It Takes Two Trofee Guide & Roadmap

 • Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 3/10
 • Geschatte tijd tot platina: 11-15 uur
 • Offline trofeeën: 21 (1X , 10X , 0X , 10X ) – Opmerking: alle trofeeën zijn “Co-Op Trophies” en vereisen een 2e speler (ofwel offline lokaal gesplitst scherm of online coöp).
 • Online trofeeën: 0 (je kunt alles doen in Local Splitscreen Co-Op met 2 controllers als je dit verkiest boven online spelen) – Of je het nu speelt met een online vriend of een lokale coöppartner, zorg ervoor dat je een coöperatieve partner hebt. op partner voordat je dit spel koopt. Er is geen online matchmaking beschikbaar! U moet uw partner handmatig uitnodigen als u online speelt. Zelf doen met 2 controllers zou sommige secties erg lastig maken en is daarom niet aan te raden.
 • Aantal te missen trofeeën: 0
 • Glitched trofeeën: 0
 • Moeilijkste Trofee: Platforming Prodigy
 • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Nee, er zijn geen moeilijkheidsgraden (het is allemaal dezelfde moeilijkheidsgraad voor iedereen)
 • Minimale playthroughs: 1
 • Verhaallengte: 11-15 uur
 • Level selecteren na verhaal ?: Ja, je kunt alle hoofdstukken opnieuw spelen
 • Releasedatum: 26 maart 2021

Introductie:

Welkom bij de It Takes Two Trofee Roadmap! Dit is een vrij eenvoudig en ongecompliceerd platina. Er zijn geen trofeeën die met moeilijkheden te maken hebben. Slechts 25 verzamelobjecten (minigames) en de rest zijn diverse trofeeën waarvoor je interactie moet hebben met bepaalde objecten in bepaalde hoofdstukken. De opzet van het spel en de trofeeën is vergelijkbaar met A Way Out, het vorige spel van hetzelfde ontwikkelingsteam. Het is een coöp-game met alleen een gedeeld scherm. Je kunt het spelen in lokale coöp op de bank met 2 controllers of met een online vriend via PlayStation Network. Er is geen matchmaking, dus je moet van tevoren een coöppartner hebben bedacht. De gameplay is gericht op platformen en coöperatief oplossen van puzzels. Probeer dit niet alleen te doen met twee controllers, sommige secties zouden erg vervelend zijn zonder een tweede speler. Dat gezegd hebbende, met 2 mensen die samenwerken is het spel eenvoudig genoeg en de puzzeloplossingen liggen voor de hand. Het verhaal is vrij lang, gemiddeld zo’n 13 uur. U kunt doorgaan waar u was gebleven, dus u hoeft het niet in één keer te doen. Als je het spel verlaat en doorgaan selecteert, wordt je bij het laatste checkpoint geplaatst (het is niet nodig om het subhoofdstuk vanaf het begin opnieuw af te spelen). Het spel is onderverdeeld in 7 hoofdstukken met verschillende subhoofdstukken (“secties” genoemd).

Stap 1: Verkrijg alle trofeeën en minigames

Er is maar één stap naar dit platina. Speel het verhaal door, verkrijg alle 18 hoofdstukspecifieke trofeeën en vind onderweg alle 25 minigames (verzamelobjecten).

Voor de 18 hoofdstukspecifieke trofeeën moet je bepaalde optionele taken uitvoeren in specifieke delen van het spel. Dit zijn meestal kleine paaseieren en nevenactiviteiten. De 25 minigames zijn de versie van Collectibles in deze game en worden gekenmerkt door paarse zwevende tamboerijnen in de wereld. Je kunt ze volgen in Chapter Select, het laat precies zien welke je hebt gevonden en welke ontbreken.

De trofeeënlijst is al in chronologische volgorde. Volg gewoon de trofeegids van boven naar beneden (in chronologische volgorde) en bekijk onderweg de verzamelgids
» It Takes Two Alle Minigame Locaties.

(Optioneel) Stap 2: Hoofdstuk selecteren als u iets hebt gemist

Als je een trofee of een minigame hebt gemist, kun je de secties snel opnieuw spelen via Chapter Select. Sommige secties zijn echter vrij lang (tot 1 uur), dus om geen tijd te verspillen, moet u alles bij de eerste poging krijgen.

It Takes Two Trofee Guide

Belangrijk: omdat It Takes Two een Co-Op Only Game is, maar geen matchmaking heeft, moet je een 2e speler vinden om je te helpen voordat je hem koopt (lokaal gesplitst scherm met 2 controllers of online co-op). Er is een gratis “Friend’s Pass” waarmee je het spel cadeau kunt doen aan iemand anders om met je mee te doen. Om trofeeën te verdienen moet je echter de volledige versie hebben gekocht. Spelers die meedoen aan de Free Friend’s Pass-proefperiode kunnen geen trofeeën verdienen!

TROFEEËN LIJST:

Power Couple
Je bent niet te stoppen, niets staat je in de weg!

Verdien alle andere trofeeën in It Takes Two om het Platina te ontgrendelen.

It Took Two
nodig. SAMENWERKING!

Toegekend voor het afmaken van het verhaal, kan niet gemist worden!

Minigame Megalomania
Alle minigames gevonden!

Zie: It Takes Two – Alle Mini Games Locaties

Fried Friendship
Er zijn twee nodig om …te martelen.

Hoofdstuk: The Tree / Sectie: Captured

Wanneer je een cirkelvormig platform bereikt met 8 rode grendels erop, waar Cody explosieve klodders moet plaatsen op alle 8 grendels zodat May ze kan opblazen, neem dan een kleine omweg om het pad aan de rechterkant te controleren. Er is een rode “Start” -knop op een zijpad en wanneer u deze nadert, wordt u verteld er niet op te drukken. Hiervoor moet u op deze knop drukken. Dit onthult een martelkamer, een van de twee spelers wordt naar binnen gezogen en de trofee wordt meteen ontgrendeld. Zorg ervoor dat u dit doet voordat u de 8 rode vergrendelingen van het bovengenoemde platform vernietigt.

Opmerking: beide spelers ontvangen deze trofee tegelijkertijd.

Struck A Pose
Zelf toegebrachte paparazzi.

Hoofdstuk: The Tree / Section: Deeply Rooted

Na de Mortar Wasp Boss Fight kom je in een kamer met een camera-opstelling. Je moet voor het podium staan ​​(het podium toont eekhoorns en bomen op de achtergrond). Dan moet de 2e speler een foto van je maken.

Opmerking: alleen de speler die wordt gefotografeerd, ontvangt de trofee. De speler die de foto maakt, krijgt het niet, maar je kunt daarna gewoon van positie wisselen en speler 1 een foto van speler 2 laten maken.

Plastic Prison Breakers
Ze hadden geen uitweg.

Hoofdstuk: Rose’s Room / Sectie: Pillow Fort

Bij het begin van dit gedeelte loop je langs een sterrenlamp en dan een zaklamp. Rechts van de zaklamp kun je tegen een paar kussens opspringen die naar een plastic gevangenis leiden met daarin 2 figuurtjes. Beide spelers moeten tegelijkertijd een ground slam (+) voor de figuurtjes doen. Dan zeggen de beeldjes iets en wordt de trofee ontgrendeld.

Opmerking: beide spelers ontvangen deze trofee tegelijkertijd.

Faraway Frequencies
De waarheid was er altijd al!

Hoofdstuk: Rose’s Room / Sectie: Spaced Out

Tijdens deze sectie moet je door verschillende portalen gaan, die elk naar een nieuwe miniwereld leiden. Spring in het gele portaal op het eerste gele springkussen aan de rechterkant om bij de top van een toren met kussens te komen. Helemaal bovenaan vind je een antenne. Communiceer ermee en verplaats het om naar 4 verschillende frequenties te scannen. Luister naar alle 4 en de trofee wordt ontgrendeld.

Opmerking: beide spelers ontvangen deze trofee tegelijkertijd. De volgende trofee “Look At Him Go” kan direct daarna in hetzelfde gele portaal worden gedaan.

Look At Him Go
schieten voor de sterren, letterlijk.

Hoofdstuk: Rose’s Room / Sectie: Spaced Out

Tijdens deze sectie moet je door verschillende portalen gaan, die elk naar een nieuwe miniwereld leiden. In het gele portaal (hetzelfde portaal als de “Faraway Frequencies” -trofee) is er een blauwe helling bij de start. Laat speler 2 (rode jongen) katapult 1 (blauwe meisje) de helling op spelen. Dan moet speler 2 (rode jongen) zichzelf verkleinen tot de kleinste maat () en aan de onderkant van de helling gaan staan. Speler 1 (blauw meisje) springt van bovenaf op het bovenste deel van de helling met een grondslag +. Dit zal speler 2 (rode jongen) naar de sterren katapulteren en de trofee ontgrendelen.

Opmerking: beide spelers ontvangen deze trofee tegelijkertijd.

Break the Bank
Denk dat het tijd was om uit te betalen.

Deze trofee staat in de verkeerde volgorde in de standaard trofeeënlijst. Degene eronder “A Daring Devil” komt eerst, dus mis die niet.

Hoofdstuk: Rose’s Room / Sectie: Hopscotch

Er is een varken met 4 gouden munten ervoor, links van de minigame “Batting Team”, die je niet mag missen op het pad van het hoofdverhaal (je kunt er niet omheen, je loopt er automatisch in en kan het niet missen ). Pak de 4 gouden munten die voor de houweel liggen op en leg ze op de achterkant van het varken. Het rolt dan om en je moet op zijn buik springen om de “spaarpot” te breken. Dit ontgrendelt de trofee.

Opmerking: alleen de speler die de spaarpot vernietigt, krijgt de trofee. U kunt het controlepunt daarna opnieuw starten vanuit het pauzemenu om het opnieuw uit te voeren voor de tweede speler.

A Daring Devil
Zet een show op en sterf terwijl je het probeert.

Hoofdstuk: Rose’s Room / Sectie: Hopscotch

Helemaal aan het begin van dit level ga je rechtdoor helemaal tot het einde totdat je niet verder kunt lopen (neem niet de verhaallijn naar rechts!). Voor een rode oprit staat een speelgoedauto geparkeerd. Er moet één speler in de auto stappen. De ander moet hem van achteren pakken en naar achteren trekken met je , de auto op de rode oprit richten en hem loslaten met . De auto moet door de ring springen die over de rode oprit hangt om de trofee te ontgrendelen. Je kunt hem niet helemaal naar achteren trekken, want dan vliegt hij over de ring. Trek hem maar halverwege terug.

Opmerking: in mijn geval kreeg alleen de speler die in de auto zat en door de ring sprong de trofee, maar anderen hebben gemeld dat deze voor beide spelers tegelijkertijd ontgrendeld was. Hoe dan ook, je kunt daarna van positie wisselen.

Snackosaurus
Kijk nu wie er is uitgestorven!

Hoofdstuk: Rose’s Room / Sectie: Dino Land

Tijdens deze sectie bevind je je in een kamer met een groot dinosaurusspeelgoed. Een speler moet op de dinosaurus springen om hem te besturen. De 2e speler moet op een platform staan ​​dat speler 1 kan verhogen met de dinosaurus. Onmiddellijk nadat speler 1 het eerste platform heeft verhoogd om speler 2 omhoog te krijgen, drukt je op  om op het hoofd van de dinosaurus op één lijn te brengen en druk je op om de tweede speler op te eten. Het kan alleen op deze specifieke plek worden gedaan, de exacte plek wordt in de onderstaande afbeelding weergegeven (de prompt verschijnt voor de speler die op de speelgoeddinosaurus zit). Zodra de speelgoeddinosaurus de andere speler opeet, wordt de trofee ontgrendeld.

Opmerking: beide spelers ontvangen deze trofee tegelijkertijd.

Realize Your Art
Is het niet mooi? Dat gaat op de koelkast.

Hoofdstuk: Rose’s Room / Section: Once Upon a Time

Loop vanaf het begin van het niveau rechtdoor naar het einde van de kasteelhof en neem dan het pad rechts. Aan het eind vind je een printer en wat verf. Spring in de rollende stukken aan de achterkant van de printer. Dit zal je plat maken en de trofee ontgrendelen.

Opmerking: u moet dit zelf doen, het wordt niet voor u ontgrendeld wanneer de andere speler het doet. De trofee “On Rails Experience” vindt plaats in hetzelfde kasteelgedeelte.

On Rails Experience
Choo Choo!

Hoofdstuk: Rose’s Room / Section: Once Upon a Time

Helemaal aan het begin van het niveau loop je rechtdoor naar het einde van de binnenplaats. Je zult hier enkele treinsporen op de grond zien. Wacht gewoon ergens bij de treinrails en wacht tot er een trein voorbij rijdt. Druk op om aan boord van de trein te springen en de trofee wordt ontgrendeld.

Opmerking: u moet dit zelf doen, het wordt niet voor u ontgrendeld wanneer de andere speler het doet. De trofee “Realize Your Art” vindt plaats in hetzelfde kasteelgedeelte.

Platforming Prodigy
Helltower? Meer als hallo-van-hier-toren!

Hoofdstuk: Cuckoo Clock / Section: Gates of Time

Tijdens dit level kom je op een stadsplein (buiten). Ga op zoek naar de kermis in dit gebied. Aan het einde van de kermis staat een verlicht bord met de tekst “HELLTOWER”. Voor dit bord staan ​​twee knoppen, beide spelers moeten er gelijktijdig op springen om de toren te laten verschijnen. Je moet de top bereiken om de trofee te verdienen. Dit zal enige oefening vergen. Je moet je sprongen timen om van het ene platform naar het volgende te komen. Halverwege de toren zijn er twee bewegende zijwanden. Je moet wachten tot de muren dicht bij elkaar zijn uitgelijnd en doe dan een muursprong en dan gewoon aan de muur hangen (niets drukken) tot de muren weer op één lijn liggen. Dan doe je de volgende muursprong, de muren bewegen van elkaar af en je drukt niets om aan de muur te hangen, wacht tot de muren uitgelijnd zijn, doe de volgende muursprong, herhaal tot je bij de top van de muur bent. Dit wordt gevolgd door nog enkele bewegende platforms die vergelijkbaar zijn met die in het onderste gedeelte van de toren. Neem gewoon de tijd om het patroon te leren en probeer het niet te haasten. Als je valt, moet je het hele ding elke keer opnieuw doen. Je kunt je ook vasthouden aan de zijkanten van platforms (bijv. Dubbelspringen en luchtstoten naar de rand van een platform).

Opmerking: u moet dit zelf doen, het wordt niet voor u ontgrendeld wanneer de andere speler het doet. De trofee “Platforming Prodigy” vindt plaats in hetzelfde gebied.

Force Triangulated
Adem wat wind in je ocarina, mijn hemelwaartse prinses!

Hoofdstuk: Cuckoo Clock / Section: Gates of Time

Tijdens dit level kom je op een stadsplein (buiten). Zoek de rivier in dit gebied en ga met beide spelers in de boot aan het einde van de rivier. Ga vooruit in de boot tot je bij een huisje aan de rechterkant komt. Ga dat huis binnen en de trofee wordt ontgrendeld.

Opmerking: u moet dit zelf doen, het wordt niet voor u ontgrendeld wanneer de andere speler het doet. De trofee “Platforming Prodigy” vindt plaats in hetzelfde gebied.

Lost And Found
Opnieuw gevonden ? Houd uw kinderen in de gaten!

Hoofdstuk: Sneeuwbol / Sectie: Winterdorp

Wanneer je het winterdorp binnengaat met de 3 grote torens (gemarkeerde missiedoelen), is er een bevroren meer in het midden van het gebied. Ga naar de achterkant van het bevroren meer om een ​​moederschildpad te vinden met 4 lege nesten voor haar. Ze heeft haar kinderen verloren en je moet ze terughalen. Je moet eerst de torens rond het winterdorp activeren om ze te laten spawnen. Dan verschijnen de babyschildpadden op het bevroren meer in het midden van het gebied, vrij dicht bij de moederschildpad. Er zijn 2 blauwe en 2 rode. Je moet je magneetkracht gebruiken om ze terug te duwen naar de moederschildpad.

# 1 (rood) – in het midden van het bevroren meer, achter het paviljoen.
# 2 (rood) – recht voor de schildpadmoeder
# 3 (blauw) – in het midden van het bevroren meer voor het paviljoen.
# 4 (blauw) – recht voor de schildpadmoeder

Opmerking: beide spelers krijgen de trofee tegelijkertijd.

Mood Swing
Gingen de dingen een beetje te ver, nietwaar?

Hoofdstuk: Sneeuwbol / Sectie: Winterdorp

Als je het winterdorp binnengaat met de 3 grote torens (gemarkeerde missiedoelen), activeer je de bel van de linkertoren. Dit zal het linker deel van de stad ontdooien. Onder diezelfde toren bevindt zich een schommelset aan de klif, helemaal aan het einde van het dorp. Er zit iemand op de rode schommel. Gebruik je magneetkrachten om hem heel snel te laten ronddraaien, waardoor de trofee voor beide spelers wordt ontgrendeld.

Opmerking: beide spelers krijgen de trofee tegelijkertijd.

Something Fishy
Voer de dieren niet! Of doe ze, ze zijn schattig.

Hoofdstuk: Sneeuwbol / Sectie: Beneath the Ice

Helemaal aan het begin van dit level moet je in het water springen. Het verhaallijn brengt je vervolgens naar een onderwaterstation. Verlaat het station en duik omhoog. Als je eenmaal uit het water bent, zoek dan een kleine boot (naast de “Ice Race” minigame). De boot heeft twee harpoenen erop, gebruik ze om wat vis te vangen en voer ze aan de zeehonden.

Opmerking: u moet dit zelf doen, het wordt niet voor u ontgrendeld wanneer de andere speler het doet. De trofee “Terror of the Seven Seas” vindt plaats in hetzelfde gebied.

Terror Of The Seven Seas
Scurvy! Je ziet er geweldig uit, kapitein!

Hoofdstuk: Sneeuwbol / Sectie: Beneath the Ice

Helemaal aan het begin van dit level moet je in het water springen. Het verhaallijn brengt je vervolgens naar een onderwaterstation. Verlaat het station en duik omhoog. Als je eenmaal uit het water bent, zoek dan in de verte naar een piratenschip. Beklim het piratenschip, open de schatkist achter het stuur en werk ermee om een ​​piratenhoed op te zetten. Dit ontgrendelt de trofee.

Opmerking: u moet dit zelf doen, het wordt niet voor u ontgrendeld wanneer de andere speler het doet. De trofee “Something Fishy” vindt plaats in hetzelfde gebied.

Bug Sized Relaxation
Laat die spanning op het wortelniveau los.

Hoofdstuk: Tuin / Sectie: Groene Vingers

Na de Burrower Boss Fight ga je een spa-gebouw binnen. Ga in het zwembad in de spa zitten om deze trofee te krijgen.

Opmerking: u moet dit zelf doen, het wordt niet voor u ontgrendeld wanneer de andere speler het doet.

Meditation Maestro

Je hebt een hogere gemoedstoestand bereikt.
Of in ieder geval wat rust en stilte.

Hoofdstuk: The Attic / Section: Symphony

Na het bereiken van het buitendeel met witte wolken waar je voor het eerst de jetpack-vaardigheid krijgt, staat er een grote tamboerijn recht voor je (voor de grote gouden koepel). Betreed de tamboerijn, daar staan ​​twee krukjes waarop beide spelers kunnen zitten om te mediteren. Dit ontgrendelt de trofee.

Opmerking: u moet dit zelf doen, het wordt niet voor u ontgrendeld wanneer de andere speler het doet.

Check hier ook Alle mini game locaties in It Takes Too.

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelIt Takes Too: Alle Mini Game Locaties
Volgend artikelOutriders: Classes, Skills, Perks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here