Maffia 1 Remake: Hidden Car Locaties

Mafia 1 Remake Definitive Edition heeft 5 verborgen autolocaties. Door alle verborgen voertuigen te vinden, wordt de trofee Car Thief Number One ontgrendeld. Deze gids toont al hun locaties.

Geen van deze geheime auto’s kan worden gemist. Je kunt (en moet) ze na het verhaal in Free Roam krijgen. Maar eerst moet je de 5 postkaarten pakken, deze zijn verplicht om de verborgen auto’s te laten verschijnen.

Postkaarten krijgen en verborgen auto’s laten verschijnen
Versla eerst het verhaal. De ansichtkaarten komen in de loop van het verhaal beschikbaar. Na het verhaal zijn ze alle 5 beschikbaar.

Laad nu het spel in de Free Ride-modus (Free Roam) en ga naar Bertone’s Autoservice in Downtown. Ga dit gebouw binnen en je vindt 5 postkaarten op een prikbord binnenin. Elk van hen laat je een afbeelding zien waar je de verborgen auto kunt vinden. Je kunt ze alle 5 tegelijk pakken en de 5 verborgen auto’s komen meteen beschikbaar. Je kunt ze in elke volgorde pakken. Hieronder staan ze in de dichtstbijzijnde volgorde.

Zonder de kaarten zou je geen interactie kunnen hebben met de garages die de auto’s bevatten.

Hidden Car #1 – Trautenberg Sport
Downtown

Ga in het westen van Downtown naar het kaartgebied “The Waterfront” (bij East River). Er is een houten deur die je hier open kunt trappen, maar je moet de bovengenoemde postkaarten hebben verzameld om de interactie mogelijk te maken. Achter de deur staan enkele kratten. Zorg ervoor dat je een pistool meeneemt uit de Armory bij Salieri’s Bar (waar je altijd begint in Free Roam). Gebruik het pistool om de kratten te vernietigen, zodat je aan het einde van de garage de verborgen auto Trautenberg Sport kunt bereiken.

Hidden Car #2 – Flame Spear
Central Island

In het zuidoosten van Central Island staat de Flame Spear supercar gewoon in een garage die je gemakkelijk vanaf de straat kunt bereiken. Dit is de snelste auto in de game, met een topsnelheid van 280 km/u (174 mph).

Hidden Car #3 – Manta Prototype
Works Quarter

Ga in het midden van de wijk Works Quarter naar de oostelijke muur van het kaartgebied genaamd “Central Rail Station”. Er zijn enkele dozen waarmee je over de muur kunt klimmen, die naar een labyrint van kratten leiden. Baan je een weg door het mini-labyrint (je kunt maar in één richting gaan). Aan het einde vind je een garage met daarin het Manta Prototype voertuig.

Hidden Car #4 – Disorder
Countryside

In de noordoostelijke hoek van het platteland, in een garage die vanaf de straat gemakkelijk bereikbaar is, vind je de geheime auto Disorder.

Hidden Car #5 – Lassiter V16 Appolyon
Beech Hill

In Beech Hill, in een van de garages die bereikbaar is vanaf de meest oostelijke straat, vind je de Lassiter V16 Appolyon. Pas op voor de autobezitter in de garage, hij zal proberen je af te weren als je binnenkomt.

Dat zijn alle Hidden Car Locations in Mafia 1 Remake: Definitive Edition. Je ontvangt de Car Thief Number One trofee nadat je de laatste hebt gevonden.

Maffia 1 Remake Wiki Guide

Vorig artikelMaffia 1 Remake: Post Card Locaties
Volgend artikelMaffia 1 Remake: Alle 36 Voertuigen (Volle Garage)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here