Horizon Forbidden West – Reach For The Stars Walkthrough

Reach for the Stars is de eerste hoofd missie in Horizon Forbidden West.
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de Reach for the Stars hoofd missie.

Startlocatie: The Cut
Quest Gever: Varl (automatisch geactiveerd na eerste filmpje)
Quest Level: Level 3
Vereiste: Automatisch geactiveerd na eerste filmpje
Beloning: +500 XP
Missie informatie: Een lange zoektocht heeft Aloy naar een mysterieuze oude faciliteit geleid. Samen met haar vriend Varl moet ze door de ruïnes kammen voor een back-up van GAIA – haar laatste hoop op het repareren van het terraforming systeem dat de wereld kan genezen.

Doelen:

 • Verzamel medicinale Skybrush
 • Eet de geneeskrachtige bessen
 • Ga naar de oude ruïnes
 • Onderzoek het karkas van de machine
 • Knutsel pijlen
 • Ga naar de oude ruïnes
 • Vind een ingang naar de oude ruïnes – Scan de machine (optioneel)
 • Vind een ingang naar de oude ruïnes – Dood de machine (optioneel)
 • Vind een ingang naar de oude ruïnes
 • Doorzoek de oude ruïnes voor een GAIA-back-up
 • Onderzoek het puin in de ingestorte muur
 • Onderzoek het lijk
 • Zoek in het kamp naar onderdelen om het gereedschap te repareren
 • Maak het gereedschap
 • Ruim het puin op met de Pullcaster
 • Scan het gebied
 • Gebruik het grijppunt
 • Doorzoek de oude ruïnes voor een GAIA-back-up
 • Laat de ladder zakken
 • Doorzoek de oude ruïnes voor een GAIA-back-up
 • Dood de Burrower met een stille slag
 • Doorzoek de oude ruïnes voor een GAIA-back-up
 • Dood de machines
 • Doorzoek de oude ruïnes voor een GAIA-back-up
 • Onderzoek de console
 • Praat met Varli
 • Ga naar het datacenter
 • Ga naar de Shuttle
 • Zoeken naar de Shuttle Clamp Controls
 • Beklim de lanceertoren
 • Schiet op de shuttlekabelconnectoren
 • Dood de machine – Vernietig de zuurzak van de Slitherfang
 • Ga naar het datacenter
 • Zoek in het datacenter naar een GAIA-back-up

Startlocatie: The Cut

Verzamel medicinale Skybrush

Zodra je Aloy onder controle hebt, ga je vooruit naar de nabijgelegen bessen van Medicinal Skybrush (violette bloem). Om naar het volgende doel te gaan, heb je maar drie bessen nodig, maar verzamel er gerust meer.

Eet de geneeskrachtige bessen

Druk gewoon op om de geneeskrachtige bessen te eten en te genezen.

Ga naar de oude ruïnes

Als je genoeg Medicinal Berries hebt gegrepen, steek je de rivier over en klim je de richel op om bij een splitsing in het pad te komen.

Kies een richting om vooruit te komen. Als je besluit om met een zip-line naar beneden te gaan, zoek dan in de kleine voorraadcache die je vindt onder het begin van de zip-line. Als je helemaal naar beneden bent gezipt, ga je verder naar het volgende waypoint.

Onderzoek het karkas van de machine

Uiteindelijk bereik je een groot, open gebied met wat machineresten. Benader het karkas om het te onderzoeken. De machine is onlangs afgebroken.

Knutselpijlen

Volg de aanwijzingen op het scherm om enkele pijlen te maken. Houd ingedrukt om het wapenwiel te openen. Selecteer nu, terwijl je ingedrukt houdt, de pijlgleuf en houd vervolgens vast om wat pijlen te maken totdat je niet verder kunt craften. Voordat je doorgaat naar het volgende waypoint, kun je het gebied verkennen op zoek naar hulpbronnen.

Ga naar de oude ruïnes

Richt op het rode slot op de ladder tegenover het karkas van de machine om het los te maken, klim dan omhoog om verder te gaan.

Vind een ingang naar de oude ruïnes – Scan de machine (optioneel)

In het volgende gebied ga je vooruit totdat Aloy en Varl zich in rood gras zullen verstoppen om te voorkomen dat ze worden opgemerkt door een Burrower machine.

Nu krijg je de mogelijkheid om de machine te bestuderen. Volg hiervoor de aanwijzingen op het scherm: gebruik om Focus te activeren en bestudeer de machine, gebruik vervolgens de d-pad om de zwakke plek (oog) en de elementaire zwakte (Vuur) te identificeren. Bovendien kunt u de D-pas-pijltjestoetsen gebruiken om door de verschillende machineonderdelen te schakelen en de onderdelen te identificeren die afneembaar zijn, die explosies veroorzaken bij impact, enz.

Vind een ingang naar de oude ruïnes – Dood de machine (optioneel)

Zodra je de Burrower hebt bestudeerd, geeft de game je de mogelijkheid om hem te doden. We raden u aan dit te doen om onderdelen en middelen te verkrijgen. Hier kunt u ervoor kiezen om de onopvallende weg te gaan of voor een doelgerichte benadering. Als je voor het laatste kiest, raden we aan om op zijn oog te mikken, wat zijn zwakke plek is. Nadat je de Burrower hebt gedood, verschijnt er nog een. Aan jou of je wilt blijven oefenen of verder wilt gaan met het volgende doel.

Vind een ingang naar de oude ruïnes

Klim de heuvel op waar de tweede Burrower vandaan kwam en schiet het rode slot van de ladder naar beneden om het te ontgrendelen. Klim erop en ga verder op het lineaire pad naar links totdat je onder een aantal rotsen kunt hurken. Nadat je onder de rotsen hebt gehurkt, zou je een ladder moeten vinden die je naar beneden kunt duwen om aan het einde van het pad een kortere weg te creëren.

Ga dan naar rechts waar een hologramreceptionist op je wacht.

Doorzoek de oude ruïnes voor een GAIA-back-up

Ga naar de rode deur aan het einde van de ingang om deze open te wrikken.

Onderzoek het puin in de ingestorte muur

Als je de deur eenmaal hebt opengewrikt, bevind je je in een brandend kamp. Benader het puin in de ingestorte muur om het te onderzoeken.

Onderzoek het lijk

Ga nu naar het lijk dat naast Varl ligt.

Zoek in het kamp naar onderdelen om het gereedschap te repareren

We moeten het gereedschap repareren. Aloy’s Focus heeft de onderdelen die we nodig hebben al gescand (oplichtende paarse driehoeken). Benader ze om ze op te halen.

Maak het gereedschap

Ga nu naar de werkbank, zoals getoond door Varl, om te beginnen met het maken van de tool die we nodig hebben. Houd in het knutselscherm gewoon vast om de Pullcaster te maken, een nieuwe tool die is geïntroduceerd in Horizon Forbidden West.

Ruim het puin op met de Pullcaster

Benader nu het gevallen puin om het puin op te ruimen met de Pullcaster. Volg de aanwijzingen op het scherm om te casten (houd ingedrukt , tik op , houd ingedrukt om te gooien en trek). Om het puin volledig op te ruimen, richt je de Pullcaster op de roest op de blauwe delen. Je moet dit twee keer doen, links en rechts.

Scan het gebied

In het volgende gebied scant u het gebied met uw Focus op interessante punten. Activeer daar de console en luister naar het hologram. Zoek dan een geel stuk van een kapotte ladder op en scan dat ook.

Beklim de grapple

Loop nu de stenen helling op. Spring van de helling en gebruik het terwijl je in de lucht bent om er automatisch op vast te grijpen.

Doorzoek de oude ruïnes voor een GAIA-back-up

Ga verder de hellingen op tot je een tweede grijper voor je Pullcaster kunt vinden. Volg daarna de aanwijzingen op het scherm om door te gaan ( Playstation L3 Buttonom te sprinten en dubbel te tikken voor verspringen).

Laat de ladder zakken

Nu moeten we een ladder laten zakken zodat Varl weer bij ons kan komen. Gewoon naar beneden laten vallen en gebruiken om de ladder voor Varl te laten zakken.

Doorzoek de oude ruïnes voor een GAIA-back-up

Open de deuren tegenover de ladder en een filmpje begint. Nadat je Aloy weer onder controle hebt, ga je verder door de volgende reeks waypoints totdat je je Pullcaster moet gebruiken om wat puin naar beneden te halen. Ga door.

Dood de Burrower met een stille slag

Volg de aanwijzingen op het scherm. Bestudeer eerst het pad van de Burrower door de Focus te activeren en dan . Rust dan een steen uit door erop te drukken en gooi hem als Aloy dat zegt. Zorg ervoor dat je rots in de buurt van waar je gehurkt zit, landt, zodat je de Burrower gemakkelijk kunt naderen en sluipend kunt doden met een stille aanval , zonder opgemerkt te worden. Varl zal de andere Burrower in het gebied stealth doden.

Doorzoek de oude ruïnes voor een GAIA-back-up

Nadat je van de Burrower bent afgekomen, ga je verder de klif op.

Dood de machines

Nu je de twee belangrijkste manieren van moordmachines onder de knie hebt, is het aan jou of je voor hun zwakke punten of voor een stille aanval wilt gaan.

Doorzoek de oude ruïnes voor een GAIA-back-up

Ga verder naar de volgende set waypoints en zorg ervoor dat je de Burrowers doorzoekt naar onderdelen en middelen. Ontwapen de vallen door er een pijl op te schieten.

In de grot biedt Varl je aan om enkele Blast Traps te maken voor het geval je machines tegenkomt. Verzamel eerst de benodigde middelen die in het gebied zijn gevonden en houd dan, als je het advies van Varl hebt opgevolgd, vast om te beginnen met knutselen.

Als je klaar bent met knutselen, ga je verder de muur op en ben je klaar om in wat gras te hurken, want sommige Scrounger machines (zwak tot vorst en zure schade) zullen op je wachten.

Tijd om de vallen te gebruiken die we zojuist hebben gemaakt. Scan de machines met je Focus, zoek vervolgens naar hun pad en als je eenmaal uit het zicht bent, plaats je een explosieval op een van beide. Zodra je dit hebt gedaan, verstop je je in het gras en wacht je tot de machine wordt opgeblazen. Zorg nu voor de andere Scrounger zoals je wilt en vergeet niet om naar onderdelen te scouten zodra het gebied vrij is.

Ga nu de helling op en naar de deur om deze te openen en toegang te krijgen tot een nieuw gebied met een nieuwe deur om te openen.

In dit nieuwe gebied zal Varl een ladder naar beneden trappen die je als snelkoppeling kunt gebruiken. Naast de opening met de ladder is een beklimbare muur (het beklimbare deel is geel gekleurd). Schuif vervolgens over de richels totdat je een vergaderruimte kunt bereiken.

Onderzoek de console

Benader nu de console om deze te onderzoeken om een ​​nieuw filmpje te activeren.

Praat met Varl

Na het filmpje, benader Varl om met hem te praten. Hij zal je de Blastsling geven, een wapen dat bommen afvuurt die grote gebieden treffen. Dit wapen vuurt vooral Frost Bombs af. Je kunt de bommen gebruiken tegen elk type vijand om op te bouwen naar de broze staat. In deze staat zijn vijanden kwetsbaarder voor eventuele pijlschade.

Ga naar het datacenter

Open de deur om terug naar buiten te gaan en een Scrounger te vinden.

Versla het zoals je wilt en ga dan verder naar de volgende reeks waypoints totdat je nog meer machines tegenkomt.

Kies opnieuw de benadering die u het leukst vindt. Achter in dit gebied schiet je op het rode slot op de gele ladder die aan de richel erboven hangt. Klim de ladder op zoals voorgesteld door Varl en dan een tweede ladder op en blijf dan omhoog gaan totdat een nieuw filmpje begint, waarin enkele Slitherfangs worden onthuld.

Ga naar de Shuttle

Voordat je afdaalt, kun je alle vijanden en hun paden markeren. Druk op , plaats de muisaanwijzer op een vijand en druk op om ze daarna met  te markeren en hun paden te markeren. Nu naar beneden abseilen. In het volgende gebied zullen er enkele machines zijn die je kunt uitschakelen. Dit gebied heeft veel onderdelen en bronnen die je kunt scharrelen, dus mis ze niet. Ga verder naar het volgende waypoint om nog een ladder los te laten (schiet het rode slot erop).

Blijf omhoog klimmen door dubbel te tikken op en te drukken op  om omhoog te komen voordat je de richel grijpt.

Wanneer je de top bereikt, maak je een sprint-sprong en dubbeltik om naar de richel aan de andere kant te grijpen.

Blijf klimmen over de gele parkour-objecten. Je zult uiteindelijk een nieuw gebied bereiken waar Aloy vermeldt dat er een nieuw consolestation in de buurt is.

Zoeken naar de Shuttle Clamp Controls

In dit nieuwe gebied moet je niet vergeten alle middelen die je vindt te verzamelen en de machines van Scrounger en Burrower te vernietigen. Als je eenmaal van de machines af bent, ga je naar de console om de klemmen los te maken. De zaken gaan echter niet zoals gepland.

Beklim de lanceertoren

Om de toren te beklimmen, nadert u de lift (roestige hoofdtoren9 en laat u de lift los door met uw Pullcaster aan de blauwe steen te trekken. Klim dan door het gat in het midden van het dak van de lift en blijf omhoog gaan totdat een nieuw doel verschijnt .

Schiet op de shuttlekabelconnectoren

De volgende paar minuten moet je de toren beklimmen en de twee kabelconnectoren doorschieten. De eerste kabelconnector zit halverwege de bovenkant (volg het waypoint). Volg de aanwijzingen in de onderstaande schermafbeeldingen als je vastloopt.

De tweede bevindt zich helemaal bovenaan de Launch Tower (volg het waypoint). Gebruik indien nodig je Focus om de gele richels en grijpers te markeren om erachter te komen waar je heen moet. Voel je ook vrij om de onderstaande schermafbeeldingen te bekijken als je vastloopt.

Dood de machine – Vernietig de zuurzak van de Slitherfang

Een Slitherfang heeft het overleefd! Tijd om het te doden. Zoals gebruikelijk bij elke nieuwe machine, begin je met het scannen op zijn zwakke punten en elementaire zwakheden. Als u dit doet, wordt het ook toegevoegd aan de machinecatalogus.

De Slitherfang is zwak voor vuur-, vorst- en plasmaschade. Het is sterk tegen schokken, zuiveringswater en zuurschade. Om wat schade aan te richten, moet je je richten op de zuurzak van de Slitherfang, die zich in het onderste gebied bevindt (gele deel bij het scannen naar zwakke punten). Als je eenmaal zijn Acid Sac kwijt bent, blijf hem scannen op andere delen die je kunt raken totdat hij er niet meer is. Vergeet niet om het karkas op te ruimen voor een aanzienlijke hoeveelheid onderdelen en middelen. Tijd om terug te gaan naar het datacenter.

Ga naar het datacenter

Klim op het puin door dubbel te tikken op (enige waypoint in de arena waar je tegen de Slitherfang hebt gevochten) en open de deur.

Zoek in het datacenter naar een GAIA-back-up

Blijf in dit nieuwe gebied naar beneden klimmen totdat je kunt communiceren en een nieuwe deur kunt openen. Dit zal een nieuw filmpje starten.

Hiermee is Reach for the Stars hoofd missie in Horizon Forbidden West voltooid.

De volgende missie is: The Point of the Lance

Horizon Forbidden West – Alle Hoofd en Side Missies
Horizon Forbidden West Wiki Guide

Vorig artikelHorizon Forbidden West – Hunting Grounds Trials Guide
Volgend artikelHorizon Forbidden West – Melee Pit Challenges Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here