Hitman 3: Mendoza – Over The Top

Over the Top is een missieverhaal in Hitman 3 Mendoza, Argentinië (The Farewell-zoektocht). Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hitman 3 Over the Top.

Hoe de missie te onthullen

Volg het zoals gewoonlijk vanuit het menu Mission Stories nadat je het level hebt gestart. Een groene markering laat je zien waar je heen moet voor de aanwijzing. Het is op verdieping 02 in het Fermentation Atrium. Er zullen twee arbeiders (blauwe kleren) praten over een pompstoring waardoor de wijntanks overlopen. Mochten deze jongens niet praten, volg ze dan een tijdje of start de missie opnieuw en ga er meteen heen.

Volg de senior werknemer

Een van de twee werkers gaat naar beneden nadat ze het gesprek hebben beëindigd. Loop achter hem aan. Je zou op dit moment al in een geschikte vermomming moeten zijn om het gemakkelijker te maken.

Vermom jezelf als werknemer

Pak een van de vermommingen van de arbeider (blauwe kleren). Je kunt gewoon teruggaan naar waar je de twee arbeiders hoorde, een van hen zou nu alleen moeten zijn en is een gemakkelijk doelwit. Als alternatief zijn er veel te vinden rond de fermentatieruimte en de wijnproductieruimte.

Zoek een schroevendraaier

Een schroevendraaier is te vinden in de Tech Room die je kunt betreden vanuit de Production Room of de Barrel Room. Scan met R1 om het te markeren, in de hoek van die kamer.

Zoek een moersleutel

Een moersleutel is te vinden in de wijnproductiekamer, op een blauwe gereedschapskist langs de grote paarse pompslang.

Leg de elektrische draad bloot

Gebruik de schroevendraaier om de elektrische draad in de fermentatiekamer bloot te leggen. Als een werknemer toekijkt, gooi dan iets om hem af te leiden.

Saboteer de wijnpomp

Gebruik snel de sleutel op de wijnpomp terwijl de arbeiders nog steeds afgeleid zijn (of gooi weer iets om ze af te leiden).

De missie-tak is op dit punt klaar. De pomp zal defect raken en hierdoor loopt de wijnopslag over. Er zal wijn op de hele verdieping liggen. Een lont en zekeringenkast zijn te vinden in de wijnproductieruimte. Wacht tot je doelwit Don Yates aan komt rennen. Hij zal in de wijn stappen en je kunt de elektriciteitskabel inschakelen voor een ‘ongeluk’.

Hiermee is het Over the Top Missie in Hitman 3 Mendoza voltooid.

Bekijk voor alle andere verhaalmissies de complete Hitman 3 – Alle Missies / Hoofdstukken

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Mendoza – Eyes On Target
Volgend artikelHitman 3: Alle Deur en Kluis codes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here