Maffia 1 Remake: Telefooncel Uitdagingen

Mafia 1 Remake Definitive Editon heeft 12 Phone Booth Jobs (Phone Booth Side Missies). Als je je afvraagt ​​of Mafia 1 Remake side missies heeft, is het antwoord ja en ze komen in de vorm van geheime telefooncellen in Free Ride. Deze zijn alleen beschikbaar in Free Ride. Ze ontgrendelen geen enkele trofee, maar je krijgt 5 auto’s uit telefooncellen, wat weer helpt bij de Motor Museum trofee.

Telefooncellen zijn de enige side missies in het spel en er zijn getimede race uitdagingen bij betrokken. Eerst moet je wat aantekeningen lezen in Salieri’s Bar in Little Italy (de plek waar je spawnen in Free Ride) om de telefooncellen te activeren. Dan gaan bepaalde telefooncellen over en kan er interactie mee zijn, waardoor de race uitdaging begint. Als je ze voltooit, worden 5 nieuwe auto’s en verschillende kostuums ontgrendeld.

Geen van deze is te missen. Als een uitdaging mislukt, zal je voor de telefooncel respawnen en het zo vaak als je wilt opnieuw proberen. Het is vermeldenswaard dat er geen interactie is met telefooncellen tijdens een politie achtervolging. De eerste uitdaging voor de telefooncel moet worden gedaan voordat de rest wordt ontgrendeld. De laatste wordt pas ontgrendeld nadat alle andere zijn uitgevoerd.

Hoe Phone Booth Jobs werken:

Lees in Free Ride het briefje op de pooltafel in Salieri’s Bar (Little Italy) om de eerste telefooncel te activeren.
Voltooi de eerste uitdaging voor de telefooncel.
In Salieri’s Bar zullen 10 nieuwe noten verschijnen (sommige beneden, sommige boven). Lees ze allemaal. Elke notitie ontgrendelt een nieuwe telefooncel.
Nu kun je de resterende uitdagingen voor de telefooncel spelen. Ze kunnen in elke volgorde worden gedaan, behalve de laatste, waarvoor u eerst alle andere telefooncellen moet doen.

Stap 1: Missies voor telefooncel ontgrendelen
Allereerst wil je Free Ride selecteren in het titelscherm (komt beschikbaar na het eerste hoofdstuk van het verhaal). Je zult altijd spawnen in Salieri’s Bar in Little Italy (het is een genoemd gebied op de kaart). Ga Salieri’s Bar binnen en lees het briefje op de pooltafel (begane grond). Als het hier niet is, ga dan een beetje verder met het verhaal, het zou hier elk moment moeten zijn nadat je het derde verhaalhoofdstuk hebt gedaan. Het lezen van het briefje activeert de eerste telefooncel. Slechts één hokje wordt nu ontgrendeld en je moet deze voltooien voordat andere hokjes ontgrendelen.

Hieronder ziet u een afbeelding van de notitie en de locatie.

Telefooncel # 1
Na het lezen van de bovengenoemde notitie, kunt u nu naar de telefooncel in het uiterste westen van Little Italy gaan. De telefoon gaat over en u kunt ermee communiceren. Zorg ervoor dat je dit voltooit, zodat er meer notities verschijnen in de bar van Salieri om nieuwe telefooncellen te ontgrendelen.

Beloning: ontgrendelt nieuwe auto in garage (Crazy Horse)

Stap 2: Verzamel 10 bankbiljetten in de Salieri’s Bar
Ga terug naar Salieri’s Bar in Little Italy, waar je de eerste notitie hebt opgepikt.

Na voltooiing van de eerste telefooncel zijn hier 10 nieuwe notities beschikbaar. Lees ze allemaal! Elke notitie ontgrendelt een nieuwe telefooncel. Als ze niet allemaal zijn voortgekomen, is dat omdat je het verhaal nog niet hebt verslagen (ze zullen allemaal beschikbaar zijn na het verhaal).

Nadat je ze allemaal hebt gelezen, worden de resterende telefooncellen ontgrendeld. Je kunt ze in elke volgorde doen (behalve de laatste, waarvoor je alle andere eerst moet doen).

Telefooncel #2
Beloning: ontgrendelt monteur kostuum.

Telefooncel #3
Beloning: ontgrendelt Boxer kostuum.

Telefooncel #4
Beloning: Ontgrendelt Gold Tommy Gun.

Telefooncel #5
Beloning: Ontgrendelt clownkostuum + gouden jachtgeweer

Telefooncel #6
Beloning: Ontgrendelt nieuwe auto in garage (Smith Moray)

Telefooncel #7
Beloning: Ontgrendelt nieuwe auto in garage (Waybar Concept)

Telefooncel #8
Beloning: Ontgrendelt nieuwe auto’s in garage (Brubaker Forte & Carozella – C-serie)

Telefooncel #9
Beloning: Ontgrendelt Gold Revolver

Telefooncel #10
Beloning: Ontgrendelt nieuwe auto in garage (Mutagen)

Telefooncel #11
Deze is alleen ’s nachts verkrijgbaar! Om het tijdstip van de dag te veranderen, ga je naar Salieri’s Bar (Little Italy, waar je alle notities leest) en interactie met de ingelijste foto in de backoffice.
Beloning: ontgrendelt Alien kostuum

Telefooncel #12
Na alle voorgaande 11 telefoonceluitdagingen te hebben gedaan, verschijnt er een nieuw briefje in Salieri’s bar boven. Grijp dit briefje om de 12e en laatste telefooncel te ontgrendelen.
Beloning: ontgrendelt Herbert Baskerville kostuum

Dat zijn alle telefooncellocaties in Mafia 1 Remake Definitive Edition.

Maffia 1 Remake Wiki Guide

Vorig artikelMaffia 1 Remake: Alle 36 Voertuigen (Volle Garage)
Volgend artikelMaffia 1 Remake: Black Mask (Pulp Tijdschriften) Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here