Hitman 3 Mendoza – The Tour

The tour is een missieverhaal in Hitman 3 Mendoza, Argentinië (The Farewell-zoektocht). Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hitman 3 The Tour.

Hoe de Missie te onthullen

Volg het zoals gewoonlijk vanuit het menu Mission Stories nadat je het level hebt gestart. De waypointmarkering leidt je naar de ingang van de wijnproductieruimte bij de Grapefields op verdieping 00. Hier kun je de hoofdwijnmaker afluisteren voor de aanwijzing die dit allemaal begint.

Vermom jezelf als de belangrijkste wijnmaker

Volg de Chief Winemaker door de grapefields tot hij stopt bij een tafel. Er zal één werknemer bij hem zijn. Ga links de hoek om en zet de waterpomp aan om wat geluid te maken. Dit zal de werknemer aantrekken. Schakel hem uit, verberg het lichaam. Zet dan de waterpomp weer aan om de chef aan te trekken, hem knock-out te slaan en zijn vermomming te pakken.

Sluit je aan bij de gasten

Ga terug naar waar je de eerste aanwijzing kreeg. De gasten (Diana je vriend en Tamara je doelwit) zouden al op je moeten wachten.

Presenteer de fermentatieruimte

Nu speel je de gids. Loop ze door de fermentatiekamer en ga door de gemarkeerde spreekpunten.

Presenteer de vatkamer

Ga naar de vatkamer en ga door de gemarkeerde spreekpunten daar.

Rond de tour af

Ga nu de trap op naar de Barrel Room. Wacht op de gasten aan het einde van de kamer. Dan gaat er een deur open en verschijnt Don Yates (2e doelwit). Deze verhaalvertakking wordt nu voltooid en gaat over in een geheim 4e verhaal genaamd ” Afsluitende verklaring “. Dood je doelen nog niet. Je zult die andere verhaaltak willen doen, omdat het leidt tot meer uitdagingen en de Evil Wine Club-trofee / prestatie als je deze voltooit!

Hiermee is The Tour Missie in Hitman 3 Mendoza voltooid.

Bekijk voor alle andere verhaalmissies de complete Hitman 3 – Alle Missies / Hoofdstukken

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelCyberpunk 2077 Trofee Roadmap
Volgend artikelHitman 3: Mendoza – Closing Statement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here