Horizon Forbidden West – Alle Tallneck Locaties

Horizon Forbidden West heeft 6 Tallneck-locaties. Als je alle Tallnecks vindt, ontgrendel je de All Tallnecks Overriden trofee. Het zijn in feite de gezichtspunten in het spel die alle andere kaartpictogrammen in hun gebied onthullen.

Geen van de Tallnecks is te missen. Je kunt ze nog steeds allemaal vinden na het verhaal. Slechts 5 Tallnecks zijn gemarkeerd op de kaart. De 6e Tallneck is verborgen in de IOTA Cauldron, je krijgt deze automatisch als je deze Cauldron voltooit. De 5e Tallneck “The Shining Wastes” in het midden van de kaart wordt automatisch overschreven aan het einde van het verhaal. Je kunt het niet eerder bereiken, het is exclusief voor het verhaal. De resterende 4 Tallnecks kunnen op elk moment worden bereikt na het ontgrendelen van de Glider in Main Quest 4: The Embassy.

Hieronder vindt u de locatie voor elke Tallneck en een oplossing voor het overschrijven ervan.

  1. Tallneck: Cinnabar Sands
  2. Tallneck: The Stillsands
  3. Tallneck: The Stand of the Sentinels
  4. Tallneck: Landfall
  5. Tallneck: The Shining Wastes
  6. Tallneck: Salt Bite

Tallneck #1: Cinnabar Sands

Locatie:

Doorloop:

1. Begin door op het rode slot op de gele ladder achter de schotelantenne te schieten. Dit zal de ladder laten zakken, zodat je omhoog kunt klimmen.

2. Beklim de ladders naar de top. Bovenop vind je nog een ladder, klim de ladder af (druk op als je op de richel staat), klim dan helemaal naar rechts naar een energiecel. Zet buiten.

3. Breng de cel naar de generator onder de satellietschotel. Plaats het.

4. Klim terug de eerste ladder op waar je eerder op het slot hebt geschoten en communiceer daar met de console. Hij is nu actief dankzij de powercel.

5. Neem het pad links van de console, klim eromheen en trek jezelf omhoog naar het platform erboven.

6. Schiet op de klemmen die de satellietschotel vasthouden. Je kunt scannen ( ) om ze geel te markeren. Dan komt de schotel omhoog en kun je via de ladder naar boven klimmen.

7. Vanaf de top kun je naar de top van de Tallneck glijden. Het zweefschild wordt automatisch ontgrendeld in Main Quest 4: The Embassy, ​​gebruik het door in de lucht te blijven. Spring eraf waar de onderstaande afbeelding laat zien. Wanneer je op de tallneck landt, kun je deze vanaf de bovenkant van zijn hoofd overschrijven.

Tallneck #2: The Stillsands

Locatie:

Doorloop:

1. Begin met interactie met de vernietigde machine in het midden van het gebied waar de Tallneck in cirkels rondloopt. Nadat je de Tallneck hebt gevonden, kun je ook de “The Stillsands” quest volgen onder Quests > Tallnecks, die je waypoints tonen om dit gemakkelijker te vinden (zie ook kaartmarkering hieronder).

2. Scan ( :r3:) het gebied om een ​​paarse gloed te zien over objecten die u kunt doorzoeken. Communiceer met de 2 dode mensen rechts van de machine en het metalen voorwerp erachter.

3. Volg de sporen naar de ballista aan de rechterkant. Scan nu de tallneck, u ziet enkele blauw/geel gemarkeerde zwakke punten aan de zijkant. Je moet deze schieten met de ballista om het gewicht aan de tallneck te bevestigen. Het algemene doel hier is om dit over 3 ballista’s te herhalen om 3 gewichten te bevestigen, waardoor de lange nek naar beneden valt, zodat je hem kunt negeren.

4. Draai vanaf de eerste ballista om en ga naar de rand van het kamp direct tegenover de 1e ballista. Daar vind je de 2e ballista, schiet de Tallneck er weer mee af en kijk of het gewicht er goed op komt. Sommige machines zullen nu ook spawnen, voel je vrij om ze eerst uit te schakelen, zodat je verder kunt gaan zonder afleiding.

5. Ga nu naar het oosten naar de rand van de kaart waar de berghelling is, daar kun je de rotsen beklimmen om de 3e ballista te bereiken. Er zijn nog meer machines, maar je kunt er langs rennen en proberen niet geraakt te worden of ze eerst vernietigen. Weer hetzelfde, schiet Tallneck neer met Ballista. Als je het goed hebt geschoten met alle 3 ballista’s, zal het nu naar beneden vallen.

6. Ren gewoon naar zijn kop om het op te heffen en je bent klaar.

Tallneck #3: The Stand of the Sentinels

Locatie:

Doorloop:

1. Voordat je begint, is het een goed idee om eerst alle Stalkers in het gebied te verslaan, anders zullen ze je proberen te snipen tijdens het klimmen, waardoor je alleen maar naar beneden valt. Ook zijn er tijdens deze tallneck-klim veel ladders die je naar beneden kunt laten vallen, wat een kortere weg creëert om snel weer op te staan ​​als je ergens naar beneden valt. De startlocatie voor dit klimpad is in het midden van het zoekgebied, zie het exacte punt in de kaartafbeelding hieronder. Vanaf daar kun je over de houten paden springen.

2. Sla linksaf en volg het pad, je komt op een punt waar je in de verte wat gele richels ziet om je aan vast te houden. Je moet het zweefschild :plein:in de lucht gebruiken om naar ze toe te vliegen. Klim dan links het touw op.

3. Klim op het touw en druk :cirkel:op om achteruit te springen, blijf dan omhoog klimmen.

4. Ga bovenaan naar links, ga over de gele touwen en wacht tot de Tallneck rondcirkelt. Afhankelijk van waar het zich op de route bevindt, kan het een minuut duren voordat het arriveert. Als de tallneck daar is, spring je op de gele richels op zijn rug. Rijd er dan een paar seconden mee en spring naar de houten platforms aan de andere kant. Je kunt nog niet naar de top van de Tallneck klimmen, we moeten eerst verder de platforms op.

5. Volg het pad links van de tallneck helemaal tot het einde (vergeet niet de ladder aan het einde naar beneden te laten voor een kortere weg voor het geval je naar beneden valt).

6. Gebruik :x: :x:dan om naar het volgende platform aan de rechterkant te springen. Er zijn hier wat vijanden, het is het beste om ze eerst uit te schakelen. Ze gebruiken een aantal explosieve vuurballen die je waarschijnlijk terug naar de grond zullen slaan, maar als je de laddersnelkoppeling hebt gebruikt, kun je snel weer omhoog klimmen. Zodra de vijanden zijn uitgeschakeld, schiet je op het rode slot op de ladder die naar het platform erboven leidt. Als je heel snel bent, kun je zelfs langs de vijanden rennen zonder ze te bevechten en recht op de ladder af te gaan (het is het proberen waard als je onder het niveau zit en moeite hebt om deze machines te verslaan).

7. Nadat je de ladder hebt beklommen, schuif je het touw vanaf de bovenkant van het platform naar beneden. Vanaf waar je landt, klim je de structuur recht voor je op. Als je eenmaal aan de top bent, wacht je gewoon tot de Tallneck rondcirkelt. Vanaf hier kun je erop springen. Spring naar de gele richels rond zijn hoofd en klim dan op de richels naar zijn hoofd.

Tallneck #4: Landfall

Locatie:

Doorloop:

1. Begin door onder water te duiken en scan naar de paarse punten op de Tallneck. Onderzoek die plekken om te ontdekken dat de Tallneck 2 onderdelen mist die we moeten vinden om hem te repareren.

2. Zwem weer omhoog en ga dan naar het platform in de richting waarin de Tallneck staat.

3. Vanaf dit platform schiet je op het rode slot op de gele ladder. Duw de doos vervolgens in het water.

4. Ga naar het gebouw met de gele ladder, door de gebarsten muur. Ga bij de gebarsten muur staan ​​en gebruik je pullcaster ( + > ) om de doos naar je toe te trekken. Nu kun je op de kist gaan staan ​​en vanaf daar over de gele ladder springen en omhoog klimmen.

5. Ga over het gele touw, neem dan het pad rechts van het touw. Blijf het pad naar rechts volgen en je komt bij 1 vliegmachine en zijn “nest” gemaakt van schroot. Zoek in de schroothoop naar het 1e Tallneck-deel.

6. Je ziet nog een gebouw in het water, zie onderstaande afbeelding waar de rode pijl naar wijst. Dit gebouw is waar je heen moet.

7. Druk in dit gebouw op om jezelf op te trekken (zie het grijppunt hieronder rood omcirkeld). Op het dak vind je nog een “vogelnest”, zoek in de hoop schroot naar het 2e Tallneck-deel. Dat zijn beide delen gevonden.

8. Ga terug naar de Tallneck, installeer beide delen op de stroomcellen op zijn rug, onder water. Dit zal de Tallneck reageren en het zal beginnen te lopen naar een aantal verzonken ruïnes, en het zal eromheen cirkelen. Volg de Tallneck naar die ruïnes.

9. Bij de Ruïnes waar de Tallneck naartoe loopt, duik onder water en vind scheuren in de muren om in de ruïnes te duiken. Duik vervolgens de ruïnes in om trappen te vinden die je naar de daken kunt beklimmen.

10. Er is een dak tussen de verzonken ruïnes waar je naartoe kunt springen met , hierdoor kun je snel navigeren naar de ruïnes die het dichtst bij zijn waar de Tallneck loopt. Wacht gewoon tot de Tallneck voorbij komt en spring op de gele richels op zijn rug, klim vanaf daar naar zijn kop om hem te negeren.

Tallneck #5: The Shining Wastes

Locatie:

Doorloop:

Deze Tallneck wordt automatisch overschreven als onderdeel van Main Quest 16: The Wings of the Ten (bijna het einde van het verhaal). Tijdens deze hoofdmissie vlieg je naar het hoofd van de Tallneck en het verhaal dwingt je om het te negeren. Er is geen manier om er eerder te komen dan dit, het verhaal moet vooruitgaan. Voor die tijd zal de Tallneck een “slotpictogram” ernaast op de kaart tonen. Dus speel gewoon het verhaal en je krijgt dit automatisch.

Tallneck #6: Salt Bite

Locatie:

Doorloop:

De IOTA Cauldron Tallneck staat niet op de kaart aangegeven. Het is de geheime “ontbrekende” 6e Tallneck. Voltooi gewoon de IOTA Cauldron, het repareren van de Tallneck is het hoofddoel om deze Cauldron af te maken zodat je hem niet kunt missen en het gebeurt automatisch. De ingang van IOTA Cauldron is hieronder weergegeven, je moet door een spleet in de bergwanden naar binnen.

Aan het einde van de Cauldron repareer je de Tallneck en overschrijf je deze automatisch. Dan wordt de All Tallnecks Overriden  trofee ontgrendeld. 

Dat zijn alle Tallnecks in Horizon 2 Forbidden West. Nadat je ze alle 6 hebt gevonden, verdien je de All Tallnecks Overriden trofee.

Horizon Forbidden West Wiki Guide

Vorig artikelHorizon Forbidden West – Alle Black Box Locaties
Volgend artikelHorizon Forbidden West – All Cauldron Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here