Hot Wheels Unleashed Trofee Guide & Roadmap

Trofee Info:

 • Geschatte moeilijkheidsgraad trofee:  5/10
 • Offline trofeeën: 41 (4X , 6X , 31X )
 • Online trofeeën:  4 (1X , 3X)
 • Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 30-40 uur
 • Minimum aantal playthroughs:  1
 • Aantal te missen trofeeën: 0 – Je kan elke race steeds weer overnieuw doen. 
 • Glitched trofeeën: 0
 • Heeft de moeilijkheidsgraad invloed op trofeeën?: Ja, je moet een race winnen met de AI-moeilijkheidsgraad ingesteld op moeilijk. Zie de trofee  now try online voor meer informatie.

Introductie:

Hot Wheels keert terug voor een nieuwe generatie gamers en wat een genot om te spelen! Deze nieuwste inzending komt van Milestone en is anders dan al hun eerdere games. De game straalt een zeker vertrouwen uit dat alleen kan komen van een ontwikkelaar die in opkomst is. Je kunt zien dat Milestone er veel zorg en aandacht in heeft gestoken, ongetwijfeld enthousiast en indruk willen maken nadat ze zulke iconische eigendommen en licenties hadden gekregen, en onder de indruk waren. De game is prachtig en leuk in gelijke mate en zal zeker een glimlach toveren bij gamers van alle leeftijden.

PS5-details:

Milestone heeft onvergeeflijk geweigerd een gratis upgradepad aan te bieden voor PS4-spelers die hun exemplaar van de game willen upgraden naar de PS5-versie. Dit betekent dat als je beide versies van de game wilt spelen voor trofeejacht of voor andere doeleinden, je zowel de PS4- als de PS5-versie afzonderlijk moet aanschaffen. 

De PS5-versie profiteert van de gebruikelijke upgrades die we inmiddels gewend zijn, waaronder 4K 60 FPS-gameplay, snellere laadtijden, activiteitenkaarten en DualSense-functies, waaronder adaptieve triggers en haptische feedback.

Trofeeën verschijnen niet automatisch met een auto-pop functie omdat er geen manier is om uw opgeslagen gegevens te importeren.
Als u beide versies wilt stapelen, moet u dit legitiem doen.

Stap 1: Hot Wheels City Rumble

Hot Wheels City Rumble is de campagnemodus in het spel en het is hier waar je het grootste deel van je tijd zult doorbrengen en de meeste trofeeën zult verdienen. Er zijn 52 snelle races, 32 tijdaanvallen, 5 baasraces en 9 geheimen om te voltooien en je moet ook het ontketende doel behalen voor elke snelle race en tijdaanval evenement. Dat betekent het winnen van elke snelle race en het verslaan van de beste tijd in elke tijdaanval. Je zult onderweg waarschijnlijk ook een aantal andere trofeeën ontgrendelen, maar je kunt alles wat je later hebt gemist gemakkelijk doen.

Aan het einde van deze stap heb je de volgende trofeeën verdiend:

First is free  
First-timer  
Welcome to the Basement  
Will you park it for me?  
What time is the test?  
Awesome view!  
Go beyond limits  
A good start…  
Top place taken  
No more rivals left  
Tell no one  
Keeper of Secrets  
Try your luck  
King of the city  
Can you keep a Secret?  
I want ‘em all  
You’re good!  
Not kidding!  
The most feared  
Full speed  
Like lightning  
Faster than light  
Master of drift  
Tiny hoard  
Growing profit  
I need more!  
Not enough!  

Stap 2: Multiplayer
Er zijn 3 multiplayer trofeeën, maar je hoeft je alleen maar te concentreren op Unstoppable die wordt ontgrendeld na het winnen van 5 snelle races in multiplayer. De andere 2 multiplayer-trofeeën zijn voor het voltooien van je eerste multiplayer-race en het bereiken van het podium in 3 multiplayer-races, die beide worden ontgrendeld als je gaat voor de 5 overwinningen.

Aan het einde van deze stap heb je de volgende trofeeën verdiend:

One against all  
You have what it takes  
Unstoppable  

Stap 3: Diverse trofeeën

Na het voltooien van de Hot Wheels City Rumble-modus zou je genoeg munten en uitrustingen moeten hebben om te beginnen met het upgraden van voertuigen en het kopen van blind boxes . Je kunt je tijdens deze stap ook concentreren op de andere diverse taken, zoals het bouwen van 5 aangepaste tracks, het winnen van een race met de AI-moeilijkheidsgraad hard, het voltooien van een race in de modus voor gesplitst scherm en al het andere dat je in de vorige stappen misschien hebt gemist.

Aan het einde van deze stap heb je de volgende trofeeën verdiend:

Spendthrift  
Wild unpacker  
Box collector  
Just starting  
Well advanced  
Fine work  
It’s over 9000  
Friends no more  
Take the stage  
Expert builder  
Now try online  

Stap 4: Munten en tandwielen Grind

Nu voor het niet zo leuke gedeelte : slijpen voor munten en tandwielen. Helaas is er geen echt snelle manier om dit te doen, dus je moet het gewoon volhouden tot je 100.000 munten bereikt voor Unbridled luxury  en 25.000 versnellingen voor What do I do with so many? . Dit zullen zeker de laatste trofeeën zijn die je verdient voor het platina. Zie de respectievelijke trofeeën voor meer informatie. Je ontgrendelt ook Terror of the road  voor het bereiken van het podium in 100 snelle races tijdens deze stap als je dat nog niet hebt gedaan.

Aan het einde van deze stap heb je de volgende trofeeën verdiend:

Terror of the road  
Unbridled luxury  
What do I do with so many?  
Hot Wheels  

TROFEEËN LIJST:

Hot Wheels
Ontgrendel alle trofeeën.

Verkrijg alle trofeeën in het spel om de platina trofee te ontgrendelen.

First is free
Open je eerste Blind Box.

Verhaalgerelateerd en niet te missen

Nadat je het spel voor de eerste keer hebt opgestart en de verschillende licentieovereenkomsten hebt geaccepteerd, krijg je je eerste blind box te zien. Open het om je eerste voertuig en deze eenvoudige trofee te claimen.

Try your luck
Open in totaal 10 blinde dozen.

Zie de trofee Boxcollector voor meer gedetailleerde informatie.

Wild unpacker
Open in totaal 50 blinde dozen.

Zie de trofee Boxcollector voor meer gedetailleerde informatie.

Box collector
Open in totaal 100 blinde dozen.

Blind boxes zijn in feite gewoon loot boxes met gerandomiseerde voertuigen en er zijn een paar manieren om ze te verdienen. Je zult automatisch behoorlijk wat verdienen naarmate je verder komt in de Hot Wheels City Rumble-modus. Je hebt waarschijnlijk ongeveer 50 blind boxes tegen de tijd dat je de modus voltooit. De andere manier om ze te verdienen is door ze te kopen in de winkel waar ze elk 500 munten kosten. Je zou op dit punt genoeg munten moeten hebben om gemakkelijk de rest te kopen die je nodig hebt.

First-timer
Voltooi de uitleg.

Verhaalgerelateerd en niet te missen

Nadat je je eerste blind box hebt geopend die je aan het begin van het spel te zien krijgt, moet je een voertuig kiezen om te gebruiken voor de tutorialrace. Voltooi gewoon de race om de trofee te ontgrendelen.

Just starting
Upgrade de zeldzaamheid van één gemeenschappelijk voertuig.

Zie de trofee Well advanced voor meer informatie. 

Well advanced
Upgrade de zeldzaamheid van 10 gewone voertuigen.

Het upgraden van voertuigen vereist geras, een andere vorm van valuta die in het spel wordt gebruikt en er zijn een paar manieren om ze te verdienen. Je zult automatisch behoorlijk wat verdienen naarmate je verder komt in de Hot Wheels City Rumble-modus. Je kunt ook gears verdienen door voertuigen die je bezit te demonteren. Het aantal gears dat je ontvangt, is afhankelijk van de zeldzaamheid van het voertuig. Gewone voertuigen geven je 50 gears, terwijl een legendarisch voertuig je 200 gears geeft.

Het upgraden van een gewoon voertuig kost 200 gears en het voertuig wordt daardoor zeldzaam. Omdat je dit 10 keer moet doen, zet je 2.000 gears terug. Je zou meer dan genoeg versnellingen moeten hebben tegen de tijd dat je de Hot Wheels City Rumble-modus voltooit, dus dit zou geen probleem moeten zijn.

Fine work
Upgrade de zeldzaamheid van een zeldzaam voertuig.

Zie de trofee It’s over 9000 voor meer gedetailleerde informatie.

It’s over 9000
Upgrade de zeldzaamheid van 15 zeldzame voertuigen.

Het upgraden van voertuigen vereist gears, een andere vorm van valuta die in het spel wordt gebruikt en er zijn een paar manieren om ze te verdienen. Je zult automatisch behoorlijk wat verdienen naarmate je verder komt in de Hot Wheels City Rumble-modus. Je kunt ook gears verdienen door voertuigen die je bezit te demonteren. Het aantal gears dat u ontvangt, is afhankelijk van de zeldzaamheid van het voertuig. Gewone voertuigen geven je 50 gears, terwijl een legendarisch voertuig je 200 gears geeft.

Het upgraden van een zeldzaam voertuig kost 500 gears en het voertuig zal daardoor legendarisch worden. Omdat je dit 15 keer moet doen, zet je 7.500 gears terug. Je zou meer dan genoeg versnellingen moeten hebben tegen de tijd dat je de Hot Wheels City Rumble-modus voltooit, dus dit zou geen probleem moeten zijn.

Tiny hoard
Ontvang in totaal 10.000 munten.

Zie de trofee Unbridled luxury voor meer informatie.

Growing profit
Ontvang in totaal 50.000 munten.

Zie de trofee Unbridled luxury voor meer informatie.

Unbridled luxury
Ontvang een totaal van 100.000 munten.

Dit is een van de 2 grote grinds in het spel en zal zeker een van de laatste trofeeën zijn die je ontgrendelt voor het platina. Er is geen snelle of gemakkelijke manier om dit te omzeilen, dus je moet het gewoon volhouden totdat het klaar is. Aangezien een snelle raceoverwinning je slechts 50 munten oplevert, zal het een tijdje duren om 100.000 munten te bereiken. Je zou op zijn minst halverwege moeten zijn tegen de tijd dat je de Hot Wheels City Rumble-modus hebt voltooid en al het andere hebt gedaan wat er te doen is, maar er blijft nog veel over. Deze trofee sluit aan bij de trofee What Do I Do With So Many? en ik zal even uitleggen waarom. Het is vermeldenswaard dat dit cumulatief is, je hebt niet 100.000 munten tegelijk nodig.

De meest efficiënte manier om dit aan te pakken en What Do I Do With So Many? is als volgt:

 1. Voltooi snelle races op korte circuits. Shorttrackraces kunnen doorgaans in minder dan 2 minuten worden voltooid en je krijgt 50 munten per raceoverwinning. 
 2. Het heeft nog geen zin om de munten uit te geven, dus laat ze een tijdje opbouwen. Elke keer dat je ongeveer 5.000 munten hebt verzameld, ga je naar de winkel en koop je 10 blinde dozen.
 3. Open de blinde dozen, maar verkoop of demonteer nog GEEN van de voertuigen.
 4. Ga naar je verzameling en upgrade met de gears die je hebt zoveel mogelijk van je voertuigen naar legendarisch. Dit kost 700 gears voor een gewoon voertuig en 500 gears voor een zeldzaam voertuig. De reden dat we voertuigen willen upgraden naar legendarisch is omdat legendarische voertuigen 1.000 munten of 200 gears waard zijn. 
 5. Verkoop je legendarische voertuigen voor 1.000 munten of ontmantel ze voor 200 gears, afhankelijk van wat je meer nodig hebt.
 6. Als je legendarische voertuigen verkoopt, gebruik dan de munten om meer blinde dozen te kopen. Als je een legendarisch voertuig verkoopt, krijg je genoeg munten om nog 2 blinde dozen te kopen. 
 7. Als je legendarische voertuigen ontmantelt, gebruik dan de gears om voertuigen te upgraden. Als je een legendarisch voertuig ontmantelt, heb je genoeg gears om 1 veelvoorkomend voertuig te upgraden naar zeldzaam. 
 8. Nu is het een kwestie van stap 1-5 keer op keer herhalen totdat je 100.000 munten en 25.000 geras hebt bereikt.  
Een ander ding dat je elke dag zou moeten doen, wat verder zal helpen om de sleur te verminderen, zijn de dagelijkse uitdagingen. Er zijn elke dag 3 uitdagingen om te voltooien en het zijn meestal eenvoudige taken, zoals het winnen van races op specifieke circuits. Als je deze dagelijkse uitdagingen voltooit, krijg je xp waarmee je een hogere rang kunt behalen in het raceseizoen, de versie van deze game van een gevechtspas. Voor elke 2 niveaus die je in het raceseizoen stijgt, word je beloond met 3.500 munten en 500 gears, dus het is de moeite waard om elke dag de tijd te nemen om deze uitdagingen te voltooien.
 

I need more!
Krijg in totaal 2500 gears.

Zie de trofee What do I do with so many? voor meer informatie.

Not enough!
Krijg in totaal 10.000 gears.

Zie de trofee What do I do with so many? voor meer informatie.

What do I do with so many?
Krijg in totaal 25.000 gears.

Dit is een van de 2 grote grinds in het spel en zal zeker een van de laatste trofeeën zijn die je ontgrendelt voor het platina. Er is geen snelle of gemakkelijke manier om dit te omzeilen, dus je moet het gewoon volhouden totdat het klaar is. Aangezien een snelle raceoverwinning je slechts 50 munten oplevert, zal het een tijdje duren om 100.000 munten te bereiken. Je zou op zijn minst halverwege moeten zijn tegen de tijd dat je de Hot Wheels City Rumble-modus hebt voltooid en al het andere hebt gedaan wat er te doen is, maar er blijft nog veel over. Deze trofee sluit aan bij de trofee Unbridled Luxury en ik zal even uitleggen waarom. Het is vermeldenswaard dat dit cumulatief is, je hebt niet 100.000 munten tegelijk nodig.

De meest efficiënte manier om dit aan te pakken en Unbridled Luxury is als volgt:

 1. Voltooi snelle races op korte circuits. Shorttrackraces kunnen doorgaans in minder dan 2 minuten worden voltooid en je krijgt 50 munten per raceoverwinning. 
 2. Het heeft nog geen zin om de munten uit te geven, dus laat ze een tijdje opbouwen. Elke keer dat je ongeveer 5.000 munten hebt verzameld, ga je naar de winkel en koop je 10 blinde dozen.
 3. Open de blinde dozen, maar verkoop of demonteer nog GEEN van de voertuigen.
 4. Ga naar je verzameling en upgrade met de gears die je hebt zoveel mogelijk van je voertuigen naar legendarisch. Dit kost 700 gears voor een gewoon voertuig en 500 gears voor een zeldzaam voertuig. De reden dat we voertuigen willen upgraden naar legendarisch is omdat legendarische voertuigen 1.000 munten of 200 gears waard zijn. 
 5. Verkoop je legendarische voertuigen voor 1.000 munten of ontmantel ze voor 200 gears, afhankelijk van wat je meer nodig hebt.
 6. Als je legendarische voertuigen verkoopt, gebruik dan de munten om meer blinde dozen te kopen. Als je een legendarisch voertuig verkoopt, krijg je genoeg munten om nog 2 blinde dozen te kopen. 
 7. Als je legendarische voertuigen ontmantelt, gebruik dan de gears om voertuigen te upgraden. Als je een legendarisch voertuig ontmantelt, heb je genoeg gears om 1 veelvoorkomend voertuig te upgraden naar zeldzaam. 
 8. Nu is het een kwestie van stap 1-5 keer op keer herhalen totdat je 100.000 munten en 25.000 geras hebt bereikt.  
Een ander ding dat je elke dag zou moeten doen, wat verder zal helpen om de sleur te verminderen, zijn de dagelijkse uitdagingen. Er zijn elke dag 3 uitdagingen om te voltooien en het zijn meestal eenvoudige taken, zoals het winnen van races op specifieke circuits. Als je deze dagelijkse uitdagingen voltooit, krijg je xp waarmee je een hogere rang kunt behalen in het raceseizoen, de versie van deze game van een gevechtspas. Voor elke 2 niveaus die je in het raceseizoen stijgt, word je beloond met 3.500 munten en 500 gears, dus het is de moeite waard om elke dag de tijd te nemen om deze uitdagingen te voltooien.
 

Friends no more
Voltooi een race in de modus Split Screen.

Tweede controller vereist

Voor deze trofee heb je een tweede controller nodig. Het gesplitste scherm is toegankelijk via het tabblad Snelle modi in het hoofdmenu. Kies gewoon een willekeurig circuit en een voertuig voor beide controllers en voltooi vervolgens de race. Er zijn geen tijdslimieten om je zorgen over te maken, dus neem alle tijd die je nodig hebt. Je moet de race met elke controller afzonderlijk voltooien, tenzij je bijzonder tweehandig bent.

Spendthrift
Doe een aankoop in de winkel.

De winkel is toegankelijk via de home-tab in het hoofdmenu. Er zijn 2 soorten dingen die je in de winkel kunt kopen: blinde dozen die 500 munten per stuk kosten en voertuigen die verschijnen als tijdelijke aanbiedingen, waarvan de prijs varieert afhankelijk van de zeldzaamheid van de voertuigen in voorraad. Gewone voertuigen kosten 500 munten, zeldzame voertuigen kosten 1.200 munten en legendarische voertuigen kosten 2.000 munten. Het is vermeldenswaard dat deze tijdelijke aanbiedingen elke 90 minuten in-game tijd veranderen. Dat betekent dat als je het spel sluit, de timer pauzeert en niet opnieuw begint totdat je het spel opstart. Het kopen van een blinde doos of een voertuig is voldoende voor deze trofee.

Tell no one
Voldoe aan de vereisten van een geheim evenement.

Zie de trofee Keeper of Secrets voor meer informatie.

Keeper of Secrets
Voldoe aan de vereisten van alle geheime evenementen.

Geheime gebeurtenissen zijn te vinden in de Hot Wheels City Rumble-modus en er zijn er 9 om te ontdekken. Geheime gebeurtenissen zijn op de kaart gemarkeerd met een vraagteken en zijn gemakkelijk te herkennen aan hun sprankelende paarse ring. Het zal ook duidelijk aangeven dat het geheime gebeurtenissen zijn als je eroverheen beweegt. Het vinden van de gebeurtenissen is het makkelijke deel, proberen uit te vinden hoe je aan de vereisten kunt voldoen om ze te ontgrendelen is het lastige deel, omdat sommige je alleen een cryptische aanwijzing geven om verder te gaan, maar vrees niet, want wij hebben de onderstaande oplossingen voor je!

Secret #1 – Hidden To Most
Clue: Defeat the one that reigns the ice.
Oplossing: Win de Snow Pilot event.
Snow Pilot event locatie:

Secret #2 – Can You Keep A Secret
Clue: The legend says that a restless ghost blocks the access to this path.
Oplossing: Win het Ghost Seekers event.
Ghost Seekers event locatie:

Secret #3 – Secret Unveiled
Clue: Complete the Reckless Driving event using the Bone Shaker vehicle.
Oplossing: je ontgrendelt het Bone Shaker-voertuig nadat je het Ghost Seeker-evenement hebt gewonnen. Voltooi het evenement Reckless Driving met de Bone Shaker.
Reckless Driving event locatie:

Secret #4 – Top Secret
Clue: Complete The Best event using the Buns of Steel vehicle.
Oplossing: Het Buns of Steel-voertuig kan al vroeg worden ontgrendeld in de Hot Wheels City Rumble-modus. Je moet een aantal evenementen doorlopen om het te bereiken. Volg vanaf het eerste evenement in de modus (The Journey Begins) de weg rechtdoor tot je bij een huis komt met een groen dak en een roze auto die buiten geparkeerd staat. De beloningsdoos met het Buns of Steel voertuig bevindt zich in dit gebied. Voltooi The Best event met het voertuig Buns of Steel zodra je het hebt verkregen.
The Best event locatie:

Secret #5 – Surprise!
Clue: Complete the Top Secret event.
Oplossing: The Top Secret event is een ander geheim evenement dat je ontgrendelt zodra je aan de hierboven genoemde vereisten hebt voldaan. Vul het gewoon in als je dat eenmaal hebt gedaan.
Top Secret event location:

Secret #6 – Reward
Clue: Complete the Amazing Drivers event using the Motosaurus vehicle.
Oplossing: Het Motosaurus voertuig kan worden ontgrendeld vanuit een beloningsdoos aan de oostkant van de kaart. Ga vanaf het eerste evenement in de modus (The Journey Begins) helemaal naar rechts totdat je een evenement bereikt met de naam Tough Opponents en vanaf hier ga je recht omhoog en passeer je onderweg een ander geheim evenement totdat je kort daarna een beloningsbox bereikt. links. Voltooi het Amazing Drivers-evenement met het Motosaurus-voertuig zodra je het hebt verkregen.
Amazing Drivers event location:

Secret #7 – Covert
Clue: Reveal three secrets to take on the final challenge.
Solution: Voldoe gewoon aan de vereisten van 3 geheimen om dit geheime evenement te ontgrendelen. 
Note: Het lijkt erop dat de vereisten voor dit geheim zijn gewijzigd. De oorspronkelijke vereiste was om alle 4 de bazen te verslaan, maar dat is niet langer het geval. We weten niet zeker waarom de wijziging is aangebracht, maar het is niet erg en het is nu eigenlijk gemakkelijker om dit geheim te ontgrendelen.  
Geen locatie nodig.

Secret #8 – Hidden From View
Clue: End the winged monster’s reign of terror.
Oplossing: Win the Jurassic Predator event.
Jurassic Predator event locatie:

Secret #9 – Tell No One
Clue: Word wakker, het is laat! Vandaag is je eerste dag, je gaat de schoolbus missen!
Oplossing: Voltooi het evenement The Journey Begins met het Hot Wheels High-voertuig. Het Hot Wheels High-voertuig kan worden ontgrendeld vanuit een beloningsdoos aan de zuidoostkant van de kaart. Ga vanaf het eerste evenement in de modus (The Journey Begins) helemaal naar rechts en dan naar beneden. Je ziet het beloningsvak in de benedenhoek net voorbij een evenement genaamd Tough Opponents. 
Evenementenlocatie The Journey Begins:

A good start…
Voltooi het ontketende doel van één evenement.

Zie de trofee King of the city voor meer informatie.

King of the city
Voltooi het ontketende doel van alle evenementen.

Unleashed doelen zijn bonusvereisten die te vinden zijn in snelle races en tijdaanval-evenementen in de Hot Wheels City Rumble-modus. De ontketende doelen zijn altijd hetzelfde voor deze evenementen. Voor snelle races is het ontketende doel altijd gewoon om de race te winnen en voor tijdaanvallen is het ontketende doel altijd om de beste tijd te verslaan. Dit is de moeilijkste trofee in het spel, want hoewel het winnen van elke race eenvoudig genoeg is en voor de meeste mensen geen problemen zou moeten opleveren, kan het verslaan van de beste tijd in de tijdaanvallen een stuk moeilijker zijn. Hoewel ik persoonlijk niet al te veel aanvallen zo moeilijk vond, kan het zijn dat als je niet gewend bent aan racegames sommige van deze erg zwaar zijn. De clementie kan nogal variëren, waarbij sommige van de tijdaanvallen kunnen worden voltooid met 5 of 6 seconden over, terwijl andere erg krap zijn. Als je met een bepaald probleem worstelt, kun je het beste op YouTube zoeken naar strategieën en oplossingen van andere spelers. Sommige tracks hebben snelkoppelingen die je moet nemen om de ingestelde tijd te verslaan, dus het is de moeite waard om de tijd te nemen om de beste routes te onderzoeken als je het moeilijk hebt.

Top place taken
Win een baasrace.

Zie de trofee No more rivals left voor meer informatie.

No more rivals left
Win alle Boss Races.

Boss-races zijn te vinden in de Hot Wheels City Rumble-modus en er zijn er 5 om te voltooien. Boss races zijn in veel opzichten vergelijkbaar met reguliere races met slechts een paar kleine verschillen. Elke baasrace heeft een uniek thema en daarom unieke gevaarlijke obstakels die rond de baan zijn geplaatst. Ze zijn meestal langer dan gewone races, waarbij elke ronde ongeveer 2-3 minuten duurt. Afgezien daarvan blijft de moeilijkheidsgraad grotendeels hetzelfde als in reguliere races, dus je zou er geen problemen mee moeten hebben. Er zijn geen ontketende doelen om je zorgen over te maken tijdens baasraces, want het enige doel is om te winnen.

Take the stage
Valideer een track in de modus Track Builder.

Zie de trofee Expert builder voor meer informatie.

Expert builder
Valideer in totaal 5 tracks in de modus Track Builder.

Hot Wheels Unleashed heeft een diepgaande modus voor het bouwen van circuits waarin je zo wild kunt gaan als je verbeelding je toestaat. Voor deze trofee zullen we echter de gemakkelijkere en snellere route nemen en iets simplistischere tracks maken. De track builder-modus is toegankelijk via het tabblad track builder in het hoofdmenu. Een tutorial leidt je door het eerste proces, dus je zou het niet te moeilijk moeten vinden om iets korts en krachtigs te maken. Nadat u uw meesterwerk hebt gemaakt, moet u het valideren. Om dit te doen, drukt u op de optieknop en bladert u naar beneden om te valideren en drukt u vervolgens op  . Nu moet je de track zelf testen. Zodra je dit hebt gedaan, ontgrendel je de trofee Take the stage voor het valideren van je eerste track. Herhaal dit proces nu nog 4 keer om deze trofee te ontgrendelen.

Can you keep a Secret?
Ontgrendel een voertuig met geheime zeldzaamheid.

Zie de trofee I want ‘em all voor meer informatie.

I want ‘em all
Ontgrendel alle voertuigen van geheime zeldzaamheid.

Er zijn 5 geheime zeldzaamheidsvoertuigen om te ontgrendelen en ze zullen allemaal vanzelf komen naarmate je verder komt in de Hot Wheels City Rumble-modus. De geheime zeldzaamheidsvoertuigen en de vereisten om ze te ontgrendelen zijn als volgt:

Voertuig #1 – 442 Oldsmobile
Ontgrendelvereiste: Ontdek alle 9 geheimen

Voertuig #2 – Duck N’ Roll
Ontgrendelvereiste: Win alle 52 snelle races

Voertuig #3 – Hi-Po 
Ontgrendelvereiste voor transporteur: Versla de beste tijd bij alle 32 tijdaanvallen 

Voertuig #4 – Ramblin’ Wrecker
Ontgrendelvereiste: Win alle 5 baasraces

Voertuig #5 – Volkswagen Beach Bomb
Ontgrendelvereiste: Wordt automatisch ontgrendeld na het verkrijgen van de andere 4 geheime zeldzaamheidsvoertuigen

Now try online
Win een snelle race met AI Moeilijkheidsgraad ingesteld op Hard (niet ontgrendelbaar in de modus Gesplitst scherm).

Dit is de enige moeilijkheidsgraadspecifieke trofee in het spel. Voordat je aan een snelle race begint, moet je naar het optiemenu gaan en de AI-moeilijkheidsgraad veranderen in moeilijk als je dat nog niet hebt gedaan. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar u wilt hiervoor het snelste voertuig kiezen dat u bezit en een korte en gemakkelijke baan kiezen. Hoewel dit geen complete wandeling in het park is, is het ook niet zo moeilijk. Doe je best om te voorkomen dat je muren en andere obstakels raakt en bouw je boost zoveel mogelijk op, want je hebt het nodig om afstand tussen jou en de AI te creëren. Focus op het zo soepel mogelijk afleggen van elke ronde en je zou de overwinning moeten binnenhalen. 

You’re good!
Bereik het podium in in totaal 10 snelle races (niet vrij te spelen in de modus voor gesplitst scherm).

Zie de trofee Terror of the road voor meer informatie.

Not kidding!
Bereik het podium in in totaal 30 snelle races (niet vrij te spelen in de modus Split Screen).

Zie de trofee Terror of the road voor meer informatie.

The most feared
Bereik het podium in in totaal 50 snelle races (niet vrij te spelen in de modus Split Screen).

Zie de trofee Terror of the road voor meer informatie.

Terror of the road
Bereik het podium in in totaal 100 snelle races (niet vrij te spelen in de modus Split Screen).

Dit zal na verloop van tijd vanzelf gaan als je de Hot Wheels City Rumble-modus voltooit en ook vele, vele snelle races wanneer je begint met het zoeken naar munten en gears. 

Welcome to the Basement
Win een snelle race op een willekeurig circuit in de kelder (niet vrij te spelen in de modus voor gesplitst scherm).

Verhaalgerelateerd en niet te missen

Je verdient dit natuurlijk als je alle ontketende doelen in de Hot Wheels City Rumble-modus probeert te voltooien, omdat veel van de evenementen in die modus plaatsvinden op Basement-tracks. Als alternatief kun je dit verdienen via een snelle race. Kies gewoon een Basement-baan en win de race om dit te doen. 

Will you park it for me?
Win een snelle race op een willekeurig circuit in de garage (niet vrij te spelen in de modus voor gesplitst scherm).

Verhaalgerelateerd en niet te missen

Je verdient dit natuurlijk als je alle ontketende doelen in de Hot Wheels City Rumble-modus probeert te voltooien, omdat veel van de evenementen in die modus plaatsvinden op garagebanen. Als alternatief kun je dit verdienen via een snelle race. Kies gewoon een garagebaan en win de race om dat te doen.

What time is the test?
Win een snelle race op een willekeurig circuit op de universiteitscampus (niet vrij te spelen in de modus voor gesplitst scherm).

Verhaalgerelateerd en niet te missen

Je verdient dit natuurlijk als je alle ontketende doelen in de Hot Wheels City Rumble-modus wilt voltooien, omdat veel van de evenementen in die modus plaatsvinden op College Campus-circuits. Als alternatief kun je dit verdienen via een snelle race. Kies gewoon een willekeurig College Campus-circuit en win de race om dat te doen.

Awesome view!
Win een snelle race op een willekeurig circuit in de wolkenkrabber (niet vrij te spelen in de modus voor gesplitst scherm).

Verhaalgerelateerd en niet te missen

Je verdient dit natuurlijk als je alle ontketende doelen in de Hot Wheels City Rumble-modus probeert te voltooien, omdat veel van de evenementen in die modus plaatsvinden op Skyscraper-tracks. Als alternatief kun je dit verdienen via een snelle race. Kies gewoon een willekeurige Skyscraper-baan en win de race om dat te doen.

Go beyond limits
Win een snelle race op een willekeurig circuit in het skatepark (niet vrij te spelen in de modus voor gesplitst scherm).

Verhaalgerelateerd en niet te missen

Je verdient dit natuurlijk als je alle ontketende doelen in de Hot Wheels City Rumble-modus probeert te voltooien, omdat veel van de evenementen in die modus plaatsvinden op Skatepark-tracks. Als alternatief kun je dit verdienen via een snelle race. Kies gewoon een Skatepark-baan en win de race om dat te doen.

Full speed
Gebruik de Boost in totaal 10 minuten.

Zie de trofee Faster than light voor meer informatie.

Like lightning
Gebruik de Boost in totaal 30 minuten.

Zie de trofee Faster than light voor meer informatie.

Faster than light
Gebruik de Boost in totaal 60 minuten.

Dit is praktisch niet te missen en je zult het waarschijnlijk verdienen voordat je zelfs de Hot Wheels City Rumble-modus hebt voltooid. Het is heel gemakkelijk om 30-60 seconden te verdienen terwijl je boost op specifieke tracks vanwege de manier waarop de gameplay werkt. Je zult extreem vaak driften en een boost opbouwen zonder zelfs maar het grootste deel van de tijd te proberen. Zorg ervoor dat je je boost gebruikt wanneer je hem opbouwt en dit zal in een mum van tijd komen.

One against all
Voltooi een snelle race in de multiplayer-modus.

Online vereist

Zie de trofee Unstoppable voor meer gedetailleerde informatie.

You have what it takes
Bereik het podium in in totaal 3 snelle races in de multiplayer-modus.

Online vereist

Zie de trofee Unstoppable voor meer gedetailleerde informatie.

Unstoppable
Win in totaal 5 snelle races in de multiplayer-modus.

Online vereist

Multiplayer is toegankelijk via de home-tab in het hoofdmenu. Hier heb je de opties om deel te nemen aan een snelle match of om een ​​privélobby op te zetten en een vriend uit te nodigen om met je mee te doen. Je kunt proberen dit legitiem te doen of je kunt iemand vinden om mee te stimuleren, wat eerlijk gezegd de gemakkelijkere optie is. Als u een stimulerende partner wilt vinden, kunt u hier proberen te kijken: Boosting Thread. Ongeacht hoe je besluit deze trofee aan te pakken, hij wordt ontgrendeld na het winnen van je vijfde race. Je verdient ook de trofee  One against all  en  You have what it takes onderweg wat nodig is.

Master of drift
Drift in totaal 500.000 centimeter (196.850 inch).

Dit is praktisch niet te missen en je zult het waarschijnlijk verdienen voordat je zelfs de Hot Wheels City Rumble-modus hebt voltooid. Het is heel gemakkelijk om 5.000-10.000 centimeter te verzamelen terwijl je op specifieke tracks drift, vanwege de manier waarop de gameplay werkt. Je zult extreem vaak driften zonder zelfs maar het grootste deel van de tijd te proberen. Het is niet nodig om hiervoor je uiterste best te doen.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Hot Wheels Unleashed Happy Hunting!

Check ook onze andere Trofee Guides & Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelThe Addams Family Mansion Mayhem Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelBlaze and the Monster Machines: Axle City Racers Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here