Hitman 3: Mendoza – Eyes On Target

Eyes On Target is een missieverhaal in Hitman 3 Mendoza, Argentinië (The Farewell-zoektocht). Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hitman 3 Eyes On Target.

Hoe de Missie te onthullen

Volg het zoals gewoonlijk vanuit het menu Mission Stories nadat je het level hebt gestart. Je krijgt niet meteen een doel. In plaats daarvan krijg je een waypointmarkering hoog en links van het standaard startgebied. Dit markeert twee sluipschutters op een silo met uitzicht op het landgoed. Er zijn in principe twee manieren om er te komen. Je kunt ofwel een Mercenary Disguise (gewapende mannen in zwarte kleding) krijgen en vanaf het begin helemaal links lopen, waar velen van hen bij de geparkeerde auto’s staan. Daar kun je door een deur naar de Silo’s gaan. Als alternatief zou je de Villa Grounds kunnen infiltreren op elke manier die je wilt (je kunt je bijvoorbeeld vermommen door een advocaat in een witte smoking met een koffer, die bij de geparkeerde auto’s bij de standaard missie start, en je vervolgens laten fouilleren door de Gaucho’s op het villapad). Het maakt niet uit hoe je er komt,

Vermom jezelf als een Gaucho

Je moet een Gaucho-vermomming krijgen. Dit zijn de gewapende bewakers rondom de lagere tuinen die naar de villa leiden (net onder de silo met sluipschutters). Het zal een specifieke voor u markeren, maar dat zal een handhaver zijn. Het is gemakkelijker om een ​​andere Gaucho in het veld te verslaan, het maakt niet uit van welke je de vermomming aanneemt.

Steel het oortje van een Spotter

Het oortje van de Spotter wordt automatisch gemarkeerd. Het is tussen twee handhavers. Hurk in het gras en zet de radio aan om ze af te leiden, en pak dan snel de oortelefoon zonder gezien te worden.

Rust de camera uit

Selecteer Camera van Item Wheel.

Scan oefendoel

Richt de camera op de watermeloenen, die net voor de plek staan ​​waar je de oortelefoon hebt gevonden (gemarkeerd doel).

Scan Tamara Vidal

Tamara wordt nu gemarkeerd. Ze is een van de twee belangrijkste doelen van deze missie. Ga haar zoeken waar ze ook is. Gebruik dan uw camera zoals voorheen om hier te scannen. Als je niet dichtbij haar kunt komen, zoom dan in met rechts.

Praat met Diana

Praat met Diana om haar te laten weten dat ze naar de tuinen moet verhuizen, vanwaar het Sniper Team vrij op Tamara kan mikken. Diana wordt blauw gemarkeerd als je R1 vasthoudt en ze is altijd dicht bij Tamara. Je kunt een paar meter bij haar vandaan zijn om het gesprek te beginnen. Benader van een kant waar de Bodyguards niet kijken.

Gooi de lijfwachten van Vidal weg

Volg nu de dames. Diana zal de weg wijzen en verzint een excuus dat ze naar de tuin wil om te roken. Tamara zal haar volgen. Hun 3 lijfwachten stoppen in de tuinen, uit het zicht van de gasten. Sluip van achteren naar boven en schakel ze een voor een uit. Het is goed om hier een save aan te maken voor het geval er iets misgaat.

Geef Kill Opdracht

Kom dicht bij Tamara zodat de driehoek prompt “Give Kill Order” verschijnt. De sluipschutters zullen haar voor je neerschieten. Doelwit gedood, verhaaltak compleet.

Deze laatste stap kan voor sommige spelers een beetje buggy zijn. Soms wordt gewoon “Mission Story Missed” weergegeven, ook al schieten de Snipers haar neer. Ik moest de save 10 keer herladen totdat het eindelijk telde. Ik gaf het bevel tot moord terwijl Diana zei: “Maar hou me maar in de maling, Tamara. Als je absoluut moest gaan, hoe zou je dan kiezen? ”.

Hiermee is het Eyes On Target Missie in Hitman 3 Mendoza voltooid.

Bekijk voor alle andere verhaalmissies de complete Hitman 3 – Alle Missies / Hoofdstukken

Hitman 3 Wiki Guide

Vorig artikelHitman 3: Mendoza – Closing Statement
Volgend artikelHitman 3: Mendoza – Over The Top

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here