Horizon Forbidden West – To The Brink Walkthrough

To The Brink is de 3e hoofd missie in Horizon Forbidden West. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de hoofdmissie van To The Brink.

Startlocatie: The Daunt
Quest Gever: Karhn (automatisch geactiveerd na initiële credits)
Quest Level: Level 5
Vereiste: Je moet de hoofd missie: The Point of the Lance hebben voltooid
Beloning: +2500 XP, +2 vaardigheidspunten
Missie informatie: Het Verboden Westen binnengaan en volgen Sylens, moet Aloy eerst naar een ambassade op de grens van Cargo Sunday. Maar gevaarlijke nieuwe machines dreigen de procedure stil te leggen.

Doelen:

 • Ga naar Chainscrape – Vind Erend – Ga naar de laatst bekende locatie van Erend
 • Ga naar Chianscrape OF zoek Erend en ga naar de laatst bekende locatie van Erend
 • Ga naar Chainscrape – Praat met de bewakers
 • Upgrade je boog
 • Vind Erend – Ga naar de laatst bekende locatie van Erend
 • Dood de machines in de buurt van de Oseram Trapper
 • Praat met de Oseram Trapper
 • Zoeken naar de tracks van Erend
 • Volg de sporen
 • Dood de machine
 • Praat met Erend
 • Maak de ontmoediging vrij – Ga naar de bron van de explosies
 • Wis de ontmoediging – Dood de machines
 • Maak de ontmoediging vrij – Praat met de Oseram-werker
 • Praat met Vuadis
 • Praat met Ulvund
 • Keer terug naar Vuadis

Startlocatie: The Daunt

Ga naar Chainscrape – Vind Erend – Ga naar de laatst bekende locatie van Erend

Zodra je Aloy weer onder controle hebt, begin je je een weg te banen door de volgende reeks waypoints, waarbij je machines inzet en onderdelen en middelen verzamelt zoals je wilt.

Op een gegeven moment kom je bij een splitsing in het pad waar je in het spel kunt kiezen met welk doel je verder wilt gaan. Als je naar rechts gaat, kom je in Chainscrape. Als je naar links gaat, ga je zoeken naar Erend. Aangezien het spelnummer “Ga naar Chainscrape” 1 is, gaan we eerst naar Chainscrape.

Ga naar Chainscrape – Praat met de bewakers

Ga naar de poort waar je wordt verwelkomd door twee bewakers waarmee je kunt praten. Eenmaal binnen worden we welkom geheten door een bekend gezicht, Petra.

Upgrade je boog

Petra wil graag even bijpraten bij een koud pint bier, maar eerst moeten we onze boog opwaarderen. Tijd dus om op zoek te gaan naar een werkbank, die overigens precies daar staat waar we de controle over Aloy terugkrijgen. Selecteer in het Workbench-menu Weapon Upgrades, dan Hunter Bow en vervolgens Upgrade op tier one. We kunnen nu Acid Arrows maken, een soort pijl die vijanden in een corrosieve staat achterlaat, waardoor ze kwetsbaarder worden voor gewone en geavanceerde pijlen.

Vind Erend – Ga naar de laatst bekende locatie van Erend

Nu kunnen we zorgen voor het tweede doel van deze missie en op zoek gaan naar Erend.

Verlaat Chainscrape door de hoofdpoort waar je vandaan kwam en ga naar de laatst bekende locatie van Erend. Bepaal zoals gewoonlijk of je machines wilt inschakelen en materialen wilt opruimen of er langs wilt rennen. Uiteindelijk bereik je een veld met enkele schokdraden.

Dood de machines in de buurt van de Oseram Trapper

Een Oseram Trapper zit vast op een aantal ruïnes en verstopt zich voor een paar Scroungers. Je kunt de machines op de struikeldraden lokken om ze uit te schakelen of een andere manier gebruiken om ze kwijt te raken.

Praat met de Oseram Trapper

Nu zal de Oseram Trapper je weer op de grond vergezellen en kun je met hem praten. Misschien wilt u wat onderdelen en bronnen opruimen voordat u doorgaat. Zijn naam is Thurlis en hij is zo vriendelijk om ons gratis een nieuw wapen te geven, de Tripcaster. Je kunt hem dan meer vragen stellen of “Ik moet in beweging blijven” selecteren om verder te gaan. Voordat hij vertrekt, zal hij je vertellen over de Hunting Grounds, dezelfde proeven van Horizon Zero Dawn.

Zoek naar de tracks van Erend

Bereik de volgende markering op slechts een paar meter ten zuiden van waar we met Thurlis hebben gesproken, langs het pad. Eenmaal daar, activeer je Focus en vervolgens om tracks te markeren. De tracks beginnen precies waar de quest marker is.

Volg de sporen

Volg de paarse sporen en silhouet en blijf ze volgen tot je Erend vindt.

Dood de machines

Tijd om wat machines te doden. Een daarvan is een nieuw machinetype: Acid Bristleback, dat zwak is voor schokschade en sterk voor zuurschade. Vermijd daarom het gebruik van Acid Arrows.

In plaats daarvan, terwijl je verborgen blijft, plaats je wat Shock Tripcasters in het gebied en lok je ze erin met een steenworp.

Wat betreft de Scrounger, verzwak hem met een Acid Arrow en gooi hem dan gewoon weg met gewone pijlen. Je kunt er ook op sluipen en een Silent Strike uitvoeren. Vergeet niet de machines te plunderen als het gebied vrij is.

Praat met Erend

Ga nu met Erend praten. Terwijl je met Erend praat, laat de game je kennismaken met Flashpoints, emotionele momenten waarmee je Aloys persoonlijkheid kunt uiten op elke manier die jij wilt. Flashpoints sluiten je niet uit van trofeeën, dus kies de optie die je het leukst vindt.

Maak de ontmoediging vrij – Ga naar de bron van de explosies

We moeten nu de bron gaan onderzoeken van enkele explosies die we zojuist hebben gehoord. Begin met het vinden van de belangrijkste kaartmarkering.

Wis de ontmoediging – Dood de machines

Op weg naar de bron van de explosies vind je andere Bristlebacks. Je kunt ze gemakkelijk stealth-doden door van achteren naar ze toe te rennen en op te drukken (ook al hebben ze hun rode “waarschuwings” -lampjes, ze zullen worden afgeleid door de andere mensen en zolang ze je niet zien de stealth- doden zal werken). Nadat ze allemaal zijn verslagen, kun je praten met een Oseram Worker genaamd Belna.

Maak de ontmoediging vrij – Praat met de Oseram-werker

Praat met Belna en kies een gespreksoptie die je leuk vindt of laat het gerust.

Praat met Vuadis

Ga terug naar Leergierig Vuadis. Je kunt naar de markering sprinten of snel naar een nabijgelegen kampvuur reizen.

Praat met Ulvund

Ga nu naar Ulvund, die ook in Chainscrape is, in het lagere deel van de nederzetting. Nadat je met hem hebt gepraat, krijg je ook de Side Quest “The Bristlebacks” (niveau 7). Je krijgt nu ook toegang tot handelaren, waarmee je nieuwe apparatuur kunt kopen, je grondstoffen kunt aanvullen en onnodige items kunt verkopen. Stitchers verkopen beschermende nieuwe outfits, Hunters verkopen krachtige nieuwe wapens, Herbalists verkopen waardevolle drankjes, Cooks verkopen vaardigheidsverhogend voedsel.

Keer terug naar Vuadis

Ga terug naar Vuadis om hem vrij te laten.

Hiermee is To the Brink hoofd missie in Horizon 2 Forbidden West voltooid.

De volgende missie is: The Embassy

Horizon Forbidden West – Alle Hoofd en Side Missies
Horizon Forbidden West Wiki Guide

Vorig artikelHorizon Forbidden West – Alle Survey Drone Locaties
Volgend artikelHorizon Forbidden West – Arena Location

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here