Immortals Fenyx Rising Trofee Roadmap

Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 3/10
Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 30-40 uur
Offline trofeeën: 51 (1X Platina trofee, 2X Gouden trofee, 10X Zilveren trofee, 38X Bronzen trofee)
Aantal te missen trofeeën: 0 – als je een save doet voor de laatste kerker (Point of No Return – zal de game je op de hoogte stellen wanneer dit gebeurt). Zorg er dus voor dat je een Manual Save maakt wanneer de game je waarschuwt voor het Point of No Return. Technisch gezien: “Kijk, geen handen!” kan ook worden gemist als je alle kluizen al hebt voltooid (ze sluiten nadat je alle items erin hebt gevonden), maar deze trofee zou voor die tijd vanzelfsprekend moeten zijn.
Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën ?: Nee, kan alles doen op de gemakkelijkste moeilijkheidsgraad
Minimale playthroughs: 1
Free-Roam / Level Select na het verhaal?: Nee – je moet een Manual Save maken voordat je de eindbaas afmaakt (Point of No Return) teruggaat. Laad vervolgens de save opnieuw na het verhaal om terug te keren naar Free Roam. De game zal je waarschuwen voor het Point of No Return wanneer je het bereikt.
Releasedatum: 3 december 2020

Invoering

Welkom bij de Immortals Fenyx Rising Trofee Roadmap. De Griekse mythologie in een minder serieus verhaal dan God of War. Jij bent Fenyx, een schilddrager die uiteindelijk goden moet redden van de kwaadaardige Typhon in een verhaal dat op een komische manier wordt verteld.

De gameplay is een mix van Assassin’s Creed Odyssey en Zelda Breath of the Wild. Het maakt niet uit of je eerst een verhaal doet, daarna nevenzaken of tussen die twee wisselt door eerst elke regio te wissen – speel zoals je wilt. Het enige waar je op moet letten, is alle buit te vinden in 22 van de Vaults of Tartaros en een Manual Save uit te voeren voor het Point of No Return (voor de laatste baas, zal het spel je waarschuwen dat je niet terug kunt gaan na dit punt).

Hier zijn enkele algemene gameplay-tips voordat je begint:

Verzamel altijd alle kisten in een Vault of Tartaros – je moet dat in minstens 22 van hen doen voor een uitdaging in het spel en ook alle buit vinden in de Arena Vaults, dus begin vroeg.

Denk buiten de kaders – ook al heb je maar een dubbele sprong, dat betekent niet dat je maar twee keer kunt springen – je kunt de L1 + Kruisje vaardigheid gebruiken om meer hoogte toe te voegen aan je sprongen als je er genoeg uithoudingsvermogen voor hebt.

Het gebied van Aphrodite is een goed startpunt, maar daarna is het echt aan jou waar je heen moet.

Stap 1: Beëindig het verhaal (elke moeilijkheid) en maak handmatig opslaan vóór Point of No Return

In Immortals Fenyx Rising kun je alles doen in welke volgorde je maar wilt. Uw belangrijkste prioriteit zou het verhaal moeten zijn. Je kunt al aan alle andere zijtaken en verzamelobjecten beginnen terwijl je door het spel gaat, maar voor sommige heb je misschien niet genoeg uithoudingsvermogen bij het eerste bezoek. U kunt later nog steeds terugkeren naar alle regio’s.
Het wordt aanbevolen om op de gemakkelijkste moeilijkheidsgraad te spelen. Het spel is nog steeds leuk op easy en het elimineert valschade, waardoor het doorkruisen van de klimsecties leuker wordt.

Hoewel het aantal items op de kaart in eerste instantie overweldigend lijkt, hoef je eigenlijk niet alles erop af te maken. Voor platina is slechts ongeveer 90% nodig.

De volgende itemtypes zijn slechts gedeeltelijk nodig:

Ambrosia (nodig om Health volledig te upgraden): Je hoeft niet alle Ambrosia op de kaart te verzamelen. Er is meer van dan nodig is.
Vaults of Tartaros: Er zijn slechts 25 nodig voor de trofee Hade’s New Neighbor . Je zult echter alle buit in 22 van hen moeten vinden voor een Hermes Challenge (More Than Twelve Labours trofee) en je zult ook alle buit moeten vinden in de Arena Vaults die zijn aangegeven op de Collectibles Map hieronder.

Kisten: niet alle kisten zijn vereist, maar je moet toch proberen er zoveel mogelijk te openen, aangezien je veel bronnen nodig hebt voor upgrades.

Houd er rekening mee dat er geen free roam is na het verhaal! De game laat je weten wanneer je op het punt staat de laatste kerker binnen te gaan, wat het point of no return is. De game zal vragen of je daarvoor een save wilt maken, dus doe het. Nadat je de baas hebt verslagen, kun je die save herladen en doorgaan voor de laatste kerker. (Er is niets in de kerker dat je nodig hebt, behalve de trofee om het spel te verslaan)

Stap 2: Collectibles & Cleanup

Als je een Manual Save hebt gemaakt vóór het Point of No Return, laad deze dan opnieuw na de eindbaas en maak alles af wat je nog over hebt. Zie de verzamelkaart hieronder voor de items die je nodig hebt.

Deze Collectible Map bevat de volgende items die nodig zijn voor trofeeën: Mounts (Green Star), Mythical Bosses (MB), Arenas (A), Night Chests (NC) en Wraith Lairs (WL).
Wat nog steeds word toegevoegd zijn de locaties van Lieutenants & Mystical Creatures (nodig voor Wings & Phoenix Skins).

TROFEEËN LIJST:

The End
Verkrijg elke trofee.

Verdien alle andere trofeeën in Immortals Fenyx Rising om de platina trofee te ontgrendelen. (DLC niet vereist)

The Giving Tree
Maak kennis met Aphrodite.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Big Chicken
Ontmoet Ares.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

The Iron Giant
Maak kennis met Hephaistos.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Sassy, ​​Lost Child
Ontmoet Athena.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

God of War
Voltooi de Questline van Ares.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Goddess of Wisdom
Voltooi de opdrachtenreeks van Athena.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Messenger of the Gods
Voltooi de Questline van Hermes.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Goddess of Love
Voltooi de opdrachtenreeks van Aphrodite.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

God of the Forge
Voltooi de opdrachtenreeks van Hephaistos.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Brother Battle
Versla Ligyron.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Mission Complete
Versla Typhon.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Logs and Monsters
Hak 100 grote bomen om.

Je kunt met R3 bomen kappen met je bijl . Je zult de bomen van normale grootte moeten kappen, niet de super dikke die niet gekapt kunnen worden.

Bird’s-Eye View
De hele kaart uitzetten.

De kaart kan worden verwijderd door de synchronisatiepunten in elke regio te gebruiken. Op één na kom je automatisch tijdens het verloop van het verhaal. De laatste bij Gates of Tartaros bevindt zich op de zuidelijke top van de vulkaan.

Tippy-Top
Bereik het hoogste punt van het eiland.

Nadat je met je broer hebt gevochten, klim je naar de top van de locatie van de baasgevecht om deze trofee te krijgen (je kunt daar op elk moment na het gevecht terugkeren via snel reizen).

The Floor is Lava
Glide in totaal 1.000 meter in één keer.

Voor deze trofee heb je 2 dingen nodig: een hoog startpunt en veel uithoudingsvermogen. Je kunt deze trofee krijgen door te beginnen bij het standbeeld van Hephaistos en naar de kloof te glijden. Je hebt ofwel ongeveer 10 uithoudingsvermogenrepen of een heleboel uithoudingsdrankjes nodig. Je zult ook de vaardigheid “Glide Boost” moeten ontgrendelen, waarmee je sneller kunt glijden met minder uithoudingsvermogen door je vierkantje vast te houden.

Oceancookie
Tem een Epic mount.

Zie de trofee Fenyx the Horseman.

Among the Stars
Los een constellatiemyth-uitdaging op.

Om een ​​sterrenbeeld af te maken, moet je blauwe knikkers verzamelen in het gebied eromheen en deze in de juiste gaten op het bord plaatsen, zoals weergegeven op een muurschildering ernaast. Je zult er automatisch een tegenkomen in het begin van het spel, bovendien worden de blauwe knikkers op je kaart gemarkeerd als je er dichtbij komt, zodat je weet waar je op moet letten. De knikkers zijn meestal erg dichtbij binnen 100 meter van het sterrenbeeld.

Fenyx the Horseman
Tem alle mounts.

Om een ​​mount te temmen, moet je hem langzaam benaderen (Rondje) en dan op je kruisje drukken om hem te temmen. Er zijn in totaal 25 mounts in het spel.

Zie de verzamelkaart aan het begin van de trofeegids, waar ze zijn gemarkeerd met groene sterren.

To Good Health
Verbeter uw gezondheid volledig.

Je hebt Ambrosia nodig om je gezondheid te verbeteren. Gelukkig kun je gewoon naar een hoge locatie gaan en R3 vasthouden om de scoutmodus te starten. Hiermee kun je dingen op je kaart (R2) markeren – hiermee kun je ook Ambrosia markeren. Je krijgt ook Ambrosia als beloning voor taken in de Hall of Gods. Er zit meer Ambrosia in het spel dan je nodig hebt.

Projectile Pro
Versla een vliegende vijand met een geworpen voorwerp.

Met L1 + Driehoek kun je voorwerpen pakken en ermee gooien (R2). Grijp een kleine steen en gooi deze naar een vliegende vijand.

C-C-C-Combo
Bereik de laatste combo-fase.

Je moet eerst de opdrachtenreeks van Ares afmaken, omdat een van zijn zegeningen de laatste combo-fase ontgrendelt die nodig is voor de trofee. Je hebt in een combo in totaal 84 treffers nodig om het te bereiken, wat in het begin moeilijk klinkt, maar heel gemakkelijk is als je al je vaardigheden hebt geüpgraded. Om 84 treffers te bereiken, hoef je alleen maar spam (L1+Rondje) te doen voor Athena Dash en je zult een hoop treffers krijgen door dat alleen te doen. Kan in principe overal tegen elk type vijand worden gedaan, omdat je zeer hoge treffers krijgt met volledig geüpgradede vaardigheden.

Your Own Medicine
Versla een vijand met zijn eigen projectiel.

Door tegelijkertijd op R1+L1 te drukken, kun je zowel aanvallen als projectielen afweren. Parry een projectiel om er een vijand mee te doden.

It’s A Bird!
Voer een combo van 25 treffers uit terwijl je in de lucht bent.

Eerst wil je je vaardigheden volledig upgraden, waardoor het heel gemakkelijk wordt om meer hits te behalen. Gebruik dan L1+Driehoek om jezelf naar een vliegende vijand te trekken en spam met L1+Vierkantje voor gemakkelijke treffers.

Look, No Hands!
Versla 10 vijanden met vallen in de Vaults of Tartaros.

Sommige Vaults of Tartaros zullen arena’s met vallen bestrijden. Je zult vijanden naar vallen moeten lokken om ze ermee te laten doden. De drukplaten met spikes werken er perfect voor.

De kans is groot dat dit van nature komt, maar het is technisch niet te missen als je alle kluizen al hebt voltooid. Het probleem is dat de kluizen sluiten nadat alle items erin zijn gevonden. Zolang items in een kluis blijven, kunt u nog steeds opnieuw naar binnen gaan, maar nadat u alles in de kluis heeft gevonden, worden ze gesloten en kunnen ze niet meer worden geopend.

Wraithless in Battle
Versla een Wraith.

Je zult automatisch een Wraith tegenkomen tijdens de opdrachtenreeks van Aphrodite. Zodra je een schaduw van Wraith hebt verslagen, wordt zijn hol ontgrendeld en kun je het net als elke andere Vault of Tartaros binnengaan om tegen de Wraith te vechten.

Ornithology
Verzamel alle Phoenix-skins.

12 Phoenix-skins worden verkregen door de legendarische monsters (mystieke wezens) in free roam te verslaan. De rest komt automatisch uit de Story en Hermes Challenges. Zie de verzamelkaart aan het begin van de trofee-gids voor de 12 open wereldlocaties.

Wing Nut
Verwerf alle vleugels.

Vleugels worden verkregen door luitenant-bazen te verslaan in de vrije loop. Zie de verzamelkaart aan het begin van de trofeegids.

Who’s the Boss?
Versla de Mythical Monster-bazen.

Hiervoor moet je alle Mythical Monster-bazen verslaan. Ze zijn aangegeven op de verzamelkaart bovenaan deze trofee roadmap.

Hades’s New Neighbor
Voltooi 25 gewelven van Tartaros.

Vaults zijn mini-kerkers. Elk is uniek en verschillend. Sommige hebben puzzels, sommige zijn meer gericht op gevechten en sommige gaan meer over traversale mechanica. Bijvoorbeeld kleine puzzels maken, pijlen schieten, lasers ontwijken etc.

Er zijn veel meer dan 25 in het spel. Om Vaults op de kaart te onthullen, gebruik je de verkenningsmodus door R3 ingedrukt te houden en op R2 te drukken om ze te markeren.

Don’t Shoot the Messenger
Ontmoet Hermes.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Shard Miner
Vernietig 10 Shards Clusters.

Terwijl je de wereld doorkruist, houd je ogen open voor kleine kristallen clusters die je kunt vernietigen met melee-aanvallen. Ze zullen je valuta toekennen op basis van hun kleur.

Armed and Dangerous
Upgrade alles volledig in de Smidse van Hephaistos.

Je hebt veel middelen nodig om alles volledig te upgraden. Blauwe valuta wordt verkregen uit elke kist in het spel en in gevechten. De andere kleuren (geel, rood, paars) zijn afkomstig van de verschillende soorten kisten: normale kisten, epische kisten en kisten met een raadsel dat je eerst moet oplossen. Bovendien kun je de kristallen scherven in de wereld vernietigen terwijl je er doorheen reist. Het is een beetje een sleur, maar niets moeilijks.

Om kisten op de kaart te onthullen, gebruik je de verkenningsmodus door R3 ingedrukt te houden en op R2 te drukken om ze te markeren.

Moonlight Treasure
Open een nachtkist.

Sommige kisten verschijnen alleen ’s nachts. Houd de Options-knop ingedrukt om te rusten. Dit verandert de tijd in nacht. Zoek een nachtkist op je kaart (maanpictogram) en dood de vijanden ernaast om deze te ontgrendelen. Je zult ze sowieso allemaal moeten vinden voor een taak van Hermes. – zie de verzamel kaart bovenaann van deze trofee roadmap.

Toot or Boot?
Rust een bijpassende helm en bepantsering uit.

Je zult tijdens het spel veel verschillende bepantsering ontgrendelen. Vergelijk helmen en bepantsering voor dezelfde setnaam en rust ze allebei uit.

From the Ashes
Zoek fosfor uit de as .

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Not Too Close to the Sun
Rust nieuwe vleugels uit.

Je ontgrendelt nieuwe vleugels door luitenants over de hele wereldkaart te verslaan. Rust er gewoon een van uit. Zie Collectible aan het begin van de gids voor hun locaties.

Servant to the Gods
Voltooi de zijopdrachtlijnen van de goden.

Elke god zal je een taak geven als je ze eenmaal hebt bevrijd. Als je ze allemaal afmaakt, krijg je deze trofee. Die zijmissies staan ​​altijd op je kaart aangegeven, dus niets wat je mag missen.

One Chore Down
Voltooi een taak van Hermes ‘Heroic Tasks Board in de Hall of the Gods.

Zie de trofee More Than Twelve Labours hieronder.

More than Twelve Labours
Voltooi 36 taken van Hermes ‘Heroic Tasks Board.

De taken zijn onderverdeeld in 4 categorieën:

  • Eliminatie – versla een bepaald aantal vijanden.
  • Vault of Tartaros – uitdagingen voor het voltooien van Vaults in totaal, het opruimen van Vaults van alle buit en dergelijke
  • Exploratie – het vinden van kratten en andere buit
  • Eilandactiviteiten en heroïsche taken – het voltooien van uitdagingen zoals pijlschieten, muziekuitdagingen enz.

Je kunt je taken bekijken op het bord in de Hall of the Gods. Soms telt een uitdaging met terugwerkende kracht mee als je de taak al hebt voltooid en soms hangt dit niet af van de uitdaging.

Belangrijke locaties zoals arena’s en nachtkisten zijn aangegeven op de verzamelkaart bovenaan deze trofee roadmap.

Toil and Trouble
Maak je eerste drankje.

Er zijn 4 soorten drankjes in het spel die kunnen worden gemaakt. Je eerste kans hiervoor zal zijn tijdens je eerste bezoek aan de Hall of the Gods. Benader de ketel en kies welke ingrediënten je voor een drankje wilt gebruiken.

Potion Professional
Upgrade de Potion Tree volledig.

Hiervoor heb je VEEL Golden Ember nodig. Alle normale kisten hebben er 3. Let ook op bomen. Degenen met een gloeiende ring aan de onderkant zullen een sintel onthullen zodra ze zijn gekapt.

Powered Up
Upgrade de goddelijke krachtenboom volledig.

Je zult sowieso alle uitdagingen zoals hardlopen, sterrenbeelden enz. in het spel moeten voltooien (voor de trofee: More Than Twelve Labours). Die geven je altijd munten die je kunt ruilen voor vaardigheden. Er zijn veel meer munten in het spel dan echt nodig zijn, dus maak je geen zorgen dat je ze mist.

Show Your Moves
Upgrade de vaardighedenboom volledig.

Je zult sowieso alle uitdagingen zoals hardlopen, sterrenbeelden enz. in het spel moeten voltooien (voor de trofee: More Than Twelve Labours). Die geven je altijd munten die je kunt ruilen voor vaardigheden. Er zijn veel meer munten in het spel dan echt nodig zijn, dus maak je geen zorgen dat je ze mist.

Weapon Master
Upgrade een wapen volledig naar het laatste niveau.

Je hebt veel middelen nodig om een ​​wapen volledig te upgraden. Blauwe valuta wordt verkregen uit elke kist in het spel en in gevechten. De andere kleuren (geel, rood, paars) zijn afkomstig van de verschillende soorten kisten – normale kisten, epische kisten en kisten met een raadsel dat je eerst moet oplossen. Bovendien kun je de kristallen scherven in de wereld vernietigen terwijl je er doorheen reist. Het is een beetje een sleur, maar niets moeilijks.

Om kisten op de kaart te onthullen, gebruik je de verkenningsmodus door R3 ingedrukt te houden en op R2 te drukken om ze te markeren.

Join the Creed
Voer 10 stealth aanvallen uit.

Sluip achter een vijand en druk op driehoekje voor een stealth-aanval. Doe dit in totaal 10 keer.

Fully Charged
Upgrade uw uithoudingsvermogen volledig.

Om je uithoudingsvermogen te upgraden, moet je Zeus ‘Lightning verzamelen. Elke Vault of Tartatos heeft er een als beloning aan het einde ervan. Bovendien kun je er een vinden in elk van de grotere Story-based Vaults en een aantal als beloningen krijgen voor taken van het Task Board in de Hall of the Gods.

Down in Flames
Voltooi de opdrachtenreeks van Phosphor.

Het redden van Phospor is noodzakelijk als onderdeel van Athena’s missiereeks, maar het kan ook eerder worden gedaan als het je lukt om dicht bij de missie te komen. Zodra Phospor is opgeslagen, moet je een reeks speurtochten voor hem voltooien voor deze trofee. Alle speurtochten worden op de kaart gemarkeerd, zodat je niets kunt missen.

Last Hero Standing
Versla alle Wraiths in hun schuilplaatsen.

De eerste wraith zal je aanvallen tijdens de opdrachtenreeks van Aphrodite. De anderen zullen je aanvallen dichtbij de poorten van Tartaros wanneer je de kaart doorkruist. Zodra een schaduw is verslagen, kun je zijn kluis betreden. Zie de verzamelkaart aan het begin van de gids voor hun locaties.

Beauty’s in the Eye
Verander je uiterlijk in de Hall of the Gods.

Benader de kappersstoel in de Hall of Gods en verander een deel van je uiterlijk voor de trofee.

Photobomb
Maak een foto.

Druk tegelijkertijd op L3 eb R3 om de fotomodus te starten en een foto te maken met je kruisje.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Immortals Fenyx Rising.

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelSackboy: A Big Adventure Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelCyberpunk 2077 Trofee Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here