Hitman 3 Trofee Roadmap

 • Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 4/10
 • Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 40-50 uur
 • Offline trofeeën: 36 (0X Platina, 1X Goud, 9X Zilver, 26X Brons )
 • Online trofeeën: 12 (1X Platina, 0X Goud, 7X Zilver, 4X Brons ) – Alles met betrekking tot uitdagingen en meesterschap en andere online functies (escalatie, contracten, speelstijlen)
 • Totaal aantal trofeeën: 48 (1X Platina, 1X Goud, 16X ZIlver, 30X Brons )
 • Aantal te missen trofeeën: 0 (kan alle niveaus zo vaak opnieuw spelen als nodig is)
 • Glitched-trofeeën: er is niets specifieks dat is glitched, maar sommige trofeeën worden willekeurig niet ontgrendeld voor sommige spelers. De meeste hiervan worden opgelost door de vereiste opnieuw uit te voeren en het niveau opnieuw te voltooien. Onthoud dat het normaal is dat de meeste trofeeën pas aan het einde van de missie worden ontgrendeld, dit is geen storing.
 • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Nee, kan alles doen op Casual (Easy)
 • Minimale playthroughs: meerdere playthroughs van elke map vereist voor de verschillende uitdagingen (je kunt wat tijd besparen door handmatig opslaan voor belangrijke momenten, herlaad om andere uitdagingen te voltooien, voltooi de missie om alles te laten tellen)
 • Free-Roam / Level Select na het verhaal ?:  Ja, je kunt op elk moment alle levels opnieuw spelen.
 • Lanceringsdatum:  20 januari 2021

Introductie:

Welkom bij de Hitman 3 Trofee Roadmap. Hitman 3 is in feite een uitbreiding op de vorige twee Hitman games. Het voegt 6 nieuwe kaarten toe en behoudt dezelfde spelmechanismen. Als u de oude kaarten bezit, kunt u deze (en uw voortgang) importeren om verder te gaan waar u was gebleven. De belangrijkste trofeeënlijst voor platina bevat in totaal 48 trofeeën. De game wordt ook gelanceerd met veel DLC-trofeeën die de oude kaarten dekken, deze zijn niet nodig voor platina. Je kunt de trofeeën in elke gewenste volgorde benaderen. Niets is te missen. Alles kan op elk moment worden afgespeeld. Je belangrijkste taak is om het maximale beheersingsniveau op elke kaart te bereiken, waarvoor je de meeste uitdagingen moet doen (vijanden op een bepaalde manier doden, enz.).

Te allen tijde online spelen is verplicht om uitdagingen te voltooien! Als je niet bent aangemeld bij PSN, kun je geen Challenge Progress naar Mission Masteries verdienen!

Stap 1: Tutorials

Simpel gezegd: je moet alle trofeeën in dezelfde volgorde doen als vermeld in de trofeegids (de standaard volgorde van de trofeeënlijst). Begin met de tutorialtrofeeën. Dit omvat twee trainingsniveaus, het spelen van enkele contracten en één escalatie. Dit zijn exact dezelfde trofeeën en trainingskaarten die al in Hitman 1 verschenen. Hiermee leer je de basisspelmechanica.

Stap 2: Beheersing van alle kaarten (uitdagingen)

Er zijn 6 kaarten in de Hitman 3 campagne (exclusief DLC, die je niet nodig hebt voor Platinum): Dubai, Dartmoor, Berlijn, Chongqing, Mendoza, Carpathian Mountains.

Het is het meest efficiënt om op de ene map voor Mastery Level 20 te gaan voordat je doorgaat naar de volgende (maar het is prima om tussen maps te springen als je dat liever hebt). Beheersingsniveaus bereik je door uitdagingen te doen. Je kunt deze bekijken door op je touchpad te drukken tijdens een missie en het tabblad “Uitdagingen” te openen. Het is het beste om altijd te beginnen met de 3-4 Story Branches en alle Areas te ontdekken. Dit geeft je een goed overzicht van elke kaart en onthult de belangrijkste paden om je doelen te doden. Ga dan aan de slag met de verschillende uitdagingen. Ze zijn een mix van het doden van doelen op een bepaalde manier, ontdekkingen en een aantal diverse taken.

Algemene tips en tijdwinst:

 • Speel altijd online om Challenge Progression (Level Masteries) te verdienen. Uitdagingen zijn offline niet beschikbaar!
 • De meeste trofeeën worden pas ontgrendeld na het exfiltreren van de missie (slechts enkele worden onmiddellijk ontgrendeld). Dit is normaal en geen bug.
 • Onthoud dat u een kaart heeft waarop onontdekte gebieden, belangrijke fotomomenten voor informatie en gebiedsnamen worden aangegeven. In deze gidsen worden de specifieke gebiedsnamen gebruikt, zoals weergegeven op de in-game map.
 • Je verhoogt je Mastery Levels door de verschillende uitdagingen op elke map te voltooien (je profielniveau doet er niet toe, alleen Mastery Levels zijn belangrijk). Door een hoger Mastery te behalen, ontgrendel je nieuwe startpunten en tools. De startpunten kunnen u veel tijd besparen bij herhalingen.
 • Je Mastery Rewards kunnen op ALLE kaarten worden gebruikt. Als je bijvoorbeeld een goed stuk gereedschap of wapen ontgrendelt van de ene map, kun je het op de andere kaarten gebruiken. Dit kan sommige uitdagingen en meesterschap gemakkelijker maken.
 • U kunt veel tijd besparen met slimme handmatige besparingen op belangrijke punten (vooral voordat u uw doelen doodt). Je kunt de handmatige opslag opnieuw laden om andere kill-varianten voor de verschillende uitdagingen te doen. Om vervolgens je totale voortgang van de uitdaging bij te werken, moet je de missie één keer voltooien. Je doet bijvoorbeeld Kill Variant 1> Reload & do Kill Variant 2> Reload & do Kill Variant 3> Proceed om de missie te voltooien (exfiltreren) en het zal je Mastery Level updaten met alles wat je net hebt gedaan. U hoeft de missie niet voor elke uitdaging opnieuw te spelen!
 • Veel uitdagingen die je snel kunt “bewerken” door je doelen uit te schakelen in plaats van ze te doden. Sleep ze vervolgens naar de gewenste kamer of val of welke andere kill-vereiste dan ook. Het uitvoeren van de kill-eis terwijl ze bewusteloos zijn, zal de uitdaging in de meeste gevallen nog steeds voltooien (bijvoorbeeld door een kroonluchter op twee doelen tegelijk te laten vallen, of iemand in een specifieke kamer te doden of door elektrocutie, enz.).

TROFEEËN POSTER:

TROFEEËN LIJST:

World of Assassination
Voltooi alle andere 47 trofeeën.

Verdien alle andere trofeeën in Hitman 3 om deze platina trofee te verdienen (DLC niet vereist).

The Result of Previous Training
Voltooi de freeform-training in de proloog.

Selecteer in het hoofdmenu “Campagnes”> “Proloog”> “Freeform-training”. Rond deze training een keer af. Je krijgt een aantal doelen te volgen (linkerbovenhoek) en je begeleider zal je bij elke stap begeleiden.

Cleared for Field Duty
Voltooi de eindtest in de proloog.

Selecteer in het hoofdmenu “Campagnes”> “Proloog”> “De laatste test”. Rond deze training een keer af.

Seizing the Opportunity
Voltooi elk missieverhaal in de eindtest.

Selecteer in het hoofdmenu “Campagnes”> “Proloog”> “De laatste test”. Nadat je deze map hebt geladen en de controle hebt over Agent 47, druk je op Touchpad en R1 om het tabblad “Mission Stories” te openen. Druk op je kruisje om een van deze verhalen bij te houden, bijvoorbeeld “Safety First” en volg de doelstellingen in de linkerbovenhoek. De trofee wordt onmiddellijk ontgrendeld nadat je de vereiste doelen hebt behaald, terwijl je de missie nog speelt.

The Creative Assassin
Voltooi de handleiding voor het maken van contracten.

Selecteer in het hoofdmenu “Spelmodi”> “Contracten”> “Contract maken”> “Zelfstudie”. Voltooi deze tutorial één keer met een uitkomst (het is niet nodig om de vooraf gedefinieerde verhaallijn af te maken met een stille huurmoordenaar).

Silent Assassin
Voltooi de laatste test ongezien. Dood alleen Jasper Knight en zorg ervoor dat zijn lichaam niet wordt gevonden.

Dezelfde strategie van Hitman 1 werkt nog steeds. Selecteer in het hoofdmenu “Campagnes”> “Proloog”> “De laatste test”.

Stap 1: Sluip vanaf het begin door het gebied aan de linkerkant en je ziet een pijp aan het einde van het gebouw.

Stap 2: Wacht tot de twee monteurs de pijp passeren, anders zien ze je. Beklim de pijp zodra ze het gebouw binnenlopen. Ga door het raam de kamer op de bovenverdieping binnen.

Stap 3: Plaats je pistool op de grond bij de deur (druk op je driehoek in de inventory om het te laten vallen). Dit zal de bewaker afleiden.

Stap 4: Nu gaat de bewaker weg met het wapen en het doelwit zal alleen bij jou in de kamer zijn. Schakel hem uit en verstop het lichaam in de badkamerdoos.

Stap 5: Ga terug zoals je kwam, gooi munt om de bewaker onder de pijp af te leiden.

Training Escalated
Voltooi niveau 5 van een escalatiecontract in de ICA-faciliteit.

Selecteer in het hoofdmenu “Bestemmingen”> “ICA-faciliteit”> “The Snorrason Ascension” (de escalatievariant van The Final Test). Als het er niet is, probeer het dan te vinden via het campagnemenu (“Campagnes”> “Proloog”> “The Snorrason Ascension”).

Escalaties hebben in totaal 5 niveaus. Het begint op niveau 1 en gaat elke keer dat je het verslaat een niveau omhoog. Dit voegt ook elke keer een nieuwe voltooiingsvereiste toe.

Hieronder vindt u de oplossing voor de escalatie op niveau 5, die ook werkt voor alle escalaties op een lager niveau (maar u kunt enkele stappen overslaan op lagere niveaus).

Stap 1: Ga vanaf de start naar rechts, pak de koevoet in het startgebied en klim over het hek aan de rechterkant. Sluip door het gras en klim over het volgende hek helemaal rechts. Klim dan door het eerste raam aan de linkerkant. Ga rechtsaf en ga door 2 deuren naar de kleedkamer. Rust de Airplane Mechanic-vermomming uit die op de bank aan de linkerkant van de kleedkamer zit (Opmerking: je had tot nu toe geen vijanden mogen doden, je kunt iedereen voorbij sluipen met je startoutfit).

Stap 2: Ga naar boven, naar de kamer met de kluis. Moses Butusov zou in deze kamer moeten zijn met een andere man (als hij er niet is, wacht dan even). Schiet ze allebei snel neer (schiet Mozes eerst in het hoofd en schiet dan snel de andere ongewapende man neer).

Stap 3: Rust het Sovjet-soldaatuniform van Moses uit (je hebt dit nodig voor stap 5). Bewaar beide lijken in de doos in de badkamer.

Stap 4: Gebruik een koevoet op de kluis en plunder hem.

Stap 5: Pak het geweer op dat Moses heeft laten vallen. Ga naar Cilas Netzke en plaats het geweer op zijn pad zodat hij het opraapt (als hij op het balkon staat, plaats het dan buiten de balkondeur. Als hij op weg is naar het kantoor met de kluis, plaats het dan in deze kamer). Maar plaats het niet waar andere soldaten het kunnen zien, je wilt dat alleen Netzke het ziet. Als Netzke het pistool op de grond ziet, zal hij het oppakken en naar de wapenkamer brengen. Loop achter hem aan. In de wapenkamer schiet je hem in zijn hoofd met je gedempte pistool (moet een Soldier-uniform dragen dat je van Mozes hebt gekregen). Hij zal het gewoon zijn in de wapenkamer, niemand gaat daar ooit heen. Sleep nu zijn lichaam naar de kleedkamer waar je de monteur-vermomming hebt en plaats het lichaam in de locker. Soms zullen de twee vijanden hier je zien, soms niet. Als ze je zien,

Onthoud dat je in deze escalatie van niveau 5 alle lichamen binnen 120 seconden moet verbergen en geen vijanden kunt uitschakelen (maar het doden van vijanden is prima). Het bovenstaande combineert alle eisen efficiënt.

Top of the Class
Versla de hoogste scorebordscore op een contract.

Hiervoor kunt u eenvoudig uw eigen contract opstellen en uw eigen score verbeteren, wat dit uiterst eenvoudig maakt.

Selecteer in het hoofdmenu “Spelmodi”> “Contracten”> “Contract maken”> selecteer een kaart, bijvoorbeeld “De eindtest”. Markeer nu een enkel doel direct aan het begin van de kaart (R1+ Driehoek om te markeren). Dood het doelwit en exfiltreer. Geef je contract een naam.

Speel nu uw contract opnieuw af om een ​​score te bepalen. Probeer een beetje traag te zijn of te rommelen om een ​​score te krijgen die je gemakkelijk kunt verslaan. Speel je contract nogmaals af om je vorige score te verbeteren en de trofee wordt ontgrendeld.

Het is niet nodig om het contract van iemand anders te spelen. Dus in totaal speel je 3 keer je eigen contract: een keer als je het maakt, een keer om een ​​score vast te stellen, een keer om je score te verbeteren.

A New Profile
Voltooi een uitgelicht contract.

Selecteer in het hoofdmenu ‘Spelmodi’> ‘Contracten’> ‘Uitgelichte contracten’> scrol door alle contracten om er een te vinden die niet grijs wordt weergegeven. Mogelijk moet je helemaal naar het einde van de lijst scrollen en op de knop blijven klikken “-> Volgende” totdat u een beschikbaar contract vindt.

Contracten zijn slechts verschillende varianten van de hoofdkaarten waarop je een specifieke NPC moet doden (scan voor die NPC door R1 vast te houden om ze in het rood te zien). Er kunnen nog andere randvereisten zijn die in de linkerbovenhoek van het scherm worden weergegeven.

Tools of the Trade
Vermoord doelen met ballistische, ongevallen- en explosiedoden.

Je zou dit na verloop van tijd op een natuurlijke manier moeten krijgen terwijl je voor de Masteries op elke kaart gaat. Hiervoor moet je doden met 1 vuurwapen, 1 ongeval, 1 explosie op alle kaarten. Het hoeft niet in één keer te gebeuren. Dus als je op eerdere maps al een vuurwapen- en ongevalsdoding hebt gedaan, hoef je alleen een explosieve kill uit te voeren en deze zal knallen.

Het neerhalen van vuurwapens betekent dat je je pistool of andere wapens gebruikt om een ​​missiedoel neer te halen. Ongelukken die je vaak krijgt door de Mission Stories te volgen (die je sowieso nodig hebt voor andere trofeeën). Explosive kill krijg je automatisch tijdens de contractcreatie-tutorial door enkele vijanden als doelwit te markeren en gasflessen en / of mijnen bij hen te plaatsen. Je zou dit allemaal snel kunnen doen bij het maken van contracten, omdat je in deze modus kunt kiezen welke NPC je het doelwit wilt zijn.

Unseen Assassin
Vermoord een doelwit zonder opgemerkt te worden.

Wordt automatisch ontgrendeld tijdens het spelen van de Mission Stories en het behalen van Masteries op elke map. De Mission Stories (die je sowieso voor andere trofeeën moet doen) leiden bijvoorbeeld vaak tot onbedoelde kills.

Shortcut Killer
Zoek en ontgrendel 15 shortcuts.

Zie de Hitman 3 – Alle Shortcut Locaties

Stylish Assassin
Verkrijg 10 verschillende speelstijlen.

“Speelstijlen” zijn de op prestaties gebaseerde namen die u krijgt in het scherm voor het voltooien van de missie. Het zal je een speelstijlnaam toewijzen voor elke missie-playthrough, afhankelijk van hoe je speelde (bijvoorbeeld als je veel mensen vermoordt en een lage score haalt, krijg je een andere naam dan wanneer je heimelijk speelde). De afbeelding hieronder laat dit zien, het is het item onder je online-ID en boven je meesterschapsniveau in het missiescherm.

Als alternatief kunt u ook uw beste Playstyle-beoordelingen bekijken op de Leaderboards. Het telt om dezelfde missie (s) meerdere keren af ​​te spelen met verschillende speelstijlen.

Enkele veelvoorkomende voorbeelden van speelstijlnamen (er zijn er meer, om je een idee te geven wat ze zijn):

 • Silent Assassin
 • Trapsmith
 • Clean ICA Assassin
 • Phantom ICA Assassin
 • Gravity Manipulator
 • Master Trap Assassin
 • Grim Reaper
 • Accident-Prone Assassin
 • Headhunting Assassin
 • Hired Gun
 • Melon Man
 • Shadow ICA Assassin
 • Nutcracker
 • Necksnapper
 • Neckbreaking Assassin
 • Allround Shooter
 • Skillful ICA Assassin
 • Versatile Hands-On Assassion
 • Pistoleer

Er zijn veel meer dan 10 speelstijlen. Dit zou na verloop van tijd automatisch moeten gebeuren terwijl je aan andere trofeeën werkt, dus maak je hier niet eens zorgen over en concentreer je gewoon op de Masteries in elk level.

Death From Above
Compleet op de top van de wereld.

Automatische verhaalgerelateerde trofee. Voltooi de Dubai-missie gewoon een keer zoals je wilt. U kunt de missieverhalen volgen om enkele waypoints voor hulp te krijgen.

Dune Raider
Onthul alle onontdekte gebieden in Dubai.

Zie de Hitman 3 – Alle Gebieden in Dubai

Treacherous Architecture
Dood Ingram met zijn booreilandmodel, duw Stuyvesant over een rail en dood ze in de lucht.

Missie: On Top of the World (Verenigde Arabische Emiraten, Dubai)

Dood Ingram met zijn booreilandmodel (Challenge: Black Gold Eye):  
Volg de verhaallijn van Bird of Prey tot het einde. Als je aan het einde in een kamer bent met Ingram en hij voor een bureau staat, kun je hem van achteren duwen om zijn hoofd op een klein gouden booreiland te steken. Er is een bewaker in de kamer die het zal opmerken, maar je kunt hem daarna snel knock-out slaan.

Duw Stuyvesant over een rail (Challenge: Vertical Approach):  
Volg de verhaallijn (In)Security tot het einde. Helemaal aan het einde, nadat je de demonstratie met het gooien van een mes hebt voltooid, zal Stuyvesant zijn lijfwacht wegsturen en gaat hij op de rand van het dak staan. Duw hem van achteren. Je kunt ook wachten tot hij een zakenpartner ontmoet bij de Black Gold Bar (naam kaartgebied) op verdieping 01. Na zijn ontmoeting leunt hij op de reling en kan hij omver worden geduwd, maar de bewakers zullen gealarmeerd worden door deze methode.

Dood ze in de lucht (Challenge: Mile High Drop):  
Aan het einde springen de twee doelen van een dak en glijden weg met parachutes. Schiet op de bovenkant van hun parachutes terwijl ze in de lucht zweven, waardoor de parachute wordt vernietigd en ze vallen tot hun dood. Ze zijn gemakkelijk te raken, elk wapen is voldoende. Pak bijvoorbeeld een van de aanvalsgeweren van de bewakers. Het enige kleine probleem zijn de bewakers die bij hen zijn, maar je kunt ze allemaal uitschakelen. Ga op het dak staan ​​waar ze eraf willen springen en dood alle bewakers voordat ze door de deur naar het dak gaan. De doelen kunnen een tijdje “bevriezen”, maar als je wegrent, vervolgen ze hun gescripte pad naar het startpunt.

Keep Your Eyes Peeled
Laat een doelwit uitglijden en vallen tijdens het evacueren in een parachutespringend pak.

Missie: On Top of the World (Verenigde Arabische Emiraten, Dubai)

Eerst heb je minimaal één banaan nodig. Als je meer bananen hebt, wordt het iets gemakkelijker – in de stappen die hier worden beschreven, komen we 2 bananen tegen. Het is aan te raden om “Meeting Room” als startlocatie te kiezen (als je er voldoende Mastery Level voor hebt). Dit zal je spawnen in de Meeting Room op verdieping 0. Er ligt een banaan op de tafel waar je spawnt. Dit is optioneel, we zoeken een tweede banaan in stap 2.

Stap 1:  Haal de evacuatiesleutelkaart uit de beveiligingskamer op verdieping 3. Er is een muurkluis in deze kamer, de combinatie is 6927. In de kluis zit de evacuatiesleutelkaart. Een makkelijke manier om er te komen is door je camera op de ramen in de “Staff Area” (Onderhoudskamer) op verdieping 0 te richten. Hierdoor worden de ramen geopend en kun je buiten op de richel hangen en naar boven klimmen. Wanneer je met deze route verdieping 3 bereikt, kom je een eenzame Penthouse Guard tegen in de gang. Je moet hem bedwingen om zijn vermomming te krijgen. Hiermee kunt u vrij rondlopen op de bovenste verdiepingen. Ga dan de Security Room binnen en open de kluis (6927) voor de Evacuation Keycard.

Stap 2: In dezelfde Beveiligingskamer ligt een banaan, op de tafel naast de slapende bewaker. Raap het op en bewaar het in je inventaris.

Stap 3: Ga naar boven naar het penthouse, verdieping 4 en 5. Elke verdieping heeft een kaartlezer (beide zijn verbonden door een witte draad als je R1 vasthoudt). U moet de evacuatiesleutelkaart op beide kaartlezers snel achter elkaar gebruiken. Laat er niet te veel tijd tussen zitten. Dit zal de evacuatiesequentie starten.

Stap 4: Wacht tot je doelwitten de parachutespringende pakken aantrekken om te ontsnappen. Ze gaan eerst naar het helikopterplatform maar dat maakt niet uit want zo kunnen ze niet vertrekken. Ze zullen teruggaan en automatisch hun parachutespringende pakken aantrekken – blijf gewoon uit de weg en laat je niet zien. U moet een handmatige opslag maken als de stem u zegt “Ze hebben het helikopterplatform verlaten”.

Stap 5: Nu dragen de doelen het vereiste parachutespringende pak en zijn ze onderweg om van het dak te springen. Ze springen altijd van exact hetzelfde punt af. Het is het beste om ze de eerste keer helemaal tot het einde te volgen om het exacte punt te zien waar ze eraf springen (rand van het dak). Onthoud deze exacte plek waar hun voeten de grond verlaten voor de sprong. Dit is waar je de banaan wilt plaatsen. Herlaad je handleiding. Bewaar en plant de banaan op de grond bij het startpunt. Dit doe je door de banaan in je handen uit te rusten en ingedrukt te houden L1 + R1 > druk op driehoek om de banaan te plaatsen als deze een groene omtrek heeft (richt gewoon op de grond). Als het correct is gedaan, worden de bananenschillen geplaatst om de vloer glad te maken. Het gooien van de banaan werkt NIET! Je moet het plaatsen met L1 + R1. Wacht nu tot een van de doelen het tegenkomt. Misschien wilt u nog een handmatige opslag maken net voordat u de banaan plaatst, zodat u deze kunt herladen en indien nodig kunt aanpassen. Het hebben van meerdere bananen maakt het gemakkelijker omdat je meer grond in bananenschillen kunt bedekken (maar één banaan werkt prima als je hem correct plaatst). Vergeet niet om de schillen op de uiterste rand van het dak te plaatsen waar de doelen naar beneden springen. Als je het te ver van de richel plaatst, kunnen sommige van hun bewakers erin stappen, waardoor je bananenschil-val wordt vernietigd (ze zijn maar eenmalig).

De trofee wordt onmiddellijk ontgrendeld wanneer het doelwit op de bananenschillen glijdt (voordat de missie is voltooid).

Rise Up
Voltooi alle missieverhalen in On Top Of The World.

Dubai (On Top of the World) heeft 3 Missie Verhalen. Tijdens het spelen kun je op Touchpad drukken en ze volgen vanaf het tabblad “Mission Stories”. Dit geeft u waypoints en doelstellingen die u kunt volgen. Als u vastloopt, raadpleegt u de volledige onderstaande walkthroughs.

Stair Master
Bereik Dubai Mastery Level 20.

Zie de Hitman 3 – Alle Challenges Guide

Master of the Household
Volledige dood in het gezin.

Automatische verhaalgerelateerde trofee. Voltooi de Dartmoor-missie gewoon een keer zoals je wilt. U kunt de missieverhalen volgen om enkele waypoints voor hulp te krijgen. Het vinden van het casusbestand is het lastige gedeelte, zie hoe u het casusdossier kunt vinden als u vastloopt.

No Stone Unturned
Onthul alle onontdekte gebieden in Dartmoor.

Zie de Hitman 3 – Alle Dartmoor Locaties

Upstairs, Downstairs
Elimineer Alexa in haar privékamer, schiet haar van het dak en laat haar rusten.

Missie: Death In The Family (Engeland, Dartmoor)

Schakel Alexa uit in haar privékamer (Uitdaging: Sweet Dreams):  
De privékamer (genaamd kaartgebied) bevindt zich op verdieping 02. Je komt binnen vanuit Alexa’s kantoor. Het ziet eruit als een geluiddichte kamer met rode bekleding aan de muren. Vereist een Bodyguard-vermomming om daar onopgemerkt te komen. Alexa spawnt in deze kamer vroeg in de missie. Als je er heel snel bent, zal ze er meestal zijn in de eerste 2 minuten van de missie. Ze loopt ook in de loop van de tijd van de ene kamer naar de andere. Of de gemakkelijkste methode: sla haar gewoon knock-out, sleep haar lichaam erin en doe de moord.

Schiet haar vanaf het dak neer (Uitdaging: Blijf kalm en richt):  
Eerst moet je een Sniper Rifle meenemen (ontgrendeld vanaf hoge Mastery-niveaus). Rust voor de missie “ICA Briefcase MK III” uit in je uitrusting en zet de Sniper daarin. Selecteer de Aktetas uit je inventaris en druk op vierkantje op om de Sniper eruit te trekken. Nu moet je de 3 kraaiennesten in de bomen van het kerkhof achter het landhuis schieten. Het is de eerste stap van verhaallijn Her Final Resting Place. Breng de Undertaker GEEN pijn en waarschuw hem niet! Nadat je op de 3 kraaiennesten hebt geschoten, roept de Undertaker automatisch Alexa (je doelwit) op. Ga nu naar het dak. Je komt het binnen vanaf de 3e verdieping in het kantoor van Alexa. Er is een open raam bij de trap, je kunt de richel opklimmen en schuifelen naar het raam. Zie de eerste afbeelding hieronder met de rode pijlen. Vanaf daar moet je wachten tot Alexa de Undertaker op het kerkhof ontmoet en haar neerschiet met het Sniper Rifle.

Breng haar tot rust (Challenge: Grave Mistake):  
voltooi de verhaallijn Her Final Resting Place. Aan het einde zal ze voor een graf gaan staan. Duw haar erin en gebruik de schop om het graf met aarde te vullen.

Family Feud
Help Emma Alexa te vermoorden.

Missie: Death In The Family (Engeland, Dartmoor)

Stap 1: Voltooi het missieverhaal “Een dag om nooit te vergeten”. Je kunt het volgen vanuit het menu om de doelen in de linkerbovenhoek te zien. Hier is een samenvatting – eerst moet je naar de tuin gaan en de fotograaf bij de fontein afluisteren (als je voldoende Mastery hebt, kies dan Tuin als startgebied om tijd te besparen). Volg de fotograaf. Slechts een paar seconden nadat hij begint te lopen, gooi je een munt achter een paar struiken om hem te lokken. Schakel hem uit (ongezien) en gebruik zijn vermomming. Pak een koevoet van achter de kas en gebruik deze op de elektriciteitskast om een ​​zekering te verwijderen (waypoint), en gebruik deze vervolgens op de zekeringkast die is aangesloten op de camera (waypoint). Maak een testfoto van de meid en ze zal de rest van het gezin bellen.

Stap 2: Terwijl je wacht tot het gezin arriveert, pak je de sleutel uit de fontein en gebruik je de koevoet om de kasdeur te openen. In de kas kun je bloemen combineren met Distillation Lab Equipment om gif (belangrijk) te maken. Ga nu terug naar de fontein en wacht tot de familie arriveert. Sluit de fontein NIET kort, je kunt Alexa nog niet laten doodgaan!

Stap 3: Maak foto’s van het gezin. Ren dan naar de Trophy Room (genoemd op de kaart, begane grond, linkerbovenhoek van het landhuis). Schakel hier de enkele bodyguard uit en laat zijn vermomming opgaan (elke andere bodyguard-vermomming is ook prima, hoeft niet deze specifieke te zijn). Nu je de juiste vermomming hebt, ga je naar de zitkamer (genoemd op de kaart, begane grond). Er is één glas in de zitkamer. Doe het gif in het glas (dit is de belangrijkste stap voor de trofee). Het is oké als andere Bodyguards zien dat je het gif erin doet. Ze zullen achterdochtig worden en achter je aan rennen, maar je kunt een rondje rond het landhuis rennen om ze kwijt te raken.

Stap 4: Alexa en haar familie komen samen in de zitkamer. Alexa houdt een toespraak. Wacht nu gewoon 6 minuten (kan in de zitkamer blijven of Alexa volgen, maakt niet uit). Het is gescript waar Alexa naartoe zal gaan. Ze blijft een tijdje in de Foyer staan ​​en gaat dan naar de Bibliotheek om te bellen. Dan komt ze terug om weer met de familie te praten en drinkt ze het gif op. Het zal haar onmiddellijk doden. Wacht een paar seconden tot Emma het vergiftigde glas inspecteert. Dit zal de trofee ontgrendelen.

Samengevat; het belangrijkste is dat je het gif in Alexa’s drankje doet, maar ze gaat het alleen drinken als je eerst de fotoshoot hebt gedaan.

Full House
Voltooi alle missieverhalen in Death In The Family.

Dartmoor (Death In The Family) heeft 3 Missie Verhalen. Tijdens het spelen kun je op Touchpad drukken en ze volgen vanaf het tabblad “Mission Stories”. Dit geeft u waypoints en doelstellingen die u kunt volgen. Als u vastloopt, raadpleegt u de volledige onderstaande walkthroughs.

The Great Outdoors
Bereik Dartmoor Mastery Level 20.

Zie de Hitman 3 – Alle Challenges Guide

Death of the Party
Voltooi Apex Predator.

Automatische verhaalgerelateerde trofee. Voltooi de Berlijnse missie gewoon een keer zoals je wilt. Deze missie kan de eerste keer dat je hem speelt een beetje verwarrend zijn, omdat je geen missieverhalen en geen gemarkeerde doelen krijgt. De eenvoudigste methode is de eerste keer om alle vijanden op de kaart op de laagste moeilijkheidsgraad neer te schieten. 5 van hen tellen als ICA-agenten die u moet doden.

Followed the Trails
Reveal alle onontdekte gebieden in Berlijn.

Zie de Hitman 3 – Alle Gebieden in Berlijn

Partied Out
Tremain heeft een geweerongeluk, Thames wordt geraakt door een kraan en Montgomery & Banner verlichten de club.

Missie: Apex Predator (Duitsland, Berlijn)

 • Tremain heeft een geweerongeval (Challenge: The 47th Trick in the Book):  ???
 • Thames wordt geraakt door een kraan (Uitdaging: Crane Trauma):  Thames loopt buiten in het gebied genaamd “Back Entrance” (verdieping 00). Na je eerste playthrough van de missie kun je alle doelen zien die zijn gemarkeerd met een rood kruisdraadpictogram op de kaart (inclusief hun namen wanneer je eroverheen scrolt). Er is een kraan waar Thames loopt. Plaats een lont in de console onder de kraan (een bevindt zich in een gele container naast twee bewakers heel dichtbij tussen de achteringang en de motorrijder). Klim dan de ladder achter de kraan op en je kunt zijn beweging controleren. Wacht tot Thames recht voor de kraan loopt en laat dan de lading los. De plek waar het kraanlicht schijnt, is het “doden” -gebied van de botsing.
 • Montgomery & Banner verlichten de club (Uitdaging: Hoe de draaitafels):

In het midden van de club op niveau -1 is een loopbrug (met een van onze doelen erop). Daarnaast kunt u een schroevendraaier gebruiken om de Light Tree Installatie kort te sluiten. Als je dat eenmaal hebt gedaan, ga je naar Level -2 en krijg je een DJ-Disguise van de reserve-DJ bij het podium. Ga naar binnen en stuur je collega weg om het over te nemen. Elke paar minuten krijgt de agent op de loopbrug gezelschap van een andere agent op zijn gebruikelijke patrouilleroute. Dit is wanneer u het systeem wilt overbelasten en beide tegelijk wilt bakken.

Bird Art
Fotograveer 7 de gele vogels.

Missie: Apex Predator (Duitsland, Berlijn)

Hiervoor moet je de feat “Concrete Ornithology” oplossen. Er zijn 7 graffiti van gele kip in Berlijn. Ze zijn allemaal dicht bij elkaar. Gebruik je camera om ze te fotograferen. Na een paar seconden zou het je challenge-teller in de rechterbovenhoek moeten bijwerken, hoeveel je er hebt gevonden. Ga pas naar de volgende nadat deze de teller heeft bijgewerkt. De trofee komt pas tevoorschijn na het exfiltreren van de missie.

#1

#2 & #3

#4 & #5

#6

#7

Last Call
Word de clubeigenaar en neem een ​​kijkje bij de ICA.

Missie: Apex Predator (Duitsland, Berlijn)

Stap 1: Bereik het kantoor van Hirschmüller zonder zijn bewakers te doden. Het kantoor bevindt zich op niveau -2 (onderste verdieping van nachtclub, rechterbovenhoek). Hieronder ziet u een kaartafbeelding waarop u de naam van het gebied kunt zien. U kunt het kantoor betreden via de geopende deur aan de rechterkant (u hoeft de vergrendelde sleutelkaartdeur niet te gebruiken).

Stap 2: In de hoek van het kantoor staat een platenspeler. Zet hem aan om de clubeigenaar (Hirschmüller) naar je toe te lokken. Je kunt tegen de doos leunen en hem onderwerpen als hij om de hoek is.

Stap 3: Neem zijn vermomming aan en pak het telefoonboek dat hij heeft laten vallen. Verberg zijn lichaam. Communiceer vervolgens met de telefoon op de bar. Als je zijn belangrijke bewakers niet hebt vermoord, zal Montgomery je oproep beantwoorden. Als vuistregel; als je niemand anders dan Hirschmüller knock-out hebt geslagen / vermoord, zou het altijd moeten werken. Als de telefoon piept en niemand opneemt, moet je de missie opnieuw spelen en hier komen zonder iemand anders neer te halen (het is prima om langs mensen te rennen die beperkte gebieden bewaken en ze achterdochtig te laten worden, ze zijn gemakkelijk van je af te schudden in de lange tijd. trap naar beneden).

Stap 4: Wacht tot de ICA-agent arriveert. Ga vervolgens met de stoel aan het bureau zitten om te gaan zitten. Er zullen nog meer ICA-agenten komen. Persoonlijk heb ik gewacht tot ten minste één van hen een rood kruisdraadpictogram boven hun hoofd had gevuld. Toen schopte ik de tafel om en schoot iedereen meteen neer (liet de dialoog niet spelen). Dood hier 5 ICA-agenten, inclusief Montgomery, om aan de missievereiste te voldoen.

Stap 5: exfiltreren. De trofee wordt ontgrendeld nadat de missie voorbij is.

Warehouse Veteran
Berlijns meesterschapsniveau 20.

Zie de Hitman 3 – Alle Challenges Guide

NEXUS-47
voltooid einde van een tijdperk.

Automatische verhaalgerelateerde trofee. Voltooi de Chongqing-missie gewoon een keer zoals je wilt. U kunt de missieverhalen volgen om enkele waypoints voor hulp te krijgen.

Surveillance Master
Onthul alle onontdekte gebieden in Chongqing.

Zie de Hitman 3 – Alle Gebieden in Chongqing

Future Shock
Kill Hush in zijn ‘relaxstoel’, elektrocuteer Royce en schiet beide met één kogel.

Missie: End of an Era (China, Chongqing)

 • Dood Hush in zijn “relaxstoel” (Challenge: Deprivation) : ???
 • Electrocute Royce (uitdaging: een schok voor het systeem): ???
 • Schiet beide met één kogel (Challenge: Bullet Points):  
  Voltooi de verhaallijn All Seeing Eyes. Aan het einde ontmoeten Royce en Hush elkaar in de Lotus Passage, waarnaar je vrij kunt richten vanaf het uitkijkpunt waar je de drones in die verhaallijn hebt neergeschoten. Wacht tot Royce achter Hush komt en dood beide in één keer. Als alternatief kun je, zodra hun ontmoeting begint, naar de Lotus Passage rennen en ze van dichtbij neerschieten. Of je kunt ze knock-out slaan en proberen hun lichamen zo te slepen dat je ze allebei kunt neerschieten terwijl ze bewusteloos zijn.

Console Cowboy
Gebruik Royce’s terminal om de kern te bakken.

Missie: End of an Era (China, Chongqing)

Stap 1: Speel door Missie Verhaal Certainty Principle. Aan het einde leidt Royce je naar een computerterminal waar je 3 mensen van hun baan kunt ontslaan.

Stap 2: Vuur de 3 mensen in deze volgorde af: Vuur Alicia Reynolds (rechtsboven)> Vuur Jeremy Bolt (linksonder)> Vuur Sharon Reed (linksboven) NADAT Alicia het veiligheidsmechanisme in de kern had uitgeschakeld & NADAT Royce de kern.

Alicia zal het veiligheidsslot in de kern deactiveren voordat ze haar baan verlaat (moet Jeremy snel ontslaan zodat hij haar niet tegenhoudt).
Jeremy (bewaker) zal zijn post verlaten zodat Alicia de kern kan betreden zonder dat er iemand is om haar tegen te houden. Op het scherm rechtsonder zie je dan Alicia een schakelaar in de kern omdraaien (belangrijk).
Sharon zal de kern reinigen voordat ze haar post verlaat. Omdat Alicia het veiligheidsmechanisme heeft uitgeschakeld, zal het reinigende vuur Royce doden.

Vuur Sharon pas af nadat Royce de kern is binnengegaan (zoals te zien op het scherm rechtsonder). Dan activeert Sharon het reinigende vuur en het verbrandt Royce. Dit geldt ook als dodelijk ongeval.

Icebreaker
Voltooi alle missieverhalen in End Of An Era.

Chongquing (End of an Era) heeft 3 Missie Verhalen. Tijdens het spelen kun je op Touchpad drukken en ze volgen vanaf het tabblad “Mission Stories”. Dit geeft u waypoints en doelstellingen die u kunt volgen. Als u vastloopt, raadpleegt u de volledige onderstaande walkthroughs.

Hack the Planet
Bereik Chongqing Mastery Level 20.

Zie de Hitman 3 – Alle Challenges Guide

The Last Tango
Voltooi The Farewell.

Automatische verhaalgerelateerde trofee. Voltooi de Mendoza missie gewoon een keer zoals je wilt. U kunt de missieverhalen volgen om enkele waypoints voor hulp te krijgen.

Master the Terroir
Onthul alle onontdekte gebieden in Mendoza.

Zie de Hitman 3 – Alle Gebieden in Mendoza

Ripe for the Picking
Elimineer Vidal met de druivenbreker, Yates met vergiftigde Grand Paladin en beide met gas.

Missie: Untouchable (Argentinië, Mendoza)

 • Schakel Vidal uit met de druivenbreker (Uitdaging: Pulpwrijving):  
  De druivenbreker bevindt zich in de fermentatiekamer (verdieping 00). Je kunt de verhaallijn van The Tour volgen en Vidal zal automatisch onder de druivenbreker staan. Zorg ervoor dat je het van tevoren manipuleert en activeer het als ze eronder staat. Een ander eenvoudiger alternatief is om haar knock-out te slaan en haar onder de breker te slepen, deze vervolgens te manipuleren en te activeren.
 • Yates met vergiftigde Grand Paladin (Challenge: To Loyalty):  Eerst moet je dodelijk gif hebben ontgrendeld en het uitrusten in de missie-uitrusting. Nu moet je eerste prioriteit zijn om het gif in het glas te doen waar Yates uit drinkt. Het staat aan de voorkant van de tafel (niet de glazen aan de zijkant van de tafel), te vinden in de Villa Basement op Verdieping 03. Nadat je het gif hebt geplaatst, moet je het Missieverhaal “Slotverklaring” voltooien (track uit menu). Je moet je vermommen als de sommelier en de fles Grand Paladin-wijn uit 1945 meenemen naar de bijeenkomst in de Villa Basement. Laat de bijeenkomst doorspelen tot het einde en Yates zal de vergiftigde wijn drinken. Het werkt niet met niet-dodelijke gifstoffen of rattengif (groen). Het moet een dodelijk gif zijn (rood).
 • Beide met gas (uitdaging / prestatie: secundaire gisting):  dit vergt een beetje voorbereiding. Raap het dodelijke gif op uit de Villa-badkamer (verdieping 05) of rust het uit in je missie-uitrusting (ontgrendeld vanaf Berlin Mastery Level 10). Verwijder nu de twee personen in de Tech Room (verdieping 01). Maak uzelf vertrouwd met de weg van het ventilatiesysteem naar het Beveiligingsbureau hierboven, want later moet u wat snel zijn. Volg The Tour Storyline tot het einde, dat is wanneer de Don de Barrel Room binnengaat, terwijl Tamara er nog is. Je wilt iets als afleiding gooien, zodat Tamara je niet volgt. Als beide doelen zich in de Barrel Room bevinden, moet je snel teruggaan naar de Tech Room (verdieping 01), het ventilatiesysteem vergiftigen en inschakelen en naar boven rennen naar de console in de Security Room (verdieping 02) om de luchtstroom om te leiden. in de Barrel Room.

Evil Wine Club
Woon de geheime Providence-bijeenkomst bij.

Missie: Untouchable (Argentinië, Mendoza)

Je krijgt dit voor het voltooien van de Missieverhalen “The Tour”> “Closing Statement”. Wanneer “Closing Statement” is afgelopen, zal de trofee knallen (het eindigt met Diana die Don steekt, dan moet je het mes dieper in hem rammen en het Agent 47 Suit op de kapstok in dezelfde kamer pakken).

Rich Harvest
Voltooi alle missieverhalen in The Farewell.

Mendoza (The Farewell) heeft 4 Mission Stories. Tijdens het spelen kun je op Touchpad drukken en ze volgen vanaf het tabblad “Mission Stories”. Dit geeft u waypoints en doelstellingen die u kunt volgen. Als u vastloopt, raadpleegt u de volledige onderstaande walkthroughs.

Vineyard Virtuoso
Bereik Mendoza Mastery Level 20.

Zie de Hitman 3 – Alle Challenges Guide

Nightmare Fuel
Voltooi Untouchable.

Automatische verhaalgerelateerde trofee. Voltooi de Carpathian Mountains missie gewoon een keer zoals je wilt. Dit is slechts één lang treintraject waar je in één richting door de trein beweegt.

Bullet Train
Schakel een bewaker uit met een pistool dat tot zwijgen is gebracht, met een jachtgeweer en met een SMG.

Missie: Untouchable (Roemenië, Karpaten)

Schakel een bewaker uit met een pistool met geluiddemping, een met een shotgun, een met een SMG.

 • Silenced Pistol: Er is maar één manier om dit te krijgen. Halverwege de trein vind je een knutseltafel, waarmee je een normaal pistool in een gedempt pistool kunt maken (het wordt ook weergegeven in de Challenge Feat “The Gun Muffler”).
 • Shotgun: gedropt door vijanden aan het einde, ook te vinden in de eerste snelkoppeling.
 • SMG: Gedropt door vijanden aan het einde, ook gevonden in de eerste snelkoppeling.

Count Down From 47
47 doet nog een dutje.

Missie: Untouchable (Roemenië, Karpaten)

Helemaal aan het einde van de trein waar je je doelwit “Arthur Edwards” ontmoet, zal er een serum op een tafel liggen. Pak het serum op en houd het 1 minuut in uw handen (injecteer Arthur er niet mee!). Na een minuut zal Arthur iets zeggen en kun je jezelf ermee injecteren ( R2). Doe dit om deze trofee te krijgen. Het ontgrendelt ook een geheim einde van het spel en de geredigeerde Feat Challenge “A New Father”.

Train Surfing
Voltooi alle onaantastbare uitdagingen.

Zie de Hitman 3 – Alle Challenges Guide

Last Stop
Bereik het beheersingsniveau van de Karpaten 5.

Zie de trofee hierboven Train Surfing. Terwijl je alle uitdagingen daarvoor voltooit, krijg je automatisch Mastery Level 5.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Hitman 3.
Ga hier door naar de Hitman 3 Wiki Guide.

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelHitman 3 Wiki Guide
Volgend artikelDestruction AllStars Trofee Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here