Hitman 3: Mendoza – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin

Deze walkthrough laat zien hoe je Silent Assassin, Suit Only Challenge doet in Hitman 3 Mendoza (Argentinië). Dit vindt plaats in missie “The Farewell”.

Om Silent Assassin, Suit Only te krijgen, kun je niemand doden behalve je doelen, geen lichamen gevonden, niet gedetecteerd worden, en doe het allemaal in je standaard startoutfit zonder vermommingen aan te trekken. Het is de moeilijkste uitdaging in elk niveau. In de Spelopties onder Gameplay, HUD zet je “Silent Assassin HUD” aan. Dit toont twee groene pistolen linksonder in het scherm om te bevestigen dat je stealth niet hebt verbroken (als het rood wordt, heb je gefaald en moet je de vorige opslag opnieuw laden).

Uitrusting
  • Startlocatie: heiligdom
  • Gesmokkeld item: geen
  • Versnelling 1: Munt
  • Pak: kenmerkend pak uit de jaren 47
  • Concealed Weapon: ICA19 (Silenced Pistol)
  • Gear 2: maakt niet uit, heb dit niet nodig
  • Andere vereisten: bereik Mendoza Mastery Level 9 om de startlocatie “Shrine” te ontgrendelen
Walkthrough

Stap 1: Begin bij het heiligdom en loop dan het pad rechts van het heiligdom op. Pak de koevoet op het pad op. Klim dan omhoog naar het terrein van de villa.

Stap 2:  Van waar je komt, gebruik je de eerste pijp in de rechter voorhoek van de Villa om naar het balkon te klimmen waar mevrouw Yates zit (terwijl je de pijp beklimt, kun je sturen om de prompt te zien om naar de gazebo-dakbedekking, je wilt niet naar het dak boven mevrouw Yates klimmen). Wurg mevrouw Yates eruit voordat haar man arriveert. Dit is erg tijdgevoelig en je moet je hier heel snel haasten na het begin van de missie (daarom wordt het sterk aanbevolen om bij de Shrine te beginnen). Als u eenmaal weet waar u heen moet, is het gemakkelijk om dit elke keer te repliceren, maar er is niet veel tijd te verspillen. Als meneer Yates al op het balkon staat, is het beter om opnieuw op te starten.

Stap 3: Wanneer meneer Yates de kamer op de bovenverdieping binnenkomt, gooi je de koevoet onder de kroonluchter. Als hij de koevoet onderzoekt, schakel je hem van achteren uit. (Laat hem natuurlijk niet het balkon op gaan, want dan zou hij het lichaam van mevrouw Yates zien. Gooi ook geen munten en andere dingen die de bewakers zouden aantrekken).

Stap 4: Bewaar het lichaam van meneer Yates in de doos in de kamer. Mevrouw Yates kunt u op het balkon laten liggen, niemand zal daar ooit heen gaan.

Stap 5: Ga helemaal terug naar het heiligdom waar je begon. Neem nu het pad links van het heiligdom (er is ook een kortere deur op dit pad). Nadat je door de snelkoppelingsdeur bent gegaan, ga je de trap naar links op.

Stap 6: Zet de kranen bij de trap aan zodat ze water lekken rond de elektrische lampen op de grond. U kunt deze allemaal markeren in de instinctmodus R1. Op deze manier kun je een val opzetten, door op de staande lampen te schieten als Tamara voorbij loopt zal het haar elektrocuteren. Alleen een plas water en vloerlamp moeten dicht bij elkaar zijn.

Stap 7: Maak een handleiding Bewaar en wacht een paar minuten tot ze langs de vloerlamp loopt zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Schiet op het licht om een ​​dodelijk ongeval te veroorzaken. Zorg ervoor dat Diana (vrouw met blauwe omtrek) uit de waterplas is voordat je met deze lamp schiet (je kunt Diana geen kwaad doen). Het is prima als de lijfwachten en andere mensen deze “moord” zien. Omdat ze denken dat het een ongeluk was, telt het niet als een “gedetecteerd lichaam” en maakt het niets ongeldig. Ga gewoon ver naar achteren bij de trap staan ​​als je je schot afvuurt, zodat niemand het pistool met geluiddemping ziet en gebruikt, zodat niemand het hoort.

Stap 8: Wacht tot Diana naar de dansvloer loopt. Dans dan Tango met Diana om de missie te exfiltreren. Het kost Diana een minuut om op de dansvloer te komen.

Als je alles goed hebt gedaan, verdien je de klassieke uitdagingen in één keer. Silent Assassin, Suit Only + Silent Assassin + Suit Only.

Bekijk voor alle andere verhaalmissies de complete Hitman 3 – Alle Missies / Hoofdstukken

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Chongqing – Silent Assassin, Suit Only & Sniper Assassin
Volgend artikelHitman 3: Carpathian Mountains – Silent Assassin, Suit Only

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here