Jumanji The Video Game Trofee Guide & Roadmap

GAME INFO:

Verenig je in avontuur en gelach in het actievolle spel Jumanji, terwijl je probeert de ultieme uitdaging te overleven voor degenen die hun wereld achter willen laten!

Er komt een afrekening – tenzij jij en drie teamgenoten de kostbare juwelen van Jumanji kunnen vinden en ze kunnen terugbrengen naar hun heilige beelden. Wat houdt je tegen? Gewoon een dodelijke reeks exotische wezens en gevaarlijke locaties, plus een leger kwaadaardige plunderaars.

Alleen samen kun je het spel temmen. Dus kies je held uit Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar of Professor Shelly Oberon, en combineer je unieke vaardigheden met die van je teamgenoten om de wereld te redden en een weg naar huis te vinden. Coördineer je aanvallen, houd elkaar in leven en gebruik mysterieuze krachten om het spel te beïnvloeden. Wie in uw team moet de magie – en de last dragen – van het almachtige JUWEEL?

De Jungle wacht op je, samen met nieuwe Jumanji-omgevingen, waaronder de Mount Doom, Bizarre Bazaar en Night Pursuit. Schakel vijanden uit met projectielen en melee-aanvallen, gebruik dekking om inkomend vuur te ontwijken en ontsnap op het laatste moment aan vallen. Met maximaal drie vrienden of AI-teamgenoten in lokale of online coöp, blijf je terugkomen om nieuwe aanpassingen te ontgrendelen en je vaardigheden en vriendschappen op de proef te stellen.

Trofee Info:

 • Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 3/10
 • Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 20 uur (Ligt aan de online trofeeën)
 • Offline trofeeën: 57 (1X , 1X , 9X , 46X )
 • Online trofeeën: 0
 • Aantal te missen trofeeën: 0
 • Glitched trofeeën: 0
 • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Nee, het spel kan worden gespeeld op de moeilijkheidsgraad Recruit (gemakkelijke moeilijkheidsgraad).
 • Minimale playthroughs: 1 + optionele herhalingen van missies voor bonusdoelen
 • PS4/PS5 Autopop & Save Transfer: Nee
 • Free-Roam / Level Select after Story?: Ja, je kunt nog steeds vrij rondlopen op alle kaarten nadat je het verhaal hebt voltooid
 • Releasedatum: 8 november 2019

Introductie:

Stap 1 – Speel de vier verschillende kaarten lokaal.

Elke MAP heeft een vergelijkbare lay-out: gevechtsgebieden en vind Jumanji de 4 speelstukkengebieden.

In gevechtsgebieden versla je vijanden terwijl je het JUWEEL probeert te gebruiken om de OBELISK meter te vullen om de poort naar het volgende gebied te openen. Dan zijn er valgebieden waar je de obstakels moet vermijden. In deze secties verzamel je ook Jumanji-spelstukken. Nadat je de Jumanji spelstukken hebt verzameld, ga je naar de Safe Room voordat je naar het volgende gedeelte van het spel gaat.

Elk van de MAP ’s is lineair van opzet terwijl je van start tot finish gaat, waarbij de resultaten op een scorebord worden weergegeven. Als je nieuwe skins (kleding- of wapenkleuren) ontgrendelt, wordt dit weergegeven.

Speel elk van de kaarten (in totaal 4) offline op easy om alle trofeeën te behalen die nodig zijn voor deze sectie. Als je een of twee buddy’s hebt, voltooi dan de kaarten op moeilijk om al vroeg 4 hardere trofeeën te behalen.

Stap 2 – Speel online op een van de vier verschillende kaarten.

De kaarten voor online spelen zijn hetzelfde als in fase 1. Richt je op het voltooien van de vereisten voor deze trofeeën, zoals hieronder vermeld. Er is QUICK CONNECT om mee te doen aan een willekeurige online game, BROWSE SESSIES om mee te doen aan een online game en PRIVATE om een ​​online game op te zetten met je PSN-vrienden of met willekeurige spelers. De moeilijkheidsgraad heeft geen invloed op trofeeën in fase 2.

OPMERKING: De Full Wardrobe trofee is waarschijnlijk de laatste trofee die je verdient vóór de platina-trofee. Dit komt omdat je je ERVAREN niveau moet verhogen van 1 naar 30, zodat je alle ontgrendelbare items hebt verzameld. De unlockables zijn de beloningen van skins (kleding en wapenkleuring) voor je personages.

TROFEËN LIJST:

JUMANJI!
Alle andere trofeeën verdiend.  

Ontgrendel alle andere trofeeën in het spel om de platina trofee te krijgen!

Full Wardrobe
Alle ontgrendelbare items zijn ontgrendeld.

Je verdient deze trofee als je NIVEAU 30 bereikt . Om level 30 te bereiken heb je EXP-punten nodig. 
Voor elke succesvolle run krijg je in totaal 1.000 EXP.


Voor elke mislukte run krijg je in totaal 300 punten. Dus om EXP snel op te bouwen, faal je gewoon heel snel.
Het is het beste om de volgende methode te gebruiken:
Lokaal spelen
Niveau: Night Persuit
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Vriendelijk AI: Uit

By the Skin of My Teeth
Alle kamers met vallen in een level voltooid zonder een leven te verliezen.

Alle 4 de MAP ’s hebben secties van gangen met vallen. De vallen kunnen zijn: VUUR, ZWENKBLADEN, ZAAGBLADEN, SCHIETKOGELS en/of VLOERSPIKKENGa in een willekeurige MAP door alle valkamers ZONDER een leven te verliezen. Na het voltooien van de MAP verdien je deze trofee.

High Climber
Voltooid Mountain Fortress in 20 minuten op de HARD moeilijkheidsgraad.

Speel de MAP genaamd MOUNTAIN FORTRESS op HARD moeilijkheidsgraad en voltooi het level succesvol in 20 minuten of minder. Concentreer je op het verslaan van de vijanden zodra ze verschijnen en het zo snel mogelijk vinden van de 4 Jumanji-stukken. Zorg ook voor een voorraad GEZONDHEIDS en WAPENKOSTEN die overvloedig aanwezig zijn op de MAP ’s tijdens de “wachttijd” voor vijanden om te verschijnen en poorten om te openen.

City Slicker
Voltooi Bizarre Bazaar in 20 minuten op de HARD moeilijkheidsgraad.

Speel de MAP genaamd BIZARRE BAZAAR op HARD moeilijkheidsgraad en voltooi het level succesvol in 20 minuten of minder. Concentreer je op het verslaan van de vijanden zodra ze verschijnen en het zo snel mogelijk vinden van de 4 Jumanji-stukken. Zorg ook voor een voorraad GEZONDHEIDS en WAPENKOSTEN die overvloedig aanwezig zijn op de MAP ’s tijdens de “wachttijd” voor vijanden om te verschijnen en poorten om te openen.

King of the Jungle
Voltooi Jungle Hideout in 20 minuten op de HARD moeilijkheidsgraad.

Speel de MAP genaamd JUNGLE HIDEOUT op HARD moeilijkheidsgraad en voltooi het level succesvol in 20 minuten of minder. Concentreer je op het verslaan van de vijanden zodra ze verschijnen en het zo snel mogelijk vinden van de 4 Jumanji-stukken. Zorg ook voor een voorraad GEZONDHEIDS en WAPENKOSTEN die overvloedig aanwezig zijn op de MAP ’s tijdens de “wachttijd” voor vijanden om te verschijnen en poorten om te openen.

People Love Me
(Online) Ontvangen 20 levens.

De gemakkelijkste manier om dit te doen is tijdens het eerste deel van een ONLINE KAART, waar je personage met opzet wordt verslagen. Vecht niet tegen de vijanden en/of loop niet in vallen. Nadat je je derde leven hebt verloren, moeten je teamgenoten een leven aan je doneren, zodat je in die MAP sectie kunt respawnen. Tijdens het volgende deel van de MAP heb je maar LEVEN, dus je hoeft maar één keer verslagen te worden voordat je dit proces kunt herhalen. Uiteindelijk heb je 20 levens verdiend van andere ONLINE spelers.

Ultimate Survivor
Een level voltooid zonder een leven te verliezen.

Haal het einde van elk MAP -niveau in elke MODUS zonder een van je 3 levens te verliezen.

This. Is. JUMANJI!
Haal 300 vijanden neer.

Versla 300 vijanden tijdens het spelen van het spel. Het totaal van 300 zal zich in de loop van de tijd ophopen.

Saviour of Jumanji!
Voltooi elke map (4 stuks) met nog minstens 1 leven over.

Speel alle 4 de MAPS en houd aan het eind nog een of meer levens over.

Night Owl
Voltooi Night Pursuit in 20 minuten op de HARD moeilijkheidsgraad.

Speel de MAP genaamd NIGHT PURSUIT op HARD moeilijkheidsgraad en voltooi het level succesvol in 20 minuten of minder. Concentreer je op het verslaan van de vijanden zodra ze verschijnen en het zo snel mogelijk vinden van de 4 Jumanji-stukken. Zorg ook voor een voorraad GEZONDHEIDS en WAPENKOSTEN die overvloedig aanwezig zijn op de MAP ’s tijdens de “wachttijd” voor vijanden om te verschijnen en poorten om te openen.

A Very Generous Friend
Schenk 1 leven aan elke teamgenoot.

Tijdens het doorspelen van een MAP moet je 1 leven schenken aan elk van je teamgenoten. Houd de indicatoren in de linkerbenedenhoek in de gaten die aangeven of een teamgenoot(s) een leven heeft verloren. HOUD dan de richtingspijl op de DPAD ( LINKS, BOVEN, RECHTS ) om een ​​leven aan hen te schenken. Deze trofee wordt verdiend bij het spelen met 3 of 4 teamgenoten.

A Hippo to Go
Als Shelly, sprint weg van een nijlpaard terwijl het je achtervolgt.

Kies Shelly als je personage en en van de MAP : JUNGLE HIDEOUT. Wanneer je de HIPPO ziet, hoef je hem alleen maar achter je aan te laten rennen terwijl je zelf ook rent. 

Roadrunner
Als Ruby, sprint weg van een neushoorn terwijl hij je achtervolgt.

Kies Ruby als je personage en van de MAP : BIZARRE BAZAAR. Wanneer je de RHINO ziet, hoef je hem alleen maar achter je aan te laten rennen terwijl je zelf ook rent.     

Bear with Me
As Smolder, sprint weg van een beer terwijl hij je achtervolgt.

Kies Smolder als je karakter en en van de MAP : MOUNTAIN FORTRESS. Wanneer je de BEER ziet, hoef je hem alleen maar achter je aan te laten rennen terwijl je zelf ook rent.   

Trend Setter
Ontgrendel je eerste ontgrendelbare met een willekeurig personage. 

Zodra je niveau 1 bereikt, verdien je je eerste ontgrendelbare item (kleding of wapenskin).

Finders Keepers
100 speelstukken opgehaald.

Je moet tijdens je playthroughs 100 spelstukken verzamelen. Dit kan in elke volgorde van spelen zowel online als offline.

How Do I Look?
Draag een ontgrendelde personage skin in elk level.

Nadat je niveau 1 en hoger hebt bereikt, heb je personage-skins (kleding) voor verschillende personages ontgrendeld. Terwijl je op het scherm je personage kiest, moet je hun kledingoptie veranderen voordat je een spel begint.

Pyromaniac!
Blaas 100 vaten op.

Schiet op een vat en het zal in brand vliegen en dan exploderen. Herhaal dit 100 keer.  

1UP
Schenk 1 leven aan een teamgenoot.

Tijdens een playthrough van een MAP moet je 1 leven schenken aan een van je teamgenoten. Houd de indicatoren in de linkerbenedenhoek in de gaten die aangeven of een teamgenoot een leven heeft verloren. HOUD dan de richtingspijl op de DPAD (LINKS, BOVEN, RECHTS) om een ​​leven aan hen te schenken. Deze trofee wordt verdiend als je met 2 of meer teamgenoten speelt.

What Year is it?
Speel het spel in totaal 6 uur.

Speel in totaal 6 uur of meer. Dit kan in één of meerdere spelsessies.

Get to Know the Gang
Speel met elk personage minimaal 1 minuut.

Je moet het spel minstens één keer spelen als elk van de 4 personages erin. Je zult met elk van hen langer dan 1 minuut spelen terwijl je werkt aan het voltooien van de aan het personage gekoppelde specifieke trofeeën die in deze gids worden genoemd.

Just Getting Started
(Online) Speel je eerste online game.

Na het voltooien van je eerste online game, verdien je deze trofee.

Making Friends
(Online) Speel 10 online games.

Speel 10 spellen terwijl je online speelt.  

Games Master
Speel 10 lokale games.

Speel 10 spellen terwijl je niet online speelt.

Team Goals
(Online) Minstens één niveau online voltooid met teamgenoten.

Voltooi minimaal één MAP met andere online teamgenoten. Zodra het scorebord verschijnt, verdien je deze trofee.

Lone Wolf
(Online) Zorg dat je de enige overgebleven speler bent in het team.

Laat tijdens het online spelen alle andere teamgenoten verslaan door al hun levens te verliezen. Zodra jij de enige speler bent die kan spelen, verdien je deze trofee. Als een speler niet kan spelen, heeft hij de mogelijkheid om het standpunt van een andere speler te bekijken.

Top Dog
(Online) Krijg de hoogste score op het scorescherm aan het einde van het spel.

(Online) Kreeg de hoogste score op het scorescherm aan het einde van het spel.

Twilight Triumph
Voltooi Night Pursuit met nog minstens 1 leven over.

Voltooi het level NIGHT PURSUIT met nog 1 of meer levens over.

Trading Up
Voltooi Bizarre bazaar met nog minstens 1 leven over. 

Voltooi het BIZARRE BAZAAR niveau met succes terwijl je nog 1 of meer levens over hebt.

Peak Performance
Voltooi Mountain Fortress met nog minstens 1 leven over.

Voltooi het level MOUNTAIN FORTRESS met nog 1 of meer levens over.

Just Like in the Movie!
Als Finbar, sprint weg van een neushoorn terwijl hij je achtervolgde.

Kies FINBAR als je personage en van de MAP : BIZARRE BAZAAR. Wanneer je de RHINO ziet, hoef je hem alleen maar achter je aan te jagen.    

Master Explorer
Krijg het hoogste aantal verzamelobjecten op het resultatenscherm.

Aan het einde van een spel, wanneer het scorebord verschijnt, moet jij de speler zijn die de meeste RELICS en/of spelstukken heeft vernietigd.

Carpet burn
100 slide’s uitgevoerd.

Gebruik een willekeurig karakter (of combinatie van karakters) en voer 100 Slide’s uit door ingedrukt te houden.

I’m a Team Player
Help het team om 10 obelisken op te starten.

Elke MAP heeft vijandelijke gebieden waar een OBELISK is die de speler met het JUWEEL op dit vloerkussen moet hebben staan. Wanneer het JUWEEL zich naast de OBELISK bevindt, wordt een indicatormeter weergegeven in de linkerbovenhoek van uw scherm. Na een beperkte tijd moet de speler met het JUWEEL het naar een andere speler sturen, anders lopen ze gezondheidsschade op. Je kunt het naar iemand anders sturen door op de richtingspijl op de DPAD te drukken (LINKS , OMHOOG , RECHTS). De ontvangende speler kan ervoor kiezen om de JEWEL. vast te houden of doorgeven aan een andere speler. Nadat je met succes 10 OBELISKS hebt geactiveerd, verdien je deze trofee.  

Need More Practice
Ga 10 keer dood in de kamers met vallen door vallen.

Elke KAART heeft secties van gangen met VALLEN : BRAND , SCHIETKOGELS , ZWENKBLADEN , ZAAGBLADEN en /of VLOERSPIKKEN.Nadat je 10 keer bent gestorven door de VALLEN, verdien je deze trofee.  

Healthy Lifestyle
Haal 50 gezondheidspakketten op.

Elke KAART heeft veel GEZONDHEIDSPAKKETTEN die in de open lucht zijn verspreid. VERZAMEL 50 GEZONDHEIDSPAKKETTEN om deze trofee te verdienen.  

All Mine
Haal 50 wapenladingen op.

Elke MAP heeft veel WAPEN CHARGES die in de open lucht zijn verspreid. VERZAMEL 50 WAPEN CHARGES om deze trofee te verdienen.  

To Me, To You
Geef 100 keer het juweel door.

Er is maar één JUWEEL tijdens een spel. Het JUWEEL zal gloeien op de heupgordel van de speler die het in bezit heeft. De speler die het JUWEEL heeft . moet het naar een andere speler sturen, anders lopen ze gezondheidsschade op. Je stuurt het naar iemand anders door op de richtingspijl op de DPAD te drukken (LINKS , OMHOOG , RECHTS). De ontvangende speler kan ervoor kiezen om het JUWEEL vast te houden of door te geven aan een andere speler. Na 100 keer passeren van de JEWEL aan een andere speler verdien je deze trofee. OPMERKING: Hieronder werd deze trofee behaald met behulp van LOCAL COOP met 2 controllers.

Escapologist
een kamer vol vallen voltooid zonder een leven te verliezen.

Alle 4 MAP ’s hebben secties van gangen met vallen. De vallen kunnen zijn: BRAND, ZWENKBLADEN, ZAAGBLADEN, SCHIETKOGELS en/of VLOERSPIKKEN. Ga in een willekeurige MAP door een valruimte ZONDER een leven te verliezen. Na het voltooien van een TRAP ROOM verdien je deze trofee.

Eagle Eye
Schiet op 100 relikwieën.

Elke MAP heeft RELICS die hoger op constructies worden geplaatst (daken, balkons, hoger gelegen randen, enz.). Je moet 100 RELICS schieten om deze trofee te verdienen.

Prize Possession
Draag het juweel in totaal 10 minuten.

Je verdient deze trofee nadat je het JUWEEL in totaal 10 minuten in je bezit hebt gehad.

Where’s My Medal?
Wees de eerste die een veilige kamer binnenging.

Elke KAART heeft een VEILIGE KAMERS. Je moet de eerste zijn die een VEILIGE KAMER betreedt om deze trofee te verdienen.

Carry the team!
Draag het juweel bij een obelisk om het op te laden.

Zorg dat je personage in het bezit is van het JUWEEL en ga op het terrein rond de OBELISK staan .

I’m Invincible
Overleef 5 minuten zonder dood te gaan.

In elke spel MODUS en op elke KAART hoef je gedurende 5 minuten geen leven te verliezen.

Quick Draw
Schakel 10 vijanden uit in 30 seconden.

Het is gemakkelijker om deze trofee te verdienen op de moeilijkheidsgraad EASY, omdat vijanden niet zoveel treffers nodig hebben om te worden verslagen. Dan moet je tijdens het spelen 10 vijanden verslaan in 30 seconden.

Giant Slayer
Versla een Heavy Melee vijand.

Heavy Melee-vijanden zijn grotere vijanden die een WAR HAMMER dragen. Versla een van deze vijanden en je verdient deze trofee.  

Not So Tough Anymore
Versla een Heavy Gunner vijand.

Zware Gunner-vijanden zijn grotere vijanden die een GROTE MACHINEGEWEER dragen. Versla een van deze vijanden en je verdient deze trofee.  

Disco Hits
Gebruik als Ruby je Boombox radio om 100 vijanden te laten dansen.

Speel als Ruby, gebruik haar speciale vaardigheid BOOMBOX door op de L1-knop te drukken terwijl vijanden dicht bij haar zijn. De vijanden zullen beginnen te dansen en niet terugvechten terwijl de muziek speelt. Je kunt bewegen terwijl haar speciale vaardigheid actief is.

Dr. Shelly to the Rescue!
Gebruik als Shelly je genezing 100 keer op teamgenoten.

Speel als Shelly, gebruik zijn speciale vaardigheid HEAL door op de L1-knop te drukken terwijl je teamgenoten dicht bij hem zijn. Dit zal al je teamgenoten genezen die zich in de buurt bevinden. Je kunt bewegen terwijl zijn speciale vaardigheid actief is.

Monkey See, Monkey Do
Versla als Finbar met je aap 100 vijanden.

Speel als Finbar, gebruik zijn speciale vaardigheid MONKEY ATTACK door op de L1-knop te drukken terwijl vijanden dicht bij hem zijn. De aap zal voor een beperkte tijd rennen en verschillende vijanden aanvallen. Je kunt bewegen terwijl de aap actief vijanden aanvalt.

Between a Rock and Hard Place
Versla als smolder 100 vijanden met je Ground Pound.

Speel als Smolder, gebruik zijn speciale vaardigheid GROUND POUND door op de L1-knop te drukken terwijl vijanden dicht bij hem zijn. Smolder springt in de lucht en raakt dan met zijn vuist de grond en doodt alle vijanden die zich in de buurt bevinden.

Jungle Survivor
De map Jungle Hideout voltooid met nog minstens 1 leven over.

Voltooi het JUNGLE HIDEOUT -niveau met succes terwijl je nog 1 of meer levens over hebt.

Perfect Pitcher
Dood 50 vijanden met granaten.

Gebruik je secundaire wapenaanval van GRENADES door op R1 te drukken . Je kunt maximaal 3 GERNADES tegelijk vasthouden en lanceren. Versla 50 vijanden door je granaten te gebruiken en je verdient deze trofee.

Fisticuffs Master
50 vijanden neer gehaald met alleen melee aanvallen.

Versla 50 vijanden met alleen melee-aanvallen. Druk op om een ​​vijand te raken met een melee-aanval. Druk herhaaldelijk op om een ​​vijand te raken met melee-combo’s. Als je een vijand raakt, put je zijn gezondheidsbalk uit en uiteindelijk versla je op deze manier 50 vijanden.

Bullseye!
50 kritieke treffers op vijanden uitgevoerd.

SLA of SCHIET een vijand en als je zijn gezondheidsbalk opraakt, zorg er dan voor dat je dit doet als HEADSHOTSHEADSHOTS die een vijand verslaan, zijn de kritieke treffers op vijanden. Herhaal 50 keer.

Chainlink Master
Haal 20 vijanden neer zonder een leven te verliezen.

Speel op EASY moeilijkheidsgraad en versla vervolgens 20 vijanden zonder een leven te verliezen. Als je gezondheidsbalk laag is, ga dan en verzamel een GEZONDHEIDSPAKKET om het weer omhoog te brengen.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Jumanji The Video Game Happy Hunting!

Check ook onze andere Trofee Guides & Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelConcrete Genie: Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelStar Wars Jedi Fallen Order Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here