Maffia 1 Remake: Sigaretten Kaart Locaties

Mafia 1 Remake Definitive Edition heeft 22 sigarettenkaartlocaties. Als je alle Gangsters of the United States Cigarette Cards vindt, wordt de trofee of prestatie van de volledige set ontgrendeld. Deze gids toont al hun locaties.

Geen van de verzamelobjecten in Mafia 1 Remake / Remaster kan worden gemist. Je kunt zien welke verzamelobjecten je hebt gevonden in het verzamelingsmenu. Klik op het verzameltype en druk op je vierkantje om ze op chronologische volgorde te sorteren. Deze gids somt ze op in de volgorde waarin ze het dichtst bij elkaar staan ​​en bevat het chronologische in-game nummer en de naam voor elke game, zodat je gemakkelijk de ontbrekende kunt vinden. Alle verzamelobjecten worden onmiddellijk opgeslagen. Bij herhalingen van hoofdstukken kun je naar het hoofdmenu gaan zonder het volgende checkpoint te bereiken en het is niet nodig om ze opnieuw te zoeken als je sterft. Alles wordt overgedragen naar je volgende playthrough, er gaat niets verloren bij het starten van een nieuw spel.

Wanneer er een verzamelobject in de buurt is, wordt dit weergegeven als een gekleurd pictogram op de minimap.

17 sigarettenkaarten zijn alleen te vinden in het verhaal. De overige 5 zijn te vinden in Free Roam (Free Ride). Je hebt toegang tot Free Ride vanuit het hoofdmenu nadat je het eerste verhaalhoofdstuk hebt gespeeld.
Raadpleeg de Mafia 1 Remake Collectibles Guide voor een lijst van alle andere Collectible Types, inclusief welke je tijdens het verhaal in chronologische volgorde moet zoeken.

Sigaretten kaarten in het verhaal:
1 – Sigarettenkaart # 2: Paulie Lombardo
Hoofdstuk 3: Molotov-feest / doelstelling: sluit je aan bij Paulie – helemaal aan het begin van het hoofdstuk, in Salieri’s Bar op een tafel (in het restaurantgedeelte)

2 – Sigarettenkaart #3: Sam Trapani
Hoofdstuk 4: Gewone routine / doelstelling: geld inzamelen – in de achterkamer van de bakkerij, je eerste stop van de rondreis om geld te verzamelen

3 – Sigarettenkaart #7: Luigi Marino
Hoofdstuk 5: Fair Play / Doelstelling: Bewaker volgen – nadat je de Autodrome bewaker naar de garage hebt gereden, doorzoek je het gebouw tegenover “Garage 06”. Je kunt dit ook na de race later in hoofdstuk 5 ophalen.

4 – Sigarettenkaart #19: Lou Marcano
Hoofdstuk 7: Wen er maar beter aan / Doelstelling: Inhalen tot Billy – in het gebouw vol vijanden, op een lange bruine tafel.

5 – Sigarettenkaart #14: Leo Galante
Hoofdstuk 8: De heilige en de zondaar / Doelstelling: Stuur een bericht van Don Salieri – in Hotel Corleone. Ga vanuit de entreehal een verdieping omhoog en je vindt dit Collectible in kamer 104 (op bed).

6 – Sigarettenkaart #13: Frank Vinci
Hoofdstuk 8: The Saint and the Sinner / Doelstelling: Ontsnap naar Salieri’s met Sam – bij de uitgang van de St. Michael’s Church (dit gaat open na het doden van Johnny in de kerk).

7 – Sigarettenkaart #12: Carlo Falcone
Hoofdstuk 9: A Trip to the Country / Doelstelling: Vind Sam – onder het tweede dak aan de rechterkant.

8 – Sigarettenkaart #5: Frank Colletti
Hoofdstuk 10: Omerta / Doelstelling: Volg Frank en zijn escorte – ga op het vliegveld waar de hangars zijn, het gebouw dat het verst in het zuidoosten ligt. Op een erf achter dit gebouw ligt de sigarettenkaart (moet over enkele dozen klimmen).

9 – Sigarettenkaart #4: Ennio Salieri
Hoofdstuk 11: Rijke mensen bezoeken / Doelstelling: Vind de kluis van de Aanklager – in het grote landhuis, begane grond, zuidoostelijke kamer (op pokertafel).

10 – Sigarettenkaart #8: Maren Morello
Hoofdstuk 14: Gefeliciteerd met je verjaardag / Doelstelling: Vind de bewusteloze zeeman – in St. Peter’s Docks, in de kamer met het gele zoekgebied nadat je met Sam in de haven hebt gesproken.

11 – Sigarettenkaart #9: Sergio Morello
Hoofdstuk 15: You Lucky … / Doelstelling: Laat Sergio niet ontsnappen – bij de haven, nadat hij over een houten brug is gelopen waar sommige vijanden zijn, komen er meer vijanden in vrachtwagens aan. Aan de rechterkant in een opslaggebouw vind je een aantal munitiekisten, een medikit en deze sigarettenkaart.

12 – Sigarettenkaart #21: Lucio Marcano
Hoofdstuk 16: Crème de la Crème / Doelstelling: Laat Morello niet ontsnappen – op het vliegveld, op een stapel houten planken waar vijanden op je schieten.

14 – Sigarettenkaart #11: Tomaso Moretti
Hoofdstuk 18: Gewoon ter ontspanning / Doelstelling: Zoek naar de sigarenverzending – nadat je door de werf in de Federal Customs Impound bent geslopen, ga je een gebouw binnen waar een stel vijanden rondlopen. Op de bovenverdieping vind je dit magazine in een van de kantoren.

15 – Sigarettenkaart #20: Sal Marcano
Hoofdstuk 19: Moonlighting / Doelstelling: Haal de sleutel van de manager – in het bankgebouw, in de kelder waar je de bankdirecteur naartoe leidt. Bekijk hier het kleine kantoortje aan de linkerkant.

16 – Sigarettenkaart #1: Tommy Angelo
Hoofdstuk 20: The Death of Art / Objective: Ontmoet Paulie in zijn appartement – in je huis, op een kast achter waar je spawnt.

17 – Sigarettenkaart #18: Valerio Marcano
Hoofdstuk 20: The Death of Art / Objective: Volg Sam – in Lost Heaven Art Gallery, in een marmeren gang waar vijanden op je schieten.

Sigarettenkaarten in Free Ride.
18 – Sigarettenkaart # 22: Sammy Robinson
Holbrook – buiten het Warehouse in het noordoosten van Holbrook

19 – Cigarette Card #16: Louie Romeo
North Park – aan de promenade van het havengebied tussen Terranova Bridge en Giuliani Bridge

20 – Cigarette Card #17: Giuseppe Carillo
North Park – in Bertone’s Auto Service (midden via voordeur, toegankelijk in Free Ride-modus)

21 – Cigarette Card #15: Fredo Clemente
Central Island – langs de promenade ten noorden van Marshall Bridge

22 – Cigarette Card #10: Felice Peppone
Little Italy – in het kantoor boven Salieri’s Bar

Dat zijn alle ‘Gangsters of the United States’ sigaretten kaarten in Mafia 1 Remake: Definitive Edition. Je zou nu de trofee van The Full Set moeten ontvangen omdat je ze allemaal hebt gevonden.

Maffia 1 Remake Wiki Guide

Vorig artikelMaffia 1 Remake: Black Mask (Pulp Tijdschriften) Locaties
Volgend artikelMaffia 1 Remake: Dime Detective (Pulp Tijdschriften) Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here