It Takes Too: Alle Mini Game Locaties

It Takes Two heeft 25 minigame locaties. Als je alle minigames vindt, wordt de trofee van Minigame Megalomania ontgrendeld.

De minigames zijn in feite de verzamelobjecten in It Takes Two. Geen van hen is te missen! Je kunt ze nog steeds allemaal krijgen na het verhaal via level select. Het wordt echter aanbevolen om ze allemaal tijdens uw eerste run in chronologische volgorde te krijgen om de benodigde hoeveelheid herhaling te verminderen. De meeste zijn duidelijk zichtbaar en gemakkelijk te herkennen.

Via Chapter Select kun je bijhouden welke je hebt gevonden en welke ontbreken. Het laat zien hoeveel er zijn per sectie in elk hoofdstuk. Degene die je niet hebt gevonden, zijn uitgegrijsd, degene die je hebt gevonden, zijn geel gemarkeerd. In het Minigames-menu kun je ze ook op elk moment volgen en opnieuw afspelen. Elke minigame is als een kleine uitdaging waarbij de eerste speler (May) de strijd aangaat met de tweede speler (Cody) om een ​​highscore. De speler met de hoogste score wint, maar dit levert geen beloning op. U hoeft niet al deze spellen te spelen, u hoeft ze alleen te vinden en te ontgrendelen.

Alle minigames hebben een paarse drijvende tamboerijn op hun locatie. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te herkennen. Let dus altijd op de tamboerijn.

Zie ook de It Takes Two Trofee Roadmap voor alle trofee oplossingen onderweg in chronologische volgorde.

Hoofdstuk 1: The Shed

Minigame #1: Whack-a-Cody
Sectie: The Depths
Automatic en niet te missen. Je ontgrendelt deze automatisch na een filmpje in een kamer met zaagsel op de vloer. Maak je geen zorgen over de eerste!

Minigame #2: Flip the Switch
Sectie: The Depths
Kort na de eerste minigame, in de kamer waar je op de rode “DANGER Moving Parts, Use Caution” knop moet drukken. Pak het voordat u naar de GEVAAR-knop springt, het bevindt zich aan het einde van een zijpad en is gemakkelijk over het hoofd te zien.

Hoofdstuk 2: The Tree

Minigame #3: Tug of War
Sectie: Captured
Deze is duidelijk zichtbaar. Nadat Cody wat klodder heeft geschoten om ovens te vullen en May ze laat ontploffen om Cody te lanceren, kom je bij een grotgedeelte met een witte voetbal (voetbal) aan de rechterkant en de drijvende minigame tamboerijn aan de linkerkant.

Minigame #4: Plunger Dunger
sectie: Deeply Rooted
Na het berijden van de grote blauwe meerval (een onmisbaar verhaalgedeelte) zal deze minigame recht voor je zijn na een tussenfilmpje, in het volle zicht, eigenlijk niet te missen omdat je er vlak voor uitzet.

Hoofdstuk 3: Rose’s Room

Minigame #5: Tank Brothers
Sectie: Pillow Fort
Helemaal aan het begin van het hoofdstuk klim je de eerste stapel kussens op om deze bovenaan te vinden. Voordat je langs een paarse sterrenlamp loopt.

Minigame #6: Space Walk
Sectie: Spaced Out
In de ruimtelift (waar je naar boven zweeft), zweef dichtbij het eerste niveau van portalen, maar niet helemaal naar de top. Net onder de bovenkant is een opening in de muur met een verborgen teleporter die naar deze minigame leidt (net onder de eerste set van 3 portalen).

Minigame #7: Laser Tennis
sectie: Spaced Out
Nadat je de eerste 3 portalen hebt voltooid, brengt de ruimtelift (dezelfde die je gebruikte om de vorige minigame te bereiken) je verder naar het 2e niveau van portalen. Net als voorheen is er een opening in de muur van de ruimtelift met een verborgen portaal naar deze minigame, net voordat je de tweede set van 3 portalen bereikt.

Minigame #8: Rodeo
Sectie: Hopscotch
Helemaal aan het begin van dit level ga je rechtdoor helemaal tot het einde totdat je niet verder kunt lopen (neem niet het verhaallijn naar rechts!). De minigame ligt bovenop enkele kussens.

Minigame #9: Feed the Reptile
Section: Hopscotch
Na het eerste gedeelte “glijden op rails” in dit level (waar je partner op de afbeeldingen van dieren moet stappen om obstakels te verwijderen terwijl je over de rail rijdt). Meteen nadat je klaar bent met de rails ga je naar rechts om de minigame te vinden. Spring nog niet op de gele springkussens, het is net ervoor.

Minigame #10: Batting Team
Section: Hopscotch Niet te
missen, je zult deze automatisch moeten doorlopen op het lineaire verhaallijn. Je kunt hier niet omheen, ga gewoon door met het level en je zult het gaandeweg krijgen.

Minigame #11: Birdstar
Sectie: Once Upon a Time
Loop helemaal aan het begin van het level rechtdoor tot het einde van de binnenplaats. Er is een tv-scherm aan de linkerkant waar de minigame zich bevindt.

Hoofdstuk 4: Cuckoo Clock

Minigame #12: Horse Derby
Sectie: Gates of Time
Wanneer je het stadsplein van dit niveau (buitengebied) bereikt, ga je naar de rechterkant waar een kermis is. Op de kermis kun je communiceren met twee paarden om deze minigame te activeren.

Minigame #13: Bomb Run
sectie: Gates of Time
Direct links van de vorige minigame Horse Derby, slechts een paar meter verderop op een aantal daken aan de zijkant van het kermisterrein.

Hoofdstuk 5: Snow Globe

Minigame #14: Icicle Throwing
Sectie: Winter Village
Als je het grote winterdorp met 3 torens (gemarkeerde missiedoelen) binnengaat, vind je deze minigame bij de linkertoren. Je moet eerst de linkertoren activeren om deze minigame beschikbaar te maken.

Minigame # 15: Shuffle Board
sectie: Winter Village
Wanneer je het grote winterdorp binnengaat dat 3 torens heeft (gemarkeerde missiedoelen), is deze minigame te vinden in een grot bij de middelste toren (neonbord met de tekst ‘Shuffle Board’ bij de ingang van de grot). ). Je moet eerst de middelste toren activeren om deze minigame beschikbaar te maken.

Minigame # 16: Snow Warfare
Section: Winter Village
Wanneer je het grote winterdorp binnengaat met 3 torens (gemarkeerde missiedoelen), is deze minigame te vinden in een grot bij de rechtertoren (neonbord met de tekst ‘Snow Warfare’ bij de ingang van de grot). ). Je moet eerst de rechtertoren activeren om deze minigame beschikbaar te maken.

Minigame # 17: Ice Race
sectie: Beneath the Ice
Helemaal aan het begin van dit level moet je in het water springen. Het verhaallijn brengt je vervolgens naar een onderwaterstation. Verlaat het station en zwem omhoog. Als je eenmaal uit het water bent, zoek dan naar een aantal houten platforms. Hier is de startlijn voor een race, communiceer ermee om de minigame te starten.

Hoofdstuk 6: Garden

Minigame #18: Garden Swings
Sectie: Weed Whacking
Vanaf het allereerste begin van het level klim je de stenen naar rechts op en je ziet een tuinschommel beneden die de minigame start.

Minigame #19: Larva Basket
Sectie: Weed Whacking
Heel dicht bij de vorige minigame bij het begin van het level. Na mei de eerste plant water geven, kom je in een gebied met springerige paddenstoelen. Gebruik de paddenstoelen aan de linkerkant om over rotsen te springen en de minigame bovenop te vinden.

Minigame #20: Snail Race
Sectie: Frog Pond
Nadat je van de kikkers bent afgestegen en te voet verder bent gegaan, moet May een aantal platforms voor Cody optillen door haar watervermogen te gebruiken. Dan kruipen jullie allebei door een korte tunnel. Als je naar buiten komt, staat er een grote lantaarn voor je. De minigame is te vinden in dit gedeelte, om de hoek rechts van de lantaarn.

Hoofdstuk 7: The Attic

Minigame # 21: Slotcars
sectie: het podium instellen
Dit is recht vooruit vanaf het begin van het level, heel dicht bij waar je spawnt. Loop gewoon naar het einde van het startgebied om een ​​racebaan op de vloer te vinden.

Minigame # 22: Chess
Sectie: Setting the Stage (NA de repetitiesectie)
In “Setting the Stage” moet je interactie hebben met de gemarkeerde schakelaar, waarmee de volgende sectie “Repetitie” begint. Nadat je dat hebt verslagen, keer je terug naar “Setting the Stage”, dat fungeert als het knooppunt van dit hoofdstuk. Je verzamelt nu automatisch de schaakminigame op weg naar de volgende sectie-ingang, je kunt hem niet missen. Het bevindt zich op de begane grond, recht voor de ingang van de Symphony-sectie.

Minigame # 23: Musical Chairs
sectie: Setting the Stage (NA de repetitie-sectie)
Links van de vorige schaak minigame kun je een aantal boeken naar boven lopen. Bovenop kun je op een trommel springen en dan aan een paar haken naar de andere kant van de kamer slingeren. De minigame staat daar voor een blauwe radio. Eigenlijk een beetje uit de weg en beter verstopt dan de andere minigames hier.

Minigame #24: Volleyball
Sectie: Symphony
Wanneer je het buitengedeelte met de witte wolken bereikt, waar beide spelers voor het eerst een jetpack krijgen, zal deze minigame op een witte wolk onder het platform waar je begint te vinden zijn. Het ziet eruit als een volleybalveld op een wolk.

Minigame # 25: Track Runner
sectie: Setting the Stage (NA symfonie)
NA het wissen van de ‘Symfonie’-sectie keert u terug naar de’ Setting the Stage’-sectie (hubgebied). Er zal een nieuw gebied zijn geopend voor de ingang op het volgende niveau. Direct rechts van het ingeslagen level (gemarkeerd doel) is een arcade die de laatste minigame is!

Dat zijn alle 25 minigames in It Takes Two, waarmee je de Minigame Megalomania trofee kunt verdienen. 
Als je een minigame hebt gemist, kun je deze snel krijgen via Chapter Select.

It Takes Too Trofee Roadmap

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelBalan Wonderworld Trofee Roadmap
Volgend artikelIt Takes Two Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here