Maffia 1 Remake: Gangsters Monthly Comic Locaties

Mafia 1 Remake Definitive Edition heeft 10 Gangsters maandelijkse locaties. Als je alle exemplaren van Gangsters Monthly Comics zoekt, wordt de trofee Picture Book Connoisseur ontgrendeld. Deze gids toont al hun locaties.

Geen van de verzamelobjecten in Mafia 1 Remake / Remaster kan worden gemist. Je kunt zien welke verzamelobjecten je hebt gevonden in het verzamelingsmenu. Klik op het verzameltype en druk op je vierkantje om ze op chronologische volgorde te sorteren. Deze gids somt ze op in de volgorde waarin ze het dichtst bij elkaar staan ​​en bevat het chronologische in-game nummer en de naam voor elke game, zodat je gemakkelijk de ontbrekende kunt vinden. Alle verzamelobjecten worden onmiddellijk opgeslagen. Bij herhalingen van hoofdstukken kun je naar het hoofdmenu gaan zonder het volgende checkpoint te bereiken en het is niet nodig om ze opnieuw te zoeken als je sterft. Alles wordt overgedragen naar je volgende playthrough, er gaat niets verloren bij het starten van een nieuw spel.

Wanneer er een verzamelobject in de buurt is, wordt dit weergegeven als een gekleurd pictogram op de minimap.
The Gangsters Monthly zien eruit als stripboeken.

4 Gangsters Monthly is alleen te vinden in het verhaal. De overige 6 zijn te vinden in Free Roam (Free Ride). Je hebt toegang tot Free Ride vanuit het hoofdmenu nadat je het eerste verhaalhoofdstuk hebt gespeeld. Raadpleeg de Mafia 1 Remake Collectibles Guide voor een lijst van alle andere Collectible Types, inclusief welke je tijdens het verhaal in chronologische volgorde moet zoeken.

Gangsters Monthly in het verhaal
1 – Gangsters Monthly # 9: Sarah Moll op een missie
Hoofdstuk 8: De heilige en de zondaar / Doelstelling: Stuur een bericht van Don Salieri
In Hotel Corleone. Ga vanuit de lobby twee verdiepingen omhoog om dit te vinden in de badkamer van kamer 210. Pas op voor een man in deze kamer die vijandig wordt als je binnenkomt, hem moet knock-out slaan.

2 – Gangsters Monthly #1: A Trip to the Country
Hoofdstuk 10: Omerta / Doelstelling: Vind de kluisjes beneden – Zodra je bij de bank bent, ga je naar beneden en vind je een Gangsters Monthly naast de bewaker op een stoel.

3 – Gangsters Monthly #10: Steam Boys
Hoofdstuk 15: You Lucky … / Doelstelling: Laat Sergio niet ontsnappen
In het havengebied. Waar de letter “O” van “Haven” op de kaart staat, kijk in het treincoupé om dit Gangsters Monthly-verzamelobject te vinden.

4 – Gangsters Monthly #6: Moonlighting
Hoofdstuk 20: The Death of Art / Objective: Ontmoet Paulie in zijn appartement
In Paulie’s flatgebouw op de bovenste verdieping (op een tafel in de gang).

Gangsters Monthly in Free Ride
5 – Gangsters Monthly # 5: The Mafia Three

North Park – op het dak van het tankstation ten noordoosten van Pepe’s Restaurant. Je hebt een voertuig nodig en spring over een helling om het dak van het tankstation te bereiken. De oprit is net ten oosten van het tankstation. Als je hier problemen mee hebt, gebruik dan de Crazy Horse-auto, die is ontgrendeld vanaf de eerste Phone Booth Side Quest. De sprong is best lastig. Als uw auto zonder benzine komt te zitten (begint te vertragen), vergeet dan niet dat u de tank moet bijvullen bij een tankstation om weer op volle snelheid te rijden.

6 – Gangsters Monthly #4: Jimmy’s Vendetta
Central Island – in het steegje ten oosten van de State Prison kun je over een hek klimmen om dit Gangsters Monthly-verzamelobject in een tuin te vinden.

7 – Gangsters Monthly #2: All Saint’s Day Massacre
Little Italy / Works Quarter – in het gedeelte ten noorden van Works Quarter / ten zuidwesten van Little Italy, klim over de muur op de parkeerplaats om een tuin te bereiken met dit Gangsters Monthly-tijdschrift.

8 – Gangsters Monthly #8: The Racing Racketeer
Chinatown – in een steegje waar de letter “H” van “Chinatown” op de kaart staat.

9 – Gangsters Monthly #3: Beware Hanoi Hangman
Chinatown – bij een stoel van een vissershut, aan de kust ten zuiden van de Terranova-brug.

10 – Gangsters Monthly #7: An Offer You Can’t Refuse
Platteland – in de noordoostelijke hoek van het platteland, op het balkon van Clark’s Motel. U kunt op enkele boomstammen op de buitenmuur van het gebouw klimmen en van daaruit naar het balkon erboven.

Nadat je alle exemplaren van Gangsters Monthly in Mafia 1 Remake: Definitive Edition hebt, ontvang je de Picture Book Connoisseur trofee.

Maffia 1 Remake Wiki Guide

Vorig artikelMaffia 1 Remake: Super Science (Pulp Tijdschriften) Locaties
Volgend artikelMaffia 1 Remake Definitive Edition Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here