Human Fall Flat Trofee Guide & Roadmap

 • Geschatte moeilijkheidsgraad van de trofee: 3/10
 • Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 10-15 uur
 • Offline trofeeën: 52 (1X  , 1X , 14X , 36X )
 • Online trofeeën: 0
 • Aantal te missen trofeeën: 1 –  Speedrun. Deze trofee vereist dat je het spel in 1 keer uitspeelt tot aan de credits rollen. Je mag geen enkele keer vallen dan wel dood gaan. Val je ergens doorheen of als een respawn dan moet je de hele game overnieuw spelen. 
 • Glitched trofeeën: Niets bekend.
 • Heeft moeilijkheidsgraad invloed op trofeeën?Nee, het spel heeft geen moeilijkheidsgraad 
 • Minimum Playthroughs: 1 volledige playthrough is te doen als je gelijk voor de speedrun gaat. Aan te raden is om eerst de levels te leren kennen en dan als een nieuwe playthrough voor de speedrun trofee te gaan. 
 • PS4/PS5 Autopop & Save Transfer:  Onbekend.
 • Free-Roam after Story?:  Ja, je kan na elk gehaald level terug naar een vorig behaald level om daar nog wat op te ruimen als je wilt. Je kan makkelijk de platina trofee halen aangezien je altijd een bepaald level overnieuw kunt spelen. 
 • Ondersteunt handmatig opslaan?: Nee en is ook niet nodig. 
 • Releasedatum: 22 Juli 2016 (PS4)

INTRODUCTIE:

Welkom bij de trofee guide & roadmap van Human Fall Flat. Human: Fall Flat is een hilarische, luchtige fysica-platformgame die zich afspeelt in zwevende droomlandschappen die solo of met maximaal 4 spelers kunnen worden gespeeld. Gratis nieuwe levels zorgen ervoor dat de levendige community wordt beloond. Elk droomniveau biedt een nieuwe omgeving om te navigeren, van herenhuizen, kastelen en Azteekse avonturen tot besneeuwde bergen, griezelige nachtlandschappen en industriële locaties. Meerdere routes door elk niveau en perfect speelse puzzels zorgen ervoor dat verkenning en vindingrijkheid worden beloond.

Fase 1: Voltooi het spel in één keer en jaag op alle misc. trofeeën

Human: Fall Flat heeft een relatief ontspannen lijst met trofeeën, met als enige “missbare” trofee dat je het spel in één keer moet uitspelen. Speel gewoon elk niveau (inclusief DLC) totdat de credits rollen, terwijl je ook zoveel mogelijk verschillende trofeeën ontgrendelt om de hoeveelheid tijd die je in fase 2 doorbrengt te vermijden.

Fase 2: opruimen

In deze fase concentreer je je op alle trofeeën die je onderweg hebt gemist. Dit gedeelte kan tussen de 5 minuten of een hele playthrough duren, afhankelijk van hoeveel verschillende trofeeën je onderweg hebt ontgrendeld.

Opmerking: als je in multiplayer speelt, tellen alle trofeeënvereisten mee voor alle spelers in de lobby, met uitzondering van trofeeën met betrekking tot statistieken, zoals  Petrolhead en Convertible Ride. Als je een tweede speler hebt die je de niet-statistische trofeeën kan bezorgen, dan zou de moeilijkheidsgraad dalen tot 2/10 moeilijkheidsgraad.
 
Hoe uitgebreid klimmen:
 1. Pak een oppervlak terwijl je omhoog kijkt.
 2. Laat met één hand los, terwijl je je met een andere hand nog steeds aan de muur vasthoudt.
 3. Zwaai met je vrije hand heen en weer in de richting van je vrije hand.
 4. Kijk omhoog en grijp zodra je de zijkant van je vrije hand bereikt, hopelijk met je hand op een hogere richel dan hij was. Zo niet, herhaal dan stappen 2-4.
 5. Herhaal dit totdat je de top bereikt en kijk dan gewoon naar beneden om jezelf omhoog te trekken.

Een andere methode van uitgebreid klimmen

 1. Verhoog uw verticale gevoeligheid als deze standaard is ingeschakeld.
 2. Wijzig de instelling van de handbediening om sticks te volgen als u deze op relatief hebt ingesteld.
 3. Grijp de muur die je wilt beklimmen en zorg ervoor dat je camera recht naar voren is gericht.
 4. Kijk naar beneden, alsof je jezelf omhoog wilt trekken, terwijl je de linker joystick naar voren houdt.
 5. Wanneer je hoofd je schouders passeert, kijk je weer omhoog, laat je de schouderknoppen snel los en druk je ze nog een keer in, terwijl je naar beneden kijkt om de muur weer vast te pakken. Als het correct is gedaan, zouden de armen van je personage hoger moeten zijn dan ze waren.
 6. Pas indien nodig uw armen aan zodat ze dicht bij elkaar zijn.
 7. Herhaal stap 4-6 tot je de top bereikt.

Er is een strategie waarbij beide spelers een oppervlak kunnen bereiken dat iets hoger is dan het bereik van de armen. Dit is vooral handig als een speler niet weet hoe hij de uitgebreide klimtruc moet uitvoeren.

 1. Laat een speler uitgebreid naar de oppervlakte klimmen.
 2. Laat speler twee de benen van speler één vastgrijpen.
 3. Laat speler één zichzelf optrekken. Dit zou speler twee genoeg hoogte moeten geven om de oppervlakte te bereiken.
 4. Assist speler twee indien nodig.

TROFEEN LIJST:

Human
Ontgrendel alle trofeeën in Human Fall Flat.

Leap of Fail
Voltooi “Mansion”.

Deze trofee wordt ontgrendeld zodra je het eerste level, “Mansion”, hebt voltooid door de uitgangsdeur aan het einde van het level te bereiken.

Choo Choo!
Voltooi “Train”.

Deze trofee wordt ontgrendeld zodra je de uitgangsdeur hebt bereikt in het tweede niveau, “Train”.

Als je het grootste deel van dit level wilt overslaan, klim dan gewoon de trein op en bereik de treinwagons, en voltooi het level vanaf daar.

Don’t Get a Splinter!
Voltooi “Carry”.

Je ontgrendelt deze trofee zodra je de uitgang hebt bereikt in het derde niveau, “Carry”.

Het grootste deel van dit niveau kan worden overgeslagen als je niet alle puzzels van dit niveau wilt spelen. Klim gewoon naar de bovenkant van de muur en begeef je naar de andere kant van de uitgangsdeur.

What Goes Up
Voltooi “Mountain”.

Deze trofee verschijnt zodra je de uitgang hebt bereikt in het vierde niveau, “Mountain”.

Brute Force
Voltooi “Demolition”.

Deze trofee wordt ontgrendeld wanneer je de uitgang bereikt in het vijfde niveau, “Demolition”.

Storm the Gate!
Voltooi “Castle”.

Deze trofee wordt ontgrendeld wanneer je de uitgang bereikt in het zesde niveau, “Castle”.

Feet First
Voltooi “Water” duiken met de voeten eerst.

Deze trofee wordt ontgrendeld wanneer je met je voeten in het einde van het zevende niveau, “Water”, duikt. Tenzij je er met je hoofd induikt, is dit vrijwel niet te missen.

Er is een kortere weg die je kunt gebruiken om naar het gedeelte met de gondel te gaan. Gebruik gewoon een boot om langs de boog te drijven en kijk dan naar links, want er is een kleine doorgang die ondiep genoeg is om doorheen te zwemmen. Je hoeft alleen maar herhaaldelijk te springen om te voorkomen dat je in het water verdrinkt. Dit kan je wat tijd besparen voor de  Speedrun trofee.

Head First
Voltooi “Water” duiken met het hoofd eerst.

Om deze trofee te verdienen, moet je aan het einde van het level ‘Water’ in het water duiken. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door naar het hek van de uitgang te springen en vervolgens op te drukken om dood te spelen, waardoor je naar voren leunt, waardoor je valt en hopelijk met je hoofd naar voren in het water landt.

The End?
Voltooi “Power Plant”.

Deze trofee wordt ontgrendeld wanneer je het einde van het achtste niveau bereikt, “Power Plant”.

Een groot deel van dit niveau kan worden overgeslagen door simpelweg de omgeving te gebruiken om de muren op te klimmen. Je kunt deze methode gebruiken totdat je de kolenfabriek bereikt. Dan kan de kolenfabriekpuzzel ook worden overgeslagen als je voorbij de uitgangstoren gaat, omdat er een toren zou moeten zijn die je personage de lucht in zal lanceren. Gebruik deze toren om de uitgangstoren in te vliegen.

The End
Voltooi “Aztec”.

Deze trofee wordt ontgrendeld wanneer je het einde van het negende niveau “Aztec” bereikt.

Er is een methode om het grootste deel van dit niveau over te slaan voor degenen die ongelooflijk gefrustreerd zijn door de stompe puzzels van dit niveau, als je dat wilt. Op het gedeelte waar je een kubus moet gebruiken om een ​​lift te verzwaren, klim je gewoon de kubus op en volg je het pad naar de tempel. Als je eenmaal bij het vogelnest bent, naast de laatste puzzel, spring je naar het iets verhoogde platform en klim je de tempel op, en voltooi je het level. Je kunt hiermee ook de  Birds Eye View binnen halen.

Speedrun
Voltooi het spel van begin tot eind in één run.

Om dit te verdienen, moet je het spel vanaf het begin tot aan de aftiteling in één sessie uitspelen. U hoeft het niet zonder vallen of op een andere manier in één enkele sessie af te ronden. Deze trofee kun je missen omdat je meer dan één sessie nodig hebt om het spel uit te spelen.

Raadpleeg de trofeeën voor het voltooien van niveaus voor informatie over manieren om bepaalde delen van bepaalde niveaus over te slaan voor mensen met beperkte tijd.

Belangrijke opmerking: Alle nieuw toegevoegde niveaus die je hebt geïnstalleerd, tellen mee voor deze trofee, dus je zult alle nieuwe niveaus moeten voltooien om de credits te behalen en deze te behalen. Als je echter geen andere niveaus hebt geïnstalleerd, hoef je alleen het spel van het begin tot het einde van Ice uit te spelen, afhankelijk van welke versie van het spel je hebt gekocht. Dromen die in de categorie ‘Extra dromen’ vallen, zijn niet vereist voor deze trofee. Deze omvatten de niveaus “Thermisch” en “Fabriek”.

No escape
Val en respawn eenmaal.

Dit zal hoogstwaarschijnlijk je eerste trofee zijn. Het enige dat u hoeft te doen, is van de kaart vallen en terug landen bij het vorige controlepunt.

Pigeon Simulator
Ga in de intro map op het hoofd van het standbeeld staan.

Tegen het einde van het level, “Mansion”, vind je een standbeeld van de hoofdpersoon voor enkele bomen, met zijn handen over zijn bekken. Het enige wat je hoeft te doen is simpelweg van achteren in de bomen klimmen en dan op het hoofd klimmen om deze trofee te verdienen.

Mind the gap!
Neem een ​​grote kortere weg in het level “Mansion”.

Tijdens het level, “Mansion”, zul je een opening opmerken die je scheidt van het gebied met het standbeeld van de hoofdrolspeler. Om deze trofee te verdienen, moet je over dat gat springen en dat gebied bereiken.

De beste manier om dit te ontgrendelen, is door te rennen en te springen om de snelheid te verhogen. Dan, tegen de tijd dat je het gat bereikt, zou je snel genoeg moeten zijn om zonder veel moeite de andere kant te bereiken. Houd voor de zekerheid je armen omhoog zodat je het oppervlak kunt vastgrijpen, voor het geval je het amper mist.

Bunnyhopping is echter ook een trefzekere manier om de overkant te bereiken. Gewoon vasthouden om te bunnyhop in een andere richting. Als je dan klaar bent om te springen, kijk dan in de richting waarin je wilt gaan, en je zult sneller gaan. Als je eenmaal genoeg snelheid hebt, kun je zonder problemen over het gat springen.

Public service
Plaats 5 stukken afval in een afvalcontainer.

Tijdens het level “Train” ligt er puin in en naast het treinongeluk, met een afvalcontainer in de buurt. Het enige wat je hoeft te doen is vijf stukken afval in de afvalcontainer te plaatsen om de trofee te ontgrendelen. Onthoud dat uw handplaatsingen worden bepaald door uw cameraniveau. Bijvoorbeeld: als je naar beneden kijkt, worden je handen naar beneden geplaatst en als je naar boven kijkt, reiken je handen naar de hemel.
De beste manier om een ​​afvalcontainer te openen, is door te springen en het deksel van achteren vast te pakken, alsof je erop zou klimmen. Kijk dan snel omhoog en het deksel zou vrij gemakkelijk moeten openen.

Perfectionist
Lijn een omgedraaide bank uit met een muur.

De eerste kans om deze trofee te behalen is in het level “Trein”. Als je eenmaal voorbij de eerste deur bent, als je naar rechts kijkt, zal er een bank zijn die zal worden omgedraaid. Als je hem omdraait en uitlijnt met de muur, wordt de trofee ontgrendeld.Voor sommigen is dit gemakkelijker gezegd dan gedaan, dus het is aan te raden om het met de goede kant naar boven vanaf de zijkant te trekken en het voorzichtig tegen de muur te duwen.

It’s stuck
Blokkeer een deur en ga er doorheen in “Carry”.

Als je eenmaal door de eerste deur in het level bent, “Carry”, plaats je gewoon de tweede doos in de deur en pak je de eerste doos van de eerste knop. Hierdoor zal de doos de deur blokkeren. Spring gewoon op de kist die de deur blokkeert, en als je naar voren loopt, zal je personage automatisch voorover buigen om er doorheen te gaan, waardoor de trofee wordt ontgrendeld.

Tower
Stapel alle 4 de dozen op elkaar in het level “Carry”.

Opmerking: deze trofee kan moeilijk zijn als je hem met een enkel personage doet. Het wordt aanbevolen om twee spelers/controllers te gebruiken om je leven gemakkelijker te maken.

Om deze trofee te verdienen, moet je vier dozen uit het level “Carry” nemen en ze stapelen. Als je het met 2 controllers of een andere speler doet, dan is de eenvoudige manier om het te doen een speler de knop ingedrukt te laten houden, terwijl de andere de doos door de deur sleept, totdat ze het laatste deel van het level bereiken.

Als je echter geen tweede controller of een vriend hebt om je te helpen, volg dan gewoon deze stapsgewijze strategie om 4 dozen in één kamer te krijgen.

 1. Los de eerste puzzel op, zoals gewoonlijk.
 2. Gebruik de tweede doos om op de knop in de eerste kamer te drukken en neem de eerste doos mee naar de tweede kamer.
 3. Gooi de tweede doos van de klif en hij zou in de tweede kamer moeten respawnen.
 4. Los de tweede puzzel op, zoals gewoonlijk.
 5. Gebruik doos één of doos twee om als opstapje te gebruiken om kamer twee weer te bereiken terwijl je doos drie vasthoudt.
 6. Gebruik doos drie op de knop in kamer twee en verplaats de andere twee dozen naar kamer drie.
 7. Gooi doos drie van de richel en hij zou in kamer drie moeten respawnen.
 8. Los de derde puzzel op, zoals gewoonlijk.
 9. Breng doos vier naar kamer drie om op de knop te drukken en breng de andere dozen naar kamer vier.
 10. Gooi doos 4 van de klif en hij zou moeten respawnen in kamer vier. Ta-da! Je hebt nu 4 dozen in een eenpersoonskamer!
Om de dozen te stapelen, sleep je ze allemaal naar de laatste kamer in het level. Er zal daar een lift zijn die u kunt gebruiken. Zet de eerste doos naast de trein. De tweede doos kan worden gestapeld als je hem gewoon draagt ​​en erboven plaatst. Het lastige is de derde kist, want die kan vallen of de stapel doen instorten. De oplossing hiervoor is om zo langzaam mogelijk te zijn, om te voorkomen dat je personage de doos naar een ongewenste plek verplaatst. Bij het stapelen van de vierde doos wordt de trofee ontgrendeld.

AH, EO, EO, EO, EO, OOOOO!
Gebruik het touw om boven de afgrond te gaan in het level “Mountain”.

Tijdens het level, “Mountain”, als je eenmaal de eerste trein beklimt die je vindt, zal er een touw aan je rechterkant zijn. Pak hem gewoon vast en zwaai erop zoals Tarzan naar de andere kant om deze trofee te krijgen.

Silent hours (Noisy neighbours)
Weg met de speakerset in “Mountain”.

Aan het einde van het level, “Berg”, kom je bij een huis met de uitgang. In het huis is een woonkamer, met een paar banken, een tv en een speakerset. Het enige wat je hoeft te doen is het raam in het huis in te slaan en de set van de kaart te lanceren om deze trofee te verdienen. 

Geen zorgen, de speakerset respawnt niet.

My treasure
Verzamel alle edelstenen op een stapel in “Mountain”.

Tijdens het level, “Mountain”, wanneer je het touw bereikt waar je aan kunt slingeren, zal er een ander pad zijn dat naar een grot ernaast zal leiden. Volg dit pad en je zult de ingang vinden van een donkere, doolhofachtige grot. Er zijn verschillende felgroene edelstenen die je moet verzamelen en op een stapel moet leggen om deze te ontgrendelen. Gelukkig staat er een lantaarn naast je die je pad zal verlichten. De beste strategie is om elke edelsteen die je vindt in een stapel naar de uitgang te brengen, zodat je niet telkens verdwaalt terwijl je probeert een specifieke plek in de grot te vinden waar je al je edelstenen hebt neergelegd.

Als je worstelt met een aspect van deze trofee, raadpleeg dan de onderstaande videogids.

Wrong direction
Gebruik het raam aan je linkerhand in plaats van de muur kapot te slaan in “Demolition”.

Als je eenmaal voorbij de eerste deur bent aan het begin van het level, “Demolition”, zal er een hendel voor je zijn waarmee je de sloopkogel kunt besturen. Rechts van je is de muur die je moet breken om verder te komen. In plaats daarvan moet hij echter de sloopkogel naar links nemen en het glas aan de linkerkant kapot slaan.

Vervolgens hoef je alleen maar de matten naast het linker raam te stapelen. De trofee springt eruit zodra je het raam binnengaat.

Surprise! (Avalanche!)
Ontketen de rotspoort in “Demolition”.

Halverwege het level, “Demolition”, vind je iets dat een poort verspert. Laat gewoon de poort los om de trofee te verdienen.

Primal
Breek 4 muren zonder gadgets te gebruiken in “Demolition”.

Gedurende het hele level, “Demolition”, gebruik je sloopkogels en andere middelen om muren te vernietigen. Om deze trofee te krijgen, moet je vier muren breken zonder die gadgets te gebruiken, wat betekent dat je voorwerpen uit de omgeving moet gebruiken om de muren te breken. Enkele goede voorwerpen om brandblussers te gebruiken, muurresten en stenen gevonden in de Surprise! (Avalanche!)  trofee. Om de muur te vernietigen, pak je gewoon het vernietigende object en draai je je camera in één richting, en draai je hem vervolgens snel in de richting van de muur om een ​​object effectief te laten slingeren. Als je je object vaak genoeg tegen de muur zwaait, zal het uiteindelijk breken.

Improvised Ammo
Lanceer jezelf met de katapult in “Castle”.

Als je eenmaal uit de gevangenis bent ontsnapt in het level “Kasteel”, vind je een katapult en wat stenen. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf op de katapult te zetten en de trekker los te laten om jezelf te lanceren en de trofee te ontgrendelen.

Geronimo! 

For whom the bell tolls
Luid de kasteelbel in “Castle”.

Zodra je de smid in het level “Kasteel” bereikt, zal er een toren ernaast staan. Zodra je de toren beklimt, zal er nog een katapult met stenen zijn. Het enige wat je hoeft te doen is een steen op de katapult te leggen en deze los te laten zodat hij de kasteelklok raakt. Als de kasteelbel gaat, moet de trofee knallen.

Opmerking: jezelf gebruiken om aan te bellen werkt NIET voor deze trofee. Stenen grijpen en daarmee op de bel slaan is echter een ongeteste methode.

Zipline
Zipline vanaf de kerktoren in “Castle”.

Deze trofee stelt je klimvaardigheid op de proef, want je moet de top van de kerktoren bereiken en de tokkelbaan met het koevoet gebruiken.

Als je eenmaal in het kasteel bent, zou er een toren dicht bij de poort moeten zijn, die moeilijk te missen zal zijn. Je moet deze toren beklimmen. Als je eenmaal boven bent, zal er beneden een kamer zijn met een koevoet, je moet naar die kamer afdalen en de koevoet op de top van de toren plaatsen en dan weer omhoog klimmen. Dan hoef je alleen maar de koevoet te pakken en op de tokkelbaan te rijden. Bij gebruik van de tokkelbaan moet de trofee worden ontgrendeld.

Smooth moves
Parkour vloeiend van de steeg naar de smid in “Castle” zonder de grond te raken.

Dit is waarschijnlijk een van de moeilijkste trofeeën in het spel, omdat je je behendig een weg moet banen vanaf de bovenkant van het huis aan het einde van de steeg, helemaal naar de smid zonder te vallen, en in ongeveer 40 seconden. Deze trofee kan voor sommigen frustrerend zijn vanwege de opzettelijk onhandige bediening die aan de speler wordt gegeven. Dit kan echter alleen worden opgelost door te oefenen.

Handige tip: als je de laatste sprong niet hebt gemaakt en uiteindelijk een ander controlepunt hebt bereikt, is de hoop niet verloren. Spring gewoon op de brug naar het kasteel en klim naar het dak. (Dit is hetzelfde dak dat je gebruikt voor de  Zipline trofee). Als je eenmaal op het dak bent, ga je terug naar de steeg en probeer je het opnieuw. Het zal het checkpoint niet redden, maar het geeft je nog een kans op de trofee.

Row, row, row your boat
Gebruik de roeiboot om bij het vrachtschip in “Water” te komen.

Aan het begin van het level, “Water”, zijn er twee manieren om het vrachtschip te bereiken: de speedboot en de roeiboot. Om de trofee te ontgrendelen, moet je de roeiboot gebruiken.

Om de roeiboot op de juiste manier te gebruiken, moet u eerst beide rijen elk met één hand vastpakken. Vervolgens doe je een vloeiende beweging door je camera neer te zetten om je handen omhoog te doen, en weer omhoog om de rijen te verplaatsen. Ga door met deze bewegingen totdat je het vrachtschip bereikt. De trofee wordt ontgrendeld zodra je de kade van het vrachtschip bereikt.

Reverse gear
Betreed het dok met het schip achteruit in “Water”.

Zodra je het vrachtschip in het level “Water” bereikt, krijg je volledige controle over de voorwaartse en achterwaartse bewegingen. Om deze trofee te ontgrendelen, moet je het dok binnengaan met het schip achterstevoren. 

Om het schip te verplaatsen, trek je beide hendels naar voren om het schip naar voren te bewegen, of trek je beide naar achteren om ze naar achteren te bewegen. Om het schip te laten draaien, moet je één hendel naar voren en de andere naar achteren bewegen, waarbij de bedoelde richting de hendel is die naar achteren wordt geduwd. (Bijvoorbeeld: door de linkerhendel naar voren en de rechterhendel naar achteren te duwen, draait het schip naar rechts, terwijl door de rechterhendel naar voren en de linkerhendel naar achteren te duwen, het schip naar links draait).

De beste strategie zou zijn om het rustig aan te doen en rechtsaf te slaan als je de kade bereikt, om zoveel mogelijk frustratie van achteruit varen te voorkomen. Zodra je het einde van het dok aanraakt met het schip achterstevoren, wordt de trofee ontgrendeld.

Beacon
Verlicht de vuurtoren in “Water”.

Om dit te ontgrendelen, moet je naar de vuurtoren in “Water” gaan en deze bovenaan aansteken. De beste tijd om de vuurtoren te naderen is wanneer je op de top van de berg bent, in de buurt van het vlot, omdat je niet lang hoeft te klimmen om er te komen. Zodra je de top van de vuurtoren bereikt, zal er een hendel zijn. Als je aan de hendel trekt, licht de vuurtoren op en wordt de trofee ontgrendeld.

Tip: Als het helemaal donker wordt, kijk dan naar beneden en gebruik het kleine beetje licht van onderaf als bron om ervoor te zorgen dat je niet valt.

Opmerking:  de binnenkant van de vuurtoren is erg donker. Het wordt aanbevolen om uw helderheid te maximaliseren totdat u de top bereikt om onnodige frustratie te voorkomen.

Breathing exercise
Ga in “Water” binnen 100 ms uit het water om verdrinking te voorkomen.

Als je onder water bent, heb je een korte tijd om te ontsnappen voordat je verdrinkt en respawnt. De hoeveelheid tijd die je nog hebt, wordt bepaald door geluidseffecten die je maakt als je onder water bent. Elk geluidseffect ligt ongeveer 500 milliseconden uit elkaar en je verdrinkt nadat je het geluidseffect meer dan 18 keer hebt gehoord, wat betekent dat je ongeveer 9 seconden hebt om het water te verlaten voordat je verdrinkt. Als u zich echter niet in ondiep water bevindt, versnelt de tijd dramatisch.

Als je je dit eenmaal realiseert, is deze trofee vrij eenvoudig te krijgen. Ga gewoon onder water, tel de geluidseffecten en vertrek op het laatste moment om deze trofee te verdienen.

Surfer
Niet nat worden tijdens het surfen van de berg in “Water”.

Tijdens het level “Water” krijgen spelers een vlot waarmee ze de berg af kunnen surfen. Om deze trofee te behalen, moet je met het vlot de berg afsurfen zonder het water aan te raken. De trofee springt eruit zodra je de bodem van de berg bereikt, vlakbij het wiel.

Het wordt aanbevolen om op het midden/de achterkant van de boot te varen om neusduiken in het water te voorkomen. Als je boot vast komt te zitten, duw hem dan voorzichtig door het vlot vast te pakken en in de richting te springen die je wilt. Het moeilijkste is om de onderkant vast te spijkeren. Wanneer je de bodem van de berg nadert, ga dan achterin het vlot zitten, pak het vast en duw naar achteren om te voorkomen dat je vlot kapseist. Het zal het niet genoeg vertragen om te langzaam te zijn, maar het zal voorkomen dat je uit de hand loopt.

Electricity 101
Sluit de draden in “Power Plant” kort.

Deze trofee kan op elk moment tijdens het “Power Plant”-niveau worden ontgrendeld. De vroegste gelegenheid is het begin. Neem gewoon een blauwe draad, plaats de eerste uitgang in een rode ingang en plaats de andere uitgang in een blauwe uitgang. Dit veroorzaakt kortsluiting in de draden en schokgolft u terug, waardoor een luid statisch geluid ontstaat. Als dit gebeurt, moet de trofee worden ontgrendeld.

Will it fry?
Voed een apparaat met stroom van 3 batterijen in “Power Plant”.

Welkom bij waarschijnlijk de meest onnodig gecompliceerde trofee in Human Fall Flat. Om deze trofee te ontgrendelen, moet je drie batterijen nemen en ze allemaal één apparaat laten voeden. Het maakt niet uit welk apparaat je kiest. Zolang het wordt aangedreven door 3 batterijen, wordt de trofee ontgrendeld. Deze is een beetje lastig zonder gids, dus het wordt ten zeerste aanbevolen om het proces te volgen dat in de onderstaande video wordt getoond. (Volgt zsm)

Het verkrijgen van de drie batterijen en draden zou niet al te moeilijk moeten zijn. Het enige dat u hoeft te doen, is de draden los te koppelen van de ingang en deze naar uw bestemming te slepen. Je moet de batterij gebruiken die het standbeeld vasthoudt, aangezien een van de andere 3 van vitaal belang is om door het level te komen. Om een ​​apparaat met drie batterijen van stroom te voorzien, moet je een naadloze stroom van energie uit de drie batterijen creëren, zoals te zien is in de onderstaande video. (Volgt zsm)
 
Opmerking: in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is deze trofee geen buggy. Je moet 3 volledig opgeladen batterijen gebruiken om de trofee goed te krijgen. Als je niet zeker weet welke batterijen volledig zijn opgeladen, gebruik dan de oplaadmachine in de derde puzzel.

Delivery boy
Lever 10 stuks kolen aan het hoofdeiland in “Power Plant”.

Tijdens het “Power Plant” niveau moeten spelers een voertuig besturen om kolen uit een fabriek te leveren om een ​​oven van brandstof te voorzien. Het enige wat je hoeft te doen is 10 kolen uit de fabriek halen en terugbrengen naar het vasteland. Zodra je het vasteland bereikt met het vereiste bedrag, zou de trofee moeten worden ontgrendeld.

Opmerking: je bent NIET verplicht om in één reis 10 stukken steenkool naar het hoofdeiland te brengen om de trofee te ontgrendelen.

Thief
Steel de batterij van het standbeeld in “Power Plant”.

Tijdens het level “Power Plant” zul je uiteindelijk een standbeeld zien van de hoofdrolspeler die een batterij draagt. Zodra je de batterij van het standbeeld hebt verwijderd, wordt de trofee ontgrendeld.

 
Deze vereist langdurig klimmen. Klim de muur op van het gebied waar je het level bent begonnen, en er zouden ergens een paar draden aan vast moeten zitten. Trek gewoon de draad eraf, zwaai erop en sla de batterij uit de handen van het standbeeld.
 
Let op: U kunt deze accu gebruiken voor de Will it fry? trofee.
Bekijk hier de video guide:
 

Tourist
Reis in totaal 1 kilometer.

Om dit te ontgrendelen, moet je 1 kilometer reizen. Deze trofee wordt op natuurlijke wijze ontgrendeld tijdens het spelen van het spel.

Traveler
Reis in totaal 10 kilometer.

Om deze trofee te ontgrendelen, moet je 10 kilometer reizen. Als je voor platina gaat, zul je dit waarschijnlijk behalen terwijl je voor andere trofeeën gaat.

Adventurer
Reis in totaal 25 kilometer.

Om dit te ontgrendelen, moet je 25 kilometer afleggen. Dit is een kleine maling. Het zal echter niet lang duren om te ontgrendelen, vooral als je vastbesloten bent om meer playthroughs van deze game te maken.

Belangrijke opmerking: ga NIET bunnyhoppen als je tijd wilt besparen, omdat dit je voortgang dramatisch zal vertragen.

Let it rain
Respawn 100 keer.

Om deze trofee te ontgrendelen, moet je in totaal 100 keer respawnen. De snelste manier om deze trofee te ontgrendelen, is door in het begin van het level “Mansion” te spawnen en er constant vanaf te springen totdat de trofee wordt ontgrendeld. Helaas kun je op geen enkele manier bijhouden hoe vaak je respawnt, dus blijf er gewoon af vallen en uiteindelijk zal het knallen. Als je dit spel in multiplayer of in je eigen tijd voor de lol speelt, zou dit vanzelf voor je moeten ontgrendelen.

Trampoline
Spring in totaal 1000 keer.

Om dit te ontgrendelen, moet je in totaal 1000 keer springen. Deze trofee ontgrendelt sneller dan je denkt als je op een natuurlijke manier speelt. Zo niet, laad dan gewoon een level in en houd de springknop ingedrukt totdat de trofee wordt ontgrendeld.

Climber
Klim in totaal 100 meter.

Je moet 100 meter klimmen om deze trofee te ontgrendelen. Dit zou op natuurlijke wijze moeten ontgrendelen, en zo niet, blijf dan gewoon het “Mountain” niveau herhalen totdat het wordt ontgrendeld.

Heavy lifting
Draag voorwerpen over een afstand van in totaal 1000 m.

Het doel van deze trofee is om objecten over een totale afstand van 1000 meter te dragen. Dit zou tijdens het spelen op natuurlijke wijze moeten worden ontgrendeld als je meerdere playthroughs doet. Zo niet, speel dan gewoon het level “Power Plant”, terwijl je een stuk steenkool 1000 meter lang meedraagt.

Learn to swim
Verdrink 10 keer.

Deze trofee is net zo eenvoudig als het klinkt. Om dit te verkrijgen, moet je 10 keer verdrinken tijdens het “Water” niveau. Als je met vrienden aan het rommelen bent, is de kans groot dat dit verschijnt. Als dat niet het geval is, speel dan gewoon het niveau “Water” en spring een tijdje achter elkaar in het water.

Sail away!
Gebruik een van de boten om 1 km af te leggen.

Om dit te verkrijgen, moet u met een willekeurige boot 1 kilometer afleggen. Zowel de roeiboot als de speedboot tellen mee voor deze trofee. Als je het niveau ‘Water’ meer dan één keer speelt (en je moet dit doen om beide voltooiingstrofeeën voor dit niveau te ontgrendelen), dan zou dit vanzelf moeten worden ontgrendeld. Zo niet, laad dan gewoon het niveau “Water” op en vaar rond met een boot, bij voorkeur de speedboot.

Petrolhead
Gebruik een van de grondvoertuigen om 1 km af te leggen.

Tijdens het level “Power Plant” moeten spelers een voertuig naar een fabriek rijden om kolen te halen om de generatoren van stroom te voorzien. Om deze trofee te behalen, moet je 1 kilometer rijden met het voertuig. Dit voertuig is het beste voor deze trofee, omdat het het snelst kan gaan en de minste tijd kost. Het enige dat u echt hoeft te doen, is rondjes door de fabriek rijden totdat deze wordt ontgrendeld. Als je vrachtwagen vast komt te zitten op de kaart, herstart je het controlepunt om het voertuig te laten respawnen, of je kunt het andere voertuig gebruiken op de steenkoolstortplaats op het eiland.

Convertible ride
Rijd 50 meter in een afvalcontainer.

Je kunt deze trofee het snelst verdienen aan het begin van het level ‘Train’. In het begin zou er een afvalcontainer moeten zijn naast de deur die je zou moeten betreden. Het enige wat je hoeft te doen is naar binnen te gaan en jezelf 50 meter naar voren te duwen in de vuilcontainer om deze trofee te verdienen. Een andere mogelijkheid is in het level “Demolition”. Zodra je de tweede sloopkogel bereikt, zou er een gesloopt gebouw voorbij moeten zijn. Als je er eenmaal binnen bent, ga je via de trap naar boven. Bovenaan moet een afvalcontainer staan ​​waar je op kunt rijden.

Merk op dat de afstand cumulatief is en dat deze trofee gemakkelijker is als je dit met een vriend probeert.

Bird’s Eye View
Klim naar de top van de boom met het vogelnest in “Aztec”.

Al vroeg in het level “Aztec” moeten spelers een doos vinden om een ​​lift te verzwaren. Als je naar de locatie van de doos gaat, erin klimt en in de boom klimt, zal er een pad zijn dat je moet volgen dat naar het vogelnest leidt. Neem gewoon het pad en klim je een weg naar het vogelnest, en de trofee zou moeten ontgrendelen. Dit pad kan ook worden gebruikt als een kortere weg voor diegenen die de meer frustrerende puzzels in het level niet willen doorstaan.

Rollin’
Loop op de rollende bal om een ​​puzzel te omzeilen in “Aztec”.

Tijdens het level “Aztec” is er een puzzel waarbij een grote rollende bal betrokken is. Het enige wat je hoeft te doen is met de rollende bal naar het drijvende eiland aan het einde van het ballenpad rijden.

Om dit te doen, moet je twee kratten vinden. Een daarvan zou in de buurt moeten zijn. De andere bevindt zich op een ander eiland in de buurt. Zodra je de twee kratten hebt verkregen, sleep je ze onder de twee balken die elke keer door de bal naar beneden worden bewogen, zodat de bal in plaats daarvan over de balken rolt en zijn pad vervolgt.

Ga vervolgens naar het midden van de plaats waar de twee paden naar de zijkanten bijna samenkomen. Spring dan gewoon op de rollende bal, terwijl je erop balanceert, tot het einde van zijn pad. Zodra de bal begint te vallen, spring je naar de richel en tegen de tijd dat je omhoog klimt, zou de trofee moeten ontgrendelen.

Om erop te balanceren, loop en spring je langzaam achteruit, en pak je de bal als je te snel loopt om jezelf weer in evenwicht te brengen.

Rollin’-videogids:

Clockwork
Passeer de slingerhindernisbaan in 60 seconden in “Aztec”.

Nog een van de meest uitdagende trofeeën in het spel, omdat je de hindernisbaan in minder dan 60 seconden moet afleggen. Bovendien kan deze niet worden ontgrendeld als een andere speler aan de vereisten voldoet. De goedmaker is echter dat als je het ooit verprutst, je het checkpoint opnieuw kunt starten en de timer en het breken van platforms worden gereset.Je moet behoorlijke platformvaardigheden hebben om dit te ontgrendelen, want er zijn bewegende slingers die je proberen af ​​te slaan, en platforms die elk moment kunnen afbreken. Als je eraf valt, kun je beter het checkpoint opnieuw starten, want tegen de tijd dat je terug bent op het hoofdpad, heb je niet genoeg tijd om het af te maken, waardoor het een verspilde moeite wordt. Omdat de cursus echter niet onvoorspelbaar is, verdwijnt deze uitdaging met oefenen.

Check ook onze andere Trofee Guides & Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelUncharted 4 – A Thief’s End: Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelHorizon Zero Dawn Platina Video Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here