uitdaging #2: Resonator Blast

Blijf de vijand raken totdat je speer blauw gloeit. Doe dan een  zware aanval om de vijand energie te geven, schakel over naar de boeg, schiet het blauwe energiepunt op de vijand voor een Resonator Blast.

Uitdaging #3: Pit Master-uitdaging

Versla de Pit Master zoals je wilt. De eenvoudigste methode is om de combo vanaf de eerste uitdaging te spammen.

Melee Pit: Scalding Spear

Uitdaging #4: De toorn van de krijger

Druk op > Vasthouden voor zware aanval > doe een resonatorstoot (richt de boog en schiet het blauwe gloeiende deel op de tegenstander).

Uitdaging #5: Luchtstraffing

Druk op > Richt vervolgens je boog en schiet deze op het blauw oplichtende deel van de tegenstander.

Uitdaging #6: Pit Master-uitdaging

Gewoon spammen om de Pit Master te verslaan.

Melee Pit: The Bulwark

Uitdaging #7: springen en schieten

Ontwijk een aanval > doe meteen een combo met vasthouden > richt dan je boog en schiet de vijand neer . Je hoeft de vijand niet per se in de lucht neer te schieten, het is oké om op de grond te landen en hem snel neer te schieten, je moet gewoon snel zijn en niet te veel tijd laten verstrijken.

Uitdaging #8: zoeken en slaan

Voer een lichte aanval uit, houd + ingedrukt om over de vijand te springen > druk tijdens het vallen om een ​​slam-aanval op de tweede tegenstander uit te voeren.

Uitdaging #9: Aanhoudende Breaker

Doe een blokbreker  > houd vast en laat los, houd vast > schiet de tegenstander neer met een boog.

Uitdaging #10: Pit Master-uitdaging

Versla de twee vijanden zoals je wilt. Je kunt eenvoudige brekercombo’s spammen en je boog gebruiken wanneer een vijand blauw gloeit.

Melee Pit: Thornmarsh

Uitdaging #11: Destroyer Chain

Houd ingedrukt om een ​​zware aanval uit te voeren. Dan in een nieuwe combo: – Pauze – – nadat je de combo hebt voltooid, schiet je de vijand snel neer met je boog.

Uitdaging #12: Oogsten en wissen

Druk , wacht een halve seconde, druk op , druk  naar voren in de richting van de tegenstander + in een nieuwe knop houd ingedrukt en laat los, houd dan vast.

Uitdaging #13: Energiepiekketen

– wacht 2 seconden – houd vast – houd vast.

Uitdaging #14: Power Rush

Houd vast voor een zware aanval. Laat de animatie eindigen, houd dan ingedrukt en laat los > druk (je hoeft alleen nog 2 snelle aanvallen uit te voeren om deze combo te voltooien) > schiet de vijand neer met een boog.

Uitdaging #15: Pit Master-uitdaging

Versla de Pit Master eenvoudig op elke gewenste manier. Je kunt  herhaaldelijk combo’s op hem spammen totdat zijn schild breekt.

The Enduring locatie

Nadat je alle 4 Melee Pit Masters hebt verslagen, is de laatste stap het vinden en verslaan van de Tenakth melee master die bekend staat als “The Enduring”. Je kunt de boodschap “The Enduring” volgen en het zal je een zoekgebied tonen in het noorden van de kaart, ten noorden van Scalding Spear. Zoek naar een tent waar zwarte rook uit komt, daar vind je de Enduring. Zie hieronder de exacte locatie:

Praat met de Enduring, volg haar naar de vechtkuil en win de wedstrijd. Dit voltooit de side-quest “The Enduring” en ontgrendelt ook de trofee “The Enduring”. Bovendien zal je speer nu meer melee-schade aanrichten.

Horizon Forbidden West Wiki Guide

Vorig artikelHorizon Forbidden West – Reach For The Stars Walkthrough
Volgend artikelHorizon Forbidden West – Alle Black Box Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here